Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.331.325
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Pranja kaže...

Jel može promjena teme?

Već ste se počeli klat.

Ajmo opet malo pljuvati po nesposobnom vodstvu države i lošim životnim uvjetim,može?

Ajde umjesto toga biti konstruktivan pa probati skuziti kako poboljsati uvjete, ako vec ne generalno onda makar za sebe i sebi bliznje?

Svako moze pljuvat (sa i bez razloga), ali bez konstruktivnosti - debili smo kao i oni koje zelimo pljuvati.

Like your face - getting forced - to the floor ...
18 godina
moderator
lotar1919 kaže...

Preporučio bi tebi da pročitaš ovu zadnju stranu . Dotični je nazvao čitavu skupinu ljudi koji su iz Dalmatinskog Zaleđa ,BiH i Šumadije primatima (majmunima),a ja sam se našao uvrijeđen jer sam iz BiH i samim time sam ja za njega primat koji je odgovoran za bacanje kamenja na ove sa gay parade.

Ja kao kockastoglavi dinaroid nemam apsolutno ništa protiv gayeva nit me zanimaju .Bogami ne bi mi palo na pamet ići i platit kartu da bi mogao bacat kamenje i prosvjedovat protiv njih. To ne bi radio ni da paradiraju u mom gradu.

Mora da stanuješ u Maloj Bosni, kad se ovako furaš na BiH :))) (valjda postoji još uvijek taj kvart u Vinkulji?)

lotar1919 kaže...
ihush kaže...
lotar1919 kaže...
..

Ti si šovinist na kvadrat ,jednostavno. Ako sam ja dobro upućen trebali bi biti zabranjeni govori mržnje na ovakvim portalima,al ne čudi me uopće što nisu.

Da ja tebe nazovem majmunom odnosno primatom kao što si ti mene dobio bi ban,dvostruki kriteriji .

- ne, nego samo nisi upoznat s 'osebujnim' načinom izražavanja kontekstualnog dinarida-primata, naime, on je oboje (pa mu ne treba zamjerati). Samo ima određeni stil, pomalo sirov, kao japasnki sushi. Kad se navikneš nije loš, ali  i dalje je sirov(ina).{#} Ima još takvih likova ovdje, baunjaju bespućima neta, ponekad i napišu nešto što im da kredibilitet (kredit za trolanje). Što prije ih upoznaj, da se izbjegnu nesporazumi.

Skužio sam da je to torrenteov način izražavanja,znam za ubuduće.

Ispričao se čovjek,svaka mu čast.. {#}

Vidi ih kako se grle i ljube, a ja skoro obris'o pola stranice i podijelio kartone - krenuo sam čitati od onih gore prijavljenih postova, da sam bio brz na obaraču ne bi se vi stigli ni pomiriti! {#}

Ajde da vam ne smetam, odoh ja (ako mi se skinuo napokon BF3 patch)...

...
14 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Ajde umjesto toga biti konstruktivan pa probati skuziti kako poboljsati uvjete, ako vec ne generalno onda makar za sebe i sebi bliznje?

Svako moze pljuvat (sa i bez razloga), ali bez konstruktivnosti - debili smo kao i oni koje zelimo pljuvati.

Uf,pa ja se samo malo zezam. {#}

Poboljšati uvjete kažeš? Samo ako to znači napraviti isto što i ti. {#}

SK crew
14 godina
neaktivan

Otkud ti znaš za taj kvart...? {#} Postoji još uvik,proširio se ,dobio tablu "Mala Bosna" , pa čak i stajalište za autobuse i vlakove...

Nisam odatle ,tamo su te generacije što su došle iz BiH 60-tih godina prošlog stoljeća. Ja sam malo noviji ,posli ovog rata sam napustio domovinu i naselio se u maticu. 

http://www.hercegbosna.org/ Portal BosanskoHercegovačkih Hrvata
18 godina
Pranja kaže...

Jel može promjena teme?

Već ste se počeli klat.

Ajmo opet malo pljuvati po nesposobnom vodstvu države i lošim životnim uvjetim,može?

Evo ti promjena teme i nema frke,{#} dobra javna televizija kad na vrbi rodi Llubenica ima onog kaj baš i ne treba a ono kaj treba bit tog nema. Ajd grome udari u HTV da nas rješiš muke, teško je več izdurat razno razne glupandarije čorave kostimografe nesposobne urednike i bezvezne emisije fučkaj ga sad koji luftbrenzeri do daske.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/djecju-emisiju-vodio-odjeven-majicu-pozivom-oralni-seks-clanak-392739

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
odjavljen
rambox kaže...

Evo ti promjena teme i nema frke,{#} dobra javna televizija kad na vrbi rodi Llubenica ima onog kaj baš i ne treba a ono kaj treba bit tog nema. Ajd grome udari u HTV da nas rješiš muke, teško je več izdurat razno razne glupandarije čorave kostimografe nesposobne urednike i bezvezne emisije fučkaj ga sad koji luftbrenzeri do daske.{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/djecju-emisiju-vodio-odjeven-majicu-pozivom-oralni-seks-clanak-392739

Meni taj natpis ama baš ništa ne predstavlja,prvi put čujem za to. To je kao da tij ima natpis "It's over 9000..." koji 99 % ljudi ne predstavlja mam baš ništa.

SK crew
18 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Ti si šovinist na kvadrat ,jednostavno. Ako sam ja dobro upućen trebali bi biti zabranjeni govori mržnje na ovakvim portalima,al ne čudi me uopće što nisu.

Da ja tebe nazovem majmunom odnosno primatom kao što si ti mene dobio bi ban,dvostruki kriteriji .

Buraz, ali ti jesi primat, baš kao i Torrente, ja i svi ostali sudionici ove teme.

Svi spadamo u red primata i to te ne treba vrijeđati. To je kao da se uvrijediš kad ti kažem da imaš prste. To je jednostavno činjenica.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
17 godina
odjavljen
M_dipl. kaže...

Tonči, tvoji stavoi su već unaprijed potpisana kapitulacija. Ti se držiš statusa quo jer si dojma da je parada promašena. Koliko te poznajem, znam da nisi zadrti splićo, ali se u ovim argumentima slažeš sa većinom latentnih homofoba i općenito ksenofoba u Splitu i šire. "Ta parada je promašena, ona samo budi mržnju, ništa se ne mijenja, pa je najbolje da je nema." S ovakvim izjavama ništa se ne postiže jer one implicitno zagovaraju stav koji nas i ostavlja u ovom mulju. Sve ostalo su priče za malu djecu.

A dovoljno je pogledati koliko se upravo s tim paradama postiglo u svijetu u posljednjih 50 godina pa da se vrlo brzo izgubi dojam da se radi o "beskorisnim provokacijama". Parada zagovara kontra-evolucijsko načelo u politici "prvo zakon, a onda mijenjanje svijesti". A zakoni se najbrže donose pod pritiskom. Kud ćeš boljeg pritiska od cijelog svijeta koji gleda kako se u Splitu kamenuju homoseksualci i oni koji ih podržavaju?

Najkraće rečeno, kao rezime (jer nemam vremena za išta više) mogu reći: može se iz pravih i iz krivih razloga biti za ili protiv gay pridea, ali kako god okreneš, ovo za je ipak bolji izbor od ovog protiv, jer borba za ljudska prava je načelna stvar i ne trpi praktične prigovore poput tvojih.

Da i ne. Potpisana su kapitulacija razuma pred divljaštvom i mislim da je promašena iz tog razloga. Inherentno, mlatiti bilo koga i mrziti zbog toga što nešto jest, nema smisla i glupo je. Potpuno je nebitno pričamo li o paradi pedera ili konjskih džokeja, već je pitanje problema samih stavova prema različitima, mentaliteta i parade. Nisam ja protiv parade zato što imam nešto protiv pedera ili zato što mi smetaju sami sudionici, već zato što je to čisto traćenje resursa k'o pišanje u vjetar. Možda na nekim prostorima parada ima utjecaj, ali u nas? U to sumnjam.

18 godina

@Tonci - pederu :)

(mislim na karakternu osobinu, ne na seksualnu orijentaciju).

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
Tonči kaže...
mlatiti bilo koga i mrziti zbog toga što nešto jest, nema smisla i glupo je. 

A gledaj, sve je to relativno.

Npr. političare valja mlatiti dan i noć, tako da... {#}

17 godina
odjavljen

U potpunosti se slažem :-)

14 godina
rambox kaže...

Bitno da kod nas gotovo svaki oglas za posao ima znanje engleskog kao preduvjet, jedna od onih stvari koja se još uvijek olako shvaća - voditelju i kostimografkinji platiti tečaj engleskog (ili jednostavno zaposliti nekoga tko zaista udovoljava uvjetima), a snimatelj koji je uočio da majica nije primjerena bi za nagradu trebao niti počašćen radnjom navedenom na majici. 

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
protjeran

Jedno je poznavanje engleskog kojeg te uče u školi, a drugo je poznavanje trenutnog engleskog i slang izraza koje koristi.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
odjavljen

U pristojnoj (poslovnoj) komunikaciji nitko ne priča "u slengu", kao što nitko ne kajka/ćaka u hrvatskom.

14 godina
protjeran

Upravo to i je problem. Da na HRT-u kuže sleng, skužili bi ovoga s majicom puno prije.

14 godina

Svejedno, ako su svjesni da nešto ne razumiju logično je provjeriti isto prije no što to ''okače na nešnl tivi'' - uostalom, rad na televiziji podrazumijeva i znanje van standarda, barem u rangu prepoznavanja, a ''give head'' kao slang za fellatio baš i nije toliko opskuran (što se može i pretpostaviti s obzirom na masovno printanje istog na majice).

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 12:30 (ElektričnaOvca).
14 godina
protjeran

Znači, vratili smo se na moj prvi odgovor o dvije različite kategorije poznavanja engleskog jezika. {#}

16 godina

Jebote, hrvatski odred za moralnu čistoću. Neš ti problema, ima groznu majicu.

Poprilično brijemo na moral i kulturu za narod koji je kvazipismen. Pljuc. 

Evo barem jedna pozitivna stvar http://www.vecernji.hr/vijesti/iran-siriji-osigurao-brod-izvoz-nafte-kinu-clanak-392999 {#}

17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
rambox kaže...

Bitno da kod nas gotovo svaki oglas za posao ima znanje engleskog kao preduvjet, jedna od onih stvari koja se još uvijek olako shvaća - voditelju i kostimografkinji platiti tečaj engleskog (ili jednostavno zaposliti nekoga tko zaista udovoljava uvjetima), a snimatelj koji je uočio da majica nije primjerena bi za nagradu trebao niti počašćen radnjom navedenom na majici. 

A kostimografkinja radi part time i zove se Tyler Durden :-D

14 godina
Deus ex machina kaže...

A kostimografkinja radi part time i zove se Tyler Durden :-D

Haha, sabotaža kažeš? Viš, tu sam mogućnost u potpunosti previdio {#}

17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Haha, sabotaža kažeš? Viš, tu sam mogućnost u potpunosti previdio {#}

Nekako mi je preocita "slucajnost"... djecja emisija, seksualni innuendo, live prijenos pa se ne moze presvuci...

Presavrseno mi je da bude slucajnost :-D

14 godina
protjeran
eevek kaže...

Jebote, hrvatski odred za moralnu čistoću. Neš ti problema, ima groznu majicu.

Poprilično brijemo na moral i kulturu za narod koji je kvazipismen. Pljuc. 

Istovremeno, neki od Hrvata po forumima pljuckaju iako su promašili ceo fudbal. Ali hej, nemremo svi bit u stanju pratit diskusiju i izvoditi pravilne zaključke. Život bi nam bio dosadan bez pljuckavaca bez pokrića.

xoxo

16 godina
Langsdorff kaže...

Istovremeno, neki od Hrvata po forumima pljuckaju iako su promašili ceo fudbal. Ali hej, nemremo svi bit u stanju pratit diskusiju i izvoditi pravilne zaključke. Život bi nam bio dosadan bez pljuckavaca bez pokrića.

Bez posebne želje da ti bušim oblak na kojemu stojiš, uopće se nisam dodirnuo tebe ili "rasprave" oko te majice na ovom forumu.

Govorim općenito o strci stvorenoj oko te majice i komentarima koji prate tu priču. Poanta je - koga boli tuki, čak i ako su svi tamo znali značenje teksta na majici?

Klinci gledaju spotove u kojima se raznorazne drolje praktički je*avaju nasred ekrana. Pušta im se raznorazni "reality" program u kojemu sve pršti od intelektualaca i puritanizma. U filmovima i serijama "za mlade" je*e se gdje tko stigne, psuje se naveliko u svim oblicima umjetnosti, ali problem je što na ekran dospije majica sa tim strašnim natpisom.

Jednoj jezično prljavoj naciji u kojoj svaka druga individua psuje sve, od boga do mrtvog djeteta, smeta nešto tako idiotno poput ove majice. Tko kaže da nisu shvaćali što je na majici i što je tako strašno po društvo ako su znali?

Plaše se da će klinke početi uzimati 50kn za pljuganje umjesto bon od 25kn?

Sve neki čistunci, majke ti.

Pusa i tebi, ali ne volim grljenje  {#}

14 godina
protjeran

Ribica, ne stojimo svi na oblacima. Sori, ali moral se buš malo više potrudit.

18 godina

od ovih 130 000, ima ih 3000 na ovom forumu.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
odjavljen
torrente kaže...

od ovih 130 000, ima ih 3000 na ovom forumu.

Ako ne moraju, zašto bi?

Ja ću nažalost morati barem 2 godine da skupim lovu za Australiju,ali da imam keš,otišao bih odmah poslije faxa.

SK crew
16 godina
neaktivan

Dobro ovo su sad već potresna svjedočanstva. {#}

iznenađen i uvređen!
17 godina
neaktivan

Odgojne metode u Kambodži.

Kod mene je bila obrnuta situacija. Ja se nisam dao u kuću:)

World Championships: 7, GP started: 290, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,518
16 godina
protjeran
eevek kaže...

Sve neki čistunci, majke ti.

Tako je. Ja ne psujem, uopšte. Je li teško imati kontrolu nad jezikom ili ljudi jednostavno ne žele da prestanu psovati? I to se ne pravim pametan po forumima niti se time hvalim u životu.

Bonton je francuski, ali i mi smo u Europi, nismo u Kazahstanu pa da za nas ne vrijedi.

F1-IVO kaže...

Kod mene je bila obrnuta situacija. Ja se nisam dao u kuću:)

Kad smo već kod toga, ja sam, kad sam bio mali, izašao napolje da se igram i upao u šaht koji se iznad mene zatvorio.

Kad su me našli, očito je već bilo prekasno...

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
18 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Kad su me našli, očito je već bilo prekasno...

Kaj, postao si nindža kornjača?

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice