Znam da smo sada u nekom polu konfliktu ovdje, ali se zapravo slazem sa puno tvojih stavki.
U policiju se treba ulagati i policiju treba obrazovati te sam svjestan da oni rade riskantan posao i skroz sam za to da imaju vece place.
ATJ Lucko je naravno ponos Policije i toga sam svjestan, ja samo govorim vjerojatno o skupini policajaca koji su uzeli zakon u svoje ruke, sto se tice onog lokala kojeg su porazbijali.
Pa i nas Mirko je ATJovac. Ponos hrvatske jel. :D
Za Ustav i zakone je kriva vlast, a kako je policija politizirana, trulez vlasti se prenosi na policiju.
Naravno opet ponavljam, nisu svi policajci takvi, vjerojatno je vecina dobra, kao sto si i ti (ili mi se barem tako cini).
Samo govorim o svojim iskustvima s policijom i kazem da mi nikada nisu pomogli ni meni ni mojoj obitelji, te pravda u nasem slucaju nikada nije bila zadovoljena.
A sto se tice Antonije, nemam ja sto raditi policijski posao, imam ja svoga i previse. xD
Ovo o javljanju u sabor i prijavljivanja, pa to je smijesno, valjda se slazes samnom.
Ma kakav i 1/4 konflikta, ovdje imamo jako dobru temu i njenu razradu, daleko od toga da i ja ne bih imao O NEKIM stvarima zavijat na mjesec, ali nažalost nisam u poziciji promijeniti, možda samo trenutno.
Da elaboriram i taj detalj, svojevremeno sam radio kao samostalni kriminalitički inspektor na jednoj prijetnji ubojstvom, glavnom direktoru jedne državne firme, njegovoj ženi i djeci, firmi koja je jako važna za državni proračun. S vremenom sam uspostavio odličan kontakt sa direktorom, i u jednom razgovoru pripomenuo kako i kod njih ima problema s jednoobraznim informatičkim sučeljem (govorim o kompovima bilo kojeg oblika generalno), na što mi je on odgovorio kako uskoro rade na informatizaciji strukture, našto je dodao, a kako stoje stvari kod vas.? Na to pitanje sam odgovorio kako nije za sliku i priliku, a on je predložio; napišite specifikaciju što točno trebate, moje firma će biti sponzor, badave! Kada sam došao u "firmu" i podastrijeo prijdlog glavešinama, bilo je zadovljnih lica ali odgovor nakon nekih desetak dan je bio, citiram; "dobavljač je nepouzdan"!!!!
Možeš si misliti, firma koja daje 5 milja oera u proračun mjesečno, nepouzdan dobavljač,
i
, ali što ćeš, nisu imali priliku za pinku jamiti i to ti je to
!!
Uvijek sam za oštru i pravednu diskusiju, fight ili okršaj, tako da samo s argumentima naprijed
!

!
ili
, a Podravkini milijunčići, Jambo, Horvatinčić, ...
!!??

i di mogu na Starce i slično kaj drugo a onim kretenima na cesti ionak ne mogu previše zna se zakaj nikakvi zakoni i loše Pravosuđe do daske.
(ako se pitate, kako znam da je prometni, pa lako, lik mi je generacija iz osnovne škole tako da ga JAKO DOBRO poznam), i prvo parkira službeni policijski automobil, pali rotirke, izlazi van iz auta, a taman u tom trenutku prilazi svom Audi-ju A8 njegov vlasnik, koji je "frend" sa policajcem, jer se to očitava iz njihove komunikacije, što se i očituje kada lik pali Audi-ja i crta, još i preko pune linije na cesti
(ovo sam stavio samo zato jer je jedini policijski emotikon), policajac kreće u napad na čovjeka, ispred mojih očiju
djevojke otišao u Jasku u jedan kakti disco. Vraćamo se iza 01 izjutra u nedjelju, lagana vožnja, pazim na svog novog metalnog ljubimca, kada, pazi sada, usred usjeka, na vrh prijevoja, policijsko mi vozilo blica i upalio rotirke, obzirom sam kolega, mam stajem, isključujem motor, spuštam vozačevo staklo i čekam dolazal kolege
nastup, kada sam čovjeka počeo rešetati kako ON NE POŠTUJE službene dokumente i sve ostalo, natjerao sam čovjeka na plač, jer sam ga zbog ovakvog ponašanja mogao deeebelo za*ebati kod nadređenih da sam htio, ali budala ja
), samo mirno, nikada napad na 1, hladne glave snimite situaciju u kojoj ste se zatekli i isto tako smireno i komunicirajte s vašim jakim, jačim ARGUMENTIMA, a policajci, neka se vade kako znaju. Neka vam ne bude teško snimiti iz nekoliko kuteva situaciju u kojoj ste se zatekli i nacrtati na papiru sa točnim IZMJERAMA gdje je tko ili što bilo, pa uz poznavanje zakona i vaš siguran stav, uspijeh neće izostati, samo ako ste u pravu, a to će te vi vrlo dobro u samom startu znat, siguran sam 1200%
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx