Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.048.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Očito ne znaš što su zoofilija,pedofilija i nekrofilija ako ih uspoređuješ sa seksualnom orijentacijom..

Do you know who ate all the doughnuts?
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 18:03 (Cave Johnson).
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Edge kaže...

Nek kaj nek je normalno da muskarac i zena budu partneri. Tak je nastao cijeli ovaj svijet i to je jedini normalni odnos koji postoji, tak ste nastali vi, vasi roditelji, susjedi, kucni ljubimci i sva ziva bica koja postoje. 

Moj kućni ljubimac nije nastao tako da su muškarac i žena imali odnos. Ne znam kakve ti kućne ljubimce imaš.

Edge kaže...
Daj molim te, vidim da su ti glavu napunili sa zapadnoeuropskom kulturom, zasto netko misli da je dobro da dijete ima roditelje homoseksualnce. Koji kreten je uopce pomislio na takvo nesto. Mali ce isto biti na kraju gej zbog svojih roditelja, zajebavat ce ga pola nacije, a na kraju krajeva nikad nece moci osnovati obitelj.

Baš kao što je svaki gej do sada na svijetu gej zato što su mu roditelji homoseksualci? Možda do sad nisi uhvatio, ali ne možeš naučiti biti homoseksualac. Ili jesi ili nisi.

Edge kaže...

Ja nisam rekao da ih ja osporavam, ali ne podrzavam prajd, prajd je projam za provokaciju i prc*nje naroda. 

Zasto osporavam prajd?

• Zato jer nece promijeniti niciji stav i misljenje
  • Trose se ogromne kolicine novaca za osiguranje, a narod gladan i ocajan, bez kruha.
  • Diskriminacija ostalih manjina: Romova,Siptara, slijepih osoba, invalida, antifasista, nadarene djece, itd.
  • Za milijun kuna utrosenih na prajd moze se napraviti 100 000 obroka za ovaj gladan i jadan narod

Smatraš li onda da je u redu zabraniti dolazak Pape, zabraniti nogometne utakmice i sve događaje koji od grada ili države iziskuju da potroši novac na osiguranje?

Mislim, nisu valjda krivi huligani na stadionu što rade nered, krivi su nogometaši, prokleti bili.

Puno veće količine novca troše se svakog mjeseca na razne gluposti koje imaju manje plemenitu svrhu od ovog prajda koji ti je takav trn u oku, pa opet, ne vidim da se buniš zbog toga pretjerano. I onda imaš obraza doći na temu i pisati o tome da ti homoseksualci ne smetaju, a svakim svojim postom dokazuješ suprotno.

Zaboravljaš, osim toga, da su ljudi svih seksualnih odabira, svih religija i općenito svih profila porezni obveznici i da jedni drugima financiramo potrebe.

---

Za ekipu koja smatra da nas homoseksualnost vodi istrebljenju:

Jasno vam je da homoseksualnost postoji puno duže od vas? Homoseksualnost postoji u životinjskom svijetu, baš kao i ljudskom, pa ne vidim da su pingvini, primjerice, zbog homoseksualnosti na rubu istrebljenja. Neovisno o tome što vi mislili, broj homoseksualaca se zbog prihvaćanja ili ne prihvaćanja neće mijenjati. Uvijek će biti više-manje isti, baš kao što je uvijek kroz povijest bio isti. Ne vidim da smo pred istrebljenjem, dapače, svake nas (ljudi) je godine sve više.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Danny, jos nisam vidio pingvina koji je usvojio jaje i onda (kao sto lavica uci lavice da love, ptica uci ptiće da lete, gazela uci gazelice da bjeze) sa svojim muzem pingvinom odgajao to pigvinče.

Priroda je prema homoseksualcima daleko okrutnija od svih homofobnih kretena na forumu i svugdje na svijetu zajedno. Ubija im gene na licu mjesta te im zabranjuje da odgajaju tudju djecu.

Mi to ne radimo jer smo prevazisli taj stadij varvarstva, makar neki od nas.
13 godina
neaktivan

Svakoj iole inteligentnijoj osobi dovoljna je sama činjenica da je homoseksualizam raširen među skoro 500 životinjskih vrsta(ako se ne varam).

To što gay životinje ne paradiraju,ne znači ništa. 

13 godina
neaktivan
Svaka iole inteligentnija osoba posumnja u to jer ima makar malo znanja o zivotinjama.

Moras shvatiti da postoji gay lobby, a zbog njega svi voditelji na TV-u izgledaju tako kako izgledaju, svi novi pop muzicari izgledaju tako kako izgledaju, svi dizajneri izgledaju tako kako izgledaju, a budi siguran da postoje i gay naucnici.
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Danny, jos nisam vidio pingvina koji je usvojio jaje i onda (kao sto lavica uci lavice da love, ptica uci ptiće da lete, gazela uci gazelice da bjeze) sa svojim muzem pingvinom odgajao to pigvinče.

Nisi dovoljno gledao Nat Geo.

P.S. Da, imaš pravo. Cijeli svijet je jedan veliki gej lobi.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan

Bizaran modni trend ,ništa više.

Nego,gdje je problem ako ima(a ima) gay znanstvenika?

15 godina
neaktivan

Jel dosta više o homoseksualnosti u ovoj temi?

13 godina

Evo da i ja ostavim svoje (nevazno) misljenje. Ja negajim nikakve osjecaje da pritucem ili psujem na nekog tko je roden drugaciji, zivimo u civiliziranom drustvu, bar se potrudimo ponasati tako. Meni geyevi ne prestavljaju nikakav problem, ako je nekome razlog da baca kamenja na drugog covjeka samo zato jer ga privlace muska (ili zenska, uglavnom istog spola) osoba, onda neka se nosi nazad u srednji vijek tamo gdje i priprada. Za mene su tu dvije mane.

1. Meni je jednostavno gadljivo vidjeti da se dva muskarca ono strastveno ljube (ipak to mi nedaje razlog da mu zalipin kamen u glavu), ne mozete me zbog toga kriviti jednostavno imam slab zeludac(opcenito slab zeludac). Volio bi da nisam tako "osjetljiv" ali jbga, svi imamo nezeljene mane. Ali sada ce netko uletiti sa "A nije ti gadljivo kada vidis da se dvije cure ljube :)", da budem iskren pa i nije, dapace. Mene zenski spol i privlaci pa...

2. Netko je vec napisao, da ce neko dijete biti maltretiratirano bila mu oba oca gay ili bilo dijete klepavo. Budimo realni, prolaze dva djecaka ulicom, jedan je klepav/debeo/nizak a drugi ima gay roditelje, sto mislite koga ce prije maltretirati/ismijavati? A i samo dijete ce biti dosta izbjegavano od ostale djece, i biti u gorem polozaju od vecine druge djece. Pa ovo nije bas jednostavno kao sto se misli.

I sta se tu moze, zivimo u takvom drustvu da ce netko nekoga pribiti ili cak ubiti zato jer je rodjen (ne svojom voljom) drugacije, to nas cini neandertalcima koji su osisani, obrijani i otusirani :)

I jos jednom ponavljam, ja nemam nikakve osjecaje mrznje prema geyevima(!), ako je netko krivo protumacio pod broj 1.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 19:35 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Psiho246 kaže...
Homoseksualci su bolesni jer imaju poremecene seksualne sklonosti.

Poremećene u odnosu na što?

Kako definiraš "normalne" ili "neporemećene" seksualne sklonosti?

Ako pod "normalnim" smatra mogućnost reprodukcije u heteroseksualnoj, u odnosu na homoseksualnu zajednicu - onda te ima. Argument da ima mnoštvo neplodnih hetero parova ti je onda prilično slab, jer su homoseksualni po defaultu "neplodni".

No kako sam već napisao, pojam - normalno mi je osobno prilično diskutabilan i logično se postavlja pitanje po kojim kriterijima se do njega dolazi, tj. kako se normala postiže ali i kako se iz nje izlazi i prelazi u - poremećeno jel.

Ukoliko je smisao zajednice između dvoje ljudi u jednoj od krajnosti i "imanje" djece, LGBT zajednica tu nažalost nema suvisao argument što god mi o tome mislili. Osim posvajanja - jednostavno nemaju. No i hetero zajednice jasno, imaju tu mogućnost.

Naravno, dvoje ljudi se udružuje u zajednicu i iz drugih razloga, tako da ni dijete nije ni osnovan, a ni jedini razlog, to je sigurno. Ograničeno promišljano ili ne, no čak bih rekao da je hetero parovima, logično - dijete na 1. mjestu (ili pri vrhu), dok bi homo parovi (čak i da je posvajanje pis of kejs u nekoj ideali), težili uglavnom nekim drugim buoni momentima mimo djece, u toj zajednici.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 20:13 (thedream).
16 godina
thedream kaže...
Ako pod "normalnim" smatra mogućnost reprodukcije u heteroseksualnoj, u odnosu na homoseksualnu zajednicu - onda te ima. Argument da ima mnoštvo neplodnih hetero parova ti je onda prilično slab, jer su homoseksualni po defaultu "neplodni".

Udio neplodnih partnera u hetero-parovima je u postotku otprilike jednak udjelu gay osoba među ljudima...vjerojatno je i veći. Još je veći postotak oženjenih parova koji nemaju djecu, iako mogu imati.

Gamad beskorisna.

Kao što neplodni hetero parovi mogu imati dijete uz pomoć treće osobe ili medicine, tako i gay parovi mogu napraviti dijete na jednak način. Naime, "peder i lezba"naprave dijete bez problema i eto...dva nakaradna para (dva lika i dvije trebe) dijele dijete.

Oh, sudbo kleta, propast civilizacije i škripanje zubima od strane "prirodoslovaca" u našem društvu.

"Beskorisnije" su npr. neplodne žene ili muškarci od plodne gay žene ili muškarca, ako već konstantno kenjate o "prirodnom" i "neprirodnom" je*avanju i razmnožavanju, kao da smo čimpanze.

Hetero parovima dijete na prvom mjestu? Bome nije, dijete samo dođe usput ;)

Potpuno je "neprirodno" parovima koji ne mogu imati dijete dozvoliti usvajanje i odgoj djeteta.

Potpuno je neprirodno i da Štef alkoholočar dobije nova jetra od nekoga i živi narednih 20-30 godina, ali je*iga...ova debilna civilizacija zna za kirurgiju i daje mu pravo na život umjesto da ga kamenuje. Usto može i "odgajati" dijete dok cuga k'o smuk.

15 godina
neaktivan

Šta ako ti je Štef pijanec iz priče gay? Onda ima opravdanje za novu jetru ili? {#}{#} Sugeriraš da je hetero i time ima više šanse za propiti se? Izvoli {#}

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
protjeran

Meni je jos uvijek pojam homoseksulac jasan kao što mi jasni i leteći pingvini.{#}

Kako se dvoje čika mogu seksat? Nije mi jasno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 23:19 (Tawals).
17 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Nisi ga nikad primio u guzu?{#}

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
17 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Meni je jos uvijek pojam homoseksulac jasan kao što mi jasni i leteći pingvini.{#}

Sorry, al praviš se glup pa nema smisla s tobom raspravljati jer nema naznake da će se to promijeniti.

13 godina
thedream kaže...

No kako sam već napisao, pojam - normalno mi je osobno prilično diskutabilan i logično se postavlja pitanje po kojim kriterijima se do njega dolazi, tj. kako se normala postiže ali i kako se iz nje izlazi i prelazi u - poremećeno jel.

Ukoliko je smisao zajednice između dvoje ljudi u jednoj od krajnosti i "imanje" djece, LGBT zajednica tu nažalost nema suvisao argument što god mi o tome mislili. Osim posvajanja - jednostavno nemaju. No i hetero zajednice jasno, imaju tu mogućnost.

Naravno, dvoje ljudi se udružuje u zajednicu i iz drugih razloga, tako da ni dijete nije ni osnovan, a ni jedini razlog, to je sigurno. Ograničeno promišljano ili ne, no čak bih rekao da je hetero parovima, logično - dijete na 1. mjestu (ili pri vrhu), dok bi homo parovi (čak i da je posvajanje pis of kejs u nekoj ideali), težili uglavnom nekim drugim buoni momentima mimo djece, u toj zajednici.

Prilično sam siguran da smo već pričali u ovoj temi o tome kako se što klasificira pod psihopatologiju. Pojam normalno ne treba baš pretjerano mistificirati, razlučivanje nije baš toliko teško uz dobre kriterije (temeljene na znanstvenim istraživanjima) i ''malo zdravog razuma''.

Homoseksualni parovi mogu imati i imaju djecu, i sva logika koju si ispleo oko toga jednostavno ne stoji.

U drugim se temama bez problema govori o ljudima kao kompleksnim misaonim bićima - uzdiže se svijest o sebi, kompleksnost i dinamika ličnosti, motivacije, rasuđivanja, etc.

Stoga nema smisla, makar i hipotetski, svoditi zajednicu dvoje ljudi na reproduktivni potencijal kako bi se našao argument koji u konačnici ipak to nije.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Homoseksualci su ,,,

{#}

ko treći tita liječi
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 0:37 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
eevek kaže...

Hetero parovima dijete na prvom mjestu? Bome nije, dijete samo dođe usput ;)

Da li ovdje govorimo o bračnoj vezi?  Ako govorimo, onda je ovakvo mišljenje apsolutno površno i netačno, jer ti ne znaš kome je što bitno u vezi.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina

E a zašto vas toliko brine to što netko preferira za sebe?
Istina malo sad provociraju po ulicama tim pride maškarama, ali da im se ne pridaje

važnost, nebi imali nikakvog smisla ni efekta i više nebi valjda onda ni održavali?

Ako i bi, a čemu to silno preokupiranje s njima? Meni je bilo daleko zanimljivije

za vikend bilo gledanje zračnih avio akrobacija na jarunu. U zagrebu su mi svake godine

maltene pod prozorom u svojem "prideanju", pa nekako se to sve marginaliziralo

kako je interes i "šok" par kretena izostajao, no sad će garant opet bit popularni.

Priznajem, bilo bi fora da dobijemo ovakve demonstracije. To bih još i gledao,

pod uvjetom da mi hm draga ne nađe razlog da ne gledam;)

13 godina
zero_day kaže...

Toćno se zna tko su i što su "par" iliti dvoje, a ne dva ili dvije! Svaka drugačija shvaćanja su produkt ljudskog eksperimenta, nepoštivanje prirode i nerazumijevanje istinskih vrijednosti života!

Uostalom, čovječanstvo je davnih dana poslalo poruku u svemir na kojoj se jasno vide muškarac i žena kao par, iz čega proizlazi da smo se kao većina zdravo i svijesno izjasnili tko smo i što smo izvan naše plave planete.

http://petadimenzija.info/zanimljivosti/poruka-u-boci-ili-vremenska-kapsula

Vrsta sa dva spola? Meni slika prikazuje jedan primjerak muškarca i jedan primjerak žene, stoje jedno kraj drugog, muškarac ima podignutu desnu ruku - jel kod tebe to izgleda drugačije, možda ti imaš sliku nekakvog šlatanja ili štajaznam, općenja, božemiprosti.

Nego, mene više zanimaju te istinske vrijednosti života, želim razumjeti.

Što se tiče parova, znam i ja to - par može biti par šalica, par tapira, par ljudi, par-nepar. Nisam skužio kakve to veze ima s temom, možeš mi i to pojasniti ako imaš volje i strpljenja.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
zero_day kaže...

Toćno se zna tko su i što su "par" iliti dvoje, a ne dva ili dvije! Svaka drugačija shvaćanja su produkt ljudskog eksperimenta, nepoštivanje prirode i nerazumijevanje istinskih vrijednosti života!

Ne zaboravi nepoštivanje Boga i Katoličke crkve! Bog, Hrvati i Thompson!

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 3:38 (Septah).
15 godina
protjeran

I to mi je malo glupo... čim je netko protiv parade, odmah se smatra neandertalcem iz špilje.

http://www.index.hr/black/clanak/homoseksualnost-pedofilija-i-nekrofilija-nakon-100-godina-otkrivene-sokantne-seksualne-navike-pingvina-/619849.aspx

On je za The Observer izjavio da je za takvo ponašanje pingvina krivo njihovo neiskustvo: "Oni se u listopadu okupljaju u kolonije i počinju s parenjem. Imaju samo nekoliko tjedana da nauče kako se to radi i to jednostavno nije dovoljno vremena da steknu iskustvo kako se ponašati. To je razlog što njihovo ponašanje izgleda izopačeno".

Kmentari sa Indexa: "Kakva zamjena teza. Umisto da se pokriju ušima, jer uz "homoseksualnost" ti pingvini istovremeno iskazuju devijaciju u seksualnon ponašanju i kroz "pedofiliju" i "nekrofiliju", heterofobi u potpunosti negativan članak pokušavaju prikazat ka homoseksualno afirmativan. Dakle, ako san dobro razumija, a s obziron da van je u komentarima takvo prirodno ponašanje pingvina argument pro, nakon prvog stupnja, tj. homoseksualnosti, po prirodi stvari, slijede drugi i treći stupanj, pedofilija i nekrofilija. Točno?"

S obzirom da smo utvrdili da u prirodi postoji nekrofilija i pedofilija očekujem osnivanje i oglašavanje pedofilskih i nekrofilskih udruga. Očekujem i zabranu govora mržnje, netolerancije i marginalizacije takvih osoba!

B.a.B.e. 

T.eT.ke.

Pi.Ng.Vi.Ni.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 9:55 (Tawals).
16 godina
neaktivan

...

{#}

http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 10:04 (The Man).
16 godina
thedream kaže...

Šta ako ti je Štef pijanec iz priče gay? Onda ima opravdanje za novu jetru ili? {#}{#} Sugeriraš da je hetero i time ima više šanse za propiti se? Izvoli {#}

Piješ zato što imaš ženu. Dakle u gay svijetu veće šanse za alkoholizam imaju lezbijke {#}

14 godina
zero_day kaže...

Uostalom, čovječanstvo je davnih dana poslalo poruku u svemir na kojoj se jasno vide muškarac i žena kao par, iz čega proizlazi da smo se kao većina zdravo i svijesno izjasnili tko smo i što smo izvan naše plave planete.

http://petadimenzija.info/zanimljivosti/poruka-u-boci-ili-vremenska-kapsula

Onda i priroda krši sama sebe jer   homoseksualnost datira oko pet tisuća godina, a sama znanost se istom bavi oko 50 godina.

Ti si homofob, neprihvatljivo ti je vidjeti dva muškarca i toga se bojiš, a u stvari nemaš argumenata niti ih možeš imati jer sve što si naveo je čisti bullshit.

17 godina
Septah kaže...

Ne zaboravi nepoštivanje Boga i Katoličke crkve! Bog, Hrvati i Thompson!

Oj bogati, nadam se da si sarkastican...

Meni je homoseksualizam samo jedna vrsta fetisa.

To sto je vidjeno medju zivotinjama - ne vidim da zbog te pojave ljudi daju za pravo kako je to ispravno.

Najednom se poistovjecujemo sa zivotinjama... {#}{#}

Netko se pali na zivotinje i taj netko ce se sjetit da bi mogao osnovat obitelj u kojoj bi jednu ulogu imala zivotinja.

Za odredjeno vrijeme, doc ce do parada gdje pokretaci traze pravo da ona/on i njegov partner/partnerica Kravica (primjer) mogu po zakonu posvojit dijete. (nadam se ljudsko)

Kako vrijeme ide, postajemo sve vise "civilizirani" i podrazumijeva se da smo sto vise tolerantni prema svakojakim primjerima bracne zajednice.

Ubrzo ce farmaceutske tvrtke dozivjet procvat kada u pravo vrijeme neka od njih pusti na trziste lijek za jacanje zeluca :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hrvati su vec jedno vrijeme dobili {#} od Boga :D   {#}

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 10:54 (Batista).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
Netko se pali na zivotinje i taj netko ce se sjetit da bi mogao osnovat obitelj u kojoj bi jednu ulogu imala zivotinja.

Za odredjeno vrijeme, doc ce do parada gdje pokretaci traze pravo da ona/on i njegov partner/partnerica Kravica (primjer) mogu po zakonu posvojit dijete. (nadam se ljudsko)

Kako vrijeme ide, postajemo sve vise "civilizirani".

Nemoj reć da ne vidiš razlike? Nema smisla objašnjavati ako sam ne možeš uvidjeti zašto ti usporedba ne stoji ni najmanje.

17 godina
neaktivan
LOL! U duhu homoseksualizma?!
17 godina
Danny_HR kaže...

Nemoj reć da ne vidiš razlike? Nema smisla objašnjavati ako sam ne možeš uvidjeti zašto ti usporedba ne stoji ni najmanje.

Mozda krivo gledam al da ti pojasnim kako ja na to gledam.

Nama sada ne stoji, no mozda ce u buducnosti malo bolje stajati.

U proslosti homoseksualizam nije nikako stajao takodjer, no danas je skoro pa prihvacen.

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
Opet pokazuješ da ne shvaćaš razliku. Neće nikad stajati.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice