Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.053.065
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
cuspajz kaže...

Recimo da jednog dana imaš sina. I vidiš ga da jede zemlju. Oćeš mu reć: bravo sine ako je to tebi normlano ti slobodno nastavi.

Ili ćeš mu reć: pa dobro jesi ti normlan???

A homoseksualci ,kao,jedu jedni druge?

EDIT:Ako nije bilo nereda,onda je riječ o napretku.Ljudi barem donekle sazrijevaju..

Do you know who ate all the doughnuts?
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 19:10 (Cave Johnson).
16 godina
Cave Johnson kaže...
cuspajz kaže...

Recimo da jednog dana imaš sina. I vidiš ga da jede zemlju. Oćeš mu reć: bravo sine ako je to tebi normlano ti slobodno nastavi.

Ili ćeš mu reć: pa dobro jesi ti normlan???

A homoseksualci ,kao,jedu jedni druge?

Padobranče pročitaj prethodne postove...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
cuspajz kaže...

Zanimljivo. Ako je meni normalno da imam sex sa konjem i konj u tome uživa, jel sam ja onda tebi normalan?

cuspajz kaže...

Odustajem od daljnje rasprave, ako je tebi normalno da neko hebe konja onda stvarno ne znam šta da više kažem...

Sad već muljaš, to nisi gore napisao. Napisao si da ako TI imaš sex sa konjem...

Obzirom da je u temi već odavno apsolvirano kako seks sa životinjama nije isto kao i seks između dvije odrasle, samosvjesne i spolno zrele osobe, svima je jasno da si zapravo mislio na sebe i drugog muškarca, koji je eto, igrom slučaja, obdaren. K'o konj.

I sad,zašto bi ikome trebalo biti krivo što tebe mrči netko s velikim? Idi s Mirom...

Gledam te!
13 godina
neaktivan

Mladiću,ja sam se samo osvrnuo na tvoju nebuloznu izjavu,pošto očito ne razumiješ neke stvari.

EDIT:Pročitao sam prethodne postove,i nisam našao ništa što bi tebi išlo u prilog,pošto uspoređivanje sexa s konjem,i homoseksualizma graniči sa zdravim razumom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 19:17 (Cave Johnson).
14 godina
odjavljen
Nije riječ o sazrijevanju nego o 900 policajaca, milje kuna koje su uzeli od mene i huligana koji su na EURU.
14 godina
Diplomat kaže...
Nije riječ o sazrijevanju nego o 900 policajaca, milje kuna koje su uzeli od mene i huligana koji su na EURU.

Ova parada dolazi zbog protesta na osnovna prava. Koja su osnovna prava? Diskriminacija prilikom zapošljavanja, diskriminacija u raznim drugim okolnostima (ne mogu se proštetat ulicom, omalovažavanje, i sl.), itd. Druga prava su pravo na ženidbu, nasljednu imovinu.

Tko je kriv za nedostatak tih prava? Tko diskriminira homoseksualce? Nojevi? Žirafe?

Da smo tolerantan narod - Nebi bilo parada. Ali to je neka druga priča i tu kao pojedinac ne možeš učiniti gotovo ništa.

Who fucking cares
13 godina
neaktivan

U tom slučaju,u redu.Ako ti to ne smatraš normalnim,eto.

Ja kažem:tko hoće,neka to radi.

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Da smo tolerantan narod - Nebi bilo parada. Ali to je neka druga priča i tu kao pojedinac ne možeš učiniti gotovo ništa.

Točno to. 

Naravno,u obzir valja uzeti i manjak obrazovanja-evo,poznajem dosta ljudi koji su sami po sebi inteligentne i poštene osobe,ali zbog manjka ključnih stvari,poput seksualnog odgoja u školama(predmet,da se razumijemo{#})ne mogu prihvatiti činjenicu da su homoseksualci jednaki ljudi.Da ne spominjem javni govor mržnje koji propagira crkvena institucija..To me istinski živcira.

17 godina
Diplomat kaže...

Čuj, ovako govore gadovi.

Isti su argument imali bijeli rasisti kad je Kennedy poslao Nacionalnu gardu u Alabamu i Mississippi da zaštite crne studente i aktiviste za ljudska prava koje su ti isti rasisti napadali, ponižavali, tukli i ubijali.

Identičan argument - takvima kao ti crnci su bili krivi zbog "troškova" njihove zaštite, a ne smeće koje ih želi zatrti i zbog kojega im treba zaštita. 

Taj argument nije prošao 1962. i ne prolazi ni sada, jer je jednostavno glup. Ako nisi sam u stanju prepoznati kad si glup, pitaj, reći ćemo ti.

This space for rent!
13 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Slušaj-sigurnosne mjere su obavezne,pošto je riječ o legalno pokrenutoj manifestaciji.Da nema zadrtosti,ne bi bili potrebni ni policajci,a nekako sumnjam da bi se održavale parade. Mislim da se tu pojavljuje možda i glavni razlog mržnje prema gay populaciji: ovdašnji ljudi toliko prate ekstremiste u SAD-u,(to su ti tipovi u pernatim tangama-opet nisu ni svi gay ameri isti) da krivicu prebacuju na svoje sugrađane,koji samo žele biti ravnopravni,osjećati se jednakima.. Istina,imaš se pravo ljutiti zbog "izgubljenog" novca,ali kao porezni obveznik daješ novac i crkvenoj instituciji.Što je lošije ,pitanje je sad..

13 godina
neaktivan
Cave Johnson kaže...
Da nema zadrtosti,ne bi bili potrebni ni policajci,a nekako sumnjam da bi se održavale parade. 

Kad govoriš stvari koje su ovako proste za istražiti, pripazi malo.

New York gay pride

London gay pride

Paris gay pride 

13 godina
neaktivan

Onjegin,mislim da me nisi razumio. 

Tad sam želio reći da su istinski zadrti homofobi sposobni uraditi svakave stvari nauštrb homoseksualaca.Ja i dalje stojim iza svog mišljenja da su policajci potrebni na paradi sve dok se odnosi ne promjene. 

13 godina
neaktivan
Cave Johnson kaže...

Onjegin,mislim da me nisi razumio.

Tad sam želio reći da su istinski zadrti homofobi sposobni uraditi svakave stvari nauštrb homoseksualaca.Ja i dalje stojim iza svog mišljenja da su policajci potrebni na paradi sve dok se odnosi ne promjene.

Policajci su potrebni na svakoj paradi, da se kontroliše parada čak i ako nema onih koji ih hoće tući.

Sjećate se onog događaja prošle godine kad je protest ispred zgrade vlade u Sarajevu prešao u bacanje stolica i kamenčina kroz prozore.

Da je policija krenula s vodenim topovima, gumenim mecima i kišom suzavaca te pendrecima po glavi da zaštiti državu u punom smislu riječi, toga ne bi bilo.

13 godina
neaktivan

Je li to bila gay parada,ili nešto drugačije prirode? 

Zanima me ,pošto je riječ o potpuno drugačijm namjenama.

14 godina

Nego, gdje nam je Auctor? Privela ga policija{#}

Who fucking cares
13 godina
neaktivan

Tom Keruze će ga "izvući" iz nevolje{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 20:27 (Cave Johnson).
13 godina
neaktivan
Cave Johnson kaže...

Je li to bila gay parada,ili nešto drugačije prirode?

Zanima me ,pošto je riječ o potpuno drugačijm namjenama.

Nisam upoređivao  protest političke prirode s jednakospolnimpolnoopštenicima nego samo onako pričao šta se može desiti na tim velikim okupljanjima kad rulja nije kontrolisana.

15 godina
protjeran

Pogledajmo: Što je seks?
To je spajanje genetskog materijala. Po Gregoru Mendelu ovaj materijal je razdvojen u dvije kopije. Spajanje ovih kopija je moguće samo adekvatnim spajanjem muškog i ženskog spola.
U bipolarnom svijetu u kome mi živimo na planeti Zemlji samo takva adekvatna konekcija može izvršiti prijenos genetskog materijala. I to je biološki funkcionalan spoj.
Ljudi se mogu na različite načine spajati, ali... Samo adekvatan spoj sjedinjuje genetski materijal. Ukoliko nemate adekvatan spoj i nema spajanja genetskog materijala - nema seksa

Priroda je napravila dva Spola i seks je moguć samo tako. Dakle, homoseksualnost nije pitanje izbora, jer takvog izbora u bipolarnom svijetu- NEMA.

Homoseksualnost - NE POSTOJI.

Tako ne može postojati ni diskriminacija homoseksualaca, niti mogu biti ugrožena njihova ljudska prava. Jednostavno - ne možete uzimati kisik ušima , niti piti vodu kroz nos iako vam zakoni to mogu dozvoliti ili čak naložiti.

13 godina
neaktivan

Ali zato mogu upražnjavati spolni odnos.

Inače,ne bih rekao da je seks tako definiran.

Podrazumijeva li se pod tim pojmom "pravljenje djece",ili obična polka u krevetu?

Ako je ovo potonje ,onda je riječ o notornoj gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 22:10 (Cave Johnson).
13 godina
neaktivan

Tawals kaže...

Ukoliko nemate adekvatan spoj i nema spajanja genetskog materijala - nema seksa

Ja ću se ubiti.

Želiš reći da kad se muškarac i žena seksaju, a ne dođe do oplodnje, da to nije seks?

Ja sam rođen pet godina poslije vjenčanja moje majke i mog oca (prvo dijete). Znači pet godina su se neseksali dok se jednom, dok su se neseksali, desio seks pa sam ja začet?

Nastavak, edit:

To što ti nazivaš seksom se inače naziva oplodnja.

Kad bi definirao seks, kao pojam u svim jezicima svijeta, definicija bi bila: Ejakulacija u prisustvu drugog živog bića životinjskog porijekla s interakcijom tog bića, pa makar ona bila najmanja moguća.

Seks je dakle, samo pojam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 22:17 (Onjegin).
14 godina
Tawals kaže...

Pogledajmo: Što je seks?
To je spajanje genetskog materijala. Po Gregoru Mendelu ovaj materijal je razdvojen u dvije kopije. Spajanje ovih kopija je moguće samo adekvatnim spajanjem muškog i ženskog spola.
U bipolarnom svijetu u kome mi živimo na planeti Zemlji samo takva adekvatna konekcija može izvršiti prijenos genetskog materijala. I to je biološki funkcionalan spoj.
Ljudi se mogu na različite načine spajati, ali... Samo adekvatan spoj sjedinjuje genetski materijal. Ukoliko nemate adekvatan spoj i nema spajanja genetskog materijala - nema seksa

Priroda je napravila dva Spola i seks je moguć samo tako.  Dakle, homoseksualnost nije pitanje izbora, jer takvog izbora u bipolarnom svijetu- NEMA.

Homoseksualnost - NE POSTOJI.

Tako ne može postojati ni diskriminacija homoseksualaca, niti mogu biti ugrožena njihova ljudska prava. Jednostavno - ne možete uzimati kisik ušima , niti piti vodu kroz nos iako vam zakoni to mogu dozvoliti ili čak naložiti.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Znači pet godina su se neseksali dok se jednom, dok su se neseksali, desio seks pa sam ja začet?

Da,ruski rulet je u pitanju. Ili pikado,nisam siguran..

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 22:13 (Cave Johnson).
15 godina
protjeran

Samo adekvatan način spajanja, kod kojega može doći do spajanja genetskog materijala je seks, naravno seksati se samo mogu živa bića, umjetna oplodnja nije seks . Meni ne smetaju gayevi, ali moje je mišljenje da su oni bolesni, kada imaš problema sa probavom nemožeš normalno funkcionirati kao čovjek i egzistencija tebe i tvoje vrste je upitna, tako isto i kod pedera, samo je tvoj izbor hoćeš živiti s tim ili ćeš se lječiti, niti ih diskriminiram, to je kao kada bih diskriminirao nekog tko ima problema s probavom, glupost, lječi se ili nemoj, samo mi to nemoj naturat na nos.

13 godina
neaktivan

Let me get this straight. Prvo govoriš da homoseksualci nisu živa bića jer se ,kao,ne mogu seksati(ustvari mogu),zatim misliš da su bolesni jer nisu,kao,profitabilni za čovječanstvo.

Upamti,nije svima smisao života pravljenje potomstva.

17 godina
Onjegin kaže...
Tawals kaže...

Ukoliko nemate adekvatan spoj i nema spajanja genetskog materijala - nema seksa

Ja ću se ubiti.

Želiš reći da kad se muškarac i žena seksaju, a ne dođe do oplodnje, da to nije seks?

I ne samo to - prema evanđelju 'po Tawalsu' nije moguće silovati istospolnu osobu, kao niti osobu suprotnog posla, ukoliko nije došlo do oplodnje. Vidim ja na što Tawals cilja... Da nije on neki svećenik?

Gledam te!
15 godina
protjeran

Oni jesu živa bića, i niti ih mrzim niti imam nekih problema s njima, smatram ih ljudima kao i sve ostale ljude. To je kao da netko gnjavi ostale što mu stolica nije u redu niti redovita, onda se troše masne pare i skreće se pozornost na to kao da nema važnijih stvari. To o prfitabilnosti za čovječanstvo je relativno, mislim da stvaranje samog potomstva nije "profitabilno", nego je "profitabilno" odganje tog djeteta koje će suta doprinosti društvu na neki način. 

Znam da nije svima smisao života pravljenje potomstva, ali nekako sam sumnjićav i prema tome da je smisao čovjekova života u ovom krugu u kojem se nalazi, prvo te indoktriniraju u školi i na faklultetu, onda nađeš posao, tamo robuješ (nemojte mi sada o nekoj karijeri i strasti i šta je znam čemu.. relnost je da možda 2% ljudi uživa u svom poslu, ako i toliko, moja procjena), dođeš kući gledaš tv, kupuješ stvari koje ti ne trebaju... i onda jednog dana umreš. Slažem se s tobom da razmnožavanje nije smisao, niti smisao treba tražiti, život treba jednostavno živiti na svoj način bez da ti netko govori i programira te, protiv toga se nitko ne buni niti se održavaju parade.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 23:04 (Tawals).
17 godina
neaktivan

treba uvesti novu stavku u pravilima foruma, ban radi debilizma, kad osoba radi oslabljenih moždanih funkcija trola i ne može joj se pomoći kartonima, ban uz preporuku najbližem psihijatru according IP, osobu primiti natrag na forum uz ispričnicu i dokaze o izliječenju ili zaliječenju

ko treći tita liječi
17 godina
(s)izgoreo kaže...

treba uvesti novu stavku u pravilima foruma, ban radi debilizma

Drago to sasvim fino rješava, često. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

treba uvesti novu stavku u pravilima foruma, ban radi debilizma, kad osoba radi oslabljenih moždanih funkcija trola i ne može joj se pomoći kartonima, ban uz preporuku najbližem psihijatru according IP, osobu primiti natrag na forum uz ispričnicu i dokaze o izliječenju ili zaliječenju

Uskoro bi debili pravili parade i borili se za prava.

A to bi bila parada koju nitko ne želi vidjeti.

Sizgoreo, pošto sam vidio TD, da se izjasnim pravilnije. Oni koji zagovaraju slobode, trebali bi se sloboda i držati. Većina njih koji govore gluposti, a možda u te spadam i ja, ne zna da to govori.

Trebalo bi ih samo nekako usmjeriti u ogledalo razumjevanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 23:56 (Onjegin).
15 godina
protjeran

Tko bi procjenjivao dali je nesto debilno ili nije? Ako već vidiš da sam oslabljenih moždanih funkcija, zašto mi nebih odmah postavio i neku dijagnozu i tretman i tako eliminirao potrebu za za psihijatrom!? Možda bi bilo i dobro da odem kod nekog psihijatra pod uvijetom da ti ili ljudi na forumu kojima smetam svojim debilizmom plate, volio bih porazgovarat s nekim od njih.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice