sve sto se okarakterizira kao prometnica od vitalne vaznosti ili remecenje javnog reda i mira, vodi ka ovome. a uvijek se moze svako pasivno stajanje i graktanje okarakterizirat kao tezi prekrsaj. btw sluzbena osoba nikog ne moli..ona koristi svoju ovlast izdavanje zapovjedi.
to je stvar dobre volje, sto u klipicu jedan murijak stalozeno moli i zahvaljiva. ocito je ovdje situacija dosla u fazu rastezanja zvakace gume (sto organizatorima ide na ruku), te je nakon podosta vremena primjenjena fizicka snaga + sredstva.
osobno ne vidim neku veliku brutalnost usporedivsi slicna zbivanja u ostalim demokracijama. izralci se nevole natezat po ulicama sa (svojim)prosvjednicima. preskace se 5-6 levela i krece se sa gumenim mecima ;)
Ma ne mozes kamermana uhvatit i nabit mu glavu o auto... ne mozes bespomocnu zenu tako baciti na plocnik i pritisnuti je, ne mozes... to je zvjerski, jedino sto bi me sprijecilo da im vratim istom mjerom je da napad na policajca povlaci vrlo nezgodne posljedice, a bogme dozvoljava im po zakonu i upotrebu pistolja...
Naopak je taj zakon, daje im dosta ovlasti koje se ocito zloupotrebljavaju. Da sam medju prosvjednicima, i da mi je taj tip iz cista mira isprejao oci sa aerosolom - bogme bi ga nasao kad tad dok nije u uniformi da popricamo malo.
Ako Zakon krsi zakon - e onda ce bogme i ne-zakon! Ako mi predstavnik i uzor Zakona ovako objasnjava postivanje istog - jednostavno cu poslusati ucenje.
Nije mi ni najmanji problem spustati se na tu razinu, i nahraniti debelog papka peppersprayem kad se ne skriva iza svoje znacke.
Najgore od svega je sto takvi pojedinacni idioti unistavaju reputaciju cijelom policijskom sustavu, pa i ovi koji obavljaju posao kako treba, kao ovaj sto mirno smiruje ljude, dobijaju naziv 'pigs' i sve sto ide s time...

tak to obično ide no zaboravili su na manju kameru jesu tupani pa se zahebali uglavnom igraju se s vatrom a na moguče posljedice su zaboravili izgleda. Kad se vatra rasplamsa bit če vraga ko u prošlosti, samo ovaj put budu drugi razlozi za đumbus itekak u Americi su razlike u životnom standardu ljudi ogromne. Jedni imaju previše do daske na kubik,a drugu spajavu u velikim šatorskim naseljima ko izbjeglice ostali su bez kuča i svega živoga normalno a nekad su bili srednja klasa.

). rezultat je viska vrijednosti.