Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.367.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?

Uf ružna kornjača.

Aligatorska je badass

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
15 godina
(s)izgoreo kaže...

to ti je ateistička zmija, jede vjernike i crkvene štakore... kakav vražji viskas, pojede i manju mačku od susjede koja je nanedjeljnu misu ostavi samu...

... inače služi mu kao ravnalo a može i šestar, kad radi modele za dijelove aviona pred pentagonom...

Ovako se udara ispod pojasa, predlažem post za poruku dana, da ostatak ekipe vidi kako to treba kulturno izvesti.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
moderator
tnakir kaže...
mbaksa kaže...
Dok se recimo Korni zadovoljava šniclama (OK su mu i komadi govedine i svinjetine, ali nekak najviše preferira piletinu i puretinu).

Koja ruzna zivina!

E opće nije! {#} Uživo je baš simpatičan. Pogotovo kad pljucka vodu. I pravi mi društvo u gluho doba noći dok pišem PiO ili radim BugTV. {#} Zapravo mislim da nemam ni jednu njegovu sliku - imam samo jedan video, kad sam ostavio kameru da snima to kako ide po hranu.

18 godina
ihush kaže...

Ali ima i važnijih stvari, recimo već zaboravljen slučaj, oslobođeni. (?)

Obrazloženje je u rangu prsta u shupak. Podsjetnik, snimjen je u dogovaranju mita. Polančec je nevin itd.. Na kraju će Jaca ostati jedina koja ništa nije znala (i dalje nema blage veze).

Ova lopovska mrljaga je oslobođena. BTW, hoćemo li se kladiti da će čitav "rat protiv korupcije" završiti s jednom ili nula pravomoćnih presuda? Problem je što se ne radi samo o tome da "nema političke volje", već nam je sudstvo, a kao dio njega i tužilaštvo, totalno njesra. 

Pogledaj primjer "generala" Zagorca, uvaljanog u sve živo do grla, a na kraju je fasovao radi nekih tobožnih dragulja koje nitko nije vidio niti su ikad pronađeni. 

Ukratko, kod nas presude ne vrijede ništa jer štogod radimo, radimo to glupo.

This space for rent!
17 godina
Drago kaže...
..

-nisam vjerojatno dovoljno naglasio.. (strahote sudstva, morbidnost .. koja pjesnička figura bi bila dovoljno slikovita? = Jama?)

-snimljen je (praćen) u dogovaranju mita, obrazloženje, nisu ga uhvatili u primanju (Perša)... pa karikiram, pokušaj ubojstva? -> nevin. Matanović je tom retorikom automatizmom 'nevin'.

-radimo glupo ili su oni prepametni. .... ili su sudci samo 'ljudi'? Gadi mi se ovo 'društveno uređenje'.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina

Za one koji možda ne znaju - Matanović je faking snimljen kako prima mito, dokaz prihvaćen u sudski spis, a na kraju - trubica...

This space for rent!
17 godina

-eh.. kad bi postojala politička volja ili barem pravila (zakon?) koji bi takve stvari sankcionirao (mislim na sudsko obrazloženje i presudu). ((edit: mislim sa samo kažnjavanje suda, ne više optuženih, jer su sporedni..))

Tad bi možda netko poslao neku komisiju-odbor, no to se samo radi kad zove kum ili Horvatinčić, tad se to radi i preko reda. Sad bi netko (ajd, da i njega spomenem, ovaj put imenom umjesto epiteta, Milanović) ili netko treći mogao (ili morao) kukuriknuti? Kad već znamo da vlast neće.

- Institucije? tj. Josipović upravo blebeće po bijelom svijetu, možda je bolje da se primi komentara o nogometu. Jadno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 23:53 (ihush).
18 godina
neaktivan
Drago kaže...

...a na kraju - trubica...

pa hebemu mater, kako trubica? pa kako će onda sanadera osudit, na temelju čega? sve je to kua idem se uništit alkoholom do kraja i leć negdje u jarak... pun je meni kua svega.. pa šta treba... mislim, ja ne znam {#}{#}, treba sjest i plakat...

nemoj takve postove, boli me mozak i još tri metra okolo

sandinista
18 godina

sudac porotnik je zanimljivo btw zanimanje i nije problem postat.  (s)izgoreo,drago,ihush....upadate odmah. mbaksa li-la...oduzivao bi rasprave sa papirnatim maketama.

15 godina
neaktivan
Drago kaže...

Za one koji možda ne znaju - Matanović je faking snimljen kako prima mito, dokaz prihvaćen u sudski spis, a na kraju - trubica...

I kaj su na sudu rekli ? Zašto nije kriv ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 0:36 (Monopol).
18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Jer nije ulovljen kako prima mito, vec samo kak dogovara, sto vec...

Gentoo... it's like wiping your ass with silk. Or sandpaper. // There no school like the old school and I'm the fucking headmaster!
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Monopol kaže...

Jer nije ulovljen kako prima mito, vec samo kak dogovara, sto vec...

Aha, nisam ja onda dobro vidio ovo nije bila kuverta...

18 godina
Drago kaže...
ihush kaže...

Ali ima i važnijih stvari, recimo već zaboravljen slučaj, oslobođeni. (?)

Obrazloženje je u rangu prsta u shupak. Podsjetnik, snimjen je u dogovaranju mita. Polančec je nevin itd.. Na kraju će Jaca ostati jedina koja ništa nije znala (i dalje nema blage veze).

Ova lopovska mrljaga je oslobođena. BTW, hoćemo li se kladiti da će čitav "rat protiv korupcije" završiti s jednom ili nula pravomoćnih presuda? Problem je što se ne radi samo o tome da "nema političke volje", već nam je sudstvo, a kao dio njega i tužilaštvo, totalno njesra. 

Pogledaj primjer "generala" Zagorca, uvaljanog u sve živo do grla, a na kraju je fasovao radi nekih tobožnih dragulja koje nitko nije vidio niti su ikad pronađeni. 

To se tak namjerno radi da glupo izgleda, bi rekli nema dokaza za ono bitno pa ne mogu Zagorca za sve nit osudit jer nije on sam u tome svemu sudjeloval malo sutra. Ima tu igrača s njime u krugu nekoliko, iz Hrvatske tj močnika itekak kaj drugo a da Zagorac propjeva bilo bi svašta a ali nije to su drukčije rješili ko obično.{#}

Nije Zagorac bio usamljeni jahač niti je mogel sve sam odradit, taman posla ovak su ga osudili za nebitne stvari a ono bitno grabež i pretovar love di ih ima više umješanih skupa s njome to ništa neko mora bit žrtvani jarac za barem nekaj ko obično klasičan Hrvatski igrokaz.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Aha, nisam ja onda dobro vidio ovo nije bila kuverta...

Ne znam ja, tak sam samo procital, evo par postova iznad (ihush je to napisal), nisam gledal video do kraja...

Gentoo... it's like wiping your ass with silk. Or sandpaper. // There no school like the old school and I'm the fucking headmaster!
18 godina
Drago kaže...

Trebalo bi zatvorit njega i sudca koji ga je pustio. Koja usrana drzava. Opet se pozivam na meteor. Negdje u Liku. Da nas sprzi sve, od Prevlake do Dunava.

I am creationist. I believe man created god.
18 godina
Drago kaže...

Kaje bilo Dream?

Dokaz je tu, prijava je tu.

{#}

- Psiho246
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Drago kaže...

Trebalo bi zatvorit njega i sudca koji ga je pustio. Koja usrana drzava. Opet se pozivam na meteor. Negdje u Liku. Da nas sprzi sve, od Prevlake do Dunava

ma daj molim vas...

to nije bio novac u kuverti vec sendvic. covjek ogladnio a nije zelio da drugi vide koliko puno moze pojesti.

uostalom, ta snimka je isjecak iz humoristicne serija "pravo i pravednost" koja se snima po cijelome svijetu a ova epizoda se bavila hrvatskom.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Drago kaže...

Kaje bilo Dream?

Dokaz je tu, prijava je tu.

{#}

Snimak se ne važi, nije FullHD kamera. {#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Trebalo bi zatvorit njega i sudca koji ga je pustio. Koja usrana drzava. Opet se pozivam na meteor. Negdje u Liku. Da nas sprzi sve, od Prevlake do Dunava.

Ne brini, 2012. je na pragu {#}

Beware of the MamićTrollFejs
18 godina
neaktivan
“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
18 godina
Littlemanbeingerased kaže...

Već je neki Talijan prije nešto godina tužio lokalnog popa zbog toga što tvrdi da je Isus postojao: http://www.usatoday.com/news/religion/2006-01-30-italy-atheist_x.htm

Ispušio je. 

This space for rent!
18 godina
neaktivan

ocekivano.

posto je nemoguce dokazati ono navedeno u tuzbi.

no, vise sam mislio na situacije kada jedni ili drugi lazu ko' psi i time dovode u pitanje stabilnost drustva i dostojanstvo pojedinca.

nesto poput, vise puta spominjane, drustvene odgovornosti.

trebamo pravnika ovdje{#}

16 godina
neaktivan

Hmmmmm : http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/149652/Uoci-izbora-800-tisuca-penzica-dobiva-jednokratnu-pomoc.html , to je oko 116 000 000,00 kuna  ako sam dobro izračunao ?

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
18 godina
neaktivan

nesto mnogo jeftini ti penzici.

18 godina
neaktivan

bolje je pitanje od kuda im ta lova?

jesu digli još koji kredit za to?

16 godina
neaktivan
Darky kaže...

Prodani udjeli u Janafu i HEPu? CO-u.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 14:02 (ivan dragi).
18 godina
neaktivan

kad zatreba, uvijek se nadje {#}

kaze da je to iz dobiti poslovanja ?

pocinje mi se sve vise i vise svidjati neki komentator na net.hr koji svaki puta kada je clanak o nekom politicaru samo komentira:"sve uzgati".

16 godina
neaktivan
Darky kaže...

Pa za takove stvari se uvijek nađe, koliko se sjećam kao ti novci dolaze od prodaje nekih udjela , i kao obavezni su se isplatiti, ali zar baš sada kada bi se trebalo na svemu štediti i kada se poziva na stezanje remena meni ovo ispada "pijani amerikanac" model ponašanja.

PS.

molim bez prozivanja na ovo amerikanac, nadam se da je svima jasno što s ovime mislim reć i što fraza pijani amerikanac znaći.

Seronja i klinac foruma NO1, žderite se emancipirani ego cooleri !
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
i_rambo_plache kaže...

koliko sam je shvatio rambo tebi je nepojmljiv onaj dio tvoje egzistencije u kojem egzistenciju nećeš niti imati, zar je teško moći shvatiti mogućnost da ne postoji ili da je umro organ kojim ćeš razlučivati, meni to sliči na borbu za egzistencijom, nešto što više priliči biću koje želi biti u darvinovim okvirima nego nekom božjem stvorenju koje samo čeka da ga se pokupi i da uživa u nekakvoj dušehodajućoj nirvani...

Mogu shvatiti da postoji mogućnost da nakon smrti moja egzistencija završava (u što i sam najviše vjerujem, samo mi je teško pojmiti da neću moći osjetiti iskustvo smrti), no iz toga ne slijedi nužno da bog ne postoji. Postojanje boga nije nužno povezano sa životom poslije smrti.

Religije su figuru boga iskoristile i kao ikonu koja nam poslije smrti daje novi život pošto je bog, ukoliko naš život završava smrću, bezvrijedan, a pošto sam protivnik fatalizma i determinizma, smatram da je bog bezvrijedan i što se tiče zemaljskog života.

Ustvari, religije su bogovima pripisale neke osobine koje i teisti i ateisti uzimaju kao točne, a ne moraju biti. Iz glave se mogu sjetiti, uz već navedenu da nam bog daje život poslije smrti, i osobinu da je bog svemoguć.

Htio bih još nadodati za mbaksu da ne mogu sigurno reći jesam li teist ili ateist kad moja racionalna strana ne vjeruje u boga, a iracionalna vjeruje. Primjerice, svaki put kad bi iščekivao rezultate važnog testa u školi, "molio sam boga" da dobijem dobru ocjenu.

~~~ Прво Хрват, тек онда човек! ~~~
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 15:36 (i_rambo_plache).
18 godina
moderator
i_rambo_plache kaže...
Mogu shvatiti da postoji mogućnost da nakon smrti moja egzistencija završava (u što i sam najviše vjerujem, samo mi je teško pojmiti da neću moći osjetiti iskustvo smrti), no iz toga ne slijedi nužno da bog ne postoji. Postojanje boga nije nužno povezano sa životom poslije smrti.

I je i nije. Postojanje recimo deističkog boga nije, postojanje kršćanskog je. Jer ako kršćanski bog nakon smrti ne sortira ljude u raj ili pakao, o čemu onda pričamo?

Mislim, ako ćemo sad konceptu kršćanskog boga početi oduzimati karakteristike koje mu kršćani pripisuju, a koje ili su definitivno netočne ili su besmislene ili su nemoralne, s čim ćemo završiti? S deističkim bogom? Onda cijelo kršćanstvo već sad možemo prekrižiti.

i_rambo_plache kaže...
Ustvari, religije su bogovima pripisale neke osobine koje i teisti i ateisti uzimaju kao točne, a ne moraju biti. Iz glave se mogu sjetiti, uz već navedenu da nam bog daje život poslije smrti, i osobinu da je bog svemoguć.

Što bi to trebalo značiti da ateisti osobine bogova koje im pripisuju teist uzimaju kao točne? Ateisti ne smatraju da postoji ijedan bog ili "oblik boga",  da se tako izrazim, stoga nema ni "točnosti" o kojoj pričaš. Dakle, ateisti mogu samo ocjenjivati istinitost tvrdnji teista (i to pojedinih teista - jer će svaki tvrditi nešto drugo). Ako teist kaže "bog je takav i takav", ateist mu može reći - to nije ili ne može biti istina zbog toga i toga.

i_rambo_plache kaže...
Htio bih još nadodati za mbaksu da ne mogu sigurno reći jesam li teist ili ateist kad moja racionalna strana ne vjeruje u boga, a iracionalna vjeruje. Primjerice, svaki put kad bi iščekivao rezultate važnog testa u školi, "molio sam boga" da dobijem dobru ocjenu.

A... Ti si jedan od ovih: http://en.wikipedia.org/wiki/There_are_no_atheists_in_foxholes

Jesi ti to zaista molio boga (dakle, molio si taj transcedentni svemogući bla bla bla entitet da ti omogući da dobiješ dobru ocjenu) ili ti je to samo nešto da se psihički smiriš, da se lakše skoncentriraš - dakle, ritual koji tebi pomaže na toj razini, iako je zapravo besmislen? To su ti dvije posve različite stvari.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice