Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.281.540
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Psiho246 kaže...

Nema tu mrznje, ima samo debilizma.

To je kao da ja vjerujem u djeda mraza i ti me pokusavas uvjeriti da on ne postoji, dok ja tupo tvrdim i ne moze me se razuvjeriti da on postoji.

Ali to ne mjenja cinjenicu da djed mraz ne postoji i da bih ja u tom slucaju bio debil.

Ti poistovjećuješ djeda mraza i Boga?

Djed Božićnjak ili Djed Mraz (eng. Santa Claus, Father Christmas) je izmišljeni lik koji djeci donosi darove za Božić. Danas je popularan širom svijeta, a često se, u božićno vrijeme, pojavljuje kao zaštitni znak Coca-Cola kompanije

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 13:35 (cuspajz).
18 godina
cuspajz kaže...
Psiho246 kaže...

To je kao da ja vjerujem u djeda mraza i ti me pokusavas uvjeriti da on ne postoji, dok ja tupo tvrdim i ne moze me se razuvjeriti da on postoji.

Ali to ne mjenja cinjenicu da djed mraz ne postoji i da bih ja u tom slucaju bio debil.

Ti poistovjećuješ djeda mraza i Boga?

Djed Božićnjak ili Djed Mraz (eng. Santa Claus, Father Christmas) je izmišljeni lik koji djeci donosi darove za Božić. Danas je popularan širom svijeta, a često se, u božićno vrijeme, pojavljuje kao zaštitni znak Coca-Cola kompanije

OMG!

Ironija u svojem najboljem svijetlu! {#} {#}

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Evo dobit cu opet crveni kad Drago dođe iako je ontopic...

Vjera je osobna stvar svakog pojedinca...

Vjera daje utjehu i nadu, i utoliko Bog postoji, jer ako dovoljno ljudi vjeruje u određenu ideju ona je stvarna...

Isto kao i što je DJED MRAZ stvaran... jer zapravo svi smo mi to ili ćemo biti kad budemo imali djecu...

I što fali tome? Ama baš ništa... Vi koji ne vjerujete nemojte pametovati molim vas... Ostavite nas na miru...

A to sto prigovarate da se crkvi daje bla bla bla bla...
Ugovor je takav jer je Vatikan em prvi (za razliku kako je praksa zadnji) priznao HRV, em je javna tajna da su nam novčano pomogli za vrijeme rata...

Zato... ajde malo razmislite prije nego napišete nešto...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
18 godina
Sale_ds kaže...
Radim do 1 i trcim da bi stigo na vlak u 13:14,ali gle cuda...bas ovu nedjelju ne vozi, a sljedeci je u 14:27 (ako i taj dode)...MA PREDIVNO

Ma hajde barem malo rekreacije, a ako nisi znao ova ti je nedjelja manje više neradna, ovisno o potrebama (to je vjerojatno onaj raspored vožnje primjenjen za blagadane).

Ja radim do 6 i onda dvoje jaja na biciklo i vozi kući (ako mi neko ne izbuši gume u međuvremenu) pa barem ne ovisim o onom buretu bez dna zvanom HŽ iliti Hrvatska Žalost. 

Sretan put

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
18 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

Vjera daje utjehu i nadu, i utoliko Bog postoji, jer ako dovoljno ljudi vjeruje u određenu ideju ona je stvarna...

Isto kao i što je DJED MRAZ stvaran... jer zapravo svi smo mi to ili ćemo biti kad budemo imali djecu...

I što fali tome? Ama baš ništa... Vi koji ne vjerujete nemojte pametovati molim vas... Ostavite nas na miru...

A to sto prigovarate da se crkvi daje bla bla bla bla...
Ugovor je takav jer je Vatikan em prvi (za razliku kako je praksa zadnji) priznao HRV, em je javna tajna da su nam novčano pomogli za vrijeme rata...

Zato... ajde malo razmislite prije nego napišete nešto...

Prva zemlja koja je priznala Hrvatsku je Island, a ovo sto si napisao je hrpa drekeca.

Ne zamjeram ti, buduci da vjernik jednostavno nije u mogucnosti baratati argumentima jer ih nema.

Nadam se da si pogledao video koji sam ostavio onom kick bokseru mirotvorcu/vjerniku. {#}

Jedino sto se slazemo jest da je djed mraz stvaran koliko i ta tvoja religija. Bazirani su na identicnim pravilima.

- Psiho246
18 godina
Dr. Zoidberg kaže...
tnakir kaže...

Ja sam pricao o stvarnim silovateljima, ubojicama i pedofilima. Ne onima koji mastaju o silovanju i napastovanju male djece.

Pedofili su oba, osim što je jedan zlostavljač.

Po meni je vrlo bitno raditi distinkciju. Jer jedno može biti bezopasno, ako ostane samo u glavi, ali drugo je pogubno i vrlo opasno.

Da, krivo sam se izrazio, u pravu si.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
18 godina
neaktivan
Kako bi se reklo... pametniji popušta...

Over and out...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
18 godina
neaktivan

1) Vjera daje utjehu i nadu, i utoliko Bog postoji, jer ako dovoljno ljudi vjeruje u određenu ideju ona je stvarna...

2) Zato... ajde malo razmislite prije nego napišete nešto...

1) Čega si se ti napušio!?

2) Prihvati svoj vlastiti savjet.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
18 godina
Kako bi se reklo... pametniji popušta...

Over and out...

Pametniji ne vjeruje u gluposti, a ti se ne povlacis jer si pametniji nego zato jer nemas argumenata. {#}

Slijepo vjerujes u ono u sto te drustvo naucilo da vjerujes, te kad si stjeran u kut drugacije ne znas.

http://m.blog.hu/gr/greenr/image/dr_house_atheism.jpg

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Azr43l kaže...
Sale_ds kaže...
Radim do 1 i trcim da bi stigo na vlak u 13:14,ali gle cuda...bas ovu nedjelju ne vozi, a sljedeci je u 14:27 (ako i taj dode)...MA PREDIVNO

Ma hajde barem malo rekreacije, a ako nisi znao ova ti je nedjelja manje više neradna, ovisno o potrebama (to je vjerojatno onaj raspored vožnje primjenjen za blagadane).

Ja radim do 6 i onda dvoje jaja na biciklo i vozi kući (ako mi neko ne izbuši gume u međuvremenu) pa barem ne ovisim o onom buretu bez dna zvanom HŽ iliti Hrvatska Žalost. 

Sretan put

LOL kaj je danas i blagdan neki? Ja ti radim i petke i svetke tak da nemam pojima. Jedini neradni dani su mi Bozic, Nova Godina i Uskrs :/

No ima malo svjetla u mojem danu..bit ce da je raspored voznje pomaknut (sva sreca unaprijed) jer je vlak dosao u 13:24. No mogli su to barm izvjesit negdje, na niti jednoj stanici nigdje nista ne pise -.-, a u voznom redu stoji da taj vlak vozi..hmm nije da prvi put putujem vlakom pa da sam se zahebo :s

Ovo za HZ = Hrvatska Zalost ti je dobro {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
protjeran
Sale_ds kaže...
Azr43l kaže...
Sale_ds kaže...

Sretan put

LOL kaj je danas i blagdan neki? Ja ti radim i petke i svetke tak da nemam pojima. Jedini neradni dani su mi Bozic, Nova Godina i Uskrs :/

No ima malo svjetla u mojem danu..bit ce da je raspored voznje pomaknut (sva sreca unaprijed) jer je vlak dosao u 13:24. No mogli su to barm izvjesit negdje, na niti jednoj stanici nigdje nista ne pise -.-, a u voznom redu stoji da taj vlak vozi..hmm nije da prvi put putujem vlakom pa da sam se zahebo :s

Hrđavo Željezo.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina

Vjera je ok stvar, ali vjera NIJE religija. Sama pomisao da "ljubiš boga", jer te netko naučio, meni je nakaradna.

Da se rodiš negdje u šumi i živiš tamo, bez doticaja sa raznim "vjerskim knjigama", ne bi znao za nikakve bogove iz raznih knjižica, napisanih od strane, ni manje ni više nego ljudi i to je*eno neukih ljudi... ali bi mogao imati vjeru da postoji bog, nekakvo nadnaravno biće, ako imaš potrebu vjerovati u to.

Taj "šumski čovjek" bio bi vjernik u izvornom smislu riječi....silne milijarde ljudi vjeruju u nekakve priče iz raznih knjiga i klasificiraju se kao vjernici, a u biti su samo pripadnici "vjerske stranke"

Razlika je jasna i nimalo uvredljiva, samo je meni smiješno gledati sve to.

Dakle, da skratim, vjera nije religija i obrnuto i ne vidim zašto bi bilo uvredljivo raspravljati o tomu?

18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
...

I evo ti jos:

e, da, da... to svevremenska himna slobodi i putokaz za promišljanje oslobođeno inhibicija koje nameće općeprihvaćena etika abrahamskokapitalističke mafije, te moja agenda tj. podsjetnik kada se ukiselim u klišeizirnim murky wattersima predrasuda... eh opet sam pompozan a i patetičan2{#}

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 14:44 ((s)izgoreo).
18 godina
eevek kaže...

Vjera je ok stvar, ali vjera NIJE religija. Sama pomisao da "ljubiš boga", jer te netko naučio, meni je nakaradna.

Da se rodiš negdje u šumi i živiš tamo, bez doticaja sa raznim "vjerskim knjigama", ne bi znao za nikakve bogove iz raznih knjižica, napisanih od strane, ni manje ni više nego ljudi i to je*eno neukih ljudi... ali bi mogao imati vjeru da postoji bog, nekakvo nadnaravno biće, ako imaš potrebu vjerovati u to.

Taj "šumski čovjek" bio bi vjernik u izvornom smislu riječi....silne milijarde ljudi vjeruju u nekakve priče iz raznih knjiga i klasificiraju se kao vjernici, a u biti su samo pripadnici "vjerske stranke"

Razlika je jasna i nimalo uvredljiva, samo je meni smiješno gledati sve to.

Dakle, da skratim, vjera nije religija i obrnuto i ne vidim zašto bi bilo uvredljivo raspravljati o tomu?

Takvog vjernika osobno postujem, jer ni ja ne mogu sa 100% sigurnoscu reci da bog ne postoji (iako osobno smatram da ne postoji), ali sa 100% sigurnoscu mogu reci da su religije izmisljene gluposti.

- Psiho246
18 godina

Gledajte sad emisiju "nedjeljom u 2", gostuje neki svecenik koji govori bolnu istinu o HDZ-u... (a i SDP-u), vec dugo nisam uzival u rijecima jednog svecenika...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
18 godina
Sale_ds kaže...
Azr43l kaže...
Sale_ds kaže...

Sretan put

Dođe Papa i eto blagdan i neka je. Znam ja kako ide priča sa HŽ-om jer sam 4 godine u ZG-u išao vlakom u školu i nazad.

Blago tebi kad imaš slobono za blagadane ja nemam ni to. Radim i na Božić i na Uskrs i na Novu godinu, još se napravih pametan prije 10-ak godina pa išao ganjat da kao kršćanin imam pravo na te blagdane bit' kod kuće, al' jok ne može, malo je falilo i da otkaz popušim. Manjine imaju pravo na svoje blagdane al' mi nemamo. Otad sam promijenio vjeru. I sad sam nevjernik. Možda pređem u kakvu manjinu i to da uganjam neku koja ima najviše blagdana i slobodnih dana i neradnih dana.

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
16 godina
Batista kaže...

Gledajte sad emisiju "nedjeljom u 2", gostuje neki svecenik koji govori bolnu istinu o HDZ-u... (a i SDP-u), vec dugo nisam uzival u rijecima jednog svecenika...

Grubišić je posebna priča.

Čovjek koji se otvoreno bavi politikom, dok ostatak crkve to radi u rukavicama...i čovjek koji ima itekako puno stvari za reći koje ne idu KC u prilog.

Djeluje mi kao "crkveni romantičar", a kao takav automatski nema šanse u jednoj organizaciji poput današnje KC.

Čovjek koji se zalaže da se odvoje vjernici od "papirnatih vjernika", kako on zove sve kvazi-vjernike oko nas, koje država i crkva sustavno kreiraju, od mene može dobiti samo aplauz i iskreno divljenje.

Barem pokazuje da ima ljudi sa kičmom unutar KC, ljudi koji drže do onoga do čega bi trebali - ljudi, a ne statistike, novca i pozicija. Dakle, neki su i dalje vođeni isusovim načelima i ljubavlju, a ne mišlju da je samo bitno da se "odradi posao"

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 14:53 (eevek).
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

aaa, pa nije to neki svećenik, to je Ivan Grubišić, jedno od rijetkih blistavih svjetala u crnom crnilu hrvatskog katoličkog tunela a i šire rekao bih, te jedan od rijetkih katoličkih intelektualaca ako ne i jedini koji predstavlja njeno lijevo i liberalno krilo u nas

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 15:03 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
eevek kaže...
Batista kaže...

Čovjek koji se zalaže da se odvoje vjernici od "papirnatih vjernika", kako on zove sve kvazi-vjernike oko nas, koje država i crkva sustavno kreiraju, od mene može dobiti samo aplauz i iskreno divljenje.

da mi je on svećenik,bio bi u prvom redu na  njegovim misama,pratim njegovejavne istupe godinama
 za mene uz pokojnog gotovca i vukova,trenutno jedan od najvećih hrvata

edit: o pa di si brate izgoreo{#}

Ave Imperator, morituri te salutant !
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 15:06 (seneka).
18 godina
neaktivan

hmmm... u boga treba vjerovati jer ima placebo učinak na pojedinca koji je neutješan i beznadan? problem je u tome što je taj placebo sveobuhvatan pa je tada onda bog placebo i za samu smisao života koja nakon konzumacije postaje potpuno bizararna odnosno orijentirana prevarom, dakle ispada kako samu smisao života treba tretirati kao bolest koju je potrebno liječiti placebolikim bogom

tada se ne treba čudom čuditi što je čovjek upravo na njegovu sliku sav fejkan i naopak a nakon toga pod utjecajem takvih lijekova još jadaniji, frustriraniji i umorniji u društvu artikuliranom, izgrađenom i liječenom abrahamovskim religijama i pripadajućim ljekarnicima...

BTW. zar jedini ja primjećujem poveznicu između seksualnih fantazama svećenika katoličke crkve te religijskih motiva kao izravano uzročno posljedičnu vezu koju ta crkva potiče... od obožavanja djece kao jedinih nešto nevinijih bića od doba prije protjerivanja adama i eve ta isusa pa naovamo, do mazohističkog suosjećavanja sa isusovim mukama pa sve do kontradikcija o uzaludnom prosipanju sjemena

S jedne strane seksualnost se raspaljuje i odvodi u extreme dok se s druge strane izričito zabranjuje i to bilo kakva osim u svrhu reprodukcije... pod takvom tlakom i urođenom čovjekovom seksualnošću koja se mora zatomiti da bog nebi plakao za izgubljenim sjemenom, seks postaje prljavi prikriveni tabu kojega se valja stidjeti a čovječanstvo neurotični frustrirani talac kršćanstva

eee, gdje smo mi od seksualnih sloboda antike, ovom našom civilizacijom vlada i još dugo će vladati stid kao podsvjesna kulturološka potka svih stvari s kojima se bavimo

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 19:28 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
boxer kaže...
Psiho246 kaže...
bla bla

Vidiš kako je zanimljivo koliko si zapravo netolerantan i zadojen mržnjom a u prethodnim postovima pišeš o lažnom humanizmu. Dvostruki standardi ili podvojena ličnost?

Ti očigledno imaš problema u razumjevanju nekih stvari.

Ne nameće tebi nitko ništa, ne ubacujem ti nikakve riječi, ne uvjeravam te da "djed mraz" postoji, i  ovo nije napad nego konstatacija da imaš dvostruke standarde.

I dalje si čovjek ogrezao u mržnju prema svemu "vjerskom" sa dvostrukim  standardima, lažnom tolerancijom i općenito ispraznim i traljavim konstatacijama.

Budala bio, budala ostao...
18 godina
boxer kaže...
Psiho246 kaže...
boxer kaže...
Psiho246 kaže...
bla bla

Vidiš kako je zanimljivo koliko si zapravo netolerantan i zadojen mržnjom a u prethodnim postovima pišeš o lažnom humanizmu. Dvostruki standardi ili podvojena ličnost?

Ti očigledno imaš problema u razumjevanju nekih stvari.

Ne nameće tebi nitko ništa, ne ubacujem ti nikakve riječi, ne uvjeravam te da "djed mraz" postoji, i  ovo nije napad nego konstatacija da imaš dvostruke standarde.

I dalje si čovjek ogrezao u mržnju prema svemu "vjerskom" sa dvostrukim  standardima, lažnom tolerancijom i općenito ispraznim i traljavim konstatacijama.

Pricas gluposti i umjesto da argumentiras svoj stav, napadas mene i prozivas me da imam dvostruke standarde sto nema veze sa pamecu.

Ne budi blesav, nemoj takve gluposti pisati. Ja sam jedina nereligiozna osoba u svojoj obitelji, nadam se da ne insinuiras da i njih mrzim.

Ali bravo!

Samo potvrdujes sve sto sam do sada rekao. Sa religioznom osobom se nije moguce raspravljati, buduci da ce u nedostatku argumenata i zdravog razuma upravo ovako napadati i iskrivljavati necije konstatacije.

Skolski primjer.

Rade reci nesto sto ce pridonijeti diskusiji, ovdje predmet nisam ja vec religija ili opcenito problemi u drustvu.

Vrati se na topic, ili su napadi protiv osobe jedino sredstvo s kojim ti mozes diskutirati o toj temi?

Normalno da je, sve ostalo bi bilo klasicno trabunjanje jednog vjernika.

Ako tvoj odgovor bude slican tvojem predhodnom postu, razocarat cu se u tebi i jednostavno cu biti prisiljen ignorirati te u ovoj temi, buduci da ja tebi nemam sto dokazivati kako nikoga ne mrzim jer to nisam nigdje pokazao niti rekao.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 18:57 (Psiho246).
17 godina
neaktivan

Malo si reklamiraš stranicu, OK je to {#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Malo si reklamiraš stranicu, OK je to {#}

Sva sreca da nije moja {#}

17 godina
neaktivan

A ne znam, kad si ju prvi put postao u nekoj temi imala je 20-ak članova. {#}

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

A ne znam, kad si ju prvi put postao u nekoj temi imala je 20-ak članova. {#}

Kad sam se prikljucio bilo je 5 clanova i sto sad... sad ne spamaj bezveze.

18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Pricas gluposti i umjesto da argumentiras svoj stav, napadas mene i prozivas me da imam dvostruke standarde sto nema veze sa pamecu.

Ne budi blesav, nemoj takve gluposti pisati. Ja sam jedina nereligiozna osoba u svojoj obitelji, nadam se da ne insinuiras da i njih mrzim.

Ali bravo!

Samo potvrdujes sve sto sam do sada rekao. Sa religioznom osobom se nije moguce raspravljati, buduci da ce u nedostatku argumenata i zdravog razuma upravo ovako napadati i iskrivljavati necije konstatacije.

Skolski primjer.

Pa nema tu neke rasprave, a argumenti su tvoja dva posta, samo ih usporedi. Ne smetaš mi kao osoba, nego mi se ne sviđaju tvoji stavovi jer su licemjerni. Ne možeš nekog nazvati debilom jer je religiozan, budi tolerantan i umjeren u takvim komentarima. Očekujem da ćeš me staviti na ignore.

Budala bio, budala ostao...
18 godina
boxer kaže...

Pa nema tu neke rasprave, a argumenti su tvoja dva posta, samo ih usporedi. Ne smetaš mi kao osoba, nego mi se ne sviđaju tvoji stavovi jer su licemjerni. Ne možeš nekog nazvati debilom jer je religiozan, budi tolerantan i umjeren u takvim komentarima. Očekujem da ćeš me staviti na ignore.

Ja nisam netolerantan, tj 90% okoline mi se sastoji od katolika i ne da ih toleriram nego sam izvrstan prijatelj s nekima, s drugima sam u obiteljskim odnosima, a s trecima sam na bok-bok, neovisno o boji koze, vjeri ili nacionalnosti.

Kada sam rekao debili, mislim na debile koji su u deliriju kad vide papu i ruse se u nesvjest i skacu, ne mislim na tipicnog hrvatskog "vjernika".

Ovi prvi su za moj pojam debili, a ovi drugi vjeruju u nesto jer ih je netko naucio da vjeruju i jer su tako odgajani.

Oboje su 100% u krivu, jer su sve religije izmisljotine.

Vjerovati u katolicku vjeru je jednako klanjati se suncu, gromu vatri.

Jednako je i vjerovanju u Zeusa, Aresa, Ra-a, Horusa, Seta, Odina, Jupitera, Djeda Mraza, Shivu ili nekog stotog "n" boga.

Arogantno je i besmisleno tvrditi da su pravila tvoje religije, te bogovi tvoje religije ispravni, dok drugi koji leze na istim osnovama kao i tvoja religija - to nisu.

Prava istina je da nijedna religija nije nista drugo nego li jedna velika patka koja sluzi kontroliranju glupavih masa.

Prije prve moderne religije, ove jednostavnije su se postovale zbog strahopostavanja prema prirodnim pojavama koje su direktno utjecale na zivot tadasnjih ljudi.

Kasnije su prirodne pojave postale personificirane, dok su kasnije mocni ljudi, kraljevi, carevi te crkvene glavesine koristili religiju kako bi se domogli sto vise zemlje, novca i moci, kontrolirajuci svoje stado i uvjeravajuci ih u ispravnost svojih odluka objasnjavajuci sve nekakvim svetim planom i nepogresivosti "n" boga.

Tvoja religija ima sanse 1:10000000... da je ispravna, buduci da postoji bezbroj drugih religija, i to sa predpostavkom da je ijedna od njih ispravna, buduci da trenutno svi dokazi upucuju na nepostojanje ijedne.

I nemoj slucajno poceti sa "Ja postujem druge religije, sve one upucuju na isto" bullcrapom, jer onda nisi pripadnik svoje religije buduci da ne postujes njena pravila koja i ukljucuju nepobitnu vjeru tom odredenom bogu i zanemarivanje svih ostalih "poganskih" bogova.

Osobno bi me bilo sram biti dio nekog pokreta koji je sve svoje neistomisljenike spaljivao na lomaci i odrubljivao im glave.

Nemoj reci da to nije ista religija kao i danas, jer da crkva to i danas moze - ucinili bi to bez treptaja jer je njihov jedini razlog postojanja - moc.

Katolicka crkva diljem svijeta na pladnju dobiva tisuce kvadrate atraktivnih zemljista od drzava, milorad te grade svoje crkve slanjem uplatnica na adrese obliznjih ljudi. U vecini drzava ne placaju porez, te u nekim, kao nasa, cak dobivaju iz drzavnog proracuna silne milijone.

Sad si zamisli da ta tvoja draga crkva od jednom proda sva ta zemljista i udruze sav novac, mogli bi nahraniti cijeli faking svijet i jos bi kardinalima ostalo da si kupe par novih blindiranih bemve-a.

Ako bog doista postoji, sto osobno ne iskljucujem, mislis li da bi on koji ti je dao slobodnu volju (lol) bio sretan da ga ti pratis ko ovca bez mozga ili bi mu bilo draze da malo proispitujes stvari koje se desavaju oko tebe.

Religija je ubila najvise ljudi nego li sve druge nacionalisticke vladavine i ratovi zajedno.

I jedna slika za kraj.

Edit: I da, nisam te mislio staviti na ignore niti hocu. Mislio sam te samo osobno ignorirati, nemam razloga totalno te ignorirati buduci da nisi niti glup, niti si troll.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 20:20 (Psiho246).
16 godina
neaktivan

A što je sa ukazanjima, npr. u Međugorju. Ti tvrdiš da su djeca bila u stanju da to izmisle? I sve ostala ukazanja su također izmišljitina?

Što je sa svim ljudima koji su bili ubijeni jer se nisu odrekli vjere?

Ja nevjerujem da bi toliku ljudi umirali zbog vjere da nije u pitanju neka "viša sila", tj. Duh Božji

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 20:30 (cuspajz).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice