hm. izuzmino sela gdje seljani imaju bratstva i vode svoja groblja. sto je sa prenapucenim gradskim grobljima. placa se neka vrsta grobarine...to vam ga dodje kao etazno vlasnistvo u stambenoj zgradi gdje svakog mjeseca svi uplacuju premiju za odrzavanje objekta.
ima limit koliko "grobarina" moze biti nepodmirena. nakon toga djelatnici groblja uz jedan jutarnji zvečko konjacic, sve iskopaju i prebace u zajednicku kosturnicu. parcela se dalje ustupa na koristenje po vrlo povoljnim cijenama, kao da si kupio garsonjeru u parizu. biznis je biznis.
ma da ja isto trtljam i kao da sam zaboravio gdje živim... i što je najgore postoje zakoni prema kojima ne možeš kao u americi urnu s bakom držati na kredenci ili je pokopati u vrtu ili rasut pepeo po moru, ona mora kako bilo završiti na groblju gdje ćeš morati plaćati sve dadžbine i namete, nema mrdanja... a maratonci trče krugove oko bolnica i mjesta gdje se budući mrtvaci sakupljaju, lešinare i rade si konkurenciju... da, da smrt je biznis

fakat,nisam to ni vidio,pa cijeli tekst je tako proserantski intoniran,kao sviram qurcu a još sam za to i plaćen

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx