Lajk dis. Baj di ada peason. Lajk ajsKRIM.
aaaaaahahahaaha...dajte onaj klipic na poruku dana.
Lajk dis. Baj di ada peason. Lajk ajsKRIM.
aaaaaahahahaaha...dajte onaj klipic na poruku dana.
Ja se ne smijem svacemu, al ovo je bilo za dobit grceve u trbusnim misicima. Predobar video.
I na kraju 3 najbolja uratka poslati na Lidrano i u Modru Lastu :D
Negdje je torente rekao da bi naj user na forumu bio onaj koji kaže da je gay, ateista, crnac...
Evo neš' jednako smješno. Oficir JNA, srbin, i katolički svečenik. I to je sve jedan čovjek. 
Rojs i Spajić pričaju o gay populaciji..
Još ima nade da će se povijesna trianonska nepravda ispraviti!
http://www.h-alter.org/vijesti/hrvatska/madjarski-neonacisti-u-posjetu-osijeku
"Obučen u crno odijelo István Szávay izgledao je mnogo urednije nego na lanjskim fotografijama, na kojima je prikazan u potpuno pijanom stanju i spolovilom u rukama."
Da, takve sitnice poput spolovila u rukama primitivnoj masi zapadnu za oko i onda ti o tome kenjaju i kad treba i kad ne treba....
Zašto moderatori nemaju zvijezdice? A Drago ima 2?
Što se događa sa našim forumom?
Njihovo cedo (forum) se okrenulo protiv njih. Izgleda da je Bug forum u pubertetu pa se protivi autoritetu svojih roditelja.
Btw jutros dok sam isao na posao prosao sam preko rive - puno je "antigayparade" plakata tipa "Oni ce ebat vase unuke i sinove" (!?!?!?) sa slikom di jedan muskarac drzi falus drugog muskarca :))))) Koji primitivizam i latantni homoseksualizam:)
Btw jutros dok sam isao na posao prosao sam preko rive - puno je "antigayparade" plakata tipa "Oni ce ebat vase unuke i sinove" (!?!?!?) sa slikom di jedan muskarac drzi falus drugog muskarca :))))) Koji primitivizam i latantni homoseksualizam:)
Dok god nema fizičkog nasilja neka svatko trubi svoje...
Ma oduvijek sam znao da postoje i normalni u cijeloj toj priči. Čovjek je vidio da ovako ne ide, da je Cammeo prejak i da nudi više, pa se prilagodio.
Često prođem pored raznih taxi stajališta, ekipa češka jajca i čeka poziv, dok je Cammeov telefon stalno pun i ispričavaju se što nemaju dovoljno vozila. Samo je pitanje kad će ih nabavit i maknut ove gljive iz prometa - napokon.
Preživjet će oni koji će se prilagoditi tršištu, poboljšati ponudu i unaprijediti uslugu.
Uostalom u čemu bi se rađe vozili, 10 godina starom merđi ili Xari Picasso u kojoj je vozačev klinac jučer nadrobio pol kile čipsa, kojeg vozi tip nadrkan jer ste ga prekinuli u partiji šaha ili popodnevnom drijemanju ili u uređenom autu, s besplatnim internetom i vozačem koji poslu prilazi profesionalno?
Dobro danny istina Bog po Zagrebu zaista ima i preko 25g starih taxi-ja, mislim kad sam vidio, karavan čini mi se da je, opel omega prva valjda, reko pa di ćeš jbte...Em je skup, em je trul, tako da eto, još jedan plus za Cammeo i pojavu konkurencije.
Ono što moram naglasiti kao ozbiljan nedostatak Cammea je apsolutna prometna nekultura, vozači su im mahom dripci od 18-22g koji veze rođene nemaju, šaltaju se po zelenom valu po trakama bez žmigavca, zaustavljaju di stignu pri punom gasu, naglo koče, izvode polukružne gluparije i mislim iskreno da ih pola nije položilo vozački u Zagrebu.
Otkud su ti ljudi došli ja stvarno ne znam, ali moje je mišljenje kao skoro 10-godišnjeg vozača bez ozbiljnijeg sudara, da kucnem u drvo, da nije ispravno i zdravo čak po druge vozače, kad dođu ljudi sa vozačkim dozvolama iz selendri, i voze rally-e po Zagrebu.
Otkad je Cammeo u našem gradu svjedočio sam stvarno svačemu, a jedan me čak uspio i pogoditi u zadnji blatobran, toliko o tome.
Da, a radio Taxi taksisti su poznati po kulturnoj i ispravnoj vožnji. ;-)
Ma nisu normalni stvarno, pre pre često. Nekad vozim i ne vjerujem šta frajer izvodi, samo usporim i smijem se.
Ima stvarno bahatih i umišljenih taksista, a ovo za cameo da vozi dosta klinaca je istina. Zasada nisam doživio nikakav incident s njima, ali sam par puta primjetio da se neki voze malo preopušteno no kako Danny kaže nisu ni ovi ništa bolji.
Poznavajući ovu državicu, očekujem da mu uprava oduzme licencu 
Ni meni.
Koliko vidim ovdje, "institut produljenog kaznenog djela" je i inače problematičan, tako da nije jasno zašto je Vrhovni sud odlučio primijeniti ga bez nekog jako dobrog razloga.
Možda zato što su nam suci Vrhovnog suda skupljeni "s koca i konopca", odnosno došli su na svoja mjesta političkom trgovinom?
Kao što znamo, naši suci Ustavnog suda (dakle, nije isti sud, ali je indikativno) su bivši referenti i općinski načelnici, imamo jednog "doktora prava" koji je sudac Ustavnog suda RH, a doktorirao je 2009. u Bihaću; ustavnog suca koji je bio šef HIS-a i inače imao dovoljan (2) iz Ustavnog prava na faksu, sutkinju zbog koje su mijenjani minimalni uvjeti za prijam u Ustavni sud i tako dalje i tako dalje...
Nakon što netko oslobodi pijanog balavog seronju koji iz čista mira automobilom ubije dvije cure zato jer je iz "društveno prihvatljive obitelji", mene niti jedna presuda domaćih sudova ne može začuditi...
Dobro, malo si prestrog. Dečko je ipak osuđen na dvije godine pakla u zatvoru potpuno otvorenog tipa...i to nakon što je prije toga morao završiti skupocjeni fakultet u Švicarskoj.
Jadan mali 
A pazi ove debile: http://www.jutarnji.hr/rovinj--ruzica-rosaci-eterovic-brutalno-je-napadnuta--pretukli-su-je-susjedi/952050/, odnosno izjavu MUP-a: "Za sukob su krivi loši odnosi.".
Da, kreteni, to razumijemo i sami da kad jedan susjed pretuče drugoga, to vjerojatno nije uradio zabunom, a u stvari ga je htio poljubiti, već zato što ga mrzi.
Ono što ljude zanima je zašto ni na koji način četiri prijave ranije niste upozorili nasilnike da ćete ih imati na oku, vodili ih na obavijesne razgovore da shvate da mislite ozbiljno i općenito niste qurcem mrdnuli iako ste imali prijave?
Međutim, klincu koji je na fejsu napisao da ne voli Papu napravili ste premetačinu stana. Keep up the good work! 
Ma neeee...krivo gledaš na to. Murja radi mudro, potiho i iz sjene, da ti i ne znaš.
Evo, u tom konkretnom primjeru, naprave zapisnik...i sad si ti misliš "nije to ništa, murja niš' ne radi", ali vraga!
Taj zapisnik će biti dokaz na sudu, kada ih susjedi konačno ubiju 
Tak da...prestrog si 
čuj ne opravdavam nikakvo nasilje,ali ne bi baš u svemu vjerovao novinama,bilo bi interesantno čuti izjavu napadača
ovo mi daje za pravo da sumnjam : "Susjedi mi godinu dana, otkad sam kupila nekadašnji magazin koji preuređujem u apartman, zagorčavaju život, prijete mi i tjeraju majstore"
možda im godinu dana radi takvu buku da su ovi kolektivno zapsihozili
pa uvijek su komicne i sterilne izjave bilo kojeg glasnogovorinika ,bila to prometna ili krim murija.
jednima se nisi prilagodio uvjetima na cesti pa makar padali asteroidi,a drugima su uvijek izvidi i radnje u tijeku.
e...bice su mislili na onog iz drustveno prihvatljive obitelji, da to nemoze biti bilo koja obitelj, vec samo ona koja kupuje hotele za kunu.
Da, oni provode "mjere i postupanja", a bogami se ne ustručavaju ni "izvida"!
Nema tu zajebancije.
čuj ne opravdavam nikakvo nasilje,ali ne bi baš u svemu vjerovao novinama,bilo bi interesantno čuti izjavu napadača
ovo mi daje za pravo da sumnjam : "Susjedi mi godinu dana, otkad sam kupila nekadašnji magazin koji preuređujem u apartman, zagorčavaju život, prijete mi i tjeraju majstore"
možda im godinu dana radi takvu buku da su ovi kolektivno zapsihozili
A možda je kao ona mitska 80-godišnja četnikinja pod suknjom držala šarac i pucala po ekipi pa su je morali satrat?