- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim ono.... 
mogao se i za glavu skratiti ili možda odrezati jezik.... 
Za kraj, jedna pjesma posvećena donovim ušesima:
OH!, baš sam nestašan... (^.^)
Kaćunko fotošoper:)
http://www.24sata.hr/news/don-kacunko-glavu-obrijao-samo-virtualno-u-photoshopu-246495
Koji papak! Ako niti toliko ne može napraviti radi svojih uvjerenja, onda stvarno...
http://www.index.hr/sport/clanak/zdravko-mamic-gostuje-u-nedjeljom-u-dva/588694.aspx
Nakon par relativno dosadnjikavih gostiju, treba baciti malo ulja na vatru, a ko bolji za to nego gazda Mamić...
Već vidim reprizu prošle godine, ovaj put s malo izmjenjenim akterima i scenarijem. Ali šablona je ista: "Proklet bio na Božić 6.1.2012.!"
Danas je na hrvatskom RTL II bila nekakva emisija o njemackom autobahn-u i prikazali su nekakvog policajca sto se sakriva pored puta u nekom grmlju i hvata ljude koji ne drze razmak i slika im tablice da im može naplatiti kaznu. Tada kaže da će kazna zavisiti od finansijskog stanja prekršitelja.
Znači čovjeka dodatno kazne samo zato što je uspješan u životu, a govore da je Njemačka razvijena.
Znači čovjeka dodatno kazne samo zato što je uspješan u životu, a govore da je Njemačka razvijena.
Uspješan u životu a krši zakone, stvarno čudno što ga žele opaliti po džepu da će sljedeći put bolje paziti kako vozi. Bizarno, nema šta
Pretpostavljam da su svi gledali NU2? Bilo je nadasve interesantno! 
Uspješan u životu a krši zakone, stvarno čudno što ga žele opaliti po džepu da će sljedeći put bolje paziti kako vozi. Bizarno, nema šta
Znate šta mene sad zanima, kad je netko bogat, da li mu se to obračuna na računu u Konzumu?
Znate šta mene sad zanima, kad je netko bogat, da li mu se to obračuna na računu u Konzumu?
Ne.
Not bad, znači Konzum cijeni njegove pare i pare siromaha isto.
Ne.
Znači super je ako obični randik dobije istu kaznu kao i bogataš za isti prekršaj.
Bili bi i mi razvijeni da se uvede taj zakon. 
Znači super je ako obični randik dobije istu kaznu kao i bogataš za isti prekršaj.
Bili bi i mi razvijeni da se uvede taj zakon. 
Pa da, šta siromahu znači 100Kn? Bogatašu 100 000 Kn puno znači.
P.S.
Da se u nas uvede neki zakon odmah bi poceli protesti u stilu "Mi smo se protiv socijalizma borili, ne želimo više da su svi isti, oduzimajte svima jednako -bogati su zaslužili to što imaju" kao što se već sluša od starih ljudii
To znači da super da kaznu 2000 kn dobije tip koji ima placu od 2000 kn i tip koji ima plaću 20,000 kn?
To znači da super da kaznu 2000 kn dobije tip koji ima placu od 2000 kn i tip koji ima plaću 20,000 kn?
Nisam razumio. Ti želiš reći da s 2000Kn tip koji ima malu plaću može kupiti auto, a onaj koji ima veliku može kupiti samo kilu jabuka?
Neću više.
Ma trola te, a ti se uhvatio...
Nisam razumio. Ti želiš reći da s 2000Kn tip koji ima malu plaću može kupiti auto, a onaj koji ima veliku može kupiti samo kilu jabuka?
Mentaliste, ti si mi inace zabavan lik i volim citati tvoje nekada sarkasticno zapakirane postove, ali nekada izvodis stvarno cudne zakljucke i gradis cudne stavove.
Naravno da bogatiji trebaju placati i veci porez i vece kazne.
Sve kazne bi trebale biti odredene da se placaju u nekakvom postotku od primanja pojedine osobe.
Valjda se slazes da kazna od 2000 kuna ima drugaciji efekt na covjeka koji ima godisnja primanja od 60000 kuna i onoga koji ima 1000000 kuna godisnjim primanja.
Tesko da ce ovaj drugi uopce prepoznati ovih 2000 kuna kao kaznu, dok ce ovaj prvi vjerojatno imati teskih financijskih problema.
Kazne bi se trebale odredivati preko postotka, kako bi ravnomjerno imala odjek i na bogate i siromasne.
Oni bez primanja bi kaznu trebali otplacivati nekakvim drustvenim radom, sto bi donjelo mnoga direktno primjenjena dobra za cijelo drustvo.
Naravno da bogatiji trebaju placati i veci porez i vece kazne.
Sve kazne bi trebale biti odredene da se placaju u nekakvom postotku od primanja pojedine osobe.
Upravo to, dovoljno je pogledati "normalne" države koje imaju taj sistem. Sigurno to nisu uveli zabadav! 
Stalno trola i još je tu! 
Na tankom ledu! (smijem se idiotski, a na osmjehu se vidi strah)
Valjda se slazes da kazna od 2000 kuna ima drugaciji efekt na covjeka koji ima godisnja primanja od 60000 kuna i onoga koji ima 1000000 kuna godisnjim primanja.
Tesko da ce ovaj drugi uopce prepoznati ovih 2000 kuna kao kaznu, dok ce ovaj prvi vjerojatno imati teskih financijskih problema.
Kazne bi se trebale odredivati preko postotka, kako bi ravnomjerno imala odjek i na bogate i siromasne.
Oni bez primanja bi kaznu trebali otplacivati nekakvim drustvenim radom, sto bi donjelo mnoga direktno primjenjena dobra za cijelo drustvo.
Naravno da se slažem, pa nisam ćorav.
Problem j ekako to ograničiti? Sve dok se bogat ne svede na "normalnog"? U tome leži moj problem.
I još, sumnjam da će prvi zaboraviti 2000Kn, pa misliš li da bi i jedan bogati bio bogat da tako rasipaju?
Eto, ovaj put sam napisao normalan post.
I još, sumnjam da će prvi zaboraviti 2000Kn, pa misliš li da bi i jedan bogati bio bogat da tako rasipaju?
Kerum se smijao policajcu dok mu je ovaj ponudio da mu kazna od par tisuća kuna (ne znam točan iznos) dođe na kućnu adresu.
Kerum se smijao policajcu dok mu je ovaj ponudio da mu kazna od par tisuća kuna (ne znam točan iznos) dođe na kućnu adresu.
Za sta je ono kazna od par tisuća Kuna? Za pokvareno svjetlo+odvezan pojas+pričanje na mobitel. Pa zar su to prekršaji za 20 000 Kn? Naravno da ne.
Da li vi zaista mislite da Keruma policajci zaustavljaju uopste? U nas u BiH je normalna stvar da, kad se vozimo na autocesti, 130km/h najčešće, pored nas prolete 3 crna auta (vlast) kao da stojimo. Zna se da se vozačka oduzima i gotovo.
Sumnjam da Kerum nije vozio Ferarri-ja dovoljno brzo da mu se dozvola uzme.
Zoki podijelio par šljaga na dnevniku i odjahao u sumrak 
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sprajcov-briljantni-obracun-s-htvovim-glavesinama-sto-vijecnici-znaju-o-profesionalnosti/589187.aspx
1) Da li vi zaista mislite da Keruma policajci zaustavljaju uopste?
2) U nas u BiH je normalna stvar da, kad se vozimo na autocesti, 130km/h najčešće, pored nas prolete 3 crna auta (vlast) kao da stojimo. Zna se da se vozačka oduzima i gotovo.
1) Vožnja od 200 km/h u svom 'ummeru na autocesti gdje je ograničenje 130 km/h, ali u pravu si, treba valjda usmrtiti nekoga u svome tenku da shvati da zakoni i za njega vrijede.
2) I zato jer su takve stvari normalne kod vas u BiH i kod nas u HR to znači da su ostale zemlje u krivu? lol
1) Da li vi zaista mislite da Keruma policajci zaustavljaju uopste?
2) U nas u BiH je normalna stvar da, kad se vozimo na autocesti, 130km/h najčešće, pored nas prolete 3 crna auta (vlast) kao da stojimo. Zna se da se vozačka oduzima i gotovo.
1) Vožnja od 200 km/h u svom 'ummeru na autocesti gdje je ograničenje 130 km/h, ali u pravu si, treba valjda usmrtiti nekoga u svome tenku da shvati da zakoni i za njega vrijede.
2) I zato jer su takve stvari normalne kod vas u BiH i kod nas u HR to znači da su ostale zemlje u krivu? lol
- Jesi li lošu moju rečenicu označio ili? Vožnja od 200km/h je oduzimanje vozačke, pa tek onda kazna. To sam pokašavao reći, postoje kazne koji nisu samo novčane. Npr. i siromašni i bogati mogu ići u zatvor. Navst ću primjer, jedan čovjek -prilično mlad započeo je u nas posao s proizvodnjom briketa od pilote. Napravio je ogromno postrojenje, počeo zarađivati. Kupio je novog Mercedes-a (tad mu je nekad i izgorila tek završena kuća u eksploziji plina). I sad, ima u nas jedan luđak, koji kad pada kiša pospe na sebe kreča i legne na cestu. Ovaj ga je pregazio i odležao u zatvoru 2 godine (nema veze što je poznati ležač i poznati luđak). Sad nema ništa, neki dan nam je donio drva (po noći) u džipu koji košta više od našeg Mercedes-a C klase.
- Ne, to znači da nam i vlast nije ispravna i da bi bilo licemjerno uvesti što vi govorite da je ispravno.
Zoki podijelio par šljaga na dnevniku i odjahao u sumrak 
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sprajcov-briljantni-obracun-s-htvovim-glavesinama-sto-vijecnici-znaju-o-profesionalnosti/589187.aspx
Koji car. To je pravi novinar.
Problem j ekako to ograničiti? Sve dok se bogat ne svede na "normalnog"? U tome leži moj problem.
Eto, ovaj put sam napisao normalan post.
pogledaj Fince
oni kažu da ako voziš preko ograničenja kazna se mjeri u xx dnevnih dohodaka
primjer
znači uhvate vozača u prekšaju i za taj prekršaj slijedi
- šljaker u konzumu (2500 kn mjesećne plaće) - plati 10 dnevnica - 10x 83 kn = 830 kuna
- kerum - isti prekršaj (15000 kn mjesećno) - plati 10 dnevnica - 10x 500 kn = 5000 kn
objašnjenje
kazne kao primjeri su fiktivni, jednako kao i osobe, služe samo kao primjer
kerumu sam računao novu saborsku plaću, ali ako sam dobro shvatio finci gledaju godišnju prijavu i taj iznos dijele sa 365 i množe sa dnevnicma iz čega slijedi da bi kerum onda platio puno veću kaznu
edit:
Da li vi zaista mislite da Keruma policajci zaustavljaju uopste? U nas u BiH je normalna stvar da, kad se vozimo na autocesti, 130km/h najčešće, pored nas prolete 3 crna auta (vlast) kao da stojimo. Zna se da se vozačka oduzima i gotovo.
Sumnjam da Kerum nije vozio Ferarri-ja dovoljno brzo da mu se dozvola uzme.
keruma su jednom zaustavili na autoputu i platio je 2000 kuna, još se smijao policajcu što je tako malo platio
objašnjenje
kazne kao primjeri su fiktivni, jednako kao i osobe, služe samo kao primjer
kerumu sam računao novu saborsku plaću, ali ako sam dobro shvatio finci gledaju godišnju prijavu i taj iznos dijele sa 365 i množe sa dnevnicma iz čega slijedi da bi kerum onda platio puno veću kaznu
...
-fali jedna varijabla (korijen riječi varati), a to je (stvarni) prijavljeni prihodi osobe. Jedan od razloga za zbrku oko ZG-vrtića i Banditićevskih uplatnica... (ujo vuk magare).
Pa jedan od mogućih scenarija, da kerumova blagajnica donese isplatnu listu na 2.800 i dobije kaznu od x-kn, dok kerum donese platnu listu na npr 2.311kn, odbitke za invaliditet, uzdržavanu osovu, donacije, alimentaciju ... i iznos može biti recimo X/2 kn u odnosu na njegovu dobro plaćenu djelatnicu. Što tad s tim zakonom koji bi trebao biti pravedan...
-fali jedna varijabla (korijen riječi varati), a to je (stvarni) prijavljeni prihodi osobe. Jedan od razloga za zbrku oko ZG-vrtića i Banditićevskih uplatnica... (ujo vuk magare).
Pa jedan od mogućih scenarija, da kerumova blagajnica donese isplatnu listu na 2.800 i dobije kaznu od x-kn, dok kerum donese platnu listu na npr 2.311kn, odbitke za invaliditet, uzdržavanu osovu, donacije, alimentaciju ... i iznos može biti recimo X/2 kn u odnosu na njegovu dobro plaćenu djelatnicu. Što tad s tim zakonom koji bi trebao biti pravedan...
ali ne može varati
ako ti se gleda godišnji prihod onda ti ne gledaju samo plaću, već i prihod od firmi, dionica, dividendi, lota (sve to ionako moraš prijaviti na kraju godine kao poreznu prijavu)
znači kerum može imati plaću od 1800 kuna, ali ima prihode i kao vlasnik, ima dividende od dionica i u konačnici ima prihod od 1 milju kuna
pa onda milju podijeliš sa 365 i dobiješ dnevnicu od 2.739 kn sad mu opali 10 dnevnica pa ti ispadne 27.397 kuna kazne...
znaš na takvu kaznu ni kerum se ne bi smijao
Zato kazne trebaju biti određene bičevanjem...svima isto, pa ti imaj plaću koliku želiš
znaš na takvu kaznu ni kerum se ne bi smijao
- točno (sve gore nabrojano) .. ali ne kod nas, ne još.
Naši privrednici su majstori, po formalnim prihodima bi rek'o da su siromašniji od crkvenih miševa. Eto, ječer je Maminjo rekao, podigao si je plaću sa 6.000 na 10.000, siroćić.. Kad bi država radila ono što država inače radi (oporezuje) tad bi odavno svi oni plaćali malo masnije poreze, ovako još dobiju 'meverštojer' ili besplatnu kartu ZETa i jeftinu saborsku kantinu.
- Druga stvar je što braco i seka idu u sabor, sad će se još lakše smijati i drapati kazne ... dok mu ne skinu imunitet.
Postoji mali raskorak kod naših zakona i provođenja istih... (jesam cinično-sarkastičan, ali to je i realnost).