Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.255.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?

Hvala, to me zanimalo.

I ovo na kraju - regionalna liga, to bi trebalo pokrenuti. Samim time bi bila jača konkurencija, što znači bolju kvalitetu igre, više sponzora i više gledatelja. Pa kako je netko rekao od igrača Dinama, oni se u prvenstvu brane ukupno 90min (30ak kola), dok se u LP brane 90min po tekmi. Zato i nisu uspjeli. Uz naravno katastrofalnu kvalitete lige.

Ali opet mi nije jasno zašto je Maminjo kriv za to? {#} Psiho molim te odg mi, ne kužim šta misliš u vezi toga. Ili bilo tko...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
17 godina
neaktivan

Nova moda u svijetu: bacanje bombi i pucanje kalašom.

http://www.24sata.hr/svijet/bacio-cetiri-bombe-na-trgu-u-liegeu-ubio-2-i-ranio-10-ljudi-246022

I onda 15-mjesečna beba nagrebe:(

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Vidim da si i ti na istoj razini ko i ovi "navijači". Kakav god Mamić bio, upali su ko zadnji kreteni i počeli vrijeđati.

Nisam pogledao cijelu snimku, samo na dnevniku. Kreten on, kreteni oni, slažem se. Međutim, kreten br1. godinama verbalno terorizira neistomišljenike, na presicama vrijeđa i psuje novinare. Nije neki problem, budala ima i uvijek će ih biti. Problem je što nedostaje adekvatna sankcija za takve istupe ili se barem ne primjenjuje. Sve to naravno ide i kretene br. 2.

Kad je već takva situacija, nekako mi je drago bilo vidjeti Maminja u kontra poziciji. Nije mu palo na pamet biti bahat. A možda i shvati nešto čovjek iz ove crtice (sumnjam)..

bedsoft.net
14 godina
bed kaže...

Nisam pogledao cijelu snimku, samo na dnevniku. Kreten on, kreteni oni, slažem se. Međutim, kreten br1. godinama verbalno terorizira neistomišljenike, na presicama vrijeđa i psuje novinare. Nije neki problem, budala ima i uvijek će ih biti. Problem je što nedostaje adekvatna sankcija za takve istupe ili se barem ne primjenjuje. Sve to naravno ide i kretene br. 2.

Kad je već takva situacija, nekako mi je drago bilo vidjeti Maminja u kontra poziciji. Nije mu palo na pamet biti bahat. A možda i shvati nešto čovjek iz ove crtice (sumnjam)..

Slažem se da Mamić dopušta si previše, ali neznam kakvo je rješenje upasit tamo ko neki kreten i početi psovati i vrijeđati uz povišen ton. To nije način rješavanja problema - Ja dok sam gledao video očekivao sam samo kada će i Mamić na svoj seljački način uzvratiti istom mjerom, ali začudo ostao je dosta miran na uvrede tih likova.

14 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...

Slažem se da Mamić dopušta si previše, ali neznam kakvo je rješenje upasit tamo ko neki kreten i početi psovati i vrijeđati uz povišen ton. To nije način rješavanja problema - Ja dok sam gledao video očekivao sam samo kada će i Mamić na svoj seljački način uzvratiti istom mjerom, ali začudo ostao je dosta miran na uvrede tih likova.

OMG ti živiš ovdje, prvo ostao je miran jer se prestrašio i to se vidi kako je progutao knedlu. A kako izgleda mirno sređivanje problema, kao što smo vidjeli 2 godine ignorira pitanja. Ti moljakaš pa sve prođe ili na lepe oči?

EDIT: Drago da vidim kaj će biti jel se tu kreteni spominju, da ja spomenem karton mi ne gine!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 15:33 (Diplomat).
17 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

To nije način rješavanja problema - Ja dok sam gledao video očekivao sam samo kada će i Mamić na svoj seljački način uzvratiti istom mjerom, ali začudo ostao je dosta miran na uvrede tih likova.

Naravno da nije način rješavanja problema. Samo mi je bilo simpatično kako mu ne pada na pamet biti bahat prema drugim kretenima..

Diplomat kaže...
EDIT: Drago da vidim kaj će biti jel se tu kreteni spominju, da ja spomenem karton mi ne gine!

Mi kretena spominjmo kao karakternu osobinu, ne doslovno..

bedsoft.net
14 godina
Diplomat kaže...

Relax man. Take it easy. Samo razgovaramo. Ponudi dobre argumente ili nemoj raspravljati - Opravdanje za ponašanje na razini životinje (kao slavni navijači) ne postoji u tom obliku kojeg ti iznosiš.

Kako je gore rambo napisao, činjenica je da: a) Navijači nemaju pravo niti mogu baš ništa napraviti što se tiče vođenja kluba i onoga što Mamić obavlja. To što nosis u "srcu" klub, ne znači baš ništa. To je tvoja ljubav i neka bude tvoja.

Agresivno ponašanje nigdje ne prolazi dobro, niti pridonosi rješavanju problema.

15 godina
Psiho246 kaže...

Stvarno glupi argumenti nekih forumasa.

Cini se da neki tvrde kako je Mamic zapravo pozitivac i kako ne znaju gdje bi Dinamo bio bez njega, buduci da je Mamic veliki lovator.

Pa dobro, to bi mozda bila istina ako bi se uspjeh nekog kluba mjerio po tome koliko milijuna ima na racunu, a ne po njegovim sportskim uspjesima. Mamic je direktno odgovoran sto je Dinamo danas najgori klub u povijesti lige prvaka.

S druge strane, ako "malo" krađe odobravate sa velikim profitom kojeg Dinamo generira....ne znam sto da vam kazem...

Mamic i Dinamo se financiraju od drzave i grada Zagreba, pored silne love koju Dinamo sam generira, sto samo po sebi nema smisla jer bi se Dinamo trebao sam financirati, a ne iz nasih dzepova.

Mamic takoder pere lovu preko lihvarskih ugovora i preko svoga brata Zorana, sto je protuzakonito te u sukobu interesa.

Drugim rijecima, Mamic ne prodaje igrace kako bi klubu zaradio novce i unaprijedio isti, vec da bi sebi napunio dzepove i osigurao tim novcem svoj ostanak u upravi.

Koliko Dinamo dobiva iz proracuna i kakve dilove ima sa Bandicem necu ni komentirati.

Sto se tice stolica, pa valjda je jasno o cemu se radi (iako nisam dobro informiran, nagadam jer mi je jasno kako ova prevara funkcionira).

Takvih malverzacija na stadionu bilo je i prije.

Mamic je sredio posao nekom svom rodaku/kumu/prijatelju koji je po stolici naplatio, pucam, 5$ dok stolica zapravo kosta 4$, a dolar po stolici ide u dzep.

Ovo je najjednostavniji oblik krade sa namjestanjem poslova i toga sam se nagledo po cijelom gradu, Bandicu je to recimo normalno kao i stanicno disanje.

Ne vidim kako uspjevate to opravdati...

Takoder, svi sportovi tj. sportski savezi se hrane iz proracuna i dobivaju koliko su zasluzili, sto mozda nekad nije posteno jer eto proracun je takav kakav je, ali koliko ja znam, nogomet je odvojen od ostalih sportova i saveza te je institucija za sebe tako da oni imaju malo veze sa drugim sportovima i mislim da ne utjecu na njihov proracun.

Ali inace se slazem, previse je novaca u nogometu i trebalo bi to promijeniti.

Napokon netko tko je sve lijepo sročio.

Da se mene pita, sve bih ih strpao na prosjački štap, da vide kako se živi.
Tim idiotima je teško praviti se da trče, ne moraju doslovno trčati. A dobivaju milijune nizašto.

Kada će se naći netko pametan da jednostavno raspsusti taj naš nogometni savez, nazovimo ga tako.
Hrpa starih, otrcanih kretena na čelu s Konjem koji sjedi (čitaj Marković).

A o braći Mamić, ma radije ne bih.

Okružen sam dobrim prijateljima, nažalost koji ne razumiju. Ne gledaju to objektivno, nego Dinamo, Dinamo i samo Dinamo.
Mamića dižu u nebesa.
Fuj to, fuj sve.
Naši svi sportovi su izumrli (možda par nekih koji ne ovise o nekom kretenu u klubu, nego su individue i nižu uspjehe).

Nisam navijač niti jedne sramote naše, niti me iskreno zanima.
Objesio bih se za lijevu ruku s desne strane tijela da kažem da navijam za neki od tih wannabe klubova.

Zadnji dokaz koji upotpunjuje sve ovo je Dinamov uspjeh u Ligi prvaka.
Momci, nije vam tamo mjesto. Pustite pravim igračima i pravoj upravi da igraju/vode nogomet.
Vi svi iš, iš na Goli otok, prosjački štap ili na bauštelu mukom zaraditi za kruh i paštetu. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Ne bi bio problem da stolice kostaju i 3$ a da ih je on platio 5$, vec je problem sto to nisu samogasive stolice o kojima on prica...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 17:59 (rebelsy).
14 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

http://www.24sata.hr/svijet/bacio-cetiri-bombe-na-trgu-u-liegeu-ubio-2-i-ranio-10-ljudi-246022

To ti je Europa. Mjesto gdje takvi ljudi slobodno hodaju ulicom.

SK crew
16 godina
Pranja kaže...
F1-IVO kaže...

To ti je Europa. Mjesto gdje takvi ljudi slobodno hodaju ulicom.

SAD, Bliski Istok, Indonezija? 

Svugdje takvih ima, neovisno o području.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
odjavljen
sirka666 kaže...

Ajde nađi takvog kod nas.

SK crew
18 godina
Pranja kaže...
sirka666 kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/benac-iznad-zakona-upao-u-policiju-sa-zoljom-sud-ga-oslobodio/539383.aspx

This space for rent!
14 godina
odjavljen
Drago kaže...
Pranja kaže...
sirka666 kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/benac-iznad-zakona-upao-u-policiju-sa-zoljom-sud-ga-oslobodio/539383.aspx

Ok. Ali nikog ubio.

SK crew
18 godina
Pranja kaže...
Drago kaže...
Pranja kaže...
sirka666 kaže...

Ok. Ali nikog ubio.

Pa imam i gori link, ali bojim se da taj neće dobro rezonirati kod tebe:

http://hr.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_Gospi%C4%87u

This space for rent!
14 godina
odjavljen
Drago kaže...

Pa imam i gori link, ali bojim se da taj neće dobro rezonirati kod tebe:

http://hr.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_Gospi%C4%87u

Eh, to je bio rat. Sad bih ja trebao staviti link na Vukovar.

SK crew
18 godina

A stavi link na što hoćeš - tvoja je tvrdnja bila da "takvih kod nas nema".

EDIT: 

Ali ovaj mi je fakat car: http://www.index.hr/tag/82556/vladimir-benac.aspx

I treba nas karat, takav kljakast kakav već je, kad bez obzira što napravio i dalje ima sve beneficije kao i najnormalniji tip koji poštuje sve zakone, a u ratu je ostao invalid. 

EDIT 2: LOL - tek sad skužio - tip je faking STOŽERNI BRIGADIR!!!

Zašto ovakvoj stoci treba EU. Zato jer iako glupa i birokratska s pravilom o tome koliki treba biti obujam šljive ima i pravila po kojemu ovakvi debili nikada ne bi mogli dogurati dalje od čistača zahoda, a u nas postoji realna mogućnost da ga drugi njemu slični debili dignu do razine predsjednika države. 

Zato EU.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 17:56 (Drago).
14 godina
odjavljen
Drago kaže...

U doba mira,usred bijela dana,pobiti toliko nevinih ljudi je ipak kod nas u Hrvatskoj neviđeno.

SK crew
18 godina
Pranja kaže...
Drago kaže...

U doba mira,usred bijela dana,pobiti toliko nevinih ljudi je ipak kod nas u Hrvatskoj neviđeno.

A u Belgiji je normalno - svaki dan po jedan takav, najmanje. Nije ni čudo što se Belgijanci hrpimice sele u Hrvatsku.

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

EDIT: 

Ali ovaj mi je fakat car: http://www.index.hr/tag/82556/vladimir-benac.aspx

I treba nas karat, takav kljakast kakav već je, kad bez obzira što napravio i dalje ima sve beneficije kao i najnormalniji tip koji poštuje sve zakone, a u ratu je ostao invalid. 

A kaj ćeš ,ugledan građanin i zaslužni član stranke (Zna se)!!

Ali ovo je dobro:

Pranja kaže...

S obzirom na stanje društva ,pravo je čudo da nema nijednog takvog ''Ramba''!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 18:01 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

Nemaju ljudi za gaće a kamoli za bombe..radije će kladionu uplatit biži.

Cemetary gates
14 godina
odjavljen
thedream kaže...

A možda smo takakv narod da nas ništa ne dira i da jedemo tuđa g*vna i šutimo. Ma tko će ga znati.

SK crew
15 godina
neaktivan
Pranja kaže...
thedream kaže...

A možda smo takakv narod da nas ništa ne dira i da jedemo tuđa g*vna i šutimo. Ma tko će ga znati.

Pojedi onda bombu, ja ću misec dana jesti burek za te pare {#}

Sad tek vidio ovo sve sa Belgijom, tj. napadom, gadno jbt. Žalim nevine ljude..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 18:40 (thedream).
17 godina
neaktivan

Ovo je dobar komentar u pro et kontra EU raspravi!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
neaktivan
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
18 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Argumenti su ti šuplji kao najlonke noćne dame iz Gajeve.

Haiti ima najnižu stopu suicidalnosti na svijetu pa ne vidiš brodove prepune imigranata svaki dan kako ulaze u tu "predivnu" zemlju.

~~~ PRAVI HRVAT KORISTI CAPS-LOCK ~~~
18 godina
M_dipl. kaže...
Drago kaže...
Zašto ovakvoj stoci treba EU. Zato jer iako glupa i birokratska s pravilom o tome koliki treba biti obujam šljive ima i pravila po kojemu ovakvi debili nikada ne bi mogli dogurati dalje od čistača zahoda, a u nas postoji realna mogućnost da ga drugi njemu slični debili dignu do razine predsjednika države. 

Zato EU.

Pa dobro, nije vrag da na račun ovako nečega misliš da je EU dobro (ili manje loše) rješenje?

Ma protiv EU sam, jedino se nadam da ćemo iz svega toga izvući i neko dobro, barem da ovakvi bizoni ne mogu biti na slobodi i još imati činove brigadira. 

This space for rent!
14 godina
odjavljen
i_rambo_plache kaže...
Pranja kaže...

Argumenti su ti šuplji kao najlonke noćne dame iz Gajeve.

Haiti ima najnižu stopu suicidalnosti na svijetu pa ne vidiš brodove prepune imigranata svaki dan kako ulaze u tu "predivnu" zemlju.

Ne vidim vezu između mojih postova i tvog komentara.  I što je tebi "Gajeva"?

Haiti mi se čini kao savršeno mjesto za odmor.

SK crew
18 godina

Pričalo se ovdje dosta i o svemu, pa samo jedan kratki link i izdvojen dio koji želim prokomentirati:

"Ukupno, troškovi kupnje poslovnih prostora i zakupa nekretnina za potrebe državnih institucija u četiri su godine iznosili 4,2 milijarde kuna, a ta je svota u to vrijeme bila dovoljna za isplatu naknada za sve nezaposlene. Samo na najam prostora država je godišnje trošila više nego što su koštali poticaji u brodogradnji i više nego što će zaraditi davanjem u koncesiju najatraktivnijeg turističkog zemljišta u svom vlasništvu. S druge strane, država, kao najveći vlasnik nekretnina, utržila je od njihove prodaje i iznajmljivanja ukupno 401 milijun kuna."

Samo da se malo stave u perspektivu neki troškovi i stekne dojam gdje se sve može 'uštedjeti'. Uglavnom, država je i dalje loš gospodarstvenik.

Gledam te!
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Pričalo se ovdje dosta i o svemu, pa samo jedan kratki link i izdvojen dio koji želim prokomentirati:

"Ukupno, troškovi kupnje poslovnih prostora i zakupa nekretnina za potrebe državnih institucija u četiri su godine iznosili 4,2 milijarde kuna, a ta je svota u to vrijeme bila dovoljna za isplatu naknada za sve nezaposlene. Samo na najam prostora država je godišnje trošila više nego što su koštali poticaji u brodogradnji i više nego što će zaraditi davanjem u koncesiju najatraktivnijeg turističkog zemljišta u svom vlasništvu. S druge strane, država, kao najveći vlasnik nekretnina, utržila je od njihove prodaje i iznajmljivanja ukupno 401 milijun kuna."

Samo da se malo stave u perspektivu neki troškovi i stekne dojam gdje se sve može 'uštedjeti'. Uglavnom, država je i dalje loš gospodarstvenik.

po meni osobno

iseliti "maršalku" (vojarnu croatia) iz zagreba

u tom prostoru sagraditi nove zgrade

1. vlade - sva ministarstva
  2. sabor - nova moderna sabornica sa kompletno elektronskim glasovanjem
  3. hotel za zasutpnike u saboru - tako da ne mogu plakati da nemaju di spavati
  4. rezidenciju precjednika države i rezidenciju precjednika vlade

uz sam savski nasip imaju cestu ravno do zračne luke zagreb (samo je moraju adaptirati) i onda više neće blokirati zagreb kad dođu gosti, te će sva uprava biti na jednom mjestu, a postojeće državne objekte mogu iznajmiti i sa najmom će platiti gradnju cijelog novog kompleksa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice