Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.321.888
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
vgetik kaže...

kad sam poslušao snimak pomislio sam da je riječ o bliskom kontaktu......

Koje vrste?{#}

World Championships: 7, GP started: 297, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,540
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
vgetik kaže...

kad sam poslušao snimak pomislio sam da je riječ o bliskom kontaktu......

Koje vrste?{#}

{#}

13 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Traljavo, histeriozno, neuvjerljivo...smotano.  Ako se već imate obratiti javnosti. Napravito to kako spada uz video kameru,a ne ovoj retardirani format videa sa mobitela. Posjednite se na stolicu. Nakitite u kadar neku ikonografiju ili samo jednoličnu pozadinu zida iza vas. Gledajte u objektiv i budite razumljivi. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
16 godina
neaktivan

Promjena teme! {#}

Danas ja laganini krenem od cure prema doma i zaboravim svoju dragocjenu zetstapo kartu za izlaz iz nevolje, da bi stvar bila bolja to skužim taman kad kraj mene stane 2 sa 2 ćelavi zetstapovac. Recept za razgovor koji mi je u dnevnoj rutini potpuno suvišan. Dobar dan - dobar dan... Brz pogled u torbicu/nofčanik, na mojoj faci blentav pogled, a njemu sve jasno... "Ajmo van da mi pokažeš dokumente!". Reko, gospodine, izvinite (pristojnim tonom sa namjerom da mu objasnim kako ću rado donjeti svoju dragocjenu iskaznicu u najbliži zetstapo ured) ali dokumente ne pokazujem nego nadležnima, moje pravo. Izvan tramvaja me doduše ne smijete zadržavati. Na žalost, tu me prekinuo bogatim sadržajem rečenica, za neke psovke nisam niti znao da postoje do danas. Lagano okrenuh leđa i reko odo svojim putem, no on je imao još koju za reći pa je tako hodao za mnom nekih desetak metara uz nešto standardniji vokabular i uobičajene prijetnje razbijanja pi*ke te dosjetku da bi mi mogao zarumeniti obraze svojim uvježbanim rukama. Sve to dakako pred hrpom svjedoka no u afektu se nije dao smesti. {#} Tad ja fino stanem i velim, ok, sad zovem policiju i prijavljujem ovo, prekoračili ste svoje ovlasti, svjedoka napretek. Inače rijetko zovem policiju pa zvao 92 prvo, pa me uputilo da zovem 119 pa se tamo javlja automatska sekretarica {#}, a za to vrijeme on je već "nestao" u gužvi, a kak mi je bila puna kapa za taj dan, ja sam jednostavno produžio kući malo mrzovoljan.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 13:51 (Minoza).
16 godina
neaktivan

Stalno vozim bez karte i u ove 4 godine nikad nisam imao tako neugodno iskustvo kao ti, sve šta trebaš radit jest nasmiješit se i ponošat prirodno, nema potrebe za ikakva izmotavanja, samo ćeš ih naljutiti. S tim stavom ne poštuješ njihov posao, istina je da oni nemaju pravu tražiti te osobne podatke, ali time samo pljuješ njima u lice. Mislim koja je svrha konduktera onda, samo da šeće po tramvaju i pita kako ste? Sjećam se još prije davno da na autobus si mogao ući samo na prva vrata, i kada sam ja kao mali tad ušao na srednja vozač se lijepo dignuo i zamolio da izađem, sljedeći put sam ušao na prednja i zamolio da li mogu poći par stanica i povezao me bez problema.

O tome da li je ispravno voziti se bez karte ili ne, ne želim rapravljati, to je moj odabir.

16 godina

U Splitu su sad postavili neku službu kontrole koja te usmjerava da ulaziš na prva vrata autobusa. Stoje po dvojica na stanici i jednostavno stanu na vrata da ne možeš uć, natjeraju te na prva.

18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

U Splitu su sad postavili neku službu kontrole koja te usmjerava da ulaziš na prva vrata autobusa. Stoje po dvojica na stanici i jednostavno stanu na vrata da ne možeš uć, natjeraju te na prva.

btw koliko košta karta za bus i mjesečni/godišnji pokaz za studente?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
AA-d00d kaže...
sirka666 kaže...

btw koliko košta karta za bus i mjesečni/godišnji pokaz za studente?

http://www.promet-split.hr/sadrzaj/linije/cjenik.php

18 godina

ja sam sebi šaljem sms-om fejk kartu za cijenu sms-a (čak i manje, imam 45 sms-ova mjesečno besplatno)..

svaki 3. put kupim pravu kartu (ili kupi cura kod sebe) da vidim koji je otprilike kod na karti i još me nikad nisu skužili. kontrolor gleda u fejk kartu i ne primjećuje ništa..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 17:33 (nixass).
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

To valjda sad dok je sezona, da pokupe love od stranaca. Znas i sam da nije bilo toga kroz godinu.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
odjavljen
Kaj vi mislite o slučaju Ljubljanska banka?
15 godina
protjeran

Mislim da će se na ovim Olimpijskim igrama dogoditi neki "teroristički" napad.{#}

17 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Mislim da će se na ovim Olimpijskim igrama dogoditi neki "teroristički" napad.{#}

Vjeruj mi, otkad pratim teorije, za svaki veći događaj se pričalo "Kuha se nešto, pripremaju false flag...".

Incident se gotovo nikada ne dogodi. Kad u sve uvrstimo vjerojatnost, na 534. događaju će zaista biti neki incident. Zar bi itko normalan tad mogao vikati: Hej, mi smo vam govorili da će biti napad!" Da, jeste. Ali ste govorili isto i prethodnih 60 puta pa ništa.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
16 godina
neaktivan

Meh, pa kaj nije već bio neki incident prije par dana

Uglavnom stvorila se takva atmosfera oko ovih OI da mi se sve više čini da netko priželjkuje teroristički napad, jer umjersto da dobivamo vjesti o tome kako će spektaklarne OI igre biti i pravi izazov za obaranje rekorda samo čuješ po medijima kako oni poboljšavaju sigurnost i postavljaju par AA-guna usred centra za zaštitu iz zraka....

15 godina
protjeran

Vjeruj mi, otkad pratim teorije, za svaki veći događaj se pričalo "Kuha se nešto, pripremaju false flag...".

Incident se gotovo nikada ne dogodi. Kad u sve uvrstimo vjerojatnost, na 534. događaju će zaista biti neki incident. Zar bi itko normalan tad mogao vikati: Hej, mi smo vam govorili da će biti napad!" Da, jeste. Ali ste govorili isto i prethodnih 60 puta pa ništa.

Pa gledaj, to je ipak London, središte masonerije i banaka. Zatim, 2012, a onaj koji je upalio tv ili otišao na neki internetski portal u predhodnih 3 godine, zna za 2012 i da će biti neka "apokalipsa", zatim svi ti silni filmovi... Volio bih da se ne dogodi to zato što znam čemu vodi.

15 godina
protjeran
vgetik kaže...

Meh, pa kaj nije već bio neki incident prije par dana

Uglavnom stvorila se takva atmosfera oko ovih OI da mi se sve više čini da netko priželjkuje teroristički napad, jer umjersto da dobivamo vjesti o tome kako će spektaklarne OI igre biti i pravi izazov za obaranje rekorda samo čuješ po medijima kako oni poboljšavaju sigurnost i postavljaju par AA-guna usred centra za zaštitu iz zraka....

Pa žele da pomislimo kako su se zaštitili od terorističih napada, a zapravo planiraju false-flag.

17 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Pa žele da pomislimo kako su se zaštitili od terorističih napada, a zapravo planiraju false-flag.

Ako ne bude ništa od toga?

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.
15 godina
protjeran
Random. kaže...
Tawals kaže...

Ako ne bude ništa od toga?

Ako se dogodi, reći ću svojoj obitelji i prijateljima što će se dogoditi, savjetovati ih onako kako mislim da je najbolje.

Najbolje je raditi suprotno od onga što nam govre na tv-u, nemoš pogriješit.{#}

Ako ne, i dalje ću ići u smjeru neovisnosti o nafti, ekonomiji, političarima, turističkoj sezoni...

18 godina

Jel te mogu pitat koliko godina imas?

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
Daj covjece, otvori si temu "vidoviti Tawals" ili "na rubu pameti", pa tamo prorici, bajaj, whatever.
Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Imam 17 godina.

18 godina
neaktivan

Daj se onda rađe odi bavit nečim drugim. Trošiš djetinjstvo uzalud.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 9:10 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Najbolje je raditi suprotno od onga što nam govre na tv-u, nemoš pogriješit.{#}

Ako ne, i dalje ću ići u smjeru neovisnosti o nafti, ekonomiji, političarima, turističkoj sezoni...

Ovo već stvarno prelazi granice dobrog ukusa! Get a life!!

Daj se ti odmori od nas barem jedno mjesec dana! Molim te.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 10:43 (kizo2703).
13 godina
neaktivan

Tawals, čestitam.

Kad sam ja bio mlađi ove stvari sam radio u bircu, ali ti to uradiš bez ijednog kartana i to u Našem Društvu. Nevjerovatno!

13 godina
neaktivan

Naš Tawals će doktorirati na gluposti jednog dana.

Sve mi se više čini da on uživa u provociranju.

Društvo ne može mijenjati čovjeka.Čovjek može mijenjati društvo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 10:51 (Cave Johnson).
15 godina
Tawals kaže...
tnakir kaže...

Imam 17 godina.

Ako nemaš ništa pametnije za raditi (hint komadi) onda odi FAP-ati/jerkati, biti će lakše i nama i tebi.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina

Ni meni nije jasno... Ako smo vec propali, onda carpe diem, yolo i ostale gluposti. Bari zene. Mozda se nikad ni ne poseksas u zivotu. A seks je svakako bolji od teorije zavjere.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
13 godina
neaktivan

Bolje da živi u zavjeri nego da hoda šmajserom po premijerama filmova.  Danas postao hit iz teenagera pretvorit se u u brejvika ili onog lika iz francuske.  Nekada su dobijali packe :  - ustani se magare u busu kada uđe stariji čovjek.   Danas je normalno: - alo, budi dobar i ostavi taj šmajser sa granatama, dosta su ti kino-kokice.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
18 godina
Siskin kaže...

Bolje da živi u zavjeri nego da hoda šmajserom po premijerama filmova.  Danas postao hit iz teenagera pretvorit se u u brejvika ili onog lika iz francuske.  

S obzirom kako razmislja (i oni njegovi sa advance.hr), ne bih se zacudio da se ukljuci u alkaidu :)

18 godina
neaktivan
Tawals kaže...

i dalje ću ići u smjeru neovisnosti o nafti, ekonomiji, političarima, turističkoj sezoni...

niskoenergetska kuća - energana, vrt - staklenik - domaće životinjice, kišnica - bunar, solarni paneli - agregati - alternative etc, veća samodostatnost manja ovisnost... jel na to misliš?

Spiridon Kopicl
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice