Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.024.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Psiho246 kaže...
ATJLučko kaže...

Znam da smo sada u nekom polu konfliktu ovdje, ali se zapravo slazem sa puno tvojih stavki.

U policiju se treba ulagati i policiju treba obrazovati te sam svjestan da oni rade riskantan posao i skroz sam za to da imaju vece place.

ATJ Lucko je naravno ponos Policije i toga sam svjestan, ja samo govorim vjerojatno o skupini policajaca koji su uzeli zakon u svoje ruke, sto se tice onog lokala kojeg su porazbijali.

Pa i nas Mirko je ATJovac. Ponos hrvatske jel. :D

Za Ustav i zakone je kriva vlast, a kako je policija politizirana, trulez vlasti se prenosi na policiju.

Naravno opet ponavljam, nisu svi policajci takvi, vjerojatno je vecina dobra, kao sto si i ti (ili mi se barem tako cini).

Samo govorim o svojim iskustvima s policijom i kazem da mi nikada nisu pomogli ni meni ni mojoj obitelji, te pravda u nasem slucaju nikada nije bila zadovoljena.

A sto se tice Antonije, nemam ja sto raditi policijski posao, imam ja svoga i previse. xD

Ovo o javljanju u sabor i prijavljivanja, pa to je smijesno, valjda se slazes samnom.

Ma kakav i 1/4 konflikta, ovdje imamo jako dobru temu i njenu razradu, daleko od toga da i ja ne bih imao O NEKIM stvarima zavijat na mjesec, ali nažalost nisam u poziciji promijeniti, možda samo trenutno.

Da elaboriram i taj detalj, svojevremeno sam radio kao samostalni kriminalitički inspektor na jednoj prijetnji ubojstvom, glavnom direktoru jedne državne firme, njegovoj ženi i djeci, firmi koja je jako važna za državni proračun. S vremenom sam uspostavio odličan kontakt sa direktorom, i u jednom razgovoru pripomenuo kako i kod njih ima problema s jednoobraznim informatičkim sučeljem (govorim o kompovima bilo kojeg oblika generalno), na što mi je on odgovorio kako uskoro rade na informatizaciji strukture, našto je dodao, a kako stoje stvari kod vas.? Na to pitanje sam odgovorio kako nije za sliku i priliku, a on je predložio; napišite specifikaciju što točno trebate, moje firma će biti sponzor, badave! Kada sam došao u "firmu" i podastrijeo prijdlog glavešinama, bilo je zadovljnih lica ali odgovor nakon nekih desetak dan je bio, citiram; "dobavljač je nepouzdan"!!!!

Možeš si misliti, firma koja daje 5 milja oera u proračun mjesečno, nepouzdan dobavljač, {#}  i {#}, ali što ćeš, nisu imali priliku za pinku jamiti i to ti je to {#}!! 

Uvijek sam za oštru i pravednu diskusiju, fight ili okršaj, tako da samo s argumentima naprijed {#}!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Znam da zivis u Splitu, ali u ZGu bas nema fiksanja hvala bogu. xD

ROFL. {#}

16 godina
Psiho246 kaže...

A da? Koji dio serem?

Oznaci mi ga tocno.

Govorim iz osobnog iskustva i realne situacije.

Cuo sam za puno maltretiranja policije i ne kazem da je svaki policajac takav jer osobno znam i takve legende a i moj djed je bio milicajac, no dobro, tada su bili drugaciji uvjeti i drugacija policija.

Ti na zalost nemas pojma sta se desava izvan tvoja 4 zida.

Evo prije tri dana, bio je clanak na svim portalima kada je policajac maltretirao i prijetio onoj osobi da ce ju prebit samo zato jer ga je pitala broj znacke, sto ovaj iako je po zakonu bio obavezan nije htio dati.

Glavno da su mojeg prijatelja do gaca skidali po zimi na hladnoci zbog sumnje da je imao opojna sredstva.

Tada mi je bilo smijesno, ali kada bolje razmislim to je maltretiranje.

Ima previse nadobudnih policajaca koji glume siledije po gradu jer misle da ako imaju znacku da su bog i batina, sto u jednu ruku i je istina jer im nitko nista ne moze.

Reci mi gdje je tocno sranje, kada mi prijatelja tuku neki debili na savskom mostu, a policija to gleda i nista ne radi. Stvarno sam ga nasrao jel da.

Gledaj frende, prije svega, trebao bi pisati razumom, a ne živcima.

Sve što si napisao su jednostavno gluposti, a potkrijepit ću ti ih sličnim glupostima:

- par župnika kod nas su na sudu i u zatvoru jer su pedofili i pipaju djecu..gamad svećenička, još ih crkva štiti. Sve to treba zapaliti.

- mom frendu je profesor bacio trokut za crtanje na ploči u glavu, skoro mu je izbio oko...profesori su retardirani i siledžije, gamad koja nam leži na grbi

Usmena predaja, a pogotovo prilče o velikim podvizima, specijalno kada je riječ o oštećenoj strani u "šorama" i slično, nešto su na što ne obraćam previše pažnju.

Kada čuješ slučajno frenda, sa kojim si se zabio autom u ogradu mosta, kako priča da smo skoro izginuli, jer je automobil probio most i visio na rubu, što nije... postane ti jasno koliko je ljudski mozak čudan, te da usmena predaja ku*ca ne znači, jer svaka budala ima svoje viđenje stvari, a da bi ispala veća faca (ili jadnija osoba, ovisi o potrebama, jel' :D) svašta natovari na kostur priče.

Znam čovjeka koji je "ni kriv ni dužan" dobio metak...priča je bila takva da je nekakav zločesti čiča, bez razloga, došao i pogodio ga...i tako smo i mislili, jer dečko je inače miran.

Dok nije prava priča izašla na vidjelo, gdje je nekolicina njih htjela čiči je*at majku...ali su se malo zaje*ali u koracima.

Moja iskustva sa policijom su više nego dobra, a bilo je tu svega...od bezveznih pretresanja (ispalo je da je lik iz kvarta, sličan meni, volio zarađivati na određenim tableticama) do bahaćenja interventne, ali nikada nisam imao ozbiljnu zamjerku. Nadam se da i neću.

Ove bahatije, tu su najčešće dečki iz interventne, možeš riješiti lako... ako si inteligentan i miran...što većina famoznih "jao tuku me" debila nisu...jer su, jel', debili.

14 godina
Monopol kaže...
Kolko su se naši policajci nauzimali mita! Ufffff

Kud sreće da jesu, ako samo spomenem Zagorca i Sanadera, zbroj je TAAAK velki da ga niti za 25 godina nebuju dostigli, niti s kamatama {#}!

A što tek misliš o Todoriću i mitu, o Luki Rajiću, ma niti Kerum nije {#}  ili  {#}, a Podravkini milijunčići, Jambo, Horvatinčić, ...  {#}!!??

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Monopol kaže...
Kolko su se naši policajci nauzimali mita! Ufffff

Kud sreće da jesu, ako samo spomenem Zagorca i Sanadera, zbroj je TAAAK velki da ga niti za 25 godina nebuju dostigli, niti s kamatama {#}!

A što tek misliš o Todoriću i mitu, o Luki Rajiću, ma niti Kerum nije {#}  ili {#}, a Podravkini milijunčići, Jambo, Horvatinčić, ... {#}!!??

Svi oni su spomenuti ( čitaj par stranica prije), neki su u Zatvoru a neki nisu i te moram spomenut ( dečki koji su razbili BelAmi )...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 14:33 (Monopol).
14 godina
Hrvojestr kaže...
Monopol kaže...
Baš me zanima jesu dečki iz ATJ koji su razbili Bel Ami dobili kakve sankcije...

Niti jedan nije dobio nikakve sankcije.100% provjerena informacija

1 na 1 s informacijama, ja kažem da su dobili sankcije, sada kakve ima mjesta za raspravu, ne znam kakve ti želiš da dobiju/su dobili, ali jesu, znam jer SAM u bazi tamo doma {#}

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

1 na 1 s informacijama, ja kažem da su dobili sankcije, sada kakve ima mjesta za raspravu, ne znam kakve ti želiš da dobiju/su dobili, ali jesu, znam jer SAM u bazi tamo doma {#}

Dobro,vrlo vjerojatno moguće,ali nisu sankcije kakve bi večina ljudi dobila za takavu vrstu prekršaja.Sankcije koje je večina dobila su ajmo reći zanemarive zar ne {#}

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
14 godina
Hrvojestr kaže...
ATJLučko kaže...

Dobro,vrlo vjerojatno moguće,ali nisu sankcije kakve bi večina ljudi dobila za takavu vrstu prekršaja.Sankcije koje je večina dobila su ajmo reći zanemarive zar ne {#}

Ne, nisu zanemarive, samo ću to reći, dočim onaj koji je "dobio" batine, njemu nikakva kazna ne predtavlja ništa u životu jer su ga polomili načisto, skorom na mrtvo!

Na žalost, puno ljudi (pogotovu mladih koji i nisu na ti s pojmom "dečki iz Lučkog"), ima krivu percepciju o dečkima iz "Lučkog", ali da je 90-tih bilo svakakvih, da, je, pa zar mislite da bi se u ono doba mogao onaku ludo voditi rat sa {#}  ili {#}, najveća greda u cijeloj priči je što niti onda a niti sada nitko ne radi s ljudima na psihološkom profilu čovjeka, jer ako imaš volju za nešto, to ne znači odmah da si u glavi za to spreman, naučen, ima stvari koje u trenutku čovjeku sruše dan, poremete život, ali vi za to ne znate i ne marite, jer ste sigurni u svojoj kući, nekom disco klubu, na Trgovima dok oni "koliko mogu" paze na vašu sigurnost  {#}!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

Nisam toliko dobro upučen u cijelu situaciju,te sam je tek naknadno počeo pratiti.Splet okolnosti,ljudi s kojima se družim,no nebitno.

Znam,i mene ponekad ajmo reći živcira(no nije to živciranje,to je respekt prema tim ljudima) takvo ponašanje prema dečkima iz Lučkog.Naslušao sam se priča i priča(i dobrih i loših) i nekažem da nisu istinite ,ali ima mnogo istinitih priča gdje su dečki pretjerali.

Da nebi bilo da pljujem po njima(vama?Nisam dobro shvatio da li ste i Vi pripadnik ATJ-a?) u potpunosti ih podržavam u večini njihovih "izleta",kažem večini jer sam čuo za neke slučajeve koji im nejdu u korist.

Ali morate priznati da i danas postoji(mali broj,ali postoji) određeni broj pripadnika ATJ-a koji ne poštuje "pravila ponašanja" u jednom tako ozbiljnom sustavu!

14 godina

malo o Europi

17 godina

Eto kad ste se uhvatili policije imam jedan prigovor na prometne policajce iz mog mjesta. Hvataju starce koji se po rivi voze skuterima bez kaciga, a ne lovaju kretene koji se trkaju po cesti, koji voze po Splitu 180+ km/h na zaobilaznici, koji prolaze kroz crveno i slicno. Ako im je poanta napuniti dnevnu kvotu kazni e onda stu stvarno jadni.

Starac na motoru bez kacige je opasnost samo za sebe. Ovi kreteni su opca opasnost jer san sam par puta skoro dobija po boku od istih.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
17 godina
neaktivan

Tih pametnjakoviča u prometu stvarno ima svakakvih ..Neznam kada sam zadnji put vidio nekoga da je dao žmigavac na izlasku iz rotora :/

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 22:31 (Hrvojestr).
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Eto kad ste se uhvatili policije imam jedan prigovor na prometne policajce iz mog mjesta. Hvataju starce koji se po rivi voze skuterima bez kaciga, a ne lovaju kretene koji se trkaju po cesti, koji voze po Splitu 180+ km/h na zaobilaznici, koji prolaze kroz crveno i slicno. Ako im je poanta napuniti dnevnu kvotu kazni e onda stu stvarno jadni.

Starac na motoru bez kacige je opasnost samo za sebe. Ovi kreteni su opca opasnost jer san sam par puta skoro dobija po boku od istih.

u Splitu kao da se natječu ko će vozit kretenskije, mislim da je to mjesto sa najvećim postotkom idiota za volanom u Hrvatskoj! Onaj ko nije vozio vukovarskom 180 je papak, a ko daje žmigavac kada se prestrojava je p*****a.

...ali mislim da je nekultura za volanom samo odraz jedne velike nekulture koja općenito vlada kod ljudi u Splitu,...ne znam možda sam prekritičan, ali mislim da tu nikakva policija ne pomaže, kultura (pa i vozačka) se uči od malih nogu !

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
15 godina

Žmigavac je po novome dodatna oprema, često umjesto žmigavaca ugrađuju trubu, dodatnu.

To se najčešće vidi na manjim kružnim tokovima, gdje možete čekati i po 20 minuta a svi skreću desno i NITKO ne daje žmigavac.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
14 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Žmigavac je po novome dodatna oprema, često umjesto žmigavaca ugrađuju trubu, dodatnu.

To se najčešće vidi na manjim kružnim tokovima, gdje možete čekati i po 20 minuta a svi skreću desno i NITKO ne daje žmigavac.

Ovi koji ne koriste žmigave su kre*eni pun ih je Zagreb!

17 godina
tnakir kaže...

Udaraju tam di je mekano ko obično kod nas,{#} i di mogu na Starce i slično kaj drugo a onim kretenima na cesti ionak ne mogu previše zna se zakaj nikakvi zakoni i loše Pravosuđe do daske.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina

Takodjer i pauk. AKo imas npr golfa 3 i novi mercedes nepropisno parkiran jedan kraj drugog dignut ce golfa. Bez obzira sta ovaj sto vozi mercedes ima n puta vise novaca od vlasnika golfa!!! WTF?

I jedna vesela: 

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 19:27 (tnakir).
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

ja sam vidio presretača jučer tamo blizu smokovika zaustavia nekog stranca taman {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Imam u obitelji jednog policajca i mogu vam reč da je to dosta zaheban posao, nije baš ono što ljudi opčenito misle , s obzirom na odgovornost plače su im male. Ja osobno ne bih taj posao mogao radit ne znam za koje novce, mislim ič na posao i znat da ti je glava u torbi, ne hvala. S moje strane respect policajcima jer ljudi rade odgovoran i marljiv posao.

Inaće što se tiče regulacije prometa to se slažem s tobom tnakir , mislim da  bi kazne trebale bit puno strože, posebno za takova prekoračenja brzina, ali opet to ne ovisi o policiji.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Imam u obitelji jednog policajca i mogu vam reč da je to dosta zaheban posao, nije baš ono što ljudi opčenito misle , s obzirom na odgovornost plače su im male. Ja osobno ne bih taj posao mogao radit ne znam za koje novce, mislim ič na posao i znat da ti je glava u torbi, ne hvala. S moje strane respect policajcima jer ljudi rade odgovoran i marljiv posao.

Inaće što se tiče regulacije prometa to se slažem s tobom tnakir , mislim da  bi kazne trebale bit puno strože, posebno za takova prekoračenja brzina, ali opet to ne ovisi o policiji.

Prejaki su!

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/policajce-zaspale-na-duznosti-ceka-stegovni-postupak.html

16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
woodgamesfx kaže...

Prejaki su!

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/policajce-zaspale-na-duznosti-ceka-stegovni-postupak.html

Da i ?

Mislim tko ne griješi i ne pogrješi u životu, poslu isl.. ? Jel to generalna paralela za cjelu policiju ? Ja mislim da nije.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
neaktivan

Da i ?

Mislim tko ne griješi i ne pogrješi u životu, poslu isl.. ? Jel to generalna paralela za cjelu policiju ? Ja mislim da nije.

Mislim da nebi smjeli SPAVATI pogotovo jer ih ja plačam. Mogli su uhvatit kojeg kriminalca!

Hočeš još linkova ili? + di sam naveo da je cijela policija takva?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 22:00 (Monopol).
14 godina
tnakir kaže...

Takodjer i pauk. AKo imas npr golfa 3 i novi mercedes nepropisno parkiran jedan kraj drugog dignut ce golfa. Bez obzira sta ovaj sto vozi mercedes ima n puta vise novaca od vlasnika golfa!!! WTF?

I jedna vesela: 

Mogao bih vas sve citirati, ali   ću kroz ovaj citat pokušati barem Tnakir-u nekako odgovoriti, a pokušati svima pomoć, naime i sam sam imao PAR iskustava, pa da podijelim s vama;

Iskustvo br.1.; snimim na nogostupu parkiran Audi A8 i čini mi se Opel Corsu (u svakom slučaju je bio male i stariji automobil u pitanju), i kako sam ALERGIČAN  na svako nepropisno parkiranje ali i ponašanje u prometu stila "ima li tko jači", malo sam zastao pogledati tko će izići iz nekog od dućana koji su tu, u blizini. Čekam ja onako oko 10-tak minuta, kada dolazi prometni policajac  {#} (ako se pitate, kako znam da je prometni, pa lako, lik mi je generacija iz osnovne škole tako da ga JAKO DOBRO poznam), i prvo parkira službeni policijski automobil, pali rotirke, izlazi van iz auta, a taman u tom trenutku prilazi svom Audi-ju A8 njegov vlasnik, koji je "frend" sa policajcem, jer se to očitava iz njihove komunikacije, što se i očituje kada lik pali Audi-ja i crta, još i preko pune linije na cesti  {#}  {#}, u slijedjećem trenutku odnekuda izlazi i "ono malo govno, sirotinja" i onaj  {#}  (ovo sam stavio samo zato jer je jedini policijski emotikon), policajac kreće u napad na čovjeka, ispred mojih očiju  {#}, vjerovali vi meni ili ne, istog trenutka sam nazvao 192 i tražio da me se spoji s dežurnim vođom smjene (obzirom u policiji rade 12/24/12/48), i predstavio se tko sam i što sam vidio, te se požalio na postupanje djelatnika policije. Mene nakon toga nije nitko kontaktirao, ali sam primjetio kako dečko više nije SAM kao djelatnik, već s nekim u tandemu i kako ne radi neke poslove koji povlače kako prava tako i odgovornosti, daklem, vjerojatno je vrijedilo {#}!

Iskustvo br.2; kao RVI iz Domovinskog Rata, kupio sam 1998 na povlasticu automobil, i kako sam auto preuzeo pretkraj mjeseca, probne tablice sam držao nekoliko tjedana (imate pravo na 30 dana), čisto onako po slovu zakona. Jednu subotu sam sa dvije {#}  djevojke otišao u Jasku u jedan kakti disco. Vraćamo se iza 01 izjutra u nedjelju, lagana vožnja, pazim na svog novog metalnog ljubimca, kada, pazi sada, usred usjeka, na vrh prijevoja, policijsko mi vozilo blica i upalio rotirke, obzirom sam kolega, mam stajem, isključujem motor, spuštam vozačevo staklo i čekam dolazal kolege {#}! Dolazi jedan stariji od mene policajac i nakon obostrane kurtoazije "Dobro jutro", pita mene policajac, imam li ja kakve dokumente!!?? Ja odgovaram kako imam službenu iskaznicu kao policajac, NA ŠTO MI ON ODGOVARA, "TO TI KOD MENE NE VRIJEDI"{#}  {#}!!??  Ja u čudu neviđenom upitam, a što bi ste vi trebali od mene onda, a on, pa osobnu, prometnu, vozačku!!!! Kada sam mu ih dao na uvid, upita on, imate li nešto i od auta, a ja kažem, kako da ne, pa auto je kupljen prije "nekoliko dana", i izvadim mu papire od auta. Kada je uvidio kako je sve u redu i čisto, kaže on meni, u redu je, možeti ići, laku noć želim! E gospodo moja, tu dolazi MOJ  {#} nastup, kada sam čovjeka počeo rešetati kako ON NE POŠTUJE službene dokumente i sve ostalo, natjerao sam čovjeka na plač, jer sam ga zbog ovakvog ponašanja mogao deeebelo za*ebati kod nadređenih da sam htio, ali budala ja {#}  nisam. Dok sam "ugodno" ćaskao s tim policajcem, pored nas je prošao lik sa nekim bijelim autom u punoj brzini, te sam upitao policajca, što ovakve ne traži, jer, što bi bilo da je lik udario u policijsku automobil a policijski u moj, tko bi bio odgovoran i slična s*anja! Policajca sam "ubio u pojam", mogao sam i više i gore, nisam, ali nikada nije stigla pritužba na moje ponašanje, nitko me nije tražio da se opravdam za nešto, ali niti kolega koji je sjedio cijelo vrijeme u autu nije se usudio izići i nešto komentirati, na kraju krajeva, i bolje mu je bilo, tko zna kako bi priča završila {#}!

Koja je poanta iz ovog mojeg posta pitate se, poanta je da AKO  ne poznajete zakone, tematiku u kojoj ste se zatekli i zapekli, a ako ste u pravu ( ako ste počinili prekršaj ili nešto gore, poklopite se po ušima i {#}), samo mirno, nikada napad na 1, hladne glave snimite situaciju u kojoj ste se zatekli i isto tako smireno i komunicirajte s vašim jakim, jačim ARGUMENTIMA, a policajci, neka se vade kako znaju. Neka vam ne bude teško snimiti iz nekoliko kuteva situaciju u kojoj ste se zatekli i nacrtati na papiru sa točnim  IZMJERAMA gdje je tko ili što bilo, pa uz poznavanje zakona i vaš siguran stav, uspijeh neće izostati, samo ako ste u pravu, a to će te vi vrlo dobro u samom startu znat, siguran sam 1200% {#}!!

Još jedan detalj, ne poznavanje zakona ne opravdava od krivice, kao, ja to neznam pa me ne možeš niti kazniti.

Eto, danas je u jednom selu, tu u blizini poginuo na nekakvom motoru dečko 14 godina, zabio se je u kamion pekare, ON se je zabio, ali to njemu više na žalost ništa ne znači, tako da pamet u glavu, čitajte zakone i nedajte na sebe {#}!

ATJ Lučko
16 godina

Ja sam pred par dana imao jednu neugodnu situaciju s policajcima. S curom sam bio na moru i počela nas je gnjavit skupina mladića (nisam ja star imam 18 god, ali da nekoristim sad neke nazive koji nisu ugodni), a posebno curu. Jedan od tih mladića me gurnu nakon neke svađe, a ja pokušavam izbjeći fizičke sukobe (iako jako dobro znam neke borilačke vještine i tučnjava mi nebi bila problem) tako da sam se okrenuo, uzeo stvari i krenuo sa plaže sa curom. Dok sam hodao jedan od njih me kamenom pogodio u leđa, a baš su u tom trenutku prolazila 2 policajca. Otišao sam do njih i zamolio da malo porazgovaraju s mladićima, a jedan od njih mi je samo hladno odgovorio da su oni na marendi i da to nema veze s njima. Barem su ovi vidjeli da pričam s policijom pa su odustali od svojih nauma.

Ali ne mislim da je cijela policija takva. Nedavno mi je susjed policajac pričao kako nije htio naplatiti kaznu četveročlanoj obitelji koja je išla sa mora, a nije im radila jedna žarulja na prednjem svjetlu. Neki imaju i duše. Ali naravno da ce naplatiti kaznu nekom tatinom sinu koji misli da je bog u svojoj bembari.

14 godina
neaktivan
Nakon kaj su te policajci od*ebali trebao si otic doma po nož i sam srediti stvari! :)
17 godina
odjavljen
Monopol kaže...
Nakon kaj su te policajci od*ebali trebao si otic doma po nož i sam srediti stvari! :)

I da si upropasti život jer je ubio budalu.

Pajser i po nogama i rukama. Neka ostane živ. Ali da nauči lekciju.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 23:02 (vexx5555).
16 godina
protjeran
Monopol kaže...

Kakav nož,katanu :D

WP
14 godina
neaktivan
Malo se šalim, ali neka palica bi bila dosta! :)
16 godina
neaktivan

lik je rekao da zna neke borilačke vještine i da mu tuča nebi bila problem ;) tako da mu nisu potrebne palice i noževi

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina

Ruke su mi dovoljne za takvo nesto, ali ne volim slat ljude u bolnicu zbog takvih gluposti, a i kad su vidili da pričam s policajcima su se smirili.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice