Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.344.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

taj blekov mora biti na politickoj estradi, jer njegovih istomisljenika imas na nogostupu i asfaltu da ti pamet stane.  a zamislite koliko ih je tek na kamenju.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Pranja kaže...
Mora da smo kao društvo stvarno napredovali kada se osoba sa IQ-om 168 smatra glupom.

Tvoj IQ sugerira da spadaš u kategoriju genijalaca. Tvoji postovi sugeriraju suprotno.

P.S. - nije da se hvalim, ali moj IQ je 227 iii imam penis od 34 cm... Aha...

AW YEAH SHE DI'ID! AW YEAH SHE DI'ID!
~~~ You know, half these gook whores are serving officers in the Vietcong. The other half have got TB. Be sure you only fuck the ones that cough. ~~~
17 godina
neaktivan

Da ni ne znam koji je dan, po zadnje dvije stranice bi vidio da je petak :-D

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...
18 godina

puls nacije. 

maloprije sam (mozda) uvidio jedan od razloga zbog kojih me voli moja zena lool

odem maloprije u kvartovski diskont sa par stvarcica na papiricu. inace taj sticky papiric na celu mi je neophodan, bez njega se vratim samo sa 50% namirnica. grom ih pogodio, unutra guzva koda se dijeli mukte.

zveckaju pive na sve strane...iz skladista dovlace rezervne zalihe hmeljskog destilata...od normalne pive do one radler alkemije.

rade 3 kase i red u nedogled.  svi sa pivama i perecima..."aj naplati mi ovo i daj jedan superlajt"...

jedino ja i jedna baba u kofama imamo kupusa rastana za pod uje i par normalnih namirnica.

recenice koje se ispreplecu pored blagajni:

- prika moj razbicemo ih

- jes uplatio listic...koliko si stavio

- vratio sam ambalazu **** ** bog, sto mi naplacivas boce

- đe si đuro...znas da je pero sa torcidom u bg-u

- đe gledate utakmicu....idemo u kafic gledat

isperd diskonta galama aleealeeeeale ale... trube,vriste,locu..

odem fino doma i taman mi torrent zavrsi skidanje serije koju cu sad pogledat, nakon toga malo gaminga na steamu i brcnit domace spize sa dva deca crnoga.  rezultat cu cut kroz persijanje....ako urlaju "Toooooo" i svijetli nebo od bengalki...vodimo.   ako se cuje "oca,majku, ubit ,zaklat"  ..gubimo.

moj komentar zeni:

vidis... umjesto da sad locem u kafani sa listicom od kladionice u ruci i urlam ...sad cu s tobom gledat seriju i vjerojatno sa serious samom potaracat par levela.   jel da, da ti je muz neprocjenjiv?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

puls nacije. 

maloprije sam (mozda) uvidio jedan od razloga zbog kojih me voli moja zena lool

....

moj komentar zeni:

vidis... umjesto da sad locem u kafani sa listicom od kladionice u ruci i urlam ...sad cu s tobom gledat seriju i vjerojatno sa serious samom potaracat par levela.   jel da, da ti je muz neprocjenjiv?

Najlegendarniji forumaš! {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina

Fino ga pita gospođa Becić....

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 20:58 (Drago).
18 godina

Khm... Znam da su Grci shebali svoj proracun, ali onda ih treba pustiti da bankrotiraju, potjerati iz Unije i nek se ebu sami, kad vec nisu htjeli stegnuti remen, a ne ovako nesto:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-zeli-porobiti-grcku-sa-njihovim-proracunom-treba-upravljati-europski-povjerenik/596236.aspx

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Khm... Znam da su Grci shebali svoj proracun, ali onda ih treba pustiti da bankrotiraju, potjerati iz Unije i nek se ebu sami, kad vec nisu htjeli stegnuti remen, a ne ovako nesto:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-zeli-porobiti-grcku-sa-njihovim-proracunom-treba-upravljati-europski-povjerenik/596236.aspx

Njemačka treba jednako te propale EU zemlje kao oni nju, a možda čak i više.

Njezina snaga je u ogromnom izvozu koji postaje slabiji i puno manje konkurentan ako velika tržišta poput Italije, Portugala i Grčke izađu van iz EU i svih benificija koje ona donosi kod carinjenja i slobodnog kretanja robe.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

1 SOPA - Stop Online Piracy Act
2 PIPA - Protect Intellectual Property Act
3 ACTA - Anti-Counterfeiting Trade Agreement

Kao što vidimo skraćenice su od engleskih riječi pa bi bio red da ih prevedemo na hrvatski.

1 SOPA - Je*aćemo vas u bulju 
2 PIPA - Vi ćete nam to platiti
  3 ACTA - Na kraju ćemo vam je*ati majku, ženu, žensku djecu i posebno mušku djecu jer mi smo pederomasoni i svećenstvo.

http://quark.blog.hr/2012/01/1629868606/prica-o-internetu.html

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
18 godina
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 8:39 (tnakir).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Di su pare Ivo?

Dao sam bratu svećeniku da mi crkva pere lovu.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Btw Sef... ovaj zadnji Quarkov post je glup.

Malo pretjeruje, ali je ok. U najmanju ruku - zabavan.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
18 godina

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/173427/Kras-Agrokor-i-Adris-traze-od-Vlade-da-ih-stiti-od-EU-a.html

Kao da im do sada nisu dovoljno isli uz dlaku. Da nije drzave neki od ovih bi odavno propali (ili bili puno puno manji).

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/173427/Kras-Agrokor-i-Adris-traze-od-Vlade-da-ih-stiti-od-EU-a.html

Kao da im do sada nisu dovoljno isli uz dlaku. Da nije drzave neki od ovih bi odavno propali (ili bili puno puno manji).

šta sad, ulazimo u evropu ali nek nas spase od europe? pa zar nismo tražili slobodno tržište evrope, nek sad prodaju kekse i piletinu evropljanima, pa nećemo valjda opet u tamnicu naroda, balkan i jugointegracije... damn, teška ova nacionalistička ekonomija

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 15:56 ((s)izgoreo).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
tnakir kaže...

šta sad, ulazimo u evropu ali nek nas spase od europe? pa zar nismo tražili slobodno tržište evrope, nek sad prodaju kekse i piletinu evropljanima, pa nećemo valjda opet u tamnicu naroda, balkan i jugointegracije... damn, teška ova ekonomija

A kad sam ja ovo govorio onda sam bio neupucen, neuk, glup, pa i euroskeptikom su me zvali :P

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A kad sam ja ovo govorio onda sam bio neupucen, neuk, glup, pa i euroskeptikom su me zvali :P

ma stvar je ovdje o debilizmu, zar se ovo sad treba raditi ili se trebalo prije o tome misliti... moronizam:

Od Vlade će tražiti izmjene sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) između pojedinih zemalja CEFTE i EU-a i osnivanje interventnog fonda za zaštitu domaće prehrambene industrije

18 godina
(s)izgoreo kaže...

ma stvar je ovdje o debilizmu, zar se ovo sad treba raditi ili se trebalo prije o tome misliti... moronizam:

Od Vlade će tražiti izmjene sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) između pojedinih zemalja CEFTE i EU-a i osnivanje interventnog fonda za zaštitu domaće prehrambene industrije

Sta je najgore od svega, ocekujem da ce ih drzava "dizat" financijskim injekcijama...

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sta je najgore od svega, ocekujem da ce ih drzava "dizat" financijskim injekcijama...

pa to je gotovo jedino što imamo i što puni proračun, a gdje je bila rasprava o ovom problemu kad se trebalo raspravljati o EU, kakav god todorić i ostatak mafije bio prehrambena i duhanilska industrija i trgovina istim su valjda sektori koji zapošljavaju najveći postotak stanovništva u realnom sektoru i/ili imaju najveću dobit, i sad su se sjetili rješavati osnovne probleme i gubitak jedinog tržišta s kojim smo u plusu u vanjskotrgovinskoj razmjeni, mislio sam da je to valjda riješeno i da glupani bar na sebe i svoj profit znaju paziti ali i to je bilo preoptimistično, mi jednostavno nismo ni za onu stvar

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 16:35 ((s)izgoreo).
18 godina
tnakir kaže...

Pa normalno - rekao je Čačke: "Što je dobro za Konzum, dobro je i za Hrvatsku". 

Da sam čovjek sklon klađenju stavio bih novce na to da će nakon što mu Coning prdne otići u Agrokor...

This space for rent!
15 godina
Drago kaže...

Pa normalno - rekao je Čačke: "Što je dobro za Konzum, dobro je i za Hrvatsku". 

Da sam čovjek sklon klađenju stavio bih novce na to da će nakon što mu Coning prdne otići u Agrokor...

Ako "prdne" Coning onda je "prdnula" i Hrvatska.

Mada je čovjek prenio vlasnička prava na odvjetnički ured.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina

Zapravo je Coning već "mrtav i beo".

Na životu je zato jer je sudska parnica toliko komplicirana da se to jedva da pohvatati koji je Coning stvarno Coning i tko šta duguje i kome.

Mislim da su te priče o Čačiću kao vrhunskom biznismenu totalna pljuga, osim ako se konstanta "uzeti novac od kooporanata/jamaca/naručitelja i izvući se iz projekta" uzima kao dokaz velikih poslovnih sposobnosti. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 18:39 (Drago).
15 godina
Drago kaže...

Zapravo je Coning već "mrtav i beo".

Na životu je zato jer je sudska parnica toliko komplicirana da se to jedva da pohvatati koji je Coning stvarno Coning i tko šta duguje i kome.

Mislim da su te priče o Čačiću kao vrhunskom biznismenu totalna pljuga, osim ako se konstanta "uzeti novac od kooporanata/jamaca/naručitelja i izvući se iz projekta" uzima kao dokaz velikih poslovnih sposobnosti. 

Upravo si opisao 95% građevinskog sektora u Hrvatskoj. Sve veliki biznismeni preko tuđih leđa. Neznam koliko si upućen u priču da Investitori (u stanogradnji) prebijaju dugove prema kooperantima na način da dio vrijednosti posla rješavaju putem stanova (po cijeni 10-20% većoj od stvarne cijene na tržištu).

Pogledaj dične Arene sagrađene za rukometno prvenstvo, koliko stečaja (kod kooperanata ) su izazvale. Mislim da još nisu napravljene okončane situacije.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
protjeran

S obzirom na sve navedeno, može li se uopće očekivati nekakvo tjeranje ''velikih'' da krenu plaćati ''male'' i, ako da, postoji li uoće taj novac kojim bi se uspostavila nekakva zdrava cirkulacija?

Nobody expects the Spanish Inquisition!
18 godina
PsychoticBaklava kaže...

S obzirom na sve navedeno, može li se uopće očekivati nekakvo tjeranje ''velikih'' da krenu plaćati ''male'' i, ako da, postoji li uoće taj novac kojim bi se uspostavila nekakva zdrava cirkulacija?

Meni je smijesno sto je to uopce tekuci problem. U 20 godina postojanja drzave, banalna stvar kao ta jos nije rijesena.

18 godina
tnakir kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Meni je smijesno sto je to uopce tekuci problem. U 20 godina postojanja drzave, banalna stvar kao ta jos nije rijesena.

Mali ispravak - ta banalna stvar je bila riješena u periodu 2000. - 2003. Nakon toga je ponovno postala neriješena (i nerješiva).

BTW, your avatar freaks me out! {#}

Gledam te!
17 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

Mali ispravak - ta banalna stvar je bila riješena u periodu 2000. - 2003. Nakon toga je ponovno postala neriješena (i nerješiva).

BTW, your avatar freaks me out! {#}

Tambz ap za komentar nakirovog avatara - stevo kralj i njegov ''It'' su me uvjetovali, nisam se toga riješio od djetinjstva.

Nobody expects the Spanish Inquisition!
18 godina
neaktivan

kako se ionako nema novac, bilo bi fer, kako je kolega nazvao "dične arene", pa svakom od izvoditelja prepisati postotak jednak uloženom u te građevine da im barem neka mala para kapa ili prodaju taj dio nekom tko ima novaca, i naravno, onda sam se probudio i pao s kreveta.

18 godina
PsychoticBaklava kaže...

Tambz ap za komentar nakirovog avatara - stevo kralj i njegov ''It'' su me uvjetovali, nisam se toga riješio od djetinjstva.

Takodjer :)))

Stevo kralj je kralj horora :)

@VelikiBrat - sto se onda ceka? Zar je problem to ponovo implementirati? Ne postujes zakon? Kazna! Samo sto drzava oduvijek pogoduje mocnicima koji sponzoriraju kampanje i kupuju BMW-e.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 8:26 (tnakir).
18 godina
neaktivan

meni je zlo od "našeg poslovanja"

ozbiljno mislim da zatvorim firmu, dignem sidro i napustim ovu državu

onda više država neće dobiti ni lipe od mene, ni od PDV. ni od plaće, ni od moje potrošnje

18 godina
Darky kaže...

meni je zlo od "našeg poslovanja"

ozbiljno mislim da zatvorim firmu, dignem sidro i napustim ovu državu

onda više država neće dobiti ni lipe od mene, ni od PDV. ni od plaće, ni od moje potrošnje

Ni meni nije jasno kako je u Hrvatskoj normalno ne davati place i ne placati racune... Neznam kakva je vani situacija, jel tako i vani?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice