Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.276.539
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...

Uspjet će doći na vlast, ali se tome ne treba previše radovati. Ova opozicija je jednostavno "HDZ lite" - sredit će fiskalne probleme, zrihtat stvari za banke i Todorića da se ne moraju bojati za prihode, a za svoju biračku bazu neće ništa napravit, izuzev što neće krasti iz javnih poduzeća za privatne potrebe. 

To je sve. 

Dakle, kukurikavci skoro sigurno pobjeđuju, a nepolitička kasta i oni van "200 najbogatijih obitelji" neće imati bogznakakve koristi od toga.

mislim da debelo pretjeruješ, ali problem je taj da se mora skresati bezvezno trošenje i dovesti financije u red

ali ja se bojim da će nakon 4 godine ekipa sa stavom  hdz obečaje blagostanje i nerad opet dovesti zlo na vlast

i onda će nam opet bit zlo i naopako 20 godina...

to je tragedija

i sad imamo dvije stvari

na izborima potpuno izbaciti hdz iz sabora ili se iseliti van države....

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Problem je u tome sta je alternativa HDZ-u i SDP-u (sa satelitima) preslaba da bi ista znacila. Kad bi bila jaca koalirala bi sa nekim. Hrvatska politicka scena je smece. Zbilja neznam za kog glasat.

Ti čekaš da Kerum izađe na parlamentarne, a?{#}

Fuck you NATO!
18 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

kerum+bandić+jaca eto ti prave koalicije

dodaj tome tadića i pahora i imaš pravi grupnjak....

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 11:49 (Darky).
18 godina
AA-d00d kaže...

Mrš! :)

I am creationist. I believe man created god.
18 godina

@M-Dipl - ista tema kao ona tvog frenda, ali ovaj puta dobro napisana: 

http://www.tportal.hr/komentari/komentatori/147841/Nek-se-Matica-hrvatska-pozabavi-i-Pakrackom-poljanom.html

This space for rent!
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

(..). Zbilja neznam za kog glasat.

ajd.. grci su shvatili. spanjolci hvataju korak polako (vec sam linkao prije).

"Nemamo nikakvih iluzija: razumijemo da ne možemo ostvariti direktnu demokraciju i vladavinu naroda bez svrgavanja vlade, Troike i cijelog političkog i ekonomskog sistema."

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
18 godina
tnakir kaže...
AA-d00d kaže...

A jesu ljudi stoka - jedanput im otvoriš dušu i oni ti to zapamte pa ovako vraćaju!{#}

This space for rent!
18 godina
Drago kaže...
tnakir kaže...
AA-d00d kaže...

A jesu ljudi stoka - jedanput im otvoriš dušu i oni ti to zapamte pa ovako vraćaju!{#}

Da stoka. A jes vidio kako pamte? Jel ovako i godisnjice braka i punicin rodjendan pamte? Stoka. Da stoka. :)

I am creationist. I believe man created god.
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
magicmist kaže...

dobro, ali kako je on može natjerati na ostavku dok gospođa ima dovoljno ruku u parlamentu ?

znači, ostaje mu ulica na koju ne može izvesti kritičnu masu. može samo ispasti pernar br. 2

jedino što zamjeram milanoviću je to što ne udara ispod pojasa. a ima čovjek kapaciteta, nije baš glup.

Sigurno joj ne može zapovjediti: "Daj popodne ostavku", ali zato može iskoristiti sve ovo što sada izlazi na površinu da ih sve verbalno pritišće i traži ostavke. 

Ovako izgleda kao da razmišlja: "Tko zna što se nama može dogoditi kad-tad, bolje da se ne prenagljujem s nekakvim zahtjevima za ostavkom..."

To i ja mislim, uz dodatak da prema njoj uopće ne treba imati mjere.

Što misli o ostavci, čuli smo jučer u svim vijestima. Na direktno pitanje novinara odgovorila je: "Rekla sam vam, svi koji su truć, bla... moraju truć, bla..."

Žena ima đon obraz.

Zato mislim da bi SDP-ova kampanja morala biti prljava barem onoliko koliko je znala biti HDZ-ova.

"Razmisli, sjeti se"

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 12:30 (magicmist).
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Da stoka. A jes vidio kako pamte? Jel ovako i godisnjice braka i punicin rodjendan pamte? Stoka. Da stoka. :)

nema do jalnog hrvata...

mislim da nam tu nitko u svijetu nije ravan

16 godina
neaktivan

Već zamišljam kako ga je nazvao, alo Bajo, yebe me ova blagajnica daj neš di-sre, još mi samo to treba..

http://www.index.hr/vijesti/clanak/izvanredni-sastanak-u-hdzu/571338.aspx

Nazoveš glavnog državnog odvjetnika kao da naručuješ miješanu reš pečenu.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 13:02 (thedream).
18 godina
neaktivan

eto.. vec stigao update vijesti.

dorh ga lagano odhebao.

"nema dogovora, i ispitivanje ne moze biti stvar dogovora".

stakori (dorh) osjecaju da brod (hdz) tone. pa skakucu polako na drugi. iako jedva cekam da vidim outcome sve ove farse koja se naziva borbom protiv korupcije i mita.

"All hail to the thief
All hail to the thief
But I'm not, But I'm not

But I'm not, But I'm not
Don't question my authority or put me in the box
'cause i'm not, 'cause i'm not

Go and tell the king that the sky is falling in
but it's not, but it's not
but it's not, maybe not
maybe not!"

edit:

a eto javila se i "moralna vertikala" slavonije. {#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/buric-ako-kosor-nije-nista-znala-onda-je-slijepa-pored-zdravih-ociju-clanak-326217

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 14:10 (Littlemanbeingerased).
18 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

eto.. vec stigao update vijesti.

dorh ga lagano odhebao.

"nema dogovora, i ispitivanje ne moze biti stvar dogovora".

stakori (dorh) osjecaju da brod (hdz) tone. pa skakucu polako na drugi. iako jedva cekam da vidim outcome sve ove farse koja se naziva borbom protiv korupcije i mita.

baš bi bilo simpa da jarnjak stvarno digne tužbu... ili to samo floskula ja ću....

18 godina
neaktivan

sad bih rekao sto on moze dici.. ali krsilo bi pravila ponasanja na forumu.

svi oni samo odgovoraju protutuzbama, dusevnim bolima (kao, imaju "dusu").. etc.

a nitko da posegne za pravim, legitimnim dokazima koji dokazuju suprotno.

mislim da bi bilo najpametnije, u sljedecih nekoliko mjeseci, u potpunosti izbjegavati medije i ikakve vijest iz hrvatske. inace ce svima nama od raznih izjava probave tako proraditi da ni deus i njegovi savjeti a niti 1000 nutricionista nece biti ravni tome.

18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ni ne znaš koliko si u pravu, datume poput rođendana i godišnjica nema šanse da zapamtim, rođendane od roditelja moram imati u podsjetniku od mobitela.

Da mi sestra nije blizanka ne bih ni njezin rođendan zapamtio.{#}{#}{#}

Fuck you NATO!
18 godina
neaktivan

da ipak ne bude sve tako crno.. ahem.. vezano uz crni fond adezea. eto stize i jedna dobra vijest:

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/147928/skori-i-Houdeku-prijeti-zabrana-pjevanja.html

{#}

17 godina

-može jedan pogled, rekapitulacija, tko-je-kad i što napravio? .. (politički).

HDZ je 20 godina (manje-više) na vlasti, pokrali, uništili. Opće zlo, gore od biblijskih pošasti.

Što je napravio Milanović recimo unazad godinu-dvije dana? Vidimo afere, Sanader u zatvoru (i hrpe drugih). Jeli i za jedan slučaj zaslužan SDP kao opozicija ili Milanović? Jesu li oni pritiskali HDZ u vezi Sanadera? Pravno, stvarno, ne samo kolutanjem očima pred kamerom. Ili izjavama nek institucije rade...

Ni za jedan slučaj, osim nabave kamiona, (Stazić, i zapravo rezultat ćorak komisije) nije bilo konkretne akcije opozicije. Lesar je skupljao potpise za referendum (ma da..) ali eto nešto je napravio. SDP?

- ... pa ako je HDZ pohapsio Glavaša, Sanadera, .. bez pomoći SDPa.

- Ako je sad jedina faca iz stare garniture sama Jaca.. drugi ili u remetincu ili nestali. Što se takvom 'pročišćenom' HDZu može progovoriti? Da su krali? - u zatvoru su. Dali bi SDP na vlasti trebao napraviti nešto drugo? Svrgnuti lopove, optužiti i suditi im? .. Nema platforme, barem političke (pa politička stranka bez 'politike' mi je ko ćevapi bez mesa i lepinje).

Upravo to što svi godinama želimo, (suditi lopovima i kriminalu,..) radi HDZ. SDP šuti. Naravno nije to želja ili zasluga HDZa, nego (pri)sila.

Prisjećam se kako ide ispovijed, par zdravo marija i sve je oprošteno.. uz poruku ''i ne griješi više'' (da te ne uhvate).

Mislim da bi tim scenarijem mogli ponovo Kradleri doći do mandata. Dete-kreten, nek podiže obrve u čudu. ... ili nek bekne nešto.

Navijače se oko situacije kupnje Joa uspjelo napumpati do stadija linča, nek i Milanović radi tako nešto, giljotina je jedna od tekovina uzornih društava, ...

Milanoviću je zadni tren da počne s tom retorikom, jer će uskoro ostati s druge strane samo ''nevina djećica'' (jaganjci) i pastirica Jaca. ..

-Bar malo krvi na ulice a da nije BBB-Torcida razlog ili saobračajka, nego ova jadna RH i interesi društva. To bi želio od Milanovića da ga prestanem drugačije nazivati.

update, evo i Jarnjak bi (ili nebi) u Remetinec. Čišćenje balasta. moguća taktika. Tko ostaje Šeki, Šeksi, Mačeka su već dohvatili dok će ČOa linčovati seljani na nekom domjenku...

paradoksalno ali i gušter odbacuje rep po potrebi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 17:44 (ihush).
18 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

da ipak ne bude sve tako crno.. ahem.. vezano uz crni fond adezea. eto stize i jedna dobra vijest:

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/147928/skori-i-Houdeku-prijeti-zabrana-pjevanja.html

{#}

{#}

sandinista
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-može jedan pogled, rekapitulacija, tko-je-kad i što napravio? .. (politički).

- ... pa ako je HDZ pohapsio Glavaša, Sanadera, .. bez pomoći SDPa.

-Bar malo krvi na ulice a da nije BBB-Torcida razlog ili saobračajka, nego ova jadna RH i interesi društva. To bi želio od Milanovića da ga prestanem drugačije nazivati.

ihu(a?)še, nije se tu ništa napravilo bez pritiska izvana. da je po hdzovom ne bi se talasalo štogod netko pa i milanović rekao. misliš da premijerka ne bi pozdravila još jednog generala u zatvoru a da se nije zamjerio stranci ?

ne razumijem kojeg heroja očekujete od njega.. (milanovića). ajde reci neko ime iz neke igrice, ja ne znam (bauštelac-sirovina). što je to što im već nije rečeno ? od tebe očekujem više nego od prosječnog hrvata:'ne razumijem što milanović govori'

ja se samo nadam da je ovo požar koji je izmakao kontroli. i da nema nazad. dok se ne dođe do (trenutno) najveće od kapitalaca.

za ovo zadnje TU. i ja bih. već davno bih se nakrao cigli s horvatinčićevog gradilišta i sve ih plasirao na markovu trgu. ali očito to mu nije stil. i vjerojatno se jadnik pita:'a, s kime?'

ja sam za to da mu se da šansa. ako je ukenya, ukenyajmo i mi njega najbolje što možemo.

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 19:46 (magicmist).
18 godina

O-ho - Zorro osvetnik!

http://www.jutarnji.hr/vladimir-seks--crni-fondovi-hdz-a--sanader-nam-podmece-kao-zorro-osvetnik/973602/

Dakle, pozitivac. Teško je, doduše, bit negativac u takvom cijenjenom društvu izvrsnika...

Zorro wus hir! Zorro wus hir!
This space for rent!
18 godina
M_dipl. kaže...

EDIT: Upalite HRT 1 i pogledajte kako nekakvi studenti, srednjoškolci i jedan profesor fizike peglaju Fuchsa koji se znoji dok pokušava objasniti da nije moralno problematično davati dodatne bodove djeci branitelja i rastavljenih roditelja pri upisu u škole i na fakultete. Jao, jao... i ovaj mamlaz nam je prvi čovjek države što se obrazovanja tiče.

EDIT2: LOL, sad ga je studentica prava oprala jer tip nije znao razliku između tema i predmeta u NOK-u! ROFL

Ova mala Stupar ga dobro pere. Pametna ova dica danas. Nayebali smo mi stari prdonje kad narastu i budu tražili posao ... {#}

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 22:23 (Drago).
16 godina
protjeran

M_dipl isto s*anje ti je i s "manjinama" + 5 bodova na upisu u srednje skole..Ja kao djete branitelja nisam dobio ništa (tak i tak sam imao puno previše),a nisam ni tražio ništa, jer se ne želim izvlaćit na to što je moj stari bio u ratu...Glupo se na tako nešto izvlačit, samo si probleme navućeš....

Straight Edge
16 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...

M_dipl isto s*anje ti je i s "manjinama" + 5 bodova na upisu u srednje skole..Ja kao djete branitelja nisam dobio ništa (tak i tak sam imao puno previše),a nisam ni tražio ništa, jer se ne želim izvlaćit na to što je moj stari bio u ratu...Glupo se na tako nešto izvlačit, samo si probleme navućeš....

Ako je netko vojnik, u opisu posla mu je da bude u ratu.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan

Joj, ide mi Fuchs na fucks. Odustajem... ioanko ništa ne razumijem i ne mogu razumjeti jer nisam stručnjak

Pokušat ću kratku promjenu kursa

Zanima me vaše mišljenje o Ivani Petrović i njenom komentaru tjedna u Dnevniku Nove TV? S obzirom da sam to ubrao tek pred malo vremena, na prvo gledanje mi se svidjelo to brzopotezno kritiziranje. Čini mi se da je forma onako, moderna, a komentari na mjestu, jesam li u krivu, se isplati pratit njene uratke?

@mentalist: da, ako si profesionalni vojnik. Ako si dragovoljac ili mobiliziran, nije baš da ti je to bio izbor zanimanja.

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 22:58 (badmad).
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...
netko,netkovic kaže...

Ako je netko vojnik, u opisu posla mu je da bude u ratu.

Stari mi je dobrovoljno išao ,jer su oni bili jedni od malo njih koji su bili do kraja organizirani već na samom početku rata...Tak da mu to nije baš bio posao...Al zahebimo to...

Straight Edge
18 godina
badmad kaže...

Joj, ide mi Fuchs na fucks. Odustajem... ioanko ništa ne razumijem i ne mogu razumjeti jer nisam stručnjak

Pokušat ću kratku promjenu kursa

Zanima me vaše mišljenje o Ivani Petrović i njenom komentaru tjedna u Dnevniku Nove TV? S obzirom da sam to ubrao tek pred malo vremena, na prvo gledanje mi se svidjelo to brzopotezno kritiziranje. Čini mi se da je forma onako, moderna, a komentari na mjestu, jesam li u krivu, se isplati pratit njene uratke?

Aaaaargh! A prati, a onda kad shvatiš o čemu se radi, tuci glavom u zid.

Dobro je Matija Babić za nju rekao da djelom, a još više likom, sve više liči na Zdravka Tomca. 

Prvo, ona svisoka svima podjednako dijeli packe. Ono - tobože "neutralna" i "objektivna", promatra ona te sukobe lijevo i desno, ali ona je iznad tih stranačkih niskosti i prepucavanja jer - tatarataaaaaaa - "njena je stranka Hrvatska". 

To je, naravno, uvod u pseudodomoljubno kretensko intepretiranje svega što se događa, tako da ti zapravo nemaš pojma što se stvarno događa, nego stalno moraš slušati njene intepretacije "što nešto zapravo znači" i tko je tu nećiji "plaćenik. Dakle, klasično domaće političko novinarstvo s tezom gdje ti moraš s bilježnicom i tekicom sjediti, bilježiti i onda pokušati dešifrirati činjenice od "zaključaka" Ivana Petrović.

Ostala mi je u izvrsnom sjećanju kao "stručnjakinja" za praćenje sudovanja u Haagu gdje je doslovce UVIJEK pogrešno intepretirala stanje predmeta pred sudom i za srpske okrivljenika uvijek predviđala neviđeno visoke kazne, a za našu aktualnu trojku, "sigurno oslobađanje ako se politika ne umiješa". 

Na kraju - truba! Kako neobično. Potpuno pogrešne prognoze. 

I na kraju, umjesto da kaže - da, debilka sam, jedem vrata i seherem qvake i ne trebam se baviti novinarstvom jer nisam u stanju prenijeti što se događa već konfabuliram na osnovu svojih preferencija, kaže ona - "nečuvena presuda!". 

LOL! Debilko, nečuveno je jedino tvoje izvještavanje s lica mjesta, jer sada čak i Čermak kaže da u žalbenom postupku nema teorije da Gotovina i Markač budu oslobođeni, već se samo mogu nadati smanjenju presude. 

Mišetić i Mikuličić, dva debila (u pravnom smislu, ali vrlo vješti za mužnju love za odvjetničke troškove od RH) koji ne znaju svoj posao su joj bili jedini izvori cijelo vrijeme i prenosila je njihove bajke kao da se radi o svetom pismu i objektivnoj procjeni situacije. Kad ono - hrpa godina zatvora! Kako? Kako? KAKO?!?!?!?

Tako jer nisi novinarka nego kretenka. Jednostavno.

This space for rent!
15 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Drago kaže...
...

hvala, nadao sam se da ću i tebe povući za tipkovnicu, ali nisam znao u kojem smjeru će poteći :-)

jedini minus je to da se sada ne moram nadati nečijem suprotnom stavu ;-)

iddqd
18 godina
neaktivan

Haha, dobar je komentar: " "Kosor ima materijala za četiri kaznene prijave!"ima... i još ostane tog materijala za reciklirat.. cijeli HDZ ima toliko materijala (za kaznene prijave) da od reciklažnih ciklusa možemo dobit dojam da se radi o perpetuum mobilu".

Gentoo... it's like wiping your ass with silk. Or sandpaper.
18 godina

Ništa od toga.

Kosorica će potonuti u političku smrt, ali nikada neće kazneno odgovarati jer Bajić radi prema osobnim preferencijama, sluhu za "pravi politički trenutak" i dogovoru sa strankama. Kosorica je, kao, omogućila obračun s korupcijom i to će joj biti honorirano tako da će biti imuna od progona jer je, istini za volju, ionako pasivno sudjelovala u toj grabeži, za razliku od Barišića. Sanadera i ekipe. 

Ono što se domogla tuđeg stana na odvratan način i što ima smrt klinca na duši ionako formalnopravno nije njena krivica, tako da ona može mirno spavati.

This space for rent!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice