Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.308.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Sramota ko je dozvolio pride...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Monopol kaže...

Sramota ko je dozvolio pride...

Haha!
Znači ti možeš, zdrave pameti, ustvrditi da je veća sramota što se odvija pride nego što ova bagra viče?

Da sam Splićanin bilo bi me sram, iskreno. I ovako me sram što sam dio društva koje je toliko primitivno.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

Znaci nemas nista protiv homoseksualaca?

Ja imam, to je nenormalno, neprirodno...

Troše novac da bi skupina pedera šetala ulicama?

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
17 godina
neaktivan

"gay pride u splitu protekao u tolerantnom i kulturnom ozračju,na ponos svih splićana i cijele hrvatske"
prenose strani mediji i pozivaju svoje građane da posjete ovu prekrasnu zemlju ljubaznih i civiliziranih ljudi

18 godina
neaktivan
Ne, apsolutno nemam. Nemam razloga imati bilo što protiv bilo koga tko ne škodi nikome svojim postupcima.

Trebao bi malo proširiti horizonte i shvatiti da ti jedan homoseksualac ne čini ništa nažao svojom seksualnom sklonošću.
16 godina
neaktivan

bilo bi bolje da su ovu lovu od organizacije prosvjeda dali u dobrotvorne svrhe, ovako je baćena u vjetar, a sad narod još više mrzi pedere

HAHA

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
15 godina
neaktivan

Dobro tvoja stvar, ja sam protiv svega nepotrebnog,nenormalnog,neprirodnog.

OVE NOVCE KOJE SU POTROŠILI NA HELIGOPTER KOJI PRATI ZBIVANJA GEJ PRAJDA TREBALI SU ULOŽITI U NEŠTO KORISNO.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 15:04 (Monopol).
15 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

bilo bi bolje da su ovu lovu od organizacije prosvjeda dali u dobrotvorne svrhe, ovako je baćena u vjetar, a sad narod još više mrzi pedere

HAHA

A policiju su mogli iskoristiti na drugi načn-npr. hvatanje kriminalaca.

Trenutno koristim prijateljev acc-vexx5555
18 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Dobro tvoja stvar, ja sam prtiv svega nepotrebnog,nenormalnog,neprirodnog.

I zato što si protiv toga podržavaš vrijeđanje, gađanje kamenjem, petardama i sličnim? Svoje sugrađanje i sunarodnjake tako gađati je nenormalnije nego biti homoseksualac.

Ili bi bilo normalnije samo da kažu da ne podržavaju i bok?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 15:04 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan

I zato što si protiv toga podržavaš vrijeđanje, gađanje kamenjem, petardama i sličnim? Svoje sugrađanje i sunarodnjake tako gađati je nenormalnije nego biti homoseksualac.

Nisam nigdje napisao da podržavam bacanje kamenja i boca.

18 godina
neaktivan
seneka kaže...

"gay pride u splitu protekao u tolerantnom i kulturnom ozračju,na ponos svih splićana i cijele hrvatske"
prenose strani mediji i pozivaju svoje građane da posjete ovu prekrasnu zemlju ljubaznih i civiliziranih ljudi

valja naglasti, da se ovo zbiva nakon što je Sveti Otac posjetio Hrvatsku i udjelio joj blagoslov

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

???

Netko kaže nešto protiv gejeva i ti se odmah okomiš na njega.

Trenutno koristim prijateljev acc-vexx5555
18 godina
Monopol kaže...

Dobro tvoja stvar, ja sam protiv svega nepotrebnog,nenormalnog,neprirodnog.

OVE NOVCE KOJE SU POTROŠILI NA HELIGOPTER KOJI PRATI ZBIVANJA GEJ PRAJDA TREBALI SU ULOŽITI U NEŠTO KORISNO.

Da... Niti meni to nije normalno, valjda sam ja onda nenormalan...

Pogledajte mi potpis...

Tko bi od vas postojao da su vam roditelji homoseksualci... U jednu ruku, homoseksualizam je indirektan genocid za sve ljude (priznali vi to ili ne, probajte o tome kvalitetno razmislit kao o tim guzo-ljupcima)

Budite sretni sto su vam roditelji heteroseksualci,
15 godina
neaktivan

NE podržavam nenormalne i bolesne ljude.

18 godina
neaktivan

Pa da primitivci ne napadaju bezrazložno druge osobe, policije ne bi niti trebalo biti.

Ja sam u potpunosti za to da i heteroseksualci imaju isto svoj prosvjed, dapače samo nek izvole ja bi se pridružil s transparentom: "Ja sam hetero", nek paradiraju uz Gay Pride i nek imaju svoje parole, ali one koje ne uključuju vrijeđanje i poziv na nasilje).

Ali, PRIMITIVNO nasrtati na druge osobe, verbalno ili fizički, to je debilizam.

Nasilju se PRIBJEGAVA SAMO su slučaju samoobrane. Ovo samo pokazuje kolko je naš narod primitivan. Možda za kojih par generacija se i opametimo, ali sumnjam. Zato ova država i je takva prčina kakva i je. Mislimo da smo nekaj posebno, a ništa smo. Primitivni smo kukci smo koje drugi gaze...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina

Kroz par godina možemo očekivati i paradu swingera, pa pedofila, pa zoofila, voajera, ....

Gej je OK,

naravno ciničan sam :)

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
18 godina
neaktivan
seneka kaže...

{#}mora se priznat da su ti dalmatinci duhoviti,neovisno kojem svjetonazoru pripadaju

pa baš su duhoviti, ovom porukom su autori zaželjeli odjebaus većinu žena iz splita...

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
seneka kaže...

valja naglasti, da se ovo zbiva nakon što je Sveti Otac posjetio Hrvatsku i udjelio joj blagoslov

..da,baš me zanima šta bi se desilo da se ove seljačine probiju do ovih zgodnih cura koje "provociraju" mašući zastavama?
da li bi ih masakrirali ? nabili na križeve? odsijecali glave i nosili splitom?

18 godina
neaktivan
Batista kaže...
Da... Niti meni to nije normalno, valjda sam ja onda nenormalan...

Pogledajte mi potpis...

Tko bi od vas postojao da su vam roditelji homoseksualci... U jednu ruku, homoseksualizam je indirektan genocid za sve ljude (priznali vi to ili ne, probajte o tome kvalitetno razmislit kao o tim guzo-ljupcima)

Šta je onda s celibatom?!

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
seneka kaže...

{#}mora se priznat da su ti dalmatinci duhoviti,neovisno kojem svjetonazoru pripadaju

pa baš su duhoviti, ovom porukom su autori zaželjeli odjebaus većinu žena iz splita...

mislili su na pedere, ako ti je IQ ko broj patike onda moš skužit

18 godina

Guy is OK :)

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 16:18 (Nix).
18 godina
neaktivan

Kaj, ne slažete se da je nasilje debilno?

Znači u redu je hodati gradom i random nabijati ljudima kamenje u glavu?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
18 godina
Danny_HR kaže...
Monopol kaže...

Dobro tvoja stvar, ja sam prtiv svega nepotrebnog,nenormalnog,neprirodnog.

Zasto ih ne bi gadali petardama?

Da mene netko provocira, ja bih isto uzvratio nekom mjerom.

A valjda ti je jasno da gay pride ima jedini cilj provocirati ljude, a ne educirati ih?

Gay pride se dogada iz godine u godinu, i sta je postigao? Samo jos vecu netrepeljivost.

Homoseksualna zajednica ima zakonom i ustavom sva prava kao i heteroseksualci te ako smatraju da im je negdje ucinjena nepravda ili su im ista prava prekrsena, postoje nadlezna drzavna tijela, tj. sudovi i policija koji se tim problemima onda bave, bas kao sto to rade i osobe heteroseksualne orijentacije.

Nije li bas to ko fol njihov cilj? Jednakost?

Razumio bih da je drzava takva da diskriminira i da su drzavni zakoni diskriminirajuci. Onda bi postojao razlog za izlazak na ulice.

Ovako je ovo jedna velika pederska orgija kojoj je jedini cilj provociranje.

Ne znam tko je tocno ovom gay paradom promijenio misljenje, te najednom poceo podrzavati homoseksualne osobe.

Kao sto sam vec rekao, Gay parada sluzi osobama homoseksualne orijentacije da se isticanjem bori protiv isticanja.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 15:13 (Psiho246).
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Kaj, ne slažete se da je nasilje debilno?

Znači u redu je hodati gradom i random nabijati ljudima kamenje u glavu?

Slažem se da je debilno trošit novac kojeg nemamo na nenormalne i bolesne ljude.

16 godina
neaktivan

jedan komentar sa slobodne:

lako p.ederima - oni sutra odlaze iz ovog grada, a mi ostajemo taoci ovih naoružanih spodoba!

X

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
18 godina

problem kukumara i dalje ostaje,bilo parade ili ne.

Eat Da Poo Poo
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

mislili su na pedere, ako ti je IQ ko broj patike onda moš skužit

misliti i srati nije isto

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
16 godina
neaktivan

"Sanja Juras iz Udruge Kontra rekla je da se Pride prekida jer policija nije osigurala njihovo pravo na mirno okupljanje"

ako želi normalno okupljanje nek dovede 10000 policajaca i plati novcem iz vlastite udruge

15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

"Sanja Juras iz Udruge Kontra rekla je da se Pride prekida jer policija nije osigurala njihovo pravo na mirno okupljanje"

ako želi normalno okupljanje nek dovede 10000 policajaca i plati novcem iz vlastite udruge

I helikopter neka sami plate.

18 godina

Ako se novci mogu trosit na dolazak pape, ako se mogu trosit na cuvanje sanadera, onda se mogu trosit i na cuvanje pride povorke!

Mentalist je moj idol... I torrente isto
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice