Upravo to je i sam Maminjo jučer spomenuo, nije kriv Zdravko Mamić, nego država i zakoni koji su mu to omogućili. Ustvari evo, i sam se sprda s tim, pozovite mu USKOK, pozovite mu financijsku policiju, bilo koju reviziju, nemaju na njemu koliko je crnog pod noktom.
Zašto? Upravo zato jer je sve legalno, po zakonima RH. Kakva država, takvi i izrodi. Nema mjesta čuđenju, samo pitanju - što nisi ti, kad si pametan kao ZM? Onda možemo svi igrati menadžera umjesto na kompovima, za promjenu - uživo.
Nije on glup da obrće milijune i to desetke i stotine bez odvjetničkog tima i popratnog pravnog sadržaja, on je ipak malo više od bitange, ovo je par excellance lopov. I to ex lege lopov.
Osobno mislim da mu mogu p*šit i Jovanović, i Štimac, i Aco Stanković, frajer im se smije u facu i pošalje ih u k*rac na nacionalnoj TV u prime-timeu. Skidam mu kapu do poda, neće ZM-u pasti dlaka sa glave u ovoj državi, 100%. Kao ni Vlatku Markoviću.
Zašto? Zato što su oni i razni drugi -ini upravo to država. I njen školski primjer. Pa o čemu mi pričamo on pije kavu sa Turudićem svaka 2,3 dana u Ilici, halo? O čemu pričaju, vremenu? Trećoj eng. ligi? Teško, ne budite naivni.

BTW ,prebaci to u