Možda si se malo nespretno izrazio, ali to je tako danas. Oni su zagovaratelji nesputanih sloboda, ma što to značilo. I da, bilo kakva kritika se uzima kao napad na ljudska prava.
Hm, ja nisam nikad u ovoj temi vidio nikoga da je nekome spustao IQ za 30-40 ili sto vec zato jer je ovaj rekao ne svidaju mi se homoseksualci. Pa dobro i sto sad ako ti se ne svidaju? Live and let live.
ALI, kad su pocele spike tipa "pobiti sve", "staviti ih na otok nek se razmnozavaju" i sl., sto mozes drugo zakljuciti iz takvih izjava osim da ta osoba s druge strane pod:
a) ima niski koeficijent inteligencije pa nije u stanju normalno razgovarati
b) ima slabo obrazovanje pa nije u stanju normalno razgovarati
1) ima i kvalitetno obrazovanje i natprosjecni IQ, ali je konzervativna i zadrta pa nije u stanju normalno razgovarati
d) kombinacija svega navedenog
+ svi koji su takve spike furali su zasluzeno kartonirani i protjerani, jel...
2) Ne mozes izjaviti "pobiti ih sve" i ocekivati da ce ljudi na to normalno reagirati?! Pa pobogu, to je pozivanje na masnovna ubojstva. Nisi rekao, "jbg, ne svidaju mi se, pa kaj sad...", nego pozivas na nekakvu egzekuciju i lisavanje druge osobe zivota zato jer je gay? Mislim wtf?
Glede kritike koja se uzima kao napad na ljudska prava... pa isto tako mozes kritizirati i heteroseksualnost, malo za promjenu.
1) Jedno drugo po meni isključuje.
2) Vjeruj, nebi nitko od njih imao ''muda'' povući okidač kada bi to bilo traženo od njih, za to su potrebne osobe posebnog karaktera i osobina. Te koji su to ''zagovarali'' su odavno zacrnili i malo tko ih je uzeo zaozbiljno, ako itko uopće.
EDIT: Iako je možda preradikalno, mislim da segregacija ni nije tako loše rješenje (ako se pošteno provodi, ne kao ''Jim Crow zakoni'' u Americi).
Možda dobijem kartončić za ovo 

Pa se onda vi dalje segregirajte koliko hoćete.

) diskriminacije (