Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.047.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Tawals kaže...

Dali kod pedra ili lezbijki može uopće doći do toga? NE

Dali kod hetero seksa može doći do toga? DA

Eto to ti je razlika između seksanja i neseksanja. Ono prvo nije, ovo drugo je.

Ako se heteroseksualni par pri spolnom odnosu koristi zaštitom(kondomi, kontracepcijske piule itd.), da li je onda to po trebi seks? Tehnički gledano do začeća ne može doći i po tvoj logici to nije seks pa to nije "normalno".

Osim toga ti imaš pravo na svoj stav, no tvoj stav ti ne daje pravo da drugome nešto zabranjuješ. Prije par postova si povlačio paralelu između jedenja zemlje i sl. krajnih ekstrema sa homoseksualizmom. Pri takvim usporedbama nisi u obzir uzeo neke razlike. Pri jedenju zemlje i spolnom odnosu sa životinjama ti praviš štetu nekome. U slučaju jedenja zemlje ti mozeš dobiti ozbiljne zdravstvene probleme, a spolni odnos sa životinjama je ustvari zlostavljanje životinja. Kod homoseksualnog odnosa nitko ne šteti nikome, sve je dobrovoljno i nitko nije prisiljen. Tebi se to ne mora sviđati, no nemaš pravo braniti nečije pravo na to.

Isto tako homoseksualci moraju imati pravo na legalizaciju svoje veze isto kao i heteroseksualci. Brak/ izvanbračna zajednica koja je priznata zakonski ima mnoge prednosti na "običnom" vezom i nije u redu da neki parovi budu zakinuti za ta prava samo zato što su homoseksualni. Neki će ovdje dati argument da homoseksualni parovi se ne mogu razmnožavati. No to jednostavno nema veze jer veza između dvoje ljudi nije svrha rađanju djeteta. Postoji  mnogo heterosksualnih parova koji nemaju djecu, koji nisu ušli u vezi radi djece i zar bi sad njima trebalo braniti pravo na zakonski priznatu vezu.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.
13 godina
neaktivan

Sudeći po njegovom načinu razmišljanja, neprirodno je kad homoseksulac masturbira,a prirodno je kad heteroseksualac masturbira,zato što samo u potonjem slučaju može doći do erekcije,kao spajanja genetskih materijala u penisu{#}

Do you know who ate all the doughnuts?
15 godina
protjeran

Mislimda nisi shvatio, ajmo reći da igraš pikado i ajmo to nekako nespretno usporediti sa seksom. Kad pogodis "bikovo oko" ili kako već to je oplodnja, ali ti si se cijelo vrijeme seksao, imao si strijelice, postovao si pravila i igrao si pikado, pogodio ili ne pogodio ti igras pikado (seksas se jer sve radis po pravilima, sve drugo nije pikado nego za******ija). E sada uzmeđ krušku i gađaš, ti nikada nečeš moći oploditi ništa jer ne radis prema pravilima , nikada ni neće doći do oplodnje jer ne radiš pravilno). Nije stvar u oplodnji ili ne olodnji stvar je u mogućnosti oplodnje kod pedera i lezbi toga nema, kod heteroseksualaca toga ima. Kužiš -  mogućnost da uopće dođe do toga.

13 godina
neaktivan

A kakve to veze ima sa seksom kao činom? 

Oplodnja i seks su dvije različite stvari.

16 godina
Tawals kaže...

Mislimda nisi shvatio, ajmo reći da igraš pikado i ajmo to nekako nespretno usporediti sa seksom. Kad pogodis "bikovo oko" ili kako već to je oplodnja, ali ti si se cijelo vrijeme seksao, imao si strijelice, postovao si pravila i igrao si pikado, pogodio ili ne pogodio ti igras pikado (seksas se jer sve radis po pravilima, sve drugo nije pikado nego za******ija). E sada uzmeđ krušku i gađaš, ti nikada nečeš moći oploditi ništa jer ne radis prema pravilima , nikada ni neće doći do oplodnje jer ne radiš pravilno). Nije stvar u oplodnji ili ne olodnji stvar je u mogućnosti oplodnje kod pedera i lezbi toga nema, kod heteroseksualaca toga ima. Kužiš -  mogućnost da uopće dođe do toga.

Kad imas zaštitu ti ne mozes pogoditi, ti uopce nemas mogucnost za oplodnju. Ta zastita je uzeta sa ciljem da se sprijeci oplodnja. Onda po tvojoj definicij to opet nije spolni odnos iako moze biti u heteroseksualnom odnosu.

No bez obzira na tvoje razmisljanje odakle ti pravo da osporavas i omalovazavas homoseksualnu vezu samo zato sto je ona homoseksualna?

17 godina
odjavljen

Ne kuzim cemu tolka medijska paznja za taj prajd. Po tome bi svatko u Hrvatskoj trebao imati prajd, zasto prajd ne bi imali invalidi, slijepci, gluhonijemi, neradnici, antifasisti, neonacisti, nadareni IT strucnjaci. Svatko od njih zeli izboriti neka svoja prava ili paznju i zivjeti normalnim zivotom. Problem je sto se tolka paznja posvecuje gejevima, a ostale ko je*e. Zato ljudi i to ne podrzavaju. Ja ih osobno ne podrzavam, ne podrzavam prajd, i sve dok se ne pocnu ševit u javnosti meni nece smetat, ali smeta mi kaj ostale nitko ne sljivi ni 2%.

http://isvijet.com.hr
13 godina
neaktivan

Mene više zanima zašto Zero Day misli da su njihova uvjerenja izopačena.

EDIT:Edge,sve skupine koje si naveo(zanemarimo neonaciste) imaju zakonska prava.Jedan invalid može oporučno ostaviti zemlju partneru/ici,može posvojiti dijete..

Homoseksualci to ne mogu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:01 (Cave Johnson).
15 godina
protjeran

Žao mi je što ne možeš shvatiti, stvar je u MOGUĆNOSTI. Samo kod muškarca i žene postoji MOGUĆNOST da dođe do oplodnje. SEKS = SPOJ KOD KOJEG JE MOGUĆA OPLODNJA, NE NUŽNA. I postoji mogućnost da kondom pukne i postoji mogućnost da pilule nisu djelotvorne.

15 godina
neaktivan

Meni ne smetaju homoseksualci kao homoseksualci iako mislim da baš to nije ok, ali mi ne smetaju. Meni više smetaju te njihove parade što oni moraju pred svima ljubakati se pa ti objasni

djetetu koje ima 5 godina zbog čega jedan muškarac ljubi drugog.

15 godina
protjeran

Ne postoji nesto homoSEKSUALNO, to cijelo vrijme pokusavam objasnit. To je poremecaj isto ko i pedofilija, istina je da tu sudjeluju 2 odrasle i svijesne osobe, ali stvar je u prvženosti prema istom spolu/djeci, nije pedofillija kao lopovluk pa da vrijedi ona: prilika čini lopova. Nego je pedofil pedofil, nemora on imati nikakve odnose, može to ostaviti za sebe. može se lječiti kao i homoseksualci.

13 godina
neaktivan
zero_day kaže...

Hm, krivo sam se izjasnio,sorry. Mislio sam kako su njihova "uvjerenja" da rade "pravu stvar", izopačena. Dakle, ne podržavam homoseksualce, ali podržavam ljudsku slobodu...do mjere kod koje ta ista može ugroziti druge jedinke, a to bi u slučaju homića bilo posvajanje djece. To im se ne smije dozvolit, jer oni ne čine porodicu niti su valjani temelj za nju!

Zašto ne? Ako homoseksualan par ima adekvatne uvjete za odgoj djeteta,ne bi bilo problema. Naravno ,u svakom žitu ima kukolja,ali ni heteroseksualci nisu ništa drugačiji.

Tawals kaže...

Žao mi je što ne možeš shvatiti, stvar je u MOGUĆNOSTI. Samo kod muškarca i žene postoji MOGUĆNOST da dođe do oplodnje. SEKS = SPOJ KOD KOJEG JE MOGUĆA OPLODNJA, NE NUŽNA. I postoji mogućnost da kondom pukne i postoji mogućnost da pilule nisu djelotvorne.

Sam sebe potkopavaš.Upravo to što oplodnja nije nužna,dovoljno govori.Svrha seksa nije oplodnja(barem ne u potpunosti),već iskustvo satisfakcije,i užitka.

EDIT:Govoriš li o pedofiliji kao osjećaju seksualne privlačnosti prema djeci,ili samom napastovanju? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:08 (Cave Johnson).
17 godina
odjavljen
Cave Johnson kaže...

Mene više zanima zašto Zero Day misli da su njihova uvjerenja izopačena.

EDIT:Edge,sve skupine koje si naveo(zanemarimo neonaciste) imaju zakonska prava.Jedan invalid može oporučno ostaviti zemlju partneru/ici,može posvojiti dijete..

Homoseksualci to ne mogu.

Ali privatnik ce prije zaposliti zdravog covjeka nego invalida ili slijepca.

Daj molim te, vidim da su ti glavu napunili sa zapadnoeuropskom kulturom, zasto netko misli da je dobro da dijete ima roditelje homoseksualnce. Koji kreten je uopce pomislio na takvo nesto. Mali ce isto biti na kraju gej zbog svojih roditelja, zajebavat ce ga pola nacije, a na kraju krajeva nikad nece moci osnovati obitelj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:09 (Edge).
16 godina
Brian kaže...

pa ti objasni djetetu koje ima 5 godina zbog čega jedan muškarac ljubi drugog.

Odvratiš mu pozornost.

Kako ćeš objasnit djetetu zašto se muškarac ljubi sa ženom? "Pa vidiš sine, jednog dana ćeš i ti tako se ljubit sa ženom, te ćeš je nakon toga odvest u krevet i napravit mi unuka". Zašto bi uopće išao objašnjavat takve stvari djetetu kad ne možeš ni pojedinim odraslim osobama objasnit da je to normalno. 

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
13 godina
neaktivan

Da se razumijemo,ako si heteroseksualac,nećeš se promijeniti. 

Istina je da postoji mogućnost zadirkivanja sa strane druge djece,ali sve se može prebroditi,tako da se uvede adekvatno obrazovanje u školstvo.

Naravno da će djeca zadirkivati ,pošto nisu ni obrazovana po tom pitanju,ili su odgojena u takvoj netolerantnoj obitelji.

16 godina
zero_day kaže...

Hm, krivo sam se izjasnio,sorry. Mislio sam kako su njihova "uvjerenja" da rade "pravu stvar", izopačena. Dakle, ne podržavam homoseksualce, ali podržavam ljudsku slobodu...do mjere kod koje ta ista može ugroziti druge jedinke, a to bi u slučaju homića bilo posvajanje djece. To im se ne smije dozvolit, jer oni ne čine porodicu niti su valjani temelj za nju!

Kada znanstveno dokažeš da će djeca biti na neki način zakinuta ili ošetećena time što žive sa starateljima koji su homoseksualnoj vezi, onda će tvoj post imati logike. Naprotiv postoje brojni primjeri i određena istraživanja da to ne šteti djeci:

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/politics/2012/03/gay_marriage_doesn_t_harm_children_but_the_facts_don_t_seem_to_matter_.html

http://www.ur.umich.edu/0405/Nov08_04/14.shtml

Tawals kaže...

Zaštita se uzima sa namjerom da se spriječi oplodnja i mogućnost da dođe do ne djelovanja zaštite je aposlutno minimalna, minorna tolika da se može zanemariti. Dakle mogućnost za oplodnju je 0.

Ja tvoju definiciju seksa smatram glupom i bezveznom, no to tvoje mišljenje i ti imaš pravo na njega. No opet mi izbjegavaš odgovoriti odakle ti pravo da na temelju svoga mišljenja osporavaš i omalovažavaš nečiju zajednicu samo zato što je homoseksualna tj. različita od tvoje?

17 godina
odjavljen

Nek kaj nek je normalno da muskarac i zena budu partneri. Tak je nastao cijeli ovaj svijet i to je jedini normalni odnos koji postoji, tak ste nastali vi, vasi roditelji, susjedi, kucni ljubimci i sva ziva bica koja postoje. 

15 godina
protjeran

Oplodnja nije nužna, ali je faking moguća, što nije slučaj kod pedera niti kod krastavaca, raznih pomagala i hrenovki i sličnih spojeva koji nisu seks. I krastavac nekom pruža užitak ali to nije seks nego zajebancija, kuzis?

Govorim o prvrženosti, koja je bolesna i za lječenje.

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Odvratiš mu pozornost.

Kako ćeš objasnit djetetu zašto se muškarac ljubi sa ženom? "Pa vidiš sine, jednog dana ćeš i ti tako se ljubit sa ženom, te ćeš je nakon toga odvest u krevet i napravit mi unuka". Zašto bi uopće išao objašnjavat takve stvari djetetu kad ne možeš ni pojedinim odraslim osobama objasnit da je to normalno. 

Da, neznam kako ću mu ovo objasniti. Stvarno jako neobična pojava.

A za vrijeme parade ću dijete zatvoriti u sobu i ugasiti TV pa da ne vidi vijesti i par dana će ići u vrtić sa štapićima u ušima da ne čuje razgovore o paradi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:14 (Brian).
17 godina
odjavljen
Cave Johnson kaže...

Da se razumijemo,ako si heteroseksualac,nećeš se promijeniti. 

Istina je da postoji mogućnost zadirkivanja sa strane druge djece,ali sve se može prebroditi,tako da se uvede adekvatno obrazovanje u školstvo.

Naravno da će djeca zadirkivati ,pošto nisu ni obrazovana po tom pitanju,ili su odgojena u takvoj netolerantnoj obitelji.

Moze se prebroditi? 

Zasto bi jadno dijete trpilo i SEKUNDE zadirkivanja zbog toga. Jel tebi jasno da dijete zbog jedne situacije moze postati psihicki nestabilo?

Iako podrzavas gejeve, vidim da imas uzasno primitivan stav. Radje odi kopat njivu nek se bavit ovakvim temama.

13 godina
neaktivan

Uf..Vrtimo se u krug..

Svejedno,to što je oplodnja pri heteroseksualnom odnosu moguća,ne čini taj seks ništa prirodnijim od homoseksualnog seksa.

EDIT:Edge,molim te lijepo. Svjestan sam da provociranja neće dobro utjecati na dijete,ali držim se one"bolje spriječiti nego liječiti". Treba obrazovati ljude,treba im dati do znanja 

su svi ljudi jednaki.Kako nisi svjestan toga? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:17 (Cave Johnson).
17 godina
neaktivan

@ svi koji misle da je homoseksualizam poremećaj

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_paraphilias

tl;dr - lista seksualnih fetiša koji mogu prerasti u poremećaj

Iako ne sumnjam da će i dalje postojati ljudi koji će vjerovati bogu, a ne psiholozima.

Tawals kaže...

Stvar je samo u tome kako definiraš pojam sex.

Za tebe:

Sex je mogućnost oplodnje.

Za (vjerojatno) sve ostale:

Sex je stimulacija spolnih organa između dvoje ljudi.

Al jebga, ti baš voliš izmišljat toplu vodu i mlatit praznu slamu. Nisi debil, samo si naporan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:17 (i_rambo_plache).
17 godina
odjavljen
Cave Johnson kaže...

Uf..Vrtimo se u krug..

Svejedno,to što je oplodnja pri heteroseksualnom odnosu moguća,ne čini taj seks ništa prirodnijim od homoseksualnog seksa.

Zasto mijenjas temu?

Rekao si da je gotovo sigurno da ce dijete prcat u skoli zato sto su mu roditelji gejevi. 

Ja sam rekao da mi gejeve nece smetati dok se ne pocnu ševit u javnosti, ali dijete ne smiju dobiti nikada, bar ne u sljedecih 500 godina dok cijela ljudska populacija ne postane gej.

16 godina
Edge kaže...

Nek kaj nek je normalno da muskarac i zena budu partneri. Tak je nastao cijeli ovaj svijet i to je jedini normalni odnos koji postoji, tak ste nastali vi, vasi roditelji, susjedi, kucni ljubimci i sva ziva bica koja postoje. 

Tawals kaže...

Oplodnja nije nužna, ali je faking moguća, što nije slučaj kod pedera niti kod krastavaca, raznih pomagala i hrenovki i sličnih spojeva koji nisu seks. I krastavac nekom pruža užitak ali to nije seks nego zajebancija, kuzis?

To je sve samo vaše mišljenje no obadvojica izbjegavate odgovoriti na moje pitanje: Daje li vaše mišljenje pravo vama da osporavate nečiju zajednicu samo zato što je homoseksualna?

13 godina
neaktivan

Edge,dio koji si citirao odnosio se na Tawalsov post,u kojem spominje seks i oplodnju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:20 (Cave Johnson).
15 godina
neaktivan

A da se otvori nova tema?

13 godina
neaktivan
zero_day kaže...

Vidim ja ćemu ovo sve vodi...još ćemo mi normalni sa porodicom biti u manjini na ovoj temi...al,neka...ovaj svijet ionako polako odlazi da ne kažem gdje. {#}

Nadam se da samo trolaš...

15 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...
zero_day kaže...

Kada znanstveno dokažeš da će djeca biti na neki način zakinuta ili ošetećena time što žive sa starateljima koji su homoseksualnoj vezi, onda će tvoj post imati logike. Naprotiv postoje brojni primjeri i određena istraživanja da to ne šteti djeci:

http://www.slate.com/articles/news_and_politics/politics/2012/03/gay_marriage_doesn_t_harm_children_but_the_facts_don_t_seem_to_matter_.html

http://www.ur.umich.edu/0405/Nov08_04/14.shtml

Tawals kaže...

Zaštita se uzima sa namjerom da se spriječi oplodnja i mogućnost da dođe do ne djelovanja zaštite je aposlutno minimalna, minorna tolika da se može zanemariti. Dakle mogućnost za oplodnju je 0.

Ja tvoju definiciju seksa smatram glupom i bezveznom, no to tvoje mišljenje i ti imaš pravo na njega. No opet mi izbjegavaš odgovoriti odakle ti pravo da na temelju svoga mišljenja osporavaš i omalovažavaš nečiju zajednicu samo zato što je homoseksualna tj. različita od tvoje?

Ne omalovažavam, neka ljudi žive zajedno, želim im sreću u životu. Problem je u tome.. npr dođe ti neki dijabetičar i kaže da je on savršeno zdrav i normalan a nije, treba se lječit, isto tako i sa pederima, neka žive sa svojom bolešću, ali neka ne pokušavaju naturati to kao nešto normalno i zdravo, jer je to daleko od normalnog i zdravog.

17 godina
odjavljen
captain_soap_McTawish kaže...
Edge kaže...

Tawals kaže...

To je sve samo vaše mišljenje no obadvojica izbjegavate odgovoriti na moje pitanje: Daje li vaše mišljenje pravo vama da osporavate nečiju zajednicu samo zato što je homoseksualna?

Ja nisam rekao da ih ja osporavam, ali ne podrzavam prajd, prajd je projam za provokaciju i prc*nje naroda. 

Zasto osporavam prajd?

• Zato jer nece promijeniti niciji stav i misljenje
  • Trose se ogromne kolicine novaca za osiguranje, a narod gladan i ocajan, bez kruha.
  • Diskriminacija ostalih manjina: Romova,Siptara, slijepih osoba, invalida, antifasista, nadarene djece, itd.
  • Za milijun kuna utrosenih na prajd moze se napraviti 100 000 obroka za ovaj gladan i jadan narod

Nemojte sad govoriti da je to osiguranje tu zbog primitivaca, nije radi njih, nego radi provokacija ovih drugih. Tko ne bi poludio kad cuje kolke se pare trose na to sranje, i to iz mog djepa tj. iz djepa mojih roditelja.

Ako toliko podrzavate homoseksualne brakove, jer ste svjesni da time postoji velika mogucnost da takav brak dobije dijete koje ce trpit posljedice? Jel ste svijesni da dijete moze psihicki oboljet zbog jedne neugodne situacije? Jer ste svijesni da se povecava sansa da ce dijete postati nedajboze gej?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:27 (Edge).
15 godina
neaktivan
Cave Johnson kaže...
zero_day kaže...

Vidim ja ćemu ovo sve vodi...još ćemo mi normalni sa porodicom biti u manjini na ovoj temi...al,neka...ovaj svijet ionako polako odlazi da ne kažem gdje. {#}

Nadam se da samo trolaš...

Ne trolla. Čovjek je normalno napisao svoje mišljenje sa kojim se slažem.

15 godina
protjeran

Onda je seks i fućkanje sa krastavcem, pošto i kod fućkanja sa krastavcem može doći do stimuliranja spolnih organa, to nije seks.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice