Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.278.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
wyks kaže...

1) Htio bih izmjeniti cijeli tvoj citat da se ne odnosi samo na jednu osobu, ali eto... Ne sviđa mi se izdvajanje rasprave prema osobama, niti bi trebali strepiti od "reterna" tih osoba.

S takvim stavom, možda drastično, ne treba ni u školu ići, jer svaki put kad se ulovim u neznanju ili me netko stručno i pristojno ispravi, veoma, veoma sam zahvalan.

2) Tek se u 4. stoljeću netko uhvatio u koštac s možebitnom, neshvaćenom dubinom Bibilije, no imajući na umu da je vjera vrlo osobna stvar, da li je uistinu produbljivanje vjere prihvaćanje tuđih tumačenja? Da li uistinu trebamo proći mnoštvo literature kako ne bi ispali slijepi vjerovnici u nešto što ne razumijemo. Da li je to elitizacija vjere?

Jer logika, kao većina znanosti uistinu je nezamisliva bez mnoštva natprosječno genijalnih mislioca i nemoguće je išta konkretno započeti bez češljanja te liteature.

3) Ali vjera mora biti apsolutno i u svoj svojoj snazi pristupačna svima, neukima i znalcima.

1) Svatko ima svoj stil i temperament. 

2) U slučaju katoličanstva veliki dio potrebe za "boljim shvaćanjem" vjere upravo proizlazi iz nekoheretnosti svetih spisa; kasnijim uvođenjem dodatnih dogmi koje su intrinzično besmislene (koncept Svetog Trojstva, primjerice) i praksom koja kombinira metode klasične državne prisile najniže kategorije uz istodobno propovijedanje vrednota, bratstva i ljubavi među ljudima koji su u opreci s praksom. 

Problem je u inherentnoj shizofrenosti ideje plus shizofrenosti primjene ideje u praksi (nakon smrti nas čeka "vječni život", a svi se boje smrti i čine sve da je izbjegnu - visoki prelati također). 

Obični ljudi, "puk", njuše sranje, ali ne mogu ništa, oni pametniji također ne mogu ništa, ali se tješe da ako "bolje shvate" o čemu se radi, sve će imati smisla. 

3) Koja? Ne mora. Imaš scijentologiju koja se baš fura na to da "napreduješ" kroz vjeru kroz stupnjeva naobrazbe i da zapravo kad počneš uopće ne znaš sve postulate. 

This space for rent!
18 godina
wyks kaže...
Ako Sotona želi da ljudi rade kontra Boga, zašto ih kažnjava u paklu?

Valjda zato jer mu je u prirodi raditi zlo. Dakle nakon sto iskoristi ljude da rade kontra Boga, samo se prebaci na njih i njima radi zlo.

I am creationist. I believe man created god.
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

3) Koja? Ne mora. Imaš scijentologiju koja se baš fura na to da "napreduješ" kroz vjeru kroz stupnjeva naobrazbe i da zapravo kad počneš uopće ne znaš sve postulate. 

Kao i neki prije, mislima sam ostao isključivo na Kršćanstvu gdje smo svi jednaki pred Bogom i samo on smije suditi.

U odnosu na katoličanstvo, scijentologija je elitistička, što ja "bolje vjerujem" to sam u višem stupnju. Viši stupanj donosi što konkretno?

Neka ideja svrhe vjerovanja je vlastiti spokoj (naivno od mene) i djelovanje prema okolini bez obzira na pravila, jer tvoja djela moraju biti iskrena, ne smiju proizlaziti iz straha ili dobivanja keksića.

A ti stupnjevi su keksići.

Da li sa svakim stupnjem dobivam novu razinu svjesti kojom mogu shvatiti pojmove i odnose koje s 4. stupnjem nisam mogao?

M_dipl. kaže...
 Hrpa dobro osmišljenog i elegantno argumentiranog sranja.

Btw. Sotona kažnjava zato što mu je priroda takva da voli nanositi bol i uništiti dušu čovjeka kroz patnju. On agitira za zlo u svijetu da bi te zle dobio i mogao ih mučiti. Bog ih sve, s druge strane, želi spasiti. To je priča...

Zanimljiv izraz :)

Nego nije li onda Sotona u Božijoj službi, jer sam Bog te osuđuje na muke u paklu?

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 15:49 (wyks).
18 godina
wyks kaže...
Drago kaže...

1) Kao i neki prije, mislima sam ostao isključivo na Kršćanstvu gdje smo svi jednaki pred Bogom i samo on smije suditi.

U odnosu na katoličanstvo, scijentologija je elitistička, što ja "bolje vjerujem" to sam u višem stupnju. Viši stupanj donosi što konkretno?

Neka ideja svrhe vjerovanja je vlastiti spokoj (naivno od mene) i djelovanje prema okolini bez obzira na pravila, jer tvoja djela moraju biti iskrena, ne smiju proizlaziti iz straha ili dobivanja keksića.

A ti stupnjevi su keksići.

Da li sa svakim stupnjem dobivam novu razinu svjesti kojom mogu shvatiti pojmove i odnose koje s 4. stupnjem nisam mogao?

2) Nego nije li onda Sotona u Božijoj službi, jer sam Bog te osuđuje na muke u paklu?

1) Odakle ti da smo u kršćanstvu svi jednaki pred Bogom? Pa Bog je upravo taj koji pravi selekciju onih koji valjaju, od onih koji ne valjaju. Neki kršćani misle da ishod ovisi o životu, protestantske religije (ne sve) zastupaju predeterminizam, odnosno kako je bog svemoguć i sveznajuć, unaprijed zna gdje ćeš završiti, tako da što radiš u životu nije bitno. Ali nismo svi jednaki - "Prije će deva kroz ušicu igle, nego..." itd. 

2) Sotona je u božjoj službi (priča o Jobu). 

This space for rent!
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Nije baš da je zao, to nitko od ckrvenjaka nikada nije dopustio (jesu neki sekularci), ali da...

ma mislim dobro i zlo kao neki pojmovi koji imaju definitivan karakter su gluposti, što je dobro meni nije tebi, jel, mislio sam na dobro je ono što bog u svojoj samovolji, ego tripu kaže da je dobro a ostalo zlo jelte kažnjava, dakle on određuje što se treba a što se ne treba raditi... pa i dan danas imamo prijepore oko toga, seks prije braka, kondomi i homoseksualnost etc., gdje se kler i crkva ne žele riješiti balasta drevnih sranja

sandinista
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

1) Odakle ti da smo u kršćanstvu svi jednaki pred Bogom?

Pa Bog je upravo taj koji pravi selekciju onih koji valjaju, od onih koji ne valjaju.

Neki kršćani misle da ishod ovisi o životu, protestantske religije (ne sve) zastupaju predeterminizam, odnosno kako je bog svemoguć i sveznajuć, unaprijed zna gdje ćeš završiti, tako da što radiš u životu nije bitno. Ali nismo svi jednaki - "Prije će deva kroz ušicu igle, nego..." itd. 

Pa do zadnjeg suda ne smijemo mi suditi znači postoji ideja jednakosti, jer samo on odlučuje o ishodu.

A svi imamo jednak start.

Ali ovo scijentološko ustrojstvo me ipak navodi na razmišljanje da smo ipak jednakiji u katoličanstvu jer ne postoji stupanj boljih vjernika koje moramo proći.

Možda bi se sakramenti mogli tako okarakterizirati, ali mislim d aje to primitivni birokratski pokušaj kontroliranja zajednice, držanje na okupu.

Ako Bog zna gdje ću završiti, po meni je to gori sadizam od ubojstva zbog grijeha. Zašto me stvarao ako zna da ću pojesti sačmu ko Kurt?

E da malo razbije tempo.

Zoki je uhvaćen na djelu. Zna podići obrve.

Izgleda da ta istina nije bitna čim za nju moramo čekati ne samo izbore već i njihovu pobjedu.

There's no time to lose, I heard her say Catch your dreams before they slip away
17 godina
protjeran

Nekako mi se čini da je previše vremena i energije (kako ovdje tako i kroz povijest) posvećeno analizi neke prastare bajke - pogotovo jer je riječ, po mom mišljenju, o ne baš kvalitetnom štivu.

Kad smo kod profiliranja likova iz drevnih bajki, sotona mi djeluje kao puno konzistentniji lik od boga :P

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

sotona mi djeluje kao puno konzistentniji lik od boga :P

I vjerojatno radi bolji roštilj...

17 godina
neaktivan

Meni Milanović djeluje kao da je non-stop napušen.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
17 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Prije bih to rekao za Milinovića.

Jaco,moja mater te traži!
17 godina
neaktivan

Na forumima postoje trolovi koji manje-više uspješno trolaju neko vrijeme ali kad vidim situaciju na političkoj sceni u našoj državi, primjećujem da neki kvalitetno trolaju od 1991 godine i ne nazire im se kraj niti itko ima moć da ih zaustavi.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
15 godina
vexx5555 kaže...
F1-IVO kaže...

Prije bih to rekao za Milinovića.

I ti si cjepidlaka, pa razlika je samo u jednom slovu. Kad se napuše to im je najmanje bitno.

Mada mi se čini da smo mi ti koji puše.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina
wyks kaže...
PsychoticBaklava kaže...

sotona mi djeluje kao puno konzistentniji lik od boga :P

I vjerojatno radi bolji roštilj...

U raju je super, al u paklu je ekipa. {#}

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 16:51 (Psiho246).
17 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

I ti si cjepidlaka, pa razlika je samo u jednom slovu. Kad se napuše to im je najmanje bitno.

Mada mi se čini da smo mi ti koji puše.

Nije da sam baš neki fan Milanovića, no rekao bih da je između njih dvojice malo značajnija razlika od jednog slova - možda čak u par kromosoma {#}

Pušenje je u nas stvar tradicije.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
16 godina
protjeran

Lijepo od vas sviju da ste zavrsili ovomjesecnu sesiju o bogu. Dosli ste do trenutka gdje nitko nikoga nece nista nauciti (od ovih glavnih likova u raspravi), a gdje upadaju ljudi poput Anshe. Umorni smo svi od citanja.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan

Ja tu Kokoda koaliciju uopće ne mogu ozbiljno shvatit, počevši od imena... Zatim Radimir Šumaher Čačić, predsjednik "autonomne republike Istre" Kajin i napušeni Milanović...  {#}

Nego, tko o čemu, novinari o bontonu:

http://www.jutarnji.hr/pokate-na-facebooku--to-je-kao-da-trubite-iz-auta--i-ne-stavljajte-u-mail-vise-od-jednog-usklicnika/974045/

Trebalo bi joj objasnit da ide točka iza zareza i na kraju rečenice... I tako neke elementarne stvari.

A ovo ruši cijeli taj bonton:

17.Ne tweetajte pijani To vam je isto kao da pijani zovete nekog na mobitel, ali na speakeru i to pred svima u kafiću

{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2011 17:41 (Šef).
17 godina
neaktivan

Jedan kolega, pothead, ima zanimljivu ideju o cijelom katolicanstvu... kao pravi pothead, prepricao mi ju je uz puno naglih pokreta i snaznih gestikulacija, uz ponesto nepovezane recenice, pa je ja ovdje prenasam kako sam je shvatio, vjerojatno je puna omanjih pogresaka no big picture stoji...

Dakle, neke godine ne bas tako davno, otkriveni su spisi na staro-judeoskom jeziku... pozvan je gospodin translator (ne sjecam mu se imena), koji je uspjesno preveo spise i otkrio da se radi o 13tom evandjelju, tj. evandjelju po Thomasu. U tom evandjelju Isus se spominje u sasvim drugacijem obliku, i da ne duljim, navodno je Isus bio slang-rijec za gljivu, tj. halucinogen.

Ekipica 'apostoli' su se rokali gljivama, dozivljavali 'otkrivenja' i sto sve ne... 

Sad, ovaj moj frend ide korak dalje, pa on tvrdi da gljiva otvara svijest za komunikaciju sa paralelnim svemirom, i on kaze da bas zbog toga, dok je jedan od apostola bio uslagiran, ostali su sjedili i zapisivali sve sto je ovaj buncao na tripu. Pa su tako evandjelja dobila ime.

Na kraju, posjeli se svi skupa, izmislili boga, poceli revidirati evandjelja kroz komisije raznih pra-kapitalista, i etoga....

Bible (c) 0000, all rights reserved.

Kratko sam proguglao oko toga, ima nekih clanaka, ali lijen sam citati.

"Cakija je covjeku najbolji drug u nevolji kad ga neko pojede!"
17 godina
neaktivan

Ne smijemo se rugati Jutarnjem, to je kao da se rugamo radovima djece u specijalnim školama.

Ali đava mi mira neda pa:

Pravilo 1:

1.S mejla maknite potpis “poslano s mog iPhonea/BlackBerryja/iPada”

Još prije godinu dana ovaj potpis je bio prihvatljiv, ali ovi uređaji više nisu gadgeti s kojima se trebate hvaliti.

Možda je to stavljeno kako bi ljudi znali da sam na terenu! Ne sjedimo svi u uredu i ne pišemo maloumne članke cijeli dan.

18 godina
Deus ex machina kaže...

Jedan kolega, pothead, ima zanimljivu ideju o cijelom katolicanstvu... kao pravi pothead, prepricao mi ju je uz puno naglih pokreta i snaznih gestikulacija, uz ponesto nepovezane recenice, pa je ja ovdje prenasam kako sam je shvatio, vjerojatno je puna omanjih pogresaka no big picture stoji...

Dakle, neke godine ne bas tako davno, otkriveni su spisi na staro-judeoskom jeziku... pozvan je gospodin translator (ne sjecam mu se imena), koji je uspjesno preveo spise i otkrio da se radi o 13tom evandjelju, tj. evandjelju po Thomasu. U tom evandjelju Isus se spominje u sasvim drugacijem obliku, i da ne duljim, navodno je Isus bio slang-rijec za gljivu, tj. halucinogen.

Ekipica 'apostoli' su se rokali gljivama, dozivljavali 'otkrivenja' i sto sve ne... 

Sad, ovaj moj frend ide korak dalje, pa on tvrdi da gljiva otvara svijest za komunikaciju sa paralelnim svemirom, i on kaze da bas zbog toga, dok je jedan od apostola bio uslagiran, ostali su sjedili i zapisivali sve sto je ovaj buncao na tripu. Pa su tako evandjelja dobila ime.

Na kraju, posjeli se svi skupa, izmislili boga, poceli revidirati evandjelja kroz komisije raznih pra-kapitalista, i etoga....

Bible (c) 0000, all rights reserved.

Kratko sam proguglao oko toga, ima nekih clanaka, ali lijen sam citati.

Wow!

Moram probati te gljive! {#}

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

navodno je Isus bio slang-rijec za gljivu, tj. halucinogen.

koja je to gljiva s tako bed tripom, ne vjerujem u tu priču, pitaj barem tog travara koja je gljiva-isus u điru da je se klonim sad kad krene sezona pečurki {#}

sandinista
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Deus ex machina kaže...

koja je to gljiva s tako bed tripom, ne vjerujem u tu priču, pitaj barem tog travara koja je gljiva-isus u điru da je se klonim sad kad krene sezona pečurki {#}

Pa Isusek! :-D

Podsjeca me na onaj ritualcic uzimanja hostije, jt. Kristovog tijela, a odjedno mi i sam termin "uzimanje kristovog tijela" ima vise smisla.

Kao centar slavlja, nekako mi ima vise smisla napudrati se gljivom, nego prionuti na imaginarni karabatak, uoblicen u zeton od skroba.

"Cakija je covjeku najbolji drug u nevolji kad ga neko pojede!"
15 godina
PsychoticBaklava kaže...

Nije da sam baš neki fan Milanovića, no rekao bih da je između njih dvojice malo značajnija razlika od jednog slova - možda čak u par kromosoma {#}

Pušenje je u nas stvar tradicije.

Tako sam i ja mislio na početku, mlade snage preuzimaju scenu, ali štanga. Nakon ovoliko vremena koje je prošlo od njegova pojavljivanja mislim da je razlika samo u tom jednom slovu. Istina celofan u koji su umotani nije isti (dapače dijametralno je suprotan) ali suština je ista. Poruka koju nam šalju je tako očita......

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina

Sam pojam katolickog Boga je kontradiktoran i par pitanja koja sam postavio nije mi niti jedan pop, fratar ni profesor vjeronauka znao objasniti. Mozda Dipl bude...

Prvo glupo pitanje koje smo svi jednom postavili i na koje nisam dobio logicnki odgovor je - Ako je Bog stvorio svemir, tko je stvorio boga. Ako je bog oduvjek i zauvjek, isto se moze primijeniti na svemir.

Ako je vec svemoguc i sveznajuc, cemu cijela ova prica sa zivotom na Zemlji i iscekivanjem sudnjeg dana? Ako vec zna sve, onda zna tko ce napravit kakvo sranje, tko ce u raj, a tko ce u pakao. Mogao je to odmah rijesiti, a ne nas tlaciti tisucama godina, s obzirom da je nas i njegov cilj uzivati u raju do beskonacnosti? Get to the point, God!

To opet povlaci pitanje slobode covjeka, odnosno slobodne volje darovane od strane Boga koju teolozi toliko vole spominjati. Ako je Bog sveznajuc i ako zna tko ce sto napraviti, onda zapravo nemamo slobodnu volju vec je sve predefinirano. Slobodna volja ne postoji. Ona je virtualna.

Cetvrta stvar, ako je bog svemoguc, koja je poanta borbe dobra i zla na sudnji dan? Ako je bog svemoguc, zar ta bitka vec nije unaprijed rijesena? Ako postoji opcija da bog izvuce kraci stapic, sto to znaci? Bog je mrtav? Sotona postaje bog? Mislio sam da je bog zauvijek...

Peta stvar... pali andjeli... ako su vec znali da su nayebali ako se okrenu protiv boga, zasto su to napravili? Kuzim da ih je pucala ljubomora, zavist, da su htjeli biti bogovi, ali zar su bili toliko glupi da su isli udarat glavom u zid?

Sesta stvar, ako bog voli sve ljude neizmjerno, ako je on ljubav i oprost, kako ih moze poslati u pakao? Mislio sam da on sve oprasta. Negdje sam cak citao da neki teolozi/filozofi smatraju da zbog te beskonacne ljubavi cak i ne postoji pakao?

Sedma stvar, ako je stvorio covjeka i sve ljude neizmjerno voli, i ako su svi ljudi nastali od Adama i Eve, zasto favorizira Zidove? Zasto je pomagao Mojsiju pobiti one kako se vec zovu. Zasto je utopio egipcane? Zasto je pobio nevinu djecu za vrijeme Pashe? Jeli bog ima svoje momente kada se pretvara u krvoloka?

Imam jos par pitanja koja mi nisu jasna, ali kasno je i ne mogu ih se sjetiti...

I am creationist. I believe man created god.
16 godina
protjeran
Mogu ti na jednu polovicu toga odgovoriti..Ali nemoj da se bavis antisemitizmom XD...
1. dio biblije je židovska biblija (kršćani su za njih neljudi - ortodoksno vjerovanje i zapovjedi..)
2. dio biblije je kršćanska biblija, Bog je u tom djelu pošteniji i daje ljudima više slobode...
Iz toga može slijediti da su neki ljudi krivo radili, i Bog je poslao Isusa,da ih svede na pravi put, odavde razlike između 1. i 2. djela...
I ja još ne kužim tu foru s palim anđelima, ako za Boga ne postoji vrijeme, u kojem trenutku su se onda oni pobunili protiv njega? Znači da je trebao biti neki vremenski redosljed :/...
Straight Edge
18 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
Mogu ti na jednu polovicu toga odgovoriti..Ali nemoj da se bavis antisemitizmom XD...
1. dio biblije je židovska biblija (kršćani su za njih neljudi - ortodoksno vjerovanje i zapovjedi..)
2. dio biblije je kršćanska biblija, Bog je u tom djelu pošteniji i daje ljudima više slobode...
Iz toga može slijediti da su neki ljudi krivo radili, i Bog je poslao Isusa,da ih svede na pravi put, odavde razlike između 1. i 2. djela...
I ja još ne kužim tu foru s palim anđelima, ako za Boga ne postoji vrijeme, u kojem trenutku su se onda oni pobunili protiv njega? Znači da je trebao biti neki vremenski redosljed :/...

od tvojih komentara i nisam očekivao više do antisemitskog i nacističkog pile of shita, bravo i ovu temu si usmrdio tobožnjim odgovorima a u biti običnom nacističkom propagandom

sandinista
17 godina
(s)izgoreo kaže...
1domagoj1 kaže...
Prema dopisu MZOŠ-a, prvi zajednički hrvatsko-ruski znanstvenoistraživački projekti imali bi naglasak na područje energetike, nanotehnologije, ICT-a, poljoprivrede i šumarstva, kao i druga područja od zajedničkog interesa.".

kako to dobro zvuči {#}  poljoprivreda, šumarstvo, vodovod i kanalizacija, balvanarstvo, turpijanje, oranje i nanotehnologija

- kako se moglo preskočiti Jacine OVCE? To da joj se poduzetnik žalio za nedostatak radne snage (150 čobana, toliko valjda imaju zajedno AUS i NZ) valjda je mislio da Jaca zna čobane, dok (opet) pored nje sjedi (ili sneno zijeva) ČO. .. (milsim da je taj imaginarni poduzetnik imao pravo).

-nano-tehnologija je poznat složenac kroatišen jezika, nano=nešto jako malo, .. pa sad dalje znate, prevedeno, = jako malo tehnologije, usporedivo s predviđenim gospodarskim rastom. Ima još nano stvari kod nas. (ne iz IT / HiTech biznisa).

Drago kaže...
..

Da citiram sam sebe - ...

... zrelo za arhivu, moguća poštapalica, ili urban dictionary kategorije LoL.

- prijedlog, = DaCSSTM. upotreblljivo i kao CSS.

M_dipl. kaže...

..

Koji si ti manipulator, pa citiraj do kraja, ..

{#} .. ta dva citata, rekurzivno postaju krpa i zakrpa.

F1-IVO kaže...

= pict, obrva? Pogodite koji lik je na slici..

- zar se primjećuje? {#}

i, last but not least...

- Thedreamov 'apel' za kraćenjem.

- Da 'ali' .. kad između dva posta ode brojač stranica 5-10, ni odovori ne mogu biti kraći. Tema je prebrza, možda zato i dobra.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
(s)izgoreo kaže...
Deus ex machina kaže...

u brazilu zabranjena. jedini koji imaju legalan pristup konzumaciji su krscani amazone, koji  na misi konzumiraju sok ayahuaske. svi ga uzimaju,od djece do staraca. DMT ih zblizi s bogom.  ;)

zamisli ludila...drzava to odobri. nemogu nac video tih brazilskih krscana,ali ajavaska rula.

18 godina

cak je u americi 2006 odobrena samo za clanove odredjene crkve.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ayahuasca

steta nema video... dakle, misa kao isvaka druga,samo svi redom krknu caj od ajavaske i totalni delirij u bozijem drustvu.  lol

kad ih vidis, pozelis se odmah uclanit.

18 godina
neaktivan

a znači to je ta ajavaska... ova dvojica strendžera u filmiću su dušu izrigali

sandinista
17 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...
Tako sam i ja mislio na početku, mlade snage preuzimaju scenu, ali štanga. Nakon ovoliko vremena koje je prošlo od njegova pojavljivanja mislim da je razlika samo u tom jednom slovu. Istina celofan u koji su umotani nije isti (dapače dijametralno je suprotan) ali suština je ista. Poruka koju nam šalju je tako očita......

Nisam ni ja oduševljen (daleko od toga), no i dajem mu (malo) kredita dok ga ne vidim u akciji.  

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice