Poanta je da nije sudac nesposoban,
....
Čitav tvoj post o čemu si sada pisao sam sažeo u "nesposoban". Jeste nesposoban je i nema muda da bude pošten, ne bi se on zamjerio, a bacanje bombe, "fučkaš ga" i nije neki problem, mlado ludo, dovoljno je 8 mjeseci, fučkaš ga hehehhe.
Ja nestrpljivo čekam kada će se suci i tužitelji početi hapsiti, a i drotovima nije mane...
Znaš kak prođu neposlušni suci u banana državi,
pa ne moram ti to valjda govorit ako te nazove neko jak s vrha i kaže taj slučaj omekšaj kolko god možeš u suprotnom radit češ u Babinoj Gredi za stolom a tip na telefonu misli ozbiljno sigurno. Pa ne misliš valjda da bude Sanader oslobođen, bez obzira na dokaze ima ih ili nema ili treba i to obrazložit jel.
Poanta je da nije sudac nesposoban,
....
Čitav tvoj post o čemu si sada pisao sam sažeo u "nesposoban". Jeste nesposoban je i nema muda da bude pošten, ne bi se on zamjerio, a bacanje bombe, "fučkaš ga" i nije neki problem, mlado ludo, dovoljno je 8 mjeseci, fučkaš ga hehehhe.
Ja nestrpljivo čekam kada će se suci i tužitelji početi hapsiti, a i drotovima nije mane...
Ma joj e, koliko i ja imam iskustva s korumpiranim sucima, to je strasno.
Pogotovo u dalmaciji.
A opet kad pogledas, da i sudac ima muda biti posten, na kakvom bi glasu bio kod drugih sudaca koji nemaju ta muda i da li bi bio smijenjen?
Preporucam pogledati film - American gangster.
Film je po istinitoj prici o narkokartelima i dubokoj korupciji u policiji koja je prije vladala amerikom, te kako su se rijesili iste. 
Treba i nama jedan Denzel Washington!
Nama više ne bi pomogli niti tri spomenuta gospodina,
pa niti Chuck Norris na steroidima zajedno s njegovim kaskaderom ili dublerom jer tip mlati sve u šesnajst.

. Ako 2 milijuna Srba ide na ljetovanje, pa nek radije SVI dođu nama. Ako baš žele nositi "četničke" kape, pa napravi štand sa tim kapama pa nek kupuju. 50 kuna komad. Sljedeće godine neće bit srbina koji neće htjet na ljetovanje u Zadar kako bi kupio svoju kapu.