Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.278.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
torrente kaže...

hm. izuzmino sela gdje seljani imaju bratstva i vode svoja groblja.  sto je sa prenapucenim gradskim grobljima. placa se neka vrsta grobarine...to vam ga dodje kao etazno vlasnistvo u stambenoj zgradi gdje svakog mjeseca svi uplacuju premiju za odrzavanje objekta.

ima limit koliko "grobarina" moze biti nepodmirena. nakon toga djelatnici groblja uz jedan jutarnji zvečko konjacic, sve iskopaju i prebace u zajednicku kosturnicu.  parcela se dalje ustupa na koristenje po vrlo povoljnim cijenama, kao da si kupio garsonjeru u parizu.  biznis je biznis.

ma da ja isto trtljam i kao da sam zaboravio gdje živim... i što je najgore postoje zakoni prema kojima ne možeš kao u americi urnu s bakom držati na kredenci ili je pokopati u vrtu ili rasut pepeo po moru, ona mora kako bilo završiti na groblju gdje ćeš morati plaćati sve dadžbine i namete, nema mrdanja... a maratonci trče krugove oko bolnica i mjesta gdje se budući mrtvaci sakupljaju, lešinare i rade si konkurenciju... da, da smrt je biznis

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 9:09 ((s)izgoreo).
18 godina

nazalost tako je. mene je isto nedavno zanimalo ,kako je zakonski pokriven taj cin, krematorij-urna-ispunjanje zelje pokojnika sa prosipanjem pepela na mjestu njegovih zelja.  izgleda da bi bio u debelom prekrsaju. osim da za zivota dam javnom biljezniku 2000kn i sve ovjerimo na papiru.

ako osoba ne zeli ukop, svecenika i cijeli program koji prati takve dogadjaje, vec zeli onih 3-4 kg ostataka da se prospe po buri na 2-3 mjesta gdje odrastao i imao najljepsi dio zivota.

Eat Da Poo Poo
16 godina
neaktivan

http://sportske.jutarnji.hr/mamic-dovodi-bolta-u-zagreb/954264/

Blago vama u Zagrebu kada imate ovakvog dobročinitelja !

još samo da Bandić dovede Freddy Mercurya {#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
17 godina
neaktivan

1500 kuna dnevno!? za takav debilni posao,i još se s tim hvali - na rubu pameti

18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
seneka kaže...

Nisi shvatio. To dobije skiper. :) A niti jedan posao nije "debilan". Zašto se nebi hvalio?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 14:00 (naxeem).
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

A niti jedan posao nije "debilan"

kako nije? čuvar državnog pečata (Milas), pripadnik počasne banske straže, glsanogovornik HDZa npr.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 14:36 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
seneka kaže...

Nisi shvatio. To dobije skiper. :) A niti jedan posao nije "debilan". Zašto se nebi hvalio?

{#}fakat,nisam to ni vidio,pa cijeli tekst je tako proserantski intoniran,kao sviram qurcu a još sam za to i plaćen
ma nebitno,ne znam koji mi je vrag bio da to uopće linkam

18 godina
(s)izgoreo kaže...
naxeem kaže...

A niti jedan posao nije "debilan"

kako nije? čuvar državnog pečata (Milas), pripadnik počasne banske straže, glsanogovornik HDZa npr.

Glasnogovornik HDZ-a kolko ja znam, zapravo spada pod branšu Klaunsko-Cirkusantskih zanimanja bez greške fuckaj ga.{#}

Ajmo na nekaj ozbiljnije kaj to rade ljudi na nasim cestama, za one koji ne znaju taj podatak u periodu od 13 posljednih dana je u raznim prometnim nesrecama poginulo 13 osoba vecinom mladi ljudi grozna statistika itekak sve samo crnilo plač i žalovanje na sve strane.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
seneka kaže...

Ovdje se treba više posvetiti pozornost tome što je ovaj članak čisti copy-paste iz današnjeg Večernjeg lista. Pa ovo je čista sramota za novinarstvo. Nisu čak mogli ni prepričati članak kako spada, već su sve kopirali. 

Open Source!
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
seneka kaže...

Ovdje se treba više posvetiti pozornost tome što je ovaj članak čisti copy-paste iz današnjeg Večernjeg lista. Pa ovo je čista sramota za novinarstvo. Nisu čak mogli ni prepričati članak kako spada, već su sve kopirali. 

Heh da, većina informacija koje nam se servisiraju danas takav je škart, toliko novina, toliko časopisa, kad bi se sve pročitalo, dalo bi se skupit materijala za jedne uredne novine. Općenito, što se tiče tih silnih informacija na netu, dali imate neki gadan osjećaj da je sve to zagađeno i zatrpano svakakvim smećem da čovjek jednostavno ne zna što bi više shvaćao ozbiljno a što ne?

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ajmo na nekaj ozbiljnije kaj to rade ljudi na nasim cestama, za one koji ne znaju taj podatak u periodu od 13 posljednih dana je u raznim prometnim nesrecama poginulo 13 osoba vecinom mladi ljudi grozna statistika itekak sve samo crnilo plač i žalovanje na sve strane.{#}{#}

..da,ha čuj automobil je neka ekstenzija muškog spolnog organa,pa shodno divljanju hormona kod mladih to me ne čudi
još kad se k tome doda i njihov vrlo nedefiniran stav o vlastitoj smrtnosti,misle da ne mogu umrijeti
no sad" ozbiljno "automobil je potencijalno smrtonosno oružje,i vjerovatno nikad nitko neće raditi odgovorniji posao od toga da ga vozi
ne znam kako je u drugim zemljama što se tiće mladih vozača,ali mi kaže frend koji živi u švici da nikad nije vidio da netko pretiče preko pune linije,ili nedajbože prođe kroz crveno,ako se to i desi to je na razini ekscesa,a mi ipak još živimo u opasnoj zoni

kod nas se treba čuvati:
1 vozača sa šeširom ili naopačke preokrenutom šiltericom
2 mladog vozača sa ženskom kao suvozačicom
3 vozača bmw-a
ne pada mi više ništa trenutno na pamet

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 16:43 (seneka).
18 godina
seneka kaže...

Skiper je na duznosti 24h dnevno. Na raspolaganju je svojim klijentima u svakom pogledu.

Dok sam kao klinac kroz srednju prao jahte u ACI-ja pricao sam sa ovim frendom koji skiperaje. Ispricao mi je kad je jedan put vozio 5 svabica od Splita do Istre i nazad. Pricao mi je da nikad nije ima toliko naporan tjedan. Kaze da su ga svaki dan cidile ko da su na viagri bile, da su ga yaya bolila misec dana nakon toga :))) Nemam mu razloga ne vjerovat jer sam sâm svjedocio nagovaranjima za jos jedan zadnji quicky :) I sad kazete da im je lako :))))

... bit cu ja i gori!!!
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Kada se ne pridržavaju propisa, to mi je najgore. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
17 godina
protjeran
seneka kaže...
rambox kaže...

..da,ha čuj automobil je neka ekstenzija muškog spolnog organa,pa shodno divljanju hormona kod mladih to me ne čudi
još kad se k tome doda i njihov vrlo nedefiniran stav o vlastitoj smrtnosti,misle da ne mogu umrijeti
no sad" ozbiljno "automobil je potencijalno smrtonosno oružje,i vjerovatno nikad nitko neće raditi odgovorniji posao od toga da ga vozi
ne znam kako je u drugim zemljama što se tiće mladih vozača,ali mi kaže frend koji živi u švici da nikad nije vidio da netko pretiče preko pune linije,ili nedajbože prođe kroz crveno,ako se to i desi to je na razini ekscesa,a mi ipak još živimo u opasnoj zoni

kod nas se treba čuvati:
1 vozača sa šeširom ili naopačke preokrenutom šiltericom
2 mladog vozača sa ženskom kao suvozačicom
3 vozača bmw-a
ne pada mi više ništa trenutno na pamet

Lupaš gluposti.

Znači ako mi je cura u autu, ja sam opasnost na cesti?

Pa čuj, više gluposti po cesti su mi radili stari konji nego balavci. Nadrkani, bahati i bez vozačke kulture.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Lupaš gluposti.

Pa čuj, više gluposti po cesti su mi radili stari konji nego balavci. Nadrkani, bahati i bez vozačke kulture.

žao mi je ako ne razumiješ o čemu govorim,a i nemam ti namjeru objašnjavati
da si  eventualno uljuđeno pitao " šta pri tome mislim",na ovoj razini ne..

15 godina
neaktivan
Šta pri tome misliš?
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
15 godina
neaktivan
To su pojedinci, nebitni su.
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Lupaš gluposti.

Ovisno, koliko je friki cura... {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Monopol kaže...
Šta pri tome misliš?

Ma misli na tipična mlada kurčila koja se moraju pokazati pred curom pa divljaju po cesti.

Nije htio reći da su svi oni sa ženskim suvozačima takvi, nego da je to vrlo čest fenomen.

Koga briga kako je rekao, ionako to na forumu nikoga ne zanima. Važno je kak je ispalo...

Ja kažem nekaj, pa dobim karton bez razloga, jer se neka kretenčina uvrijedi...ponekad zna biti i moderator...iako nisam tako mislio.

Kreteni koji divljaju pokazuju sami sebi, a ne drugima, ne trebaju nikog kraj sebe.

A još veća opasnost su nesposobne budale koje ciclaju 40 po cesti, i kilometar prije daju žmihavac, koče za svaku sitnicu i rade pomutnju na cesti. Takvi su isto opasnost, jer ak se nađe još jedan takav, evo gužve, nervoze, još sam otreba neki nabrijani majmun da ide prestizat kolonu...i ima crna kronika materijala za drugi dan.

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Monopol kaže...
Šta pri tome misliš?

Ma misli na tipična mlada kurčila koja se moraju pokazati pred curom pa divljaju po cesti.

Nije htio reći da su svi oni sa ženskim suvozačima takvi, nego da je to vrlo čest fenomen.

..da , to sam htio reći
edit{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 6:31 (seneka).
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ja kažem nekaj, pa dobim karton bez razloga, jer se neka kretenčina uvrijedi...ponekad zna biti i moderator...iako nisam tako mislio.

dobim??

to je sigurno riječ koja nešto znači ili samo ne znaš pisati?

uvrijediš kretenčinu a dobiš karton bez razloga????

za kojeg točno moderatora misliš da je kratenčina?

što nisi tako mislio? da je moderator kretenčina? da dobiš karton bez razloga? da si uvrijedio kretenčinu a ipak dobiš karton?

zar ti ikaj možeš reći a da to ne zavrijeđuje karton?

btw. keltskim križem nad evropom bi sigurno želio reći nešto pametno? reci, podijeli sa svima divote svoje misli...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 1:40 ((s)izgoreo).
15 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

dobim??

to je sigurno riječ koja nešto znači ili samo ne znaš pisati?

uvrijediš kretenčinu a dobiš karton bez razloga????

za kojeg točno moderatora misliš da je kratenčina?

što nisi tako mislio? da je moderator kretenčina? da dobiš karton bez razloga? da si uvrijedio kretenčinu a ipak dobiš karton?

zar ti ikaj možeš reći a da to ne zavrijeđuje karton?

btw. keltskim križem nad evropom bi sigurno želio reći nešto pametno? reci, podijeli sa svima divote svoje misli...

Kad smo već kod kartona i ti bi ga trebao dobiti zbog avatra.

18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Kad smo već kod kartona i ti bi ga trebao dobiti zbog avatra.

ajde kaži mi

15 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 2:12 (Monopol).
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Koliko sam ja shvatio kolegu (s)izgorea, the zašto? is implied. :)

Kolega ti je prijavljen za avatar i to je to od mene, pozdrav! {#}

18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

ma već sam ga prijavio, spam nije dozvoljen na forumu, glupost je dozvoljena ali u obliku spama nije...

u ovom našem društvu ima previše spama, ljudi koji ne znaju razlikovati ideju od materije te je pun qua onih koji bi druge ljude protjerivali, istrebljivali  i općenito mrzili i to samo zato jer su to radili i nepismeni im očevi

eto ovaj monopolist gore kladim se i ne zna zašto me je u stvari prijavio, damn {#}, a baš me interesira što je naveo kao razlog prijave...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 2:29 ((s)izgoreo).
17 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Monopol kaže...
M_dipl. kaže...

Kolega ti je prijavljen za avatar i to je to od mene, pozdrav! {#}

Prijavljuješ avatar na kojem piše "smrt fašizmu"?

Je_eno stari moj, je_eno!

Politikanski avatar....JEDNAKO kao i obična svastika. I krši pravila foruma gdje stoji da je politika "zabranjena". Isto kao i da ja stavim crvenu zvezdu, kukasti križ, USTAŠKO U...nema razlike.

Izgorčiću...te smetaju i kelti?

Pa čuj, ak nisi znao iz Europe su.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 6:58 (doxy).
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

Politikanski avatar....JEDNAKO kao i obična svastika. I krši pravila foruma gdje stoji da je politika "zabranjena". Isto kao i da ja stavim crvenu zvezdu, kukasti križ, USTAŠKO U...nema razlike.

avatar nije politikantski već označava civilizacijsko nasljeđe

naravno da me ne smetaju kelti smeta me ono što keltski križ predstavlja pojedinim moronskim skupinama po evropi

17 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
doxy kaže...

avatar nije politikantski već označava civilizacijsko nasljeđe

naravno da me ne smetaju kelti smeta me ono što keltski križ predstavlja pojedinim moronskim skupinama po evropi

I svastika označava "civilizacijsko naslijeđe", pa je isto zabranjena.

Uostalom, avatar ti je obična provokacija, i politički govno. Ali si ti ipak emancipirana žena pa ti je sve dozvoljeno.

Ovdje se priča o problemima u društvu?

Pa majko isusova, kak ih i nebi bilo kad očito ISTA pravila ne vrijede za sve.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 7:17 (doxy).
18 godina
neaktivan
doxy kaže...
I svastika označava "civilizacijsko naslijeđe", pa je isto zabranjena.

Uostalom, avatar ti je obična provokacija, i politički govno. Ali si ti ipak emancipirana žena pa ti je sve dozvoljeno.

Ovdje se priča o problemima u društvu?

Pa majko isusova, kak ih i nebi bilo kad očito ISTA pravila ne vrijede za sve.

svastika označava necivilizacijsko nasljeđe

zašto se čudiš tome da nakon uvrede ide karton, pa to je tako prirodno...

ista pravila ne vrijede za sve jer svastičari propagiraju ubojstvo, izgon i smrt te su kao takvi za zatvor i preodgoj, oni nemaju što tražiti u demokraciji jer oni demokraciju niti ne priznaju a od nje žele jedino da bude instrument svastičarskog uspona na vlast kako bi je uništili

dakle još jednom smrt fašizmu! i kao podloj i pokvarenoj ideji koja bi zloupotrijebila svoja prava s ciljem ukidanja prava drugima

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 8:03 ((s)izgoreo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice