Kojim se glupostima oni bave, dok veći kriminalci uredno hodaju gradom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dok veći kriminalci uredno hodaju gradom.
Ja se na svoj "posao" vozim biciklom.
I kriminalci paze na liniju, zdrav život...

Hahaha. A sad ozbiljno, ja nit hodam nit se vozim, ja se švercam po tramvajima :D. Badass.
Hahaha. A sad ozbiljno, ja nit hodam nit se vozim, ja se švercam po tramvajima :D. Badass.
Ja oblacim carape na krive noge 
Pa normalno da ću glasati za one koji će napraviti manju štetu, nije ti to logično? Od dva zla biram manje, jel...
-i to su ljudi (naivno) pokušali ... dobiše Keruma. Pouka? Nema je, ali zato imamo dvije stranke s kojima mislim da je jedino veće zlo udar kometa il tak' nešt'... možda i ona narodna mudrost ima smisla, možda je optimalnije odabrati veće zlo? .. (ili onaj o zagorcu, da osljepi na jedno oko?).
-bave se onim čime se svaka mafija bavi, reketom. Eto i dans vidjeh pauk u ophodnji... skoro 'odnilo auto' (s parkirnog mjesta, da nebude zabune...).
U usporedbi s javnim službama, (da ne nabrajam, svi koji imaju reket-bave se tenisom), Sherwood je djeći vrtić, dok su mora oko afričke obale jaslice.
Pošto je stihoklepcima ponestalo daha ili nadahnuća za idući Porin, utjehu tražim u političkim vodama. No kao u svakoj ''vodi'', tu tujehe nema. (samo jad i čemer, al' bar zanimljivo).
i, pohvala nadarenom učeniku, Cerina naravno, vidi se zalaganje, treba ga pustiti da prođe ... i ode dalje u život (pa nek se netko drugi bakće s njim). - to misli njegov profesor kad mu daje dvojku. Kao što već netko napisa, možda završi u (pred) Dioni.
Kurva nema dovoljno novaca da podmiti cijelu policiju.
onaj primjer od neki dan kada sam vam spominjao hpn1 i skoro unistenu neduznu vindiju sa cekinovim kokosima.
gledam danas u tomija i u konzuma (a konzum cijelu noc vrti reklame kukumari kunu ipo)...dodjes na odjel voce i povrce, te ide klasika... dio trulezi, dio polusvjeze,ali vidi se da su kasete poluprazne i da se kupuje...a kasete sa kukumarina netaknute
.. nalagana gomila i onaj piramidalno keti na vrhu kasete nedirnut danima . pise na a4 papiru akcija kukumari 1,49. mogu bit i 3 lipe/kg nebi se niko masio rukom za kupit.
e to vam ja uredno pakiram zajedno sa debilizmom tko su glasaci cije stranke, ko je sklon da mu se uvali bilo kakva boza-limunada od religije do prave limunade i sl. pa kreteni su ovdje kod mene opsjednuti potresima od dana kada su u 3 dnevnika za redom spominjali brazdu u juznom jadranu koja mora jedan dan "crackat"...pari da se to sad pojavilo i da nikada ovdje nije bilo potresa od 7i8 rihtera?
samo marvi pustis balon kroz medije i oni doslovno polude.
zabit im kukumar deeepaaa.
onaj primjer od neki dan kada sam vam spominjao hpn1 i skoro unistenu neduznu vindiju sa cekinovim kokosima.
gledam danas u tomija i u konzuma (a konzum cijelu noc vrti reklame kukumari kunu ipo)...dodjes na odjel voce i povrce, te ide klasika... dio trulezi, dio polusvjeze,ali vidi se da su kasete poluprazne i da se kupuje...a kasete sa kukumarina netaknute
.. nalagana gomila i onaj piramidalno keti na vrhu kasete nedirnut danima . pise na a4 papiru akcija kukumari 1,49. mogu bit i 3 lipe/kg nebi se niko masio rukom za kupit.
e to vam ja uredno pakiram zajedno sa debilizmom tko su glasaci cije stranke, ko je sklon da mu se uvali bilo kakva boza-limunada od religije do prave limunade i sl. pa kreteni su ovdje kod mene opsjednuti potresima od dana kada su u 3 dnevnika za redom spominjali brazdu u juznom jadranu koja mora jedan dan "crackat"...pari da se to sad pojavilo i da nikada ovdje nije bilo potresa od 7i8 rihtera?
Pitanje koje se namece samo od sebe - jesi li ti kupio barem kg? :-P
tekst je preuzet sa portala skriveno.com. Govori o godišnjem okupljanju u Švicarskoj grupe Bilderberg- skupine najvećih svjetskih moćnika i bogataša. Molio bih komentar intelektualaca BUG foruma.
Preko stotinu najmoćnijih ljudi ove planete nalaze se na višednevnom druženju u Suvretta House hotelu u švicarskom St. Moritzu ali niti jednom novinaru nije palo na pamet da ode tamo provjeriti što političari, bankari, financijaši, članovi kraljevskih obitelji i drugi moćnici rade? Većina medija poput CNN-a, NBC-a, pa čak niti europskih televizija, uopće ne izvještavaju o tom sastanku, a ako slučajno negdje i izađe vijest, obično je štura i bezvezna. Očito nema potrebe da izvještavaju, jer valjda bi novinari otišli tamo da za to ima razloga? Zamislimo da se u Vodicama sastane 20 nogometaša ove naše jadne 1. nogometne lige, u nekom od hotela. Bi li novinarima to bilo zanimljivo? Povisimo uloge, zamislimo da Madonna, Mel Gibson, Lady Ga Ga, Bob Dylan i još sto dvadeset likova sličnog profila odu tulumariti u neki hotel u Švicarskoj. Bi li novinari to popratili? Sad se s pop stranica i red carpet rubrika, vratimo na one prve novinske stranice na kojima su političari, financijaši, bankari i ostali globalni mrdatori… Je li jasnije?
Zavjera, a ne teorija zavjere
Desetljećima, zapravo od 1954. godine kada su se prvi put sastali u hotelu Bilderberg u Nizozemskoj i tako dobili ime, ova grupa sastaje se svake godine i u pravilu na osnovu njihovih sastanaka, u bliskoj budućnosti događaju se važne stvari – događa se globalna politika, ratovi, globalne financije, događa se sve. Kada se u vrijeme posljednjih američkih izbora Bilderberg društvo okupilo u SAD-u, limuzine u medijima tobože suprotstavljenih demokratskih kandidata senatora Baracka Obame i Hillary Clinton, uputile su se undercover upravo tamo pod okriljem mraka. Demokratski predsjednik postao je Obama, a gospođa Clinton državnom tajnicom. Svojedobno je na Bilderberg sastanak bio pozvan i Bill Clinton koji je kasnije čak javno to priznao i snimljen je u svom nepromišljenom odgovoru na jednom javnom događaju s novinarima. Prije nego što se vinuo u visine britanske politike, Bilderberg je pohodio i Tony Blair, a 1990. godine našao se tamo i Lord Carrington koji je puno poznatiji našoj publici zbog svoje uloge u ratovima na području bivše Jugoslavije. Sve što se događa u zapadnoj hemisferi, prvo se dogodilo iza zatvorenih vrata na sastancima Bilderberg grupe. I to nije "teorija zavjere". To čak nije ni teorija. Ali to svakako jest zavjera. To je zavjera biblijskih razmjera. I to je činjenica. Tužna jer otpor je nikakav.
Ako pogledamo način kako se ta druženja održavaju, bez interesa medija, daleko od javnosti, ako sagledamo tko tamo dolazi pod okriljem tajne službe i policije zemlje domaćina, vrlo brzo postaje jasno da tu nešto ne štima. Ti ljudi su uvjerljivo, bez imalo dvojbe, najbogatiji i najmoćniji ljudi na planeti Zemlji. Tim ljudima odavno ničega ne nedostaje i oni ne znaju što će od obijesti, osim gladovati za političkom moći i igrati se bogova. Oni pojma nemaju što će s novcima koje imaju. Odavno su prerasli najskuplje automobile, jahte, vile, potrošili najbolje kurve, droge, vina. Ako ih zaboli, lako nabavljaju novu krv, organe koji se, prema sve više izvora koje više nije moguće ignorirati – samo za njih "uzgajaju" na ljudskim farmama. Oni su na čelu globalnih pedofilskih mreža i ne samo da jebu – jer oni doslovno jedu malu djecu! I nije to samo infišacija pisaca i istraživača poput Davida Ickea kojeg, bajdvej, nikad nitko od njih nije tužio za klevetu.
Rockefellerovi, faraoni našega doba
Što je čudnije, ako hoćete, veća "teorija zavjere" od činjenice da se takvo društvo okuplja daleko od medija, javnosti i da nikoga nije briga za to? Ljudi jednostavno ne vjeruju da je takvo što moguće jer svijet funkcionira po sistemu – da se takvo što događa, svijet bi odavno znao za to, pogotovo u ovo doba brzih medija…. No, što kad tim sastancima prisustvuju od prvoga dana vlasnici najvećih medija poput R. Murdocha? A i oni su samo niže rangirani ogranci duboko isprepletenog, umreženog korporacijskog vlasništva utemeljenog prvo na nafti, a kasnije i financijama preko kupnje većine svjetskih banaka, sve u rukama nekolicine obitelji nad kojima je na vrhu paklene te piramide neizbježna Rocekfeller dinastija čiji je patrius David bio i na prvom Bilderberg sastanku u Nizozemskoj. Ta, gotovo bez ikakve sumnje najbogatija obitelj na planeti, iako o tome Forbes (koji je, naravno, u njihovim rukama) ne piše dok se igraju top listama s Bill Gatesom i fikus ruskim oligarsima, drži u rukama nezamislivo bogatstvo i moć već više od sto godina. I koliko god to nevjerojatno na prvi mah izgledalo, ovaj naš svijet manji je nego što možemo zamisliti. Toliko malen da stotinjak moćnika upravo u ovom trenutku odlučuju sudbinu svijeta, baveći se Libijom, Iranom, Izraelom, financijskim kolapsom i konačnim i otvorenim preuzimanjem svijeta kao u doba faraona ili rimskih careva. Gdje će oni brutalno vladati, a ovce će robovati. Ovce već sad robuju potlačeni pod lihvarskim kamatama i nehumanim uvjetima života, stresu, bolestima, ali to je ništa prema onome što slijedi ne izbori li se većina od ropstva, ne pobuni li se ljudska većina protiv njihovih okova. Ti ljudi odavno ne poznaju empatiju, osjećaje za muke onih koje sustavno izrabljuju, ubijaju tobožnjim cjepivima, AIDS-om, chemtrailsima, GMO hranom, perverznim zakonima itd. Oni su Geeko iz Wall Streeta puta 10 milijuna. Hitler je bio njihov šegrt, pokusni kunić za holokaust Novog svjetskoga poretka. Oni preuzimaju scenu, oni zauzimaju scenu. Tiho, iza kulisa, dok se svijet raspada u jazu između sve siromašnijih i male grupe super bogataša. Tko im pokuša parirati, nestaje. Bio on John F. Kennedy ili Strass Kahn – sasvim je svejedno jer oni posjeduju sve – CIA, NSA, POA, smišljeni su samo radi toga da budu njihov servis. Javnost sluša i slijepo vjeruje u SVE što im ONI serviraju. Sve ostalo su priče za malu djecu.
Bilderberg 2011. događa se baš u trenutku kad Hrvatska iščekuje svoju EU sudbinu. Zanimljivo je to i možda se posjet Pape može promatrati i u tom kontekstu, pogotovo ako Hrvatska danas dobije ono što državni vrh i opozicija priželjkuju, a sve više građana svjesnih EU-sranja polako odbacuje. Kao NATO zemlji pod imperijalnom Prada papučom Vatikana, Hrvatskoj očito iz Bilderberg razloga dionice rastu, naravno ne zbog hrvatske pameti. Njihove je planove teško prokužiti ali dobro je znati da ih jako živcira sve češći interes javnosti, blogera i neovisnih web portala jer i ove su godine mnogi demonstrirali u St. Moritzu i činjenica je da se dio javnosti budi. Pitanje je samo ima li vremena, ima li šanse većina protiv tih povampirenih neljudi, ratnih zločinaca, ubojica, silovatelja i manijaka žednih moći, pohlepnih do srži?
Jel i Justin Bieber sudjeluje tamo? Čuo sam da je on kao najutjecajnija osoba na svijetu...
Nije mi jasno zašto bi netko bio protiv GMO hrane? Zar ne bi bilo super npr. da imamo biljke na kojima rastu ispečene palačinke punjene marmeladom, kakaom, orasima i šlagom? Ne mogu, a da ne primjetim da je problem što GMO tehnologija još nije dovoljno razvijena i premalo se u nju ulaže...
Nije mi jasno zašto bi netko bio protiv GMO hrane? Zar ne bi bilo super npr. da imamo biljke na kojima rastu ispečene palačinke punjene marmeladom, kakaom, orasima i šlagom? Ne mogu, a da ne primjetim da je problem što GMO tehnologija još nije dovoljno razvijena i premalo se u nju ulaže...

Nego, roboti da nam brisu guzice, lutke za sex na baterije, da nam hrana raste ko u mindfuck prici... Neki ljudi zele bit nesto Vise... Nikad nista proizvedeno nece biti tako zdravo kao sto je prirodno. Doduse vise niti Eko certifikati o proizvodnji hrane nisu pouzdani.
Sad bi ti da ti izraste super fini i super zdravo nesto sto je hranjeno preko cjevcice - neki opce zaboravljaju da su samo - l(j)udi.
kako može bit umjetna hrana bolja od normalne??
kako može bit umjetna hrana bolja od normalne??
Na više načina:
- može prouzrokovati manje zagađenja pri proizvodnji za identični finalni sastav
- "umjetne" soli (npr. kalcij klorid) manje oštećuju bubrege od prirodne soli
- šećeri i masti sa suprotnom orjentacijom molekula (mislim desnom... davno sam čitao o tome) manje se vezuju u tkivo pa ne uzrokuju debljanje
- na dugim svemirskim putovanjima vjerojatno će biti lakša za proizvodnju i održavanje, a za isti hranidbeni i zdravstveni efekt
- pretpostavljam da je lakše kontrolirati da u sastavu nema pesticida, teških metala i slično, a da ima proizvoljna koncentracija vitamina
- ako sretnemo vanzemaljce, određena je mogućnost da na Zemlji uopće ne mogu preživjeti bez hrane koju bismo sintetizirali kao "umjetnu"
Naravno da ako netko hoće zbog profita, može napraviti i umjetnu hranu lošiju od normalne.
tek kad naprave tabletu addon za povecanje djoleta ,onda mozemo preci na druge teme, povecanje zrna graha na 2kg i sl.
Pa ko se još boji nekih Krastavaca pogotovo domacih,
to su glupandarije na kubik fino pogledaš od kud su porjeklom i ak piše Kroejša ili Hercegovina isti jarac a takvi su po Konzumu, Merkatoru pa onda i Getrou jel su im ovi zadni i vlasnici pa nema frke.Kakav je problem pogledat od kud je neka roba, a to danas i piše obicno tj mora pisat i treba kupovat Hrvatsko itekak kaj se više može eto ja sam se razbil ko budala od domacih Krastavaca u ovih par dana valjda sam ih pojel vec 5 kila.
nema ti tu pomoci. pise na deklaraciji porijeklo namirnice. neznam sto jos treba...da postave sliku seljaka koji ga je uzgajao i njegov oib?
rulja tako reagira...ako u indiji otkriju da pavijani ili babuni prenose neku zarazu, odmah ce svi odustat od kupovine plisanih majmuncica u nekoj magmi ili sl.
to sa zdravom hranom je upitno do boli,pa nećete postati besmrtni ako se trpate s tim glupostima
ja recimo obožavam aditive,makar sam zabrijao jednom na domaće i ultra zdravo,sad jedem samo ono što je ukusno,manje količine
Samo mi jedna stvar nije jasna vezana za Pride opcenito. Cemu fetisisticka odjeca? Cemu feminizirano oblacenje muskog dijela povorke? Cemu golotinja? Mozda pride nebi imao ovako los glas da nije toga.
(s)izgoreo any word on this?
napokon se s nekim slažem u ovoj temi
ahha..ovi iz Dnevnika na FB..navalili ko konji da se gleda uzivo parada..
ja san im rekao kad bude neki nered da obavjeste da se prikljucim
...i uzmu oružje u svoje ruke. 
i nađu objekt za svoje primitivne strasti u što slabijem protivniku,u ovom slučaju svojim sugrađanima,mahom nenasilnoj i obrazovanoj djeci
Samo mi jedna stvar nije jasna vezana za Pride opcenito. Cemu fetisisticka odjeca? Cemu feminizirano oblacenje muskog dijela povorke? Cemu golotinja? Mozda pride nebi imao ovako los glas da nije toga.
Di si vidio takvu odjeću? U Splitu?
Ja na streamu vidim samo normalno obučene ljude.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/policija-preventivno-privela-50-osoba-zasad-bez-incidenata.html
Sad mi recite, tko je nenormalniji i primitivniji?
Ovi koji pjevaju ubij pedera?
Pretpostavljam da je Cerina jedan od takvih koji bi pljuvali, vrijeđali čak i tukli.
Onaj tko ovo može podržavati vrhunski je pokazatelj debilizma ljudskog roda. Jad i bijeda.
Di si vidio takvu odjeću? U Splitu?
Nisam u Splitu trenutacno. Vidjao sam je u zagrebu i slicno.
@provokatori: 3 dana pricamo o ovoj temi bez ikakvih provokacija, tenzija, vrijedjanja i slicno. Jedino nam je cerina redom lijepio TD al dobro, on se ne slaze sa nama :)) Ako cete pisati ovakve stvari onda radije pricekajte da zavrsimo sa ovom temom pa se vratite. Eto to je jedna lijepa kulturna zamolba 
@Danny - cerina je online :) Nije on na paradi.
@Cerina - Marley kojeg imas za avatar je pozivao na ljubav i mir.
to je to
"Na Rivi je oko 20000 ljudi, među kojima 8000 onih koji prosvjeduju protiv parade"
"Gađaju sudionike petarda, ljudi počeli bježati. Situacija polako izmiče kontroli"
haha oni mislili da je ovo zagreb pa mogu slobodno paradrat
@tnakir ja sam rekao da neidem na paradu, jer je mrzim a i nisam slobodan danas