Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.039.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Deus ex machina kaže...
[...]

You are not special. You are not beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else - postavi si to za mantru, pa cemo popricati o svjesnosti. U medjuvremenu, jedino sto radis je trazenje konfirmacije u svojim idejama, da bi osnazio svoju zonu sigurnosti.

Nemoj Deuse, da ne bi Tawals preozbiljno shvatio pa na kraju završio u crnoj kronici jer je pokušao raznjeti HNB {#}

15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Ti mene nisi shvatio jer mi ovdje ne govorimo o formiranim osobama, mi govorimo o adolescentima, osobama u razvoju. Adolescenti i koji nisu slavni prolaze poremecaje identiteta, i razne krize. Jednostavno je to vrlo nezgodno razdoblje i u njemu je najveca sansa za oboliti od depresije. Kod slavnih osoba to jos pogorsava to ionako vec nezgodno razdoblje

Ova recenica: Imaju sve a ne znaju živit život. je jedna najvecih glupost koju sam ikada cuo. Istina oni su materijalno vrlo bogati, no to ne znaci da imaju sve. Ako jednostavno shvate da su nezadovoljni, ako pocnu osjecati neku prazninu u sebi, zar je to zato sto oni ne znaju zivjeti zivot? Mnogi se pokusavaju naci na razlicite nacine, neki to pronalaze u religiji, neki u alkoholu, a neki padnu u depresiju.

Ovde ne pišemo o formiranim ili o adolescentnim slavnim osobama već o formiranim i o adolescentnim osobama koje su rođene slavne dakle ne koje su same stekle slavu već su dijeca od slavnih roditelja i htjeli to ili ne su ubaćeni u svijet glamura. Da te ispravim.

Znači oni, koji se ne mogu nosti sa pritiskom javnosti, nose sa tim teretom pretjeranom konzumacijom droge i alkohola što stvara prazninu koju pokušavaju liječiti antidepresivima i obično završavaju sa nekim "koktelom" tj. kombinacijom ljekova koji rezultiraju smrću i oni nisu direktno krivi za to već život u kojeg su se rodili? Mogu povjerovati u to jedino ako se radi o retardiranoj osobi. Jer ako će on sebe sustavno uništavat godinama a pravdat se sa tim da mu smeta "pritisak javnosti" teško da će to itko popušit. Alternative ima a govorit da nije problem u osobi nego u okruženju, pa moguće je da je i tako, ajde, ako se radi o osobi sa vrlo slabim karakterom. Da mi ga je žao - žao mi ga je ali kao siromašno dijete ne shvaćam to, svi njegovi problemi bi mi završili kad bi pojeo sendvić sa maslom i parizerom.

Provedem svaki dan avg. 7-8 uz programiranje tako da bi igre totalno umorile.

Ja provedem cijeli dan na računalu a pauza je popodnevna šetnja sa obitelji i većer je naravno sa suprugom pa opet me ne umaraju igrice.

Istina, ne mogu SC2 igrat više od 2-3 partije (30-45 min) i svaka čast onima koji ga mogu igrati par sati! Isto važi i za simulaciju vožnje (RSRBR). Zato i namjerno igram te igre jer nemaju veliki addiction faktor i umaraju.

Dok recimo BF3, Diablo da ne govorim Wow se može igrati po cijeli dan i te igre namjerno ne igram (evo sad je ljeto pa dopuštam sebi BF3). Dakle neke igre umaraju a neke odmaraju.

Tako da izgleda da ne znaš o ćemu govorim ali ja znam o ćemu ti govoriš.

Znam o cijelodnevnom radu na računalu i znam o programiranju. U osnovnoj sam programirao u Qbasicu u dosu a sa 16 godina sam čitao o API funkcijama windowsa, Visual Basic biblija (cca 400kn ili kriomice stavljeno u ruksak u Algoritma) o tcp/ip (ona knjiga sa rakom) protokolima a čak sam iz SAD-a dobavio (400kn preko Algoritma) Maximum Security: A Hacker's Guide to Protecting Your Internet site and Network

16 god.

MIKROBLOG: FU not ftw
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 19:16 (KIKI3ooo).
13 godina
neaktivan

Pošto je većina vas ovdje odrasla, vjerovatno ste u nekom periodu svog života čitali knjigu 1984.

E, tawals je onaj glavni lik, znate.

On je samo preskočio početnu nesigurnost i prešao u puni zanos osjećaja pobjede i svladavanja svijeta, uživa u tome i mi smo za njega ovce.

Svi znamo šta se desi u sobi 101.

13 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Moje smirenje nisu teroije zavjere, nije mi niti najmanje drago što moram "živjeti" na ovakvom planetu, živjeti pod navodnicima jer čovjek danas ne živi, on umire. Govorimo za plemena da su primitivna, oni nemaju poslove, ratove, bolesti, lošu hranu, so called edukaciju... oni žive život, dok smo mi eto uvjerni da živimo na nekom vrhuncu ljudske evolucije, dok nam je szapravo svaki dan društvo izopačenije, materijalističnije, površnije, iako nisam baš veliki mozak reko bih da je i gluplje.

Nisam ni vidio da si ovo napisao.

Ideal ti je biti životinja?

Neka uđe u zapisnik.

17 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Moje smirenje nisu teroije zavjere, nije mi niti najmanje drago što moram "živjeti" na ovakvom planetu, živjeti pod navodnicima jer čovjek danas ne živi, on umire. Govorimo za plemena da su primitivna, oni nemaju poslove, ratove, bolesti, lošu hranu, so called edukaciju... oni žive život, dok smo mi eto uvjerni da živimo na nekom vrhuncu ljudske evolucije, dok nam je szapravo svaki dan društvo izopačenije, materijalističnije, površnije, iako nisam baš veliki mozak reko bih da je i gluplje.

Što te točno sprječava da odeš u neko amazonsko pleme i dijeliš s njima sve što imaju? Živiš život bez stresa, bez materijalnih problema i bez brige zbog zlobnih masona, židova i Bin Ladena. Prilično je jednostavno to napraviti, zar ne?

Mislim da ti je guzici ipak predobro ovdje gdje jesi da bi takvo nešto napravio.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
protjeran

Što te točno sprječava da odeš u neko amazonsko pleme i dijeliš s njima sve što imaju? Živiš život bez stresa, bez materijalnih problema i bez brige zbog zlobnih masona, židova i Bin Ladena. Prilično je jednostavno to napraviti, zar ne?

Mislim da ti je guzici ipak predobro ovdje gdje jesi da bi takvo nešto napravio.

Ništa, ja ne želim u nikakvo amazonsko pleme. Prije periferija nekog Slavonskog ili Zagorskog gradića, život u skladu s prirodom (

) , bez stresa, da ne ovisim o nikakvoj (anti)ekonomiji), moj vlastiti vrt, energetska neovisnost...

13 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Ja se ne žalim, ja znam otprilike što trebam raditi, buna nije najbolja opcija, najbolja opcija je kako sam rekao već jednom, okrenuti leđa i stvoriti sebi bolji život.

Kao što napisah gore, nema kruha od borbe, okreni leđa, nađi skupinu istomišljenika ako je moguće (a vjerujem da je) i napravi si bolji svijet.

Svaka ti čast ako si našao način za bolji život,ali se ne slažem da bi se trebalo povlačiti.

Jer,taj tvoj bolji život ,nije nikakav izlaz od današnjih problema.(pri čemu treba imati na umu da ne govorim o zavjerama)

Također govoriš da nema kruha od borbe. Ja ipak mislim da ne treba odustajati ,čak ni u najtežim trenucima,niti se povlačiti.

Buna možda neće uvijek biti(makar na prvi pogled)isplativa ,ali ipak znači nešto...

Do you know who ate all the doughnuts?
15 godina
protjeran

Svaka ti čast ako si našao način za bolji život,ali se ne slažem da bi se trebalo povlačiti.

Jer,taj tvoj bolji život ,nije nikakav izlaz od današnjih problema.(pri čemu treba imati na umu da ne govorim o zavjerama)

Također govoriš da nema kruha od borbe. Ja ipak mislim da ne treba odustajati ,čak ni u najtežim trenucima,niti se povlačiti.

Buna možda neće uvijek biti(makar na prvi pogled)isplativa ,ali ipak znači nešto...

Nebih reko da je ovo povlačanje, jednostavno primjena ideja koje ti se sviđaju na svoj život. 

Ni ono što ja želim postići, neće biti baš lagan zadatak, i jednom kada postignem, mogu pomagati druge, kao što mi je već jednom na ovaj tebi rečeno da bih trebao biti primjer.

Imam svoj cilj, sve ostalo je poraz :D

16 godina
neaktivan
Cave Johnson kaže...

"Choose your battles wisely."

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
16 godina
KIKI3ooo kaže...

Ovde ne pišemo o formiranim ili o adolescentnim slavnim osobama već o formiranim i o adolescentnim osobama koje su rođene slavne dakle ne koje su same stekle slavu već su dijeca od slavnih roditelja i htjeli to ili ne su ubaćeni u svijet glamura. Da te ispravim.

Pa kakve veze ima sto su rodeni slavni? I oni moraju proci adolescenciju kao i svi drugi, i smatram da su oni u toj adolescenciji ranjiviji nego netko nepoznat i slavan

KIKI3ooo kaže...

Znači oni, koji se ne mogu nosti sa pritiskom javnosti, nose sa tim teretom pretjeranom konzumacijom droge i alkohola što stvara prazninu koju pokušavaju liječiti antidepresivima i obično završavaju sa nekim "koktelom" tj. kombinacijom ljekova koji rezultiraju smrću i oni nisu direktno krivi za to već život u kojeg su se rodili? Mogu povjerovati u to jedino ako se radi o retardiranoj osobi. Jer ako će on sebe sustavno uništavat godinama a pravdat se sa tim da mu smeta "pritisak javnosti" teško da će to itko popušit. Alternative ima a govorit da nije problem u osobi nego u okruženju, pa moguće je da je i tako, ajde, ako se radi o osobi sa vrlo slabim karakterom.

Ja nigdje ne pravdam njihovo ponasanje, i te me octio nisi shvatio pa cu ti pokusati shvatiti.

Polazim od činjenice da je adolescencije vrlo nezgodno razdoblje u životu i nerijetko se to naziva razdobljem bure i oluje. Tada  se mlada osoba pretvara iz djeteta u odraslu osobu i to u većini slučajeva nije baš jednostavno. Evo citat sa stranice Zdrav život online koji ukratko objasnjava sto zelim reci:

U adolescenciji mladi preispituju svoj identitet. Kroz pitanja "Tko sam ja?" i "Što želim biti?" otkrivaju sebe, preispituju roditeljske stavove i vrijednosti, istražuju nove mogućnosti i interese te stvaraju svoj sustav vrijednosti, novu sliku o sebi i razvijaju intelektualne i socijalne vještine i šire svijet vlastitih interesa. U potrazi za vlastitim identitetom eksperimentiraju s različitim ulogama. Jedan dio mladih manje uspješno prevlada ovaj period i prolazi kroz krizu identiteta koja se može očitovati izoliranjem od roditelja i vršnjaka, osjećajem izgubljenosti, bezizlaznosti, niskog samopoštovanja i otuđenosti te različitim autodestruktivnim ponašanjima.

Ovaj citat nije tek netko napisao, već ovo pišu psiholozi i pishoterapeuti koji poznaju ovo područje.

Opijanje, alkohol i sl. nisu samo prisutni kod slavnih, već naprotiv to je prisutno i kod neslavnih adolescenata zbog cijelog tog pritiska adolescencije.

Ono što ja želim reći je da je zbog same prirode ovoga razdoblja, slavna osoba je pod većim pritiskom nego obični adolescent.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 21:58 (captain_soap_McTawish).
15 godina
Opijanje, alkohol i sl. nisu samo prisutni kod slavnih, već naprotiv to je prisutno i kod neslavnih adolescenata zbog cijelog tog pritiska adolescencije.

Ono što ja želim reći je da je zbog same prirode ovoga razdoblja, slavna osoba je pod većim pritiskom nego obični adolescent.

Ja shvaćam da je adolescencija osjetljiv period u čovjekovom životu bez obizira na društveni status i materijalno stanje ali pokušavam reći da su problemi koji proizlaze iz adolescencije i pritiska javnosti u slavnih osoba pojačane još 100 puta zbog pretjeranog drogiranja i opijanja.

MIKROBLOG: FU not ftw
17 godina
neaktivan

Svijet 2030 (according to CIA)

0 dezintegriran
0 vraćen "na staro"
0 suradnja
12 nešto četvrto
Spiridon Kopicl
16 godina
(s)izgoreo kaže...

..according to CIA)

-according naša vlada (trošarine), cijene goriva su išle dolje, ali već idući dan demant naftaša. Tako da CIAnski čarobni grah nebi uzimao kao nešto što ima veze s RL, osim kao redovitu papirologiju koja trpi sve moguće gluposti, da je autor J.Verne čak bi bilo i čitano štivo.

Naravno, mora postojati neki ''if-then'' ... kao što u silosima mora postojati poneka vreća žita, bar robnih rezervi. .. osim kod nas.

Tako CIA napomene GMO hranu, moguće prijetnje, ... hm, nekako već viđeno, svi prijete mračnim futurizmom, mada (upravo oni) imaju i neki čarobni napitak, za 9.90. koji će nas spasiti. Dal je to crkva ili CIA ili naša vlada.. više ne vidim razliku, (vjerojatno sam oćoravio s godinama).

btw: ( uz zvuke tamtama) : plamene zore bude me iz sna, rumena jutra, dim ...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 16:07 (ihush).
17 godina

Zanimaju me vasi komentari na ovaj Sjeverno Korjeski dokumentarac koji je napravljen pod pokroviteljstvom njihovog presvetog Bozanskog vodje s ciljem otkrivanja zapadne propagande i nedjela naseg korumpiranog drustva. Isjecen je u 10 kratkih videa dajem vam prvi pa ko ima volje i vremena nek pogleda/prokomentira.

GO:{#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina

Evo jedan malo stariji clanak, ali vrlo zanimljiv:

http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/velika-zelena-laz

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
15 godina

Baš malo čitam o pregovorima sindikata s državom pa da pitam, koji uopće sindikati pregovaraju? Mislim međusobno se prepucavaju da neznaš ko koga j*be? Stari mi radi u hrvatskim šumama pa me zanima dal se odnosi i na njega ili ne.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Zanimaju me vasi komentari na ovaj Sjeverno Korjeski dokumentarac koji je napravljen pod pokroviteljstvom njihovog presvetog Bozanskog vodje s ciljem otkrivanja zapadne propagande i nedjela naseg korumpiranog drustva. Isjecen je u 10 kratkih videa dajem vam prvi pa ko ima volje i vremena nek pogleda/prokomentira.

GO:{#}

Pogledao sam ga jučer. Sve sam ja to i prije znao, ali nekima još uvijek nije jasno.

13 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Svijet 2030 (according to CIA)

Evo nas.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 22:08 (fade).
17 godina

Svaki put kad je dobra rasprava na forumu ja sam u crvenilu. Fuuuuuuuuuuu....

Samo da skomentiram nesto (vjerovatno slijedi crni, al sto se mora nije tesko): nema demokracije na ovom forumu.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 15:32 (tnakir).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Svaki put kad je dobra rasprava na forumu ja sam u crvenilu. Fuuuuuuuuuuu....

Samo da skomentiram nesto (vjerovatno slijedi crni, al sto se mora nije tesko): nema demokracije na ovom forumu.

a što bi ti? da sprovedemo izbore?

Dragu za predsjednika Interneta IMO i FTW {#}

btw. što si radio nesretniče {#}?

Spiridon Kopicl
16 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

.....

Mislim da imam miljune ja bi se sebi kupio power PC i igrao igrice po cijele dane.

Kuhar bi mi kuhao, svaku većer druga prostitutka i la vita e bella.

Javnost nebi znala i da postojim :)

Ali ne, oni su depresivni, oni se ubijaju, drogiraju, šišaju na čelu....

Odgovor je "thresholds" (granice?). Ako ih nisi svjestan, pomicu se. Kad kupis auto snova, onda odjednom moras imati dva auta, jurilicu i 4x4. I motor. Kad probas threesome, onda je 1vs1 sex banalan.

Svijet je koncipiran tako da iskoristava tu 'nezasitnost', na skoro svakom podrucju. Kupio bi si audio sistem koji sanjas, pa odjednom ne bi bilo dosta i kupovao bi zlatne ili platinaste kablove. Pa bi si izgradio specijalnu sobu za slusanje muzike. Kucna pomocnica ne bi bila dovoljna, nego posebno kuhar, posebno event planer, posebno cistacica, etc. Kurve i seks bi postale dosadne, pa bi poceo smrkati koku s njih, a ako nemas granice (a vecina ih nema) koka bi dosadila pa bi nastupio heroin. Ako se nekim cudnim cudom izvuces iz toga, eventualno bi shvatio da kad ti je sve servirano na pladnju - nista od toga te ne cini sretnim.

Ekipa koja igra videoigre zapravo ima jos i najmanje troskove, ali cinjenica je: ako si cijeli zivot proveo igrajuci video igre - o cemu ces razmisljati kad budes umiraoArgument (neistinit i poprilicno jadan) protiv toga imaju ljudi koji ganjaju svoje snove, iz osobnog iskustva, ostvarenje istih uopce nije lijepo iskustvo, dapace - odjednom se pocnes buditi ujutro i zivis kroz dan, a nemas pojma zasto, jer nema krajnjeg cilja koji si ganjao tako dugo.

Na kraju pomislis da ona stara (rofl) "Arbeit macht frei" je zapravo istinita - u radu jest spas. Samo sto je i to pogresno - nije.

Biti sretan, ali istinski sretan je poprilicno tesko...

Its been so long, I've lost my taste.... Say angel come... Say lick my face...
16 godina
tnakir kaže...
.. nema demokracije na ovom forumu.

-demokracija? na forumu? čemu??

-precjenjeno, mit-urbana legenda, nešto za hipije i gjejeve. Za sve ostale (sitnozube) je batina koja nije bez vraga (razlog) iz raja izišla.

Dakle, sasvim je poželjno imati autokraciju, čvsrtu ruku (pa i desanku u određenim trenutcima, khm) ... i baš je onak' noble, imati npr aristokraciju na vlasti.

Problem je što kod nas nema ničeg, bezvlašće, bezakonje.. anarhija. Srećom, forum nam pruža utočište i 'čvrstu ruku' (već spomenutu, desanku-šakić...) bez koje bi bili samo ovce na livadi.

Pa sad jedan kartonćić 'za tvoje dobro', al ne crni, edukativni bijeli?

back on tema: Mramorne ploče na Cvjetnom, Bandićevizam gradskim novcem, žurba s Hoto-poslovima prije jesenskog ročišta ili nešto treće? Do kad će grad biti birokratski blokiran?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
                ljudi koji ganjaju svoje snove, iz osobnog iskustva, ostvarenje istih uopce nije lijepo iskustvo, dapace - odjednom se pocnes buditi ujutro i zivis kroz dan, a nemas pojma zasto, jer nema krajnjeg cilja koji si ganjao tako dugo. 

Biti sretan, ali istinski  sretan je poprilicno tesko...

Kao prvo, za ljude koji ganjaju snove, očito nisu dovoljno pametni da sanjaju veliko ako sanjaju jedno. Nakon ispunjenja životnog cilja čovjek se treba ubiti da formira dobru priču.

Biti sretan, istinski sretan, je lako, ali biti takav cijeli život znači ili biti nadrogiran ili te zatvore u ludnicu pa i ako si imao šansu da budeš sretan -oduzmu ti je (osim ako nisi teži slučaj).

13 godina
neaktivan

Ljudi imaju "gladne oči". To su sve privremeni međuspremici (bufferi)sreće.  Moj dobar poznanik sa velikim primanjima i odlično uhodanim privatnim biznisom.  Vozi: Renault 4, Renault 5 ,Yugo 55, Buba.  Svi primjerci odlično očuvani i maženi i paženi.

Uživa u vožnji gradom. Rekao bi netko, "tko zna na što troši?".  Ne, sve umjereno i sasvim obično, od odijevanja do stanovanja.  Čovjek je uvijek cool, zadovoljan i dobrog raspoloženja.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
17 godina
neaktivan
Siskin kaže...
Čovjek je uvijek cool, zadovoljan i dobrog raspoloženja.

to je nenormalno, sigurno neka nova i još neotkrivena bolest... {#}

btw. ptičice?

Spiridon Kopicl
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 17:55 ((s)izgoreo).
13 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
btw. ptičice?

Volim ptičice {#}.  Posebno u prirodi. Bavio sam se i uzgojem baštardi (mješanac kanarinca i grdelina).  Ljubav iz djetinjstva. Vidim da je na ovom forumu par dobrih znalaca oko fotografije. MBaksa se ponekad javlja.  Zatražit ću neke savjete oko kupnje fotoaparata i stativa baš za potrebe slikavanja ptica u prirodi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasian_Siskin
17 godina
neaktivan
Siskin kaže...

Volim ptičice {#}.

{#}, jedan drugi forumaš isto voli ptičice... oko Dubrovnika {#}, pitam se gdje je torrente, što radi i kako je...

Spiridon Kopicl
17 godina

Onda, dečki, koji je vaš stav o open carry zakonu (http://en.wikipedia.org/wiki/Open_carry_in_the_United_States) u SAD-u?

Policajci to očito mrze, jer ih zajedno s drugim zakonima stavlja u idiotski položaj da te ne smije zaustaviti, legitimirati i na bilo koji način zadržati ako sam na to ne pristaneš, a s druge strane, tona drugih prolaznika zove policiju i prijavljuje te open carry "entuzijaste.

Stalno se, usput, snimaju dok nose oružje, pa ima zabavnih videa: 

(od 2:25) ili ovaj tip koji hoda ulicom s MP5 - 

This space for rent!
13 godina
neaktivan

Može pitanje:

Za šta će nekom pištolj dok hoda cestom?

Zamislite sljedeći scenario: ujutro dođeš na doručak, žena nije spremila, nema je u kući, djeca sama, razbacala čokoladu svuda, komšija ti razbio prozor, pao si i nabio se na ekser, vraćaš se na posao i tip te udari na semaforu u stražnji dio (izađe i dere se na tebe jer misli da si ti kriv) i uz to (nosiš pištolj pa se podrazumjeva) imaš IQ oko 90.

Kolika je šansa da isprazniš  šanžer u njega (pazite, gornji dio je karikatura)?

P.S.

Upravo sam pogledao videe. On se raspravlja s policajcem, haha! USA koja divlja ne može natjerati jednog svog građanina da pokaže ličnu, smijurija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 18:30 (Onjegin).
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Onda, dečki, koji je vaš stav o open carry zakonu (http://en.wikipedia.org/wiki/Open_carry_in_the_United_States) u SAD-u?

[...]

USA = GTA IRL (skraćenice FTW!)

Sad shvaćam zašto u američkim filmovima stalno ponavljaju frazu: "Jel je to tvoj pištolj ili si sretan što me vidiš?" što izgleda, ipak NIJE retoričko pitanje.

http://technipol.tumblr.com/post/2874977984/family-guy-the-right-to-bear-arms

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice