Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.301.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
thedream kaže...

Ja primjerice zaista još ne znam tko to je.

Bolje da ne znaš itekak, uglavnom to je obican šmrkavac koji hopsa po pozornici a ostalo je nebitno i to je to fuckaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

ta mladež šta izvodi taj nekakvi 'biberski kult' je blago rečeno retardirana

umisto da te ženske nađu neke svoje momke one sanjaju o bieberu, kojeg ionako neće nikad uhvatiti, a i sjebat će si najbolje godine života 

Vidi ga tek sad,a pitaj boga na šta će izgledati za jedno desetak godina.

Cure je uhvatila BIBERMANIJA

Dino
18 godina
neaktivan
rambox kaže...
thedream kaže...

... a ostalo je nebitno i to je to fuckaj ga.{#}{#}

???

{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
18 godina

Da... Favoriziranje je u danasnje vrijeme fatalna stvar.

Prije je to bio ideal o cemu su ljudi zadovoljno raspravljali i druzili se, izmjenjivali misljenja, danas pak su "l(j)udi" za te svoje ideale kadri prijetit smrcu neznajuci kolku su tesku prijetnju pritom izrekli.

Nikad necu moci shvatit tu nabrijanost da se s nekim potuces ako ne dijelite ista misljenja. Do sukoba dolazi iz najnormalnijeg razgovora koji se kasnije razvije u zlostavljanje majki i Boga oca ({#}). oprostite na smajlu

Iskreno kad sretnem takve bisere, u vecini slucajeva volim bacit ulje na vatru te ih jos bolje posvadjat. Kad se dobro opsuju i eventualno napljuskaju, lijepo ih pitam - dal im je to trebalo.

Danas ljudi sve manje razmisljaju o svojim postupcima, kao da su upravljani samo zivcima bez mozga (ko kokos kad joj odrezes glavu pa mlatari krilima...).

Nema mi goreg kad u takvim sukobima strada onaj slucajni prolaznik koji se pronasao na krivom mjestu u krivo vrijeme.

U x slucajeva okrivljuju se roditelji i njihov odgoj, al s druge strane moramo bit svjesni kako s prolaskom vremena i oni imaju sve vise obaveza i stvari na koje klince moraju upozorit.

Ne znam na kojem principu funckioniraju ti mladi nerazvijeni mozgovi da vide boga u autoru/izvodjacu, a ne u njegovom proizvodu...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 20:10 (Batista).
17 godina
neaktivan

Ok, da samo odmah rasčistimo da nisam čuo niti jednu njegovu pjesmu niti ga slušam, ali ovo ispod u videu nije puno drugačije (osim što su svirali bolju muziku, ali eto danas klincima niti nije puno toga ponuđeno... nekak je prava glazba otišla na margine)

ali svakako mislim da nešto što nama nije prihvatljivo, ne mora biti standard... milijuni ljudi obožavaju SW sagu (i ja među njima) dok je drugima najveće smeće... jbga, tak to ide... teško je pogoditi tko je u pravu... ali massmedia naravno igra ogromnu ili huuuge, enormous (što bi rekao pokojni steve irwin) ulogu

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 8:26 (eterna luchar).
16 godina

Nije uopće stvar u biberu, dosad je bilo puno takvih u koje su ljudi bili uživljeni, hannah montana, high school musical, samo šta je sa biberon došlo do vrhunca, youtube je nikad dostupniji, interneta ima svugdi...

http://about.me/antesirkovic
18 godina
neaktivan
razotkrijmo uzroke pedofilije u katoličkim crkvama
AA-d00d kaže...
rambox kaže...
thedream kaže...

... a ostalo je nebitno i to je to fuckaj ga.{#}{#}

??? {#}

da, da... djeca se iskorištavaju u biti prostituiraju (za novce), s jedne strane imamo hrpu djece koja su slatka i pale autoflagelantske pedofile u katoličkoj crkvi (čiji su djeca u biti idoli nevinosti i nepokvarenosti humanim idejama koje će im kasnije u razvoju usaditi njihovi humanoidni roditelji i slično tome društvo te su samim time i izvor seksualne kršćanske strasti) koji uživaju produkte liberalnog neokapitalizma koji seks promovira u ogromnim količinama dok se s druge strane taj (i takav, editirao: tuđman) isti seks zabranjuje pa na kraju imamo masovnu prodaju djece tj. njihovih mladalačkih atributa čija je konzumacija zabranjena za obične smrtnike ali dozvoljena u božjim outpostima za svećenike odnosno katoličke promicatelje autoflagelacije koji još k tome i btw. uživaju i u mazohizmu koji im pruža promocija gimnastičarske raspete maskote čijim unakaženim tijelom i krvlju uživaju i antropofaguju te sa svim inim neukusom dilaju već vjekovima po svijetu nekažnjeno, uff ovaj (EDIT: cca. deset puta editirani) tijek misli treba stić zapisat {#}

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 15:37 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
Re: razotkrijmo uzroke pedofilije u katoličkim crk
(s)izgoreo kaže...

da, da... djeca se iskorištavaju u biti prostituiraju (za novce), s jedne strane imamo hrpu djece koja su slatka i pale autoflagelantske pedofile u katoličkoj crkvi

malo pretjeruješ stari,nije čudo da su se te silne tužbe na kako ti kažeš katoličke svećenike flagelante(danas valjda nije potrebno bičevati se kao u srednjem vijeku,nego npr leći ničice i ponavljati mea culpa i tražiti oprost..) desile upravo u americi zemlji odvjetnika koji izvlače pare od bogatih korporacija,a jedna od njih je i rimokatolička crkva..
no htio sam reći da si nasjeo na priču kao i veliki dio javnosti, ne kažem da nije toga bilo,ali ima i muljaže zbog našeg pravog i jedinog  boga -  novca

http://www.youtube.com/watch?v=xdHyIPJVF-A
18 godina
neaktivan
Re: razotkrijmo uzroke pedofilije u katoličkim crk
seneka kaže...
(s)izgoreo kaže...

da, da... djeca se iskorištavaju u biti prostituiraju (za novce), s jedne strane imamo hrpu djece koja su slatka i pale autoflagelantske pedofile u katoličkoj crkvi

malo pretjeruješ stari,nije čudo da su se te silne tužbe na kako ti kažeš katoličke svećenike flagelante(danas valjda nije potrebno bičevati se kao u srednjem vijeku,nego npr leći ničice i ponavljati mea culpa i tražiti oprost..) desile upravo u americi zemlji odvjetnika koji izvlače pare od bogatih korporacija,a jedna od njih je i rimokatolička crkva..
no htio sam reći da si nasjeo na priču kao i veliki dio javnosti, ne kažem da nije toga bilo,ali ima i muljaže zbog našeg pravog i jedinog  boga -  novca

(s)izgoreo kaže...

da, da... djeca se iskorištavaju u biti prostituiraju (za novce), sve je danas za novce, btw. nije li se reformacija otpilila katolicizam upravo radi katoličkih oprosta za novce

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 15:44 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan

ne kužim tu paralelu koju si sad stavio,osvrt je  pedofiliju na kojoj su velikim dijelom neki izvukli pare od bogate rkc
javljaju se tamo neki koji tvrde da ih je prije 50 godina svećenik držao u krilu i milovao po kosi i kojegdje drugdje,i to im je upropastilo život malformiralo seksualni identitet i sl sranja
inače ne bi baš o pedofiliji jer su ljudi na to jako osjetljivi,naslućujem zašto ali to se duboko potiskuje u podsvijest,i izbija kao nekontrolirani gnjev

http://www.youtube.com/watch?v=xdHyIPJVF-A
17 godina
protjeran

Da vas malo skrenem na aktualnija događanja.

Ovaj članak je fenomenalno napisan, i jasno se vide neke stvari.

EDIT:

Vidim da ste se masovno raspisali o pedofiliji.

Moje mišljenje je jako jednostavno, u tom slučaju sve pobiti. Nikakva suđenja i saslušanja, uopće nije važno zašto i kako. Nema milosti za takve.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 16:39 (doxy).
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

EDIT:

Moje mišljenje je jako jednostavno, u tom slučaju sve pobiti. Nikakva suđenja i saslušanja, uopće nije važno zašto i kako. Nema milosti za takve.

Bas sam jutros listao taj clanak.... a nista se ne cudim vise.

Ono sto mi je najsmjesnije je navod iz nekog drugog clanka, gdje netko kaze "Kaptol ce morati poceti postivati zakon".... LOL :-D Crko sam od smijeha...

Kao, vrijeme bi bilo da se pocnete ponasati u skladu sa zakonom.... svasta....

Apropos pedofilije,

uspori.

Kako je seneka rekao, ovo je osjetljiva tema ali mene bas briga za kompromitiranje pa cu reci sto mislim:

Treba razdvojiti nasilnika koji svoje pedofilske ideje pokusava ostvariti i nekoga tko ih osjeca, ali bas nista ne cini po tom pitanju. Ovaj potonji tehnicki razumije sta mu se dogadja i ne steti nikome.

Ako usporedis sa silovateljima - ima dovoljno ljudi na svijetu koji se pale na silovanje, ali ne idu svi u zlocin. Neki to rijese sa roleplayingom i svojom zenom u privatnosti svoje spavace sobe.

U svakom slucaju, ja bi:

1. kaznio iskljucivo ako su nekome naskodili (povreda privatnosti u smislu nedozvoljenog fotografiranja je takodjer zabranjena!)

2. ukoliko se vidi da osoba sve slabije odolijeva svojim idejama, primjenio nekakvu vrstu prevencije i zastite potencijalnih zrtava (nemam pojma kakvu)

3. definitivno pokusavao naci uzrok

Nenormalno seksualno ponasanje, odnosno ponasanje koje nema bas ama nikakvog smisla, uvijek ima uzrok u necemu drugome, taj uzrok je potrebno potraziti i razrijesiti.

Ne mozes samo ici naokolo paliti vjestice, nismo u srednjem vijeku vise.

Let the flame begin...

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 16:52 (Deus ex machina).
17 godina
protjeran

Tražeći uzroke i slično, ćeš dat prostora gamadi da se oslobodi krivnje (šta oće ako je neka utjecajna osoba, ili boljeg imovinskog stanja, da ne spominjem da je neki svećenik/hođa).

Pedofilija je toliko bolesna, da uopće nema mjesta raspravi oko toga. Nemože se uspoređivati s nijednim zločinom, jer žrtve su djeca, ponekad toliko mala, da ni u najluđem snu si nemogu pomoći. Nemožeš uspoređivati s srednjim vijekom, silovateljima ni pederima(???).

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Tražeći uzroke i slično, ćeš dat prostora gamadi da se oslobodi krivnje (šta oće ako je neka utjecajna osoba, ili boljeg imovinskog stanja, da ne spominjem da je neki svećenik/hođa).

Pedofilija je toliko bolesna, da uopće nema mjesta raspravi oko toga. Nemože se uspoređivati s nijednim zločinom, jer žrtve su djeca, ponekad toliko mala, da ni u najluđem snu si nemogu pomoći. Nemožeš uspoređivati s srednjim vijekom, silovateljima ni pederima(???).

Ma da, moj problem je da ja uvijek sve gledam kroz prizmu idealnog drustva :-(

Nisam stao ni sekunde da promislim o ovom prvom argumentu koji zapravo fenomenalan... vidi se odavno da imucni ljudi bez problema prolaze liso i oko ubojstava.

Iskreno ne znam, nisam pametan sta bi napravio.

Mozda je, prakticno, tvoje rijesenje zapravo ispravno rijesenje za doba u kojem zivimo, pa ce onda s vremenom evoluirati u nesto bolje kad i drustvo evoluira.

I mozda se ne razumijemo oko jedne stvari:

ja pedofilom nazivam osobu koja se pali na djecu.

Osobu koja djecu zlostavlja nazivam zlostavljacem.

Ovog prvog ne mozes kazniti, jer se onda upustas u ideje 'misaone policije' i slicnih totalitarnih ideja, i to je doslovce lov na vjestice. Sto bi bilo na kraju kad bi covjek to opovrgnuo, mucili bi ga dok ne prizna da je pedofil? Ne mozes covjeka kazniti jer ima ideje u glavi, mozes ga kazniti kad te ideje pokusa provesti u djelo ili preventirati kad se pokaze da bi takve ideje mogle biti provedene!

Nadam se da je slicnost sa srednjim vijekom jasnija sada.

Kazne za zlostavljace su odavno propisane i oni vec dobiju svoju porciju i repete u zatvoru.

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 17:01 (Deus ex machina).
17 godina
protjeran

Ma nema sličnosti baš nikakve. Ovaj prvi će kad tad krenuti u akciju, jer ako je toliki manijak da samo i pomisli o tome, samo je pitanje vremena kad će krenuti. Ubiti ih nekoliko, javno, i drugi će odmah promijeniti ploču. A nemaju svoje udruge i gluposti da te tuže. Jbg, malo zvuči ekstremno, al to je JEDINO rješenje.

Daleko smo mi od društva, kamoli idealnog, sve dok postoji takva stoka, i ovaj nivo korupcije i kriminala.

Da se razumijemo, ne opravdavam ubojstvo, ali u ovom slučaju ne vidim alternative, jer svaka vodi k daljnjim perverzijama.

18 godina
doxy kaže...

EDIT:

Normalno pa dolazak Pape ce nam pomoc jel, u mnogo toga samo se sad trenutno nikak ne mogu sjetit u cemu to zapravo stotinu mi dabrova.{#} Uglavnom lova bude isparila, a cuj navodno bi bilo korisnije tu lovu ulupat u Zdravstvo ili nekaj bolje hm valjda.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina

S našim društvom se događa zakašnjelo antivirusno čišćenje koje je povuklo da se nakoti još dosta malewera,  a  pojedini crvi su uspjeli instalirati i par trojanskih konja u karike vlasti {#}

Slikovito rečeno...s kurtoazijom

17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Pedofilija je toliko bolesna

prema jednoj teoriji čovjek je prilično hmm nezdravo biće doxy,a u tom smislu  njegova seksualnost prednjači
no u svakom slučaju jao si ga osuđenom za pedofiliju,takvi su nahebali u zatvoru,i to pazi od koga ! " ...,brutalnih ubojica iz koristoljublja,raznih drugih notornih psihopata,koji se iživljavaju na tim " nesretnicima"..
to mi se u principu gadi

Ave Imperator, morituri te salutant
17 godina
protjeran

Evo tek toliko.

Slika govori tisuću riječi.

Rofl.

18 godina
neaktivan
seneka kaže...

ne kužim tu paralelu koju si sad stavio,osvrt je  pedofiliju na kojoj su velikim dijelom neki izvukli pare od bogate rkc
javljaju se tamo neki koji tvrde da ih je prije 50 godina svećenik držao u krilu i milovao po kosi i kojegdje drugdje,i to im je upropastilo život malformiralo seksualni identitet i sl sranja
inače ne bi baš o pedofiliji jer su ljudi na to jako osjetljivi,naslućujem zašto ali to se duboko potiskuje u podsvijest,i izbija kao nekontrolirani gnjev

dokazi? btw. nisu li novci RKCa i više nego opskurnog porijekla, pa čak i milostinja darovana tako bogatoj zajednici bi trebala biti oporezovana za dobrobit kompletne profane i svete zajednice, države, a ne samo svetih njih, a da se mene pita trebalo bi takvu preko kruha prošnju zabraniti, to ti je otprilike kao da sam ja u posjedu goleme količine dijamanata ali zbog toga što me vjera indoktrinira moram prositi... {#}

seneka kaže...
doxy kaže...

Pedofilija je toliko bolesna

prema jednoj teoriji čovjek je prilično hmm nezdravo biće doxy,a u tom smislu  njegova seksualnost prednjači
no u svakom slučaju jao si ga osuđenom za pedofiliju,takvi su nahebali u zatvoru,i to pazi od koga ! " ...,brutalnih ubojica iz koristoljublja,raznih drugih notornih psihopata,koji se iživljavaju na tim " nesretnicima"..
to mi se u principu gadi

jeli dijete razvijeno biće koje može pristati inašta sa razumijevanjem posljedica? ako je odgovor nije tada ne seri i ne brani pervertite koji iskorištavaju dječju nevinost i nerazumjevanje posljedica kojim je između ostalog oskvrnuta dječja nevinost koja će biti izložena karakteriziranju takve osobe doživotno, kao: eh... pusti ga on je bio silovan i sl. odnosno neprimjerenosti takvog čina te razumjevanja sebe u društvu u kojem živimo tj. poremećaje osobnosti i seksualnosti koje taj (i takav, editiao: tuđman) svijet vrši nad tim (i takvim, opet editiao: tuđman) žrtvama, btw. o tome se treba pričati i dogovoriti se iako sam ja unaprijed i u skladu sa zakonima većine zemalja protiv bilo čega na što nerazvijeni mozak ne može utjecati sa razumjevanjem, 18 +- o tome se da raspravljati, o nemogućnost razlučivanja o odluci o tome što je dobro ili manje dobro nerazvijene osobe nikako (osim onih stvari koje će mu činiti ultimativno dobro bez njegovog shvaćanja, lijekovi i sl. npr.) jer to je valjda jasno i kompletnom idijotu...

BTW. pa pobogu gdje su bogati ti TUovi, zar se nitko ne slaže sa mojim predhodnim postom odnosno mišljenjem? možda se bojite složiti se sa jednim homoseksualcem ili što?

EDIT: editirano stosamdeset i tri puta

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 20:25 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan

Čitam sad malo vesti na vašim portalima, i kontam u sebi, pa dolazak Pape skoro niko ne podržava.

Koliko znam vi ste izrazito sekularna država, ali ne shvatam kome je toliko do dokazivanja papi i davanja 2 miliona eurosa? Koja garnitura ljudi iz Hrvatske to podržava ?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 20:46 (ulinsky).
18 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Koja garnitura ljudi iz Hrvatske to podržava ?

ulizivači, (HDZ a od danas i Milanović) onim 89% (odnosno pun kua) tobožnjih (tj. korumpiranih) katolika, btw. a baš su garnitura (samostojećih izložaka za izbljuvavanje) likova u saboru koja ne eskivira niti jedan mandat

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 20:39 ((s)izgoreo).
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

BTW. pa pobogu gdje su bogati ti TUovi, zar se nitko ne slaže sa mojim predhodnim postom odnosno mišljenjem? možda se bojite složiti se sa jednim homoseksualcem ili što?

Ja dijelim tvoje mišljenje,ali ljudi krivo tumače ove palce,pa ih ne koristim. Ti si argumentiran i to cijenim.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
15 godina

Osobno sam imao curu koja je sa 3 godine starosti bila izložena "napadu" pedofila, koji je bio domaći deda od kojih 70 ljeta!

Kada je jedan čovjek shvatio što "deda" s majmunom pred djetetom radi, uzbunio je cijelo selo i opleti po starom!

Sigurno se pitate otkuda ja to znam, e u tom zecu leži grm, odnosno činjenica kako se treba odnositi s PROBLEMOM koji je nastao u nekoj ranoj dobi djeteta, kada po meni ono "još uvijek nije svjesno nastalih činjenica", i možda ga ne potencirati u djetetovu odgoju kasnije. Vjerujte, nije ugodno saznati takav detalj, ali ispada niti dulje se zadržavati u takvoj sredini ako niste duuugo vremena dio te priče skupa s njima koji se drže kao neko ugroženo skriveno pleme.  

Što raditi s onima koji samo snivaju, ako ih se prepozna, ili uškopiti ili od njih napraviti eunuhe, ako ih se ne prepozna, isto kao i sa gay populacijom dok ne uznemiruju druge oko sebe, ne možete ništa.

Oni koji su nešto učinili ili su učinili djelomično ili nepotpuno u pokušaju, što nisu dovršili; njih u ustanovu bez izlaza više ikada u društvo, čisto iz razčoga jer se oni ne mogu izliječiti, nikako!

To me podsjeća na vic o Muji u ludnici, koji treba svake godine izaći van, ali kada ga pitaju na izlazu; Mujo, što to vučeš uz sebe, on im odgovara; to je Fifi, moj pas! I to ide 12 godina tako. 12 godine, na izlasku pitaju psihijatri Muju; Mujo, što to vučeš uza sebe, a Mujo odgovara, to je četkica za zube1 Odlično Mujo, Mujo može van! nakon što je Mujo izašao van, kaže on potiho, ha Fifi, jesmo ih prevarili konačno!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
protjeran

@s(izgoreo)

Razumijem ja tebe u potpunosti. Nažalost ljudi ovdje (na ovih par tema,izuzmimo dječije teme intel vs. amd,one su još gore) TD doživljavaju identično palcu koji je nekada u starom Rimu značio puštanje lavova na tvoje udove.

Ja sam skloniji u odgovoru riječima izraziti neslaganje u potpunosti ili  djelimično neslaganje, samim tim i podržati istomišljenika u polemici. Na neki način, imam osjećaj da TD-om uvrijedim čovjeka i dam mu na znanje kako on nije u mojoj "momčadi",a to mi nikako nije namjera.

Gospodin Garfield je isto imao nekoliko ispada epskih razmjera, koji su zločin za moje free of mind stavove, nisam mu dao TD. Za naglasiti je, to moje ignoriranje davanja TD, ni u najvećem ludilu dovoditi u neke sfere ulizivanja. To rade jako aktivni korisnici foruma sa puno postova. Ti meni TI I HVALA, pa ti uzvratim.  Meni što sudjelujem u Hardware temama to nije potrebno.

Proteklih pola sata (a to često napravim surfajući) učvršćujem neka svoja free of mind uvjerenja, nebitno bila ona ateističkog smjera ili smijera koji će podržati svaku korektnu i tolerantnu vjersko/političku struju. (još čitam i čudim se...kada je nastao Nazaret, čemu je služio, kako su se neke stvari mogle tu dogoditi ,ako nije postojao u vrijeme poznatih svetih zbivanja i tome slično).

Čemu to? Pa vjerojatno tome...kada mi netko kaže, Imaš li argumente?....onda mu odgovorim sa postavljanjem nekih činjenica. Nebitno bio to političar sa krajnje desnice ili Garfield. 

Nažalost, još dugo vremena će nam biti teško u ovom plemenskom društvu, podijeljenom na krvna zrca i broj prstiju kojim se ljudi krste......da ,krst nije tuđica i ako treba pojasnim Garfieldu i sličnima odakle vuče porijeklo,preko sedam latinskih gora i mora :))    Prokleti argumenti :))))

Svak ima pravo na misao i neko životno usmjerenje uma i duha, samo bilo bi lijepo da vas ne "navlače"i indoktriniraju drugi, jer tada nećete iamti odgovor na pitanje, imaš li argumente?

Zdravi bili.  Eh da, slažem se...krajnje je ljigavo ulizivat se na internet forumu...bljak! Ne vidim u čemu je problem da bilo kome ili @s(izgoreo) na sljedećem postu izrazim neslaganje.

18 godina
neaktivan
carduelis spinus kaže...

@s(izgoreo)

... izrazim neslaganje.

u biti se potpuno slažem s tobom i nisu svi dijelovi posta za ili protiv, može se a i pohvalno je kasnije argumentirati s kojim se djelovima posta/mišljenja slažeš ili ne, te zašto ukoliko si već stavio znak slaganja ili neslaganja argumentirati, btw. mene nerviraju prikriveni mrzitelji ili obožavatelji koji se dakle žele pokazati u drugačijem svjetlu, međutim kada se sa nečijim mišljenjem ili kvalitetno obrazloženom mišljenju složim to želim i pokazati i TUom a i odgovorom, pa bogamu forum tome i služi, da se razmjenjuju mišljenja s kojim ćeš se složiti ili nećeš, naravno određeni juzeri su mi na ignore jer se sa njihovim mišljenjima po difoltu neću složiti (ateistička dogma {#}) ili mi se od njih povraća što je loše po zdravlje pa eto... što se tiče djetinjih tema, odlučio sam da na njih ne zalazim postovima jer se uvijek vratim usran a prodavatelje i promicatelje određenog hardwarea ili softwarea ionako prezirem zbog izričitog kapitalističkog upliva u ine teme pa su mi zagovornici i jednog i drugog smiješni do besvjesti... eto par cenata i od mene

EDIT: ljudima koji ne razumiju određene dolje navedene definicije bi želio objasniti odnosno objasnio sam neimenovanom forumašu na njegov hmmm... upit odnosno P.M. sljedećim riječima:

jesi li ti normalan? pedofilija i homoseksualizam su potpuno drugačije stvari, predlažem da se educiraš, ozbiljno ti to želim jer si se pobrkao, pedofilija među ljudima je seksualno općenje starije sa mladom i nerazvijenom osobom (ili više osoba starijih ili/i mlađih), dok je homoseksualnost seksualno općanje dviju (ili više) istospolnih osoba koje su u potpunosti svjesne svog čina te njegovih posljedica (sve ostalo je silovanje dok je kod padofilije uvijek silovanje radi nemogućnosti racionalnog razmišljanja mlađe osobe odnosno između ostalog promišljanja dugoročnih a i trenutnih posljedica čina koji će utjecati na takvu nezrelu međutim ne i onu stariju osobu koja je svjesna čina i njegovih posljedica na osobu odnosno njeno psihičko ali moguće zbog nerazvijenosti i na fizičko zdravlje) ... molim, ukoliko nešto ne razumiješ pitaj... hmmm... u biti gdje ćeš ikoga pitati ukoliko nisi svjestan da ne razumiješ...

Editirano: puno puta...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 22:50 ((s)izgoreo).
15 godina
protjeran

Heh, dobro si me podsjetio. Nažalost,sve je to istinito, sav taj multikonzumerizam. Ipak se nalazim u tom vrtlogu, te se još ne usudim uskratiti svoje nepce za dobar ukus ili super vizualni doživljaj na flat ekranu od 102cm, na uštrb stajališta..."nećete na meni zarađivati, gadovi sa divljeg zapada".

Hehe.

Pratio sam jako puno tema, koje su dovedene do savršenstva forumskog silovanja. Pa dobro što je svim tim ljudima koji u svemu vide zavjeru?

Smrt BinLadena, miniranje Twinsa, onaj lik sa Wiki-curenjem, kokošja gripa, svinjska, ptičija.... stvarno se čudim zašto nema teme "tko nam podmeće krastavce iz laba svjetskih moćnika?"

Uvijek ista skupina ljudi u svemu vidi štelu i uigrani scenarij. Jurišaju nemilosrdno sa uvredama na svakog tko posumnja u "Nikita&Others" scenarij.

Zabrinjavajuće je da ima desetak iznimno nabrijanih forumaša. Sada kada se načme tema njemački krastavci, oni će bljesnuti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 22:26 (carduelis spinus).
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

jesi li ti normalan? pedofilija i homoseksualizam su potpuno drugačije stvari, predlažem da se educiraš, ozbiljno ti to želim jer si se pobrkao, pedofilija među ljudima je seksualno općenje starije sa mladom i nerazvijenom osobom (ili više osoba starijih ili/i mlađih), dok je homoseksualnost seksualno općanje dviju (ili više) istospolnih osoba koje su u potpunosti svjesne svog čina te njegovih posljedica (sve ostalo je silovanje dok je kod padofilije uvijek silovanje radi nemogućnosti racionalnog razmišljanja mlađe osobe odnosno između ostalog promišljanja dugoročnih a i trenutnih posljedica čina koji će utjecati na takvu nezrelu međutim ne i onu stariju osobu koja je svjesna čina i njegovih posljedica na osobu odnosno njeno psihičko ali moguće zbog nerazvijenosti i na fizičko zdravlje) ... molim, ukoliko nešto ne razumiješ pitaj... hmmm... u biti gdje ćeš ikoga pitati ukoliko nisi svjestan da ne razumiješ...

Hehehe..mogu ja malo to sve prebaciti na šalu,a hajmo reći da je i edukativna za sve fapere.

Zanimljiv žarn u porno industriji, Bukakke. Hajmo reći da svi znamo o čemu se radi. (za istinske vjernike koji ne prosipaju sjeme uzalud, više glumaca u filmu ejakulira po glavi glumice).

Bukakke je nastao u davnom srednovjekovnom Japanu. Kada bi se ustanovilo da je neka družica iz zajednice nevjerna svom dragom, bila bi izvedena na središnji trg i svi seljani iz muške populacije, odradili bi bukakke i na taj način je kaznili. Zbilja nastran način kažnjavanja preljuba,ali dosta humaniji od onog u Teheranu.

18 godina
neaktivan
carduelis spinus kaže...
Hehehe..mogu ja malo to sve prebaciti na šalu,a hajmo reći da je i edukativna za sve fapere.

Zanimljiv žarn u porno industriji, Bukakke. Hajmo reći da svi znamo o čemu se radi. (za istinske vjernike koji ne prosipaju sjeme uzalud, više glumaca u filmu ejakulira po glavi glumice).

Bukakke je nastao u davnom srednovjekovnom Japanu. Kada bi se ustanovilo da je neka družica iz zajednice nevjerna svom dragom, bila bi izvedena na središnji trg i svi seljani iz muške populacije, odradili bi bukakke i na taj način je kaznili. Zbilja nastran način kažnjavanja preljuba,ali dosta humaniji od onog u Teheranu.

teehee, zanimljiv i puno manje nasilan čin kojim se kažnjavala nevjera u prošlosti japanaca a danas u pornićima kojih se btw. nikako ne mogu nauživati, ovisnik? {#}, nisam znao za to, hvala na infou BTW. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 23:07 ((s)izgoreo).
17 godina
protjeran

Tako je izgorjeli. Napadaj nas sve ko tetkica, jer nemamo isto sveto mišljenje ko ti. Ono sam naveo 3 različita pojma, koje je netko prije spomenuo, pedere sam spomenuo jer su za mene u istom košu s ostalim poremećenim ličnostima. Očito imaš potrebu se iskazivati, i svima vikati da si homić, jer valjda te to "oslobađa" il neznam, tvoj problem, i tvoje dupe, šta je najvažnije NIKOGA NE ZANIMA. Pa ko te ŠTA PITAO I DIRAO, pogotovo ja s onim postom. Pa ne želim imati nikakvog posla s tobom, kamoli se tebi obraćati. Drži se teme, i prestani prozivati svakog ko nema mišljenje ko ti (jadno).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice