taj blekov mora biti na politickoj estradi, jer njegovih istomisljenika imas na nogostupu i asfaltu da ti pamet stane. a zamislite koliko ih je tek na kamenju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tvoj IQ sugerira da spadaš u kategoriju genijalaca. Tvoji postovi sugeriraju suprotno.
P.S. - nije da se hvalim, ali moj IQ je 227 iii imam penis od 34 cm... Aha...
Da ni ne znam koji je dan, po zadnje dvije stranice bi vidio da je petak :-D
puls nacije.
maloprije sam (mozda) uvidio jedan od razloga zbog kojih me voli moja zena lool
odem maloprije u kvartovski diskont sa par stvarcica na papiricu. inace taj sticky papiric na celu mi je neophodan, bez njega se vratim samo sa 50% namirnica. grom ih pogodio, unutra guzva koda se dijeli mukte.
zveckaju pive na sve strane...iz skladista dovlace rezervne zalihe hmeljskog destilata...od normalne pive do one radler alkemije.
rade 3 kase i red u nedogled. svi sa pivama i perecima..."aj naplati mi ovo i daj jedan superlajt"...
jedino ja i jedna baba u kofama imamo kupusa rastana za pod uje i par normalnih namirnica.
recenice koje se ispreplecu pored blagajni:
- prika moj razbicemo ih
- jes uplatio listic...koliko si stavio
- vratio sam ambalazu **** ** bog, sto mi naplacivas boce
- đe si đuro...znas da je pero sa torcidom u bg-u
- đe gledate utakmicu....idemo u kafic gledat
isperd diskonta galama aleealeeeeale ale... trube,vriste,locu..
odem fino doma i taman mi torrent zavrsi skidanje serije koju cu sad pogledat, nakon toga malo gaminga na steamu i brcnit domace spize sa dva deca crnoga. rezultat cu cut kroz persijanje....ako urlaju "Toooooo" i svijetli nebo od bengalki...vodimo. ako se cuje "oca,majku, ubit ,zaklat" ..gubimo.
moj komentar zeni:
vidis... umjesto da sad locem u kafani sa listicom od kladionice u ruci i urlam ...sad cu s tobom gledat seriju i vjerojatno sa serious samom potaracat par levela. jel da, da ti je muz neprocjenjiv?
puls nacije.
maloprije sam (mozda) uvidio jedan od razloga zbog kojih me voli moja zena lool
....moj komentar zeni:
vidis... umjesto da sad locem u kafani sa listicom od kladionice u ruci i urlam ...sad cu s tobom gledat seriju i vjerojatno sa serious samom potaracat par levela. jel da, da ti je muz neprocjenjiv?
Najlegendarniji forumaš! 
Khm... Znam da su Grci shebali svoj proracun, ali onda ih treba pustiti da bankrotiraju, potjerati iz Unije i nek se ebu sami, kad vec nisu htjeli stegnuti remen, a ne ovako nesto:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-zeli-porobiti-grcku-sa-njihovim-proracunom-treba-upravljati-europski-povjerenik/596236.aspx
Khm... Znam da su Grci shebali svoj proracun, ali onda ih treba pustiti da bankrotiraju, potjerati iz Unije i nek se ebu sami, kad vec nisu htjeli stegnuti remen, a ne ovako nesto:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-zeli-porobiti-grcku-sa-njihovim-proracunom-treba-upravljati-europski-povjerenik/596236.aspx
Njemačka treba jednako te propale EU zemlje kao oni nju, a možda čak i više.
Njezina snaga je u ogromnom izvozu koji postaje slabiji i puno manje konkurentan ako velika tržišta poput Italije, Portugala i Grčke izađu van iz EU i svih benificija koje ona donosi kod carinjenja i slobodnog kretanja robe.
1 SOPA - Stop Online Piracy Act
2 PIPA - Protect Intellectual Property Act
3 ACTA - Anti-Counterfeiting Trade Agreement
Kao što vidimo skraćenice su od engleskih riječi pa bi bio red da ih prevedemo na hrvatski.
1 SOPA - Je*aćemo vas u bulju
2 PIPA - Vi ćete nam to platiti
3 ACTA - Na kraju ćemo vam je*ati majku, ženu, žensku djecu i posebno mušku djecu jer mi smo pederomasoni i svećenstvo.
http://quark.blog.hr/2012/01/1629868606/prica-o-internetu.html
http://www.jutarnji.hr/sokantna-istina-o-aferi-fimi-media--suti-i-budi-pametan--budi-pametan----ponavljao-je-tadasnji-ministar-ivan-suker-jednom-od-svjedoka/1003036/
Di su pare Ivo?
Btw Sef... ovaj zadnji Quarkov post je glup.
Di su pare Ivo?
Dao sam bratu svećeniku da mi crkva pere lovu.
Btw Sef... ovaj zadnji Quarkov post je glup.
Malo pretjeruje, ali je ok. U najmanju ruku - zabavan.
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/173427/Kras-Agrokor-i-Adris-traze-od-Vlade-da-ih-stiti-od-EU-a.html
Kao da im do sada nisu dovoljno isli uz dlaku. Da nije drzave neki od ovih bi odavno propali (ili bili puno puno manji).
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/173427/Kras-Agrokor-i-Adris-traze-od-Vlade-da-ih-stiti-od-EU-a.html
Kao da im do sada nisu dovoljno isli uz dlaku. Da nije drzave neki od ovih bi odavno propali (ili bili puno puno manji).
šta sad, ulazimo u evropu ali nek nas spase od europe? pa zar nismo tražili slobodno tržište evrope, nek sad prodaju kekse i piletinu evropljanima, pa nećemo valjda opet u tamnicu naroda, balkan i jugointegracije... damn, teška ova nacionalistička ekonomija
šta sad, ulazimo u evropu ali nek nas spase od europe? pa zar nismo tražili slobodno tržište evrope, nek sad prodaju kekse i piletinu evropljanima, pa nećemo valjda opet u tamnicu naroda, balkan i jugointegracije... damn, teška ova ekonomija
A kad sam ja ovo govorio onda sam bio neupucen, neuk, glup, pa i euroskeptikom su me zvali :P
A kad sam ja ovo govorio onda sam bio neupucen, neuk, glup, pa i euroskeptikom su me zvali :P
ma stvar je ovdje o debilizmu, zar se ovo sad treba raditi ili se trebalo prije o tome misliti... moronizam:
Od Vlade će tražiti izmjene sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) između pojedinih zemalja CEFTE i EU-a i osnivanje interventnog fonda za zaštitu domaće prehrambene industrije
ma stvar je ovdje o debilizmu, zar se ovo sad treba raditi ili se trebalo prije o tome misliti... moronizam:
Od Vlade će tražiti izmjene sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) između pojedinih zemalja CEFTE i EU-a i osnivanje interventnog fonda za zaštitu domaće prehrambene industrije
Sta je najgore od svega, ocekujem da ce ih drzava "dizat" financijskim injekcijama...
Sta je najgore od svega, ocekujem da ce ih drzava "dizat" financijskim injekcijama...
pa to je gotovo jedino što imamo i što puni proračun, a gdje je bila rasprava o ovom problemu kad se trebalo raspravljati o EU, kakav god todorić i ostatak mafije bio prehrambena i duhanilska industrija i trgovina istim su valjda sektori koji zapošljavaju najveći postotak stanovništva u realnom sektoru i/ili imaju najveću dobit, i sad su se sjetili rješavati osnovne probleme i gubitak jedinog tržišta s kojim smo u plusu u vanjskotrgovinskoj razmjeni, mislio sam da je to valjda riješeno i da glupani bar na sebe i svoj profit znaju paziti ali i to je bilo preoptimistično, mi jednostavno nismo ni za onu stvar
Pa normalno - rekao je Čačke: "Što je dobro za Konzum, dobro je i za Hrvatsku".
Da sam čovjek sklon klađenju stavio bih novce na to da će nakon što mu Coning prdne otići u Agrokor...
Pa normalno - rekao je Čačke: "Što je dobro za Konzum, dobro je i za Hrvatsku".
Da sam čovjek sklon klađenju stavio bih novce na to da će nakon što mu Coning prdne otići u Agrokor...
Ako "prdne" Coning onda je "prdnula" i Hrvatska.
Mada je čovjek prenio vlasnička prava na odvjetnički ured.
Zapravo je Coning već "mrtav i beo".
Na životu je zato jer je sudska parnica toliko komplicirana da se to jedva da pohvatati koji je Coning stvarno Coning i tko šta duguje i kome.
Mislim da su te priče o Čačiću kao vrhunskom biznismenu totalna pljuga, osim ako se konstanta "uzeti novac od kooporanata/jamaca/naručitelja i izvući se iz projekta" uzima kao dokaz velikih poslovnih sposobnosti.
Zapravo je Coning već "mrtav i beo".
Na životu je zato jer je sudska parnica toliko komplicirana da se to jedva da pohvatati koji je Coning stvarno Coning i tko šta duguje i kome.
Mislim da su te priče o Čačiću kao vrhunskom biznismenu totalna pljuga, osim ako se konstanta "uzeti novac od kooporanata/jamaca/naručitelja i izvući se iz projekta" uzima kao dokaz velikih poslovnih sposobnosti.
Upravo si opisao 95% građevinskog sektora u Hrvatskoj. Sve veliki biznismeni preko tuđih leđa. Neznam koliko si upućen u priču da Investitori (u stanogradnji) prebijaju dugove prema kooperantima na način da dio vrijednosti posla rješavaju putem stanova (po cijeni 10-20% većoj od stvarne cijene na tržištu).
Pogledaj dične Arene sagrađene za rukometno prvenstvo, koliko stečaja (kod kooperanata ) su izazvale. Mislim da još nisu napravljene okončane situacije.
S obzirom na sve navedeno, može li se uopće očekivati nekakvo tjeranje ''velikih'' da krenu plaćati ''male'' i, ako da, postoji li uoće taj novac kojim bi se uspostavila nekakva zdrava cirkulacija?
S obzirom na sve navedeno, može li se uopće očekivati nekakvo tjeranje ''velikih'' da krenu plaćati ''male'' i, ako da, postoji li uoće taj novac kojim bi se uspostavila nekakva zdrava cirkulacija?
Meni je smijesno sto je to uopce tekuci problem. U 20 godina postojanja drzave, banalna stvar kao ta jos nije rijesena.
Meni je smijesno sto je to uopce tekuci problem. U 20 godina postojanja drzave, banalna stvar kao ta jos nije rijesena.
Mali ispravak - ta banalna stvar je bila riješena u periodu 2000. - 2003. Nakon toga je ponovno postala neriješena (i nerješiva).
BTW, your avatar freaks me out! 
Mali ispravak - ta banalna stvar je bila riješena u periodu 2000. - 2003. Nakon toga je ponovno postala neriješena (i nerješiva).
BTW, your avatar freaks me out! 
Tambz ap za komentar nakirovog avatara - stevo kralj i njegov ''It'' su me uvjetovali, nisam se toga riješio od djetinjstva.
kako se ionako nema novac, bilo bi fer, kako je kolega nazvao "dične arene", pa svakom od izvoditelja prepisati postotak jednak uloženom u te građevine da im barem neka mala para kapa ili prodaju taj dio nekom tko ima novaca, i naravno, onda sam se probudio i pao s kreveta.
Tambz ap za komentar nakirovog avatara - stevo kralj i njegov ''It'' su me uvjetovali, nisam se toga riješio od djetinjstva.
Takodjer :)))
Stevo kralj je kralj horora :)
@VelikiBrat - sto se onda ceka? Zar je problem to ponovo implementirati? Ne postujes zakon? Kazna! Samo sto drzava oduvijek pogoduje mocnicima koji sponzoriraju kampanje i kupuju BMW-e.
meni je zlo od "našeg poslovanja"
ozbiljno mislim da zatvorim firmu, dignem sidro i napustim ovu državu
onda više država neće dobiti ni lipe od mene, ni od PDV. ni od plaće, ni od moje potrošnje
meni je zlo od "našeg poslovanja"
ozbiljno mislim da zatvorim firmu, dignem sidro i napustim ovu državu
onda više država neće dobiti ni lipe od mene, ni od PDV. ni od plaće, ni od moje potrošnje
Ni meni nije jasno kako je u Hrvatskoj normalno ne davati place i ne placati racune... Neznam kakva je vani situacija, jel tako i vani?