Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.213.973
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
Batista kaže...
captain_soap_McTawish kaže...
Batista kaže...

Ja bi ih spalio na lomaci.

To nije rješenje. Jednostavno takve svećenika crkva treba udaljiti od ljudi. Neka ih pošalju negdje u samostane, ili neka povećaju kriterije za izbor svećenika.

Kak nije to rjesenje ? :) Udaljis ih od svega i nema straha za takve gadosti...

Doduse taj zupnik je otisel iz moje zupe nakon 5 uzastopnih cipelarenja zbog svojih postupaka. Nije htio pokopat pokojnog ako njegova obitelj nije dala neki doprinos za crkvu, ako slucajno nisi dao lovu dok je isao u blagoslovljivanje kuca - prozvan si crkvi u sred mise...

Tko nije platio svoje "dugove" prema njemu i crkvi, ne bi mogao obavit pokop, krstenje i sl...

On je ocito bio iz srednjeg vijeka, e ja bi mu onda primjenio i metode rehabilitacije iz tog vijeka...

Jel' ti to ozbiljno o tom svećeniku da je incestuozan i ove stvari?

Budala bio, budala ostao...
18 godina
boxer kaže...

Jel' ti to ozbiljno o tom svećeniku da je incestuozan i ove stvari?

A ne, sjetil sam se sad :)

Da, nazalost je istina...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
18 godina
Batista kaže...

To nije rješenje. Jednostavno takve svećenika crkva treba udaljiti od ljudi. Neka ih pošalju negdje u samostane, ili neka povećaju kriterije za izbor svećenika.

Ne kužim kakvo je tek to rješenje?

Jedino rješenje je ono koje je Isus dao - Kralju kraljevo, Caru carevo - svećenik koji se ogriješi o ovozemaljske zakone mora biti tužen, branjen i, ako je kriv, osuđen prema ovozemaljskim zakonima, te izdržavati propisanu kaznu. Sve drugo nije rješenje. Ovo što Crkva radi sa svećenicima pedofilima je strašno.

Gledam te!
16 godina
Veliki Brat kaže...
Ovo što Crkva radi sa svećenicima pedofilima je strašno.

Malo preciziraj.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
18 godina
Veliki Brat kaže...
Batista kaže...

Ne kužim kakvo je tek to rješenje?

Jedino rješenje je ono koje je Isus dao - Kralju kraljevo, Caru carevo - svećenik koji se ogriješi o ovozemaljske zakone mora biti tužen, branjen i, ako je kriv, osuđen prema ovozemaljskim zakonima, te izdržavati propisanu kaznu. Sve drugo nije rješenje. Ovo što Crkva radi sa svećenicima pedofilima je strašno.

Ma da se svi ponasaju ljudski i fer, nikakvih ideala ne bi trebali...

Jucer nedaleko od mene je jedan djeda od 78 godina dosel s pistoljem k susjedu u kucu, stisnul mu dva metka - naravno ubio covjeka na licu mjesta.

Razlog je taj sto mu je ubijeni zahvatio pola metra njegove zemlje sa plugom dok je orao zemlju.

I sad bi kao ovo starog koji je vec s jednom nogom u grobu trebao branit ? Ajde sad budi covjek i napisi sto bi bilo najvise fer ? Kakav odvjetnik ili bilo sto, najgore je sto takvom starom smradu nemas sto oduzet da bi se pokajao.

Nije za drugo nego ga bacit u samicu bez kruha i vode.

17 godina
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Svecenici koji su bili kod mene u zupi su stvarno bili ok. I za razgovor i za zezanciju i sve. Bili su obiteljski prijatelji. 

Mentalist je moj idol...
18 godina
tnakir kaže...

Svecenici koji su bili kod mene u zupi su stvarno bili ok. I za razgovor i za zezanciju i sve. Bili su obiteljski prijatelji. 

Prije godinu dana bio sam na vjencanju u drugoj zupi, (Zagorje), pri zavrsetku ceremonije, zupnik pozove mladence i kumove u sakristiju, otvori ormar i izvadi bocu Jegermaistera - reko to je covjek :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 20:16 (Batista).
18 godina
Veliki Brat kaže...
Ovo što Crkva radi sa svećenicima pedofilima je strašno.

Malo preciziraj.

Pa upravo to što si ti bio napisao - njihovi zločini se skrivaju i zatašavaju, a same svećenike se jednostavno premjesti na drugu lokaciju i cijela priča kreće ispočetka. Umjesto da ih se osudi kao i sve druge ljude protiv kojih se skupe neki dokazi. Crkve je ekskomunicirala ljude i za puno bezveznije stvari od toga...

Gledam te!
16 godina
Veliki Brat kaže...

Pa upravo to što si ti bio napisao - njihovi zločini se skrivaju i zatašavaju, a same svećenike se jednostavno premjesti na drugu lokaciju i cijela priča kreće ispočetka. Umjesto da ih se osudi kao i sve druge ljude protiv kojih se skupe neki dokazi. Crkve je ekskomunicirala ljude i za puno bezveznije stvari od toga...

Nažalost stanje je takvo! Vrlo rijetko se vodi sudski proces protiv svećenika.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
tnakir kaže...

Prije godinu dana bio sam na vjencanju u drugoj zupi, (Zagorje), pri zavrsetku ceremonije, zupnik pozove mladence i kumove u sakristiju, otvori ormar i izvadi bocu Jegermaistera - reko to je covjek :)

Kod nas u Osijeku ista stvar {#}

a o misnom vinu da i ne pričamo...

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
18 godina
protjeran
pbandov kaže...

u Osijeku je bivši župnik Majdandž... {#} obavezno na sahrane nosio pljosku jer mu je pljoska dizala inspiraciju pri molitvi za preminulog, a i dragovoljne priloge nije odbijao.

mogao si mu ponuditi novaca koliko si htio, nikada te ne bi odbio.

ljudina od svećenika.

Du bist eine meine kleine Schweine !
16 godina
neaktivan
Bugofil kaže...
pbandov kaže...

u Osijeku je bivši župnik Majdandž... {#} obavezno na sahrane nosio pljosku jer mu je pljoska dizala inspiraciju pri molitvi za preminulog, a i dragovoljne priloge nije odbijao.

mogao si mu ponuditi novaca koliko si htio, nikada te ne bi odbio.

ljudina od svećenika.

ah ne znam za njega. Ovaj naš trenutni, Bernatović, je tu otkad znam za sebe xD

18 godina

bez njih i njihovih usluga se moze zivjeti.

18 godina
torrente kaže...

bez njih i njihovih usluga se moze zivjeti.

pa sad, vrlo diskutabilno, spartanski receno - i moze se...

nastao bi kaos u svijetu da se to dogodi...

18 godina

ja ih poznam  par "opaljenih". jedan je veliki fan bed religion banda i ima sve cd-e. origigi.  jos lupa po gitari.  i da?  ima godina,nije mladi.

to je za onu emisiju "na rubu znanosti".

obicno ga iznerviram ovom izjaom da nisu bas nuzno potrebni samorazmisljajucim jedinkama koje se vole kremirat i rasut pepeo na 2-3 draga mjesta..."bez popa"  :)

ima i njih svakakvih...a ove iz teme bolesnike sa djecom, osudit i na robiju, nikakva lijecenja i izolacije.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

ja ih poznam  par "opaljenih". jedan je veliki fan bed religion banda i ima sve cd-e. origigi.  jos lupa po gitari.  i da?  ima godina,nije mladi.

to je za onu emisiju "na rubu znanosti".

obicno ga iznerviram ovom izjaom da nisu bas nuzno potrebni samorazmisljajucim jedinkama koje se vole kremirat i rasut pepeo na 2-3 draga mjesta..."bez popa"  :)

ima i njih svakakvih...a ove iz teme bolesnike sa djecom, osudit i na robiju, nikakva lijecenja i izolacije.

Ma torrente, ti bi trebo ić za papu! {#}

18 godina

ma treba se nekad dobro i nasalit. a bome i bit korektan...nisam veliki fan papinih bojovnika,a da ima super iznimki...ima.  da bed religion...pa ja nisam sebi dosao tjedan dana.  to je pricer {#}

16 godina
neaktivan
torrente kaže...

ma treba se nekad dobro i nasalit. a bome i bit korektan...nisam veliki fan papinih bojovnika,a da ima super iznimki...ima.  da bed religion...pa ja nisam sebi dosao tjedan dana.  to je pricer {#}

slažem se {#}

18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ma da se svi ponasaju ljudski i fer, nikakvih ideala ne bi trebali...

Jucer nedaleko od mene je jedan djeda od 78 godina dosel s pistoljem k susjedu u kucu, stisnul mu dva metka - naravno ubio covjeka na licu mjesta.

Razlog je taj sto mu je ubijeni zahvatio pola metra njegove zemlje sa plugom dok je orao zemlju.

I sad bi kao ovo starog koji je vec s jednom nogom u grobu trebao branit ? Ajde sad budi covjek i napisi sto bi bilo najvise fer ? Kakav odvjetnik ili bilo sto, najgore je sto takvom starom smradu nemas sto oduzet da bi se pokajao.

Nije za drugo nego ga bacit u samicu bez kruha i vode.

sto se tice "ljudski i fer" ... istina.

za ono ostalo... potpunim ukidanjem privatnog vlasnistva (za kojim svi tako pohlepno grabimo, a neki su ga spremni i oruzjem braniti) rjesila bi se vecina problema ljudske populacije.. no to je vec druga prica, vrlo dugacka i ne pada mi na pamet ici u dubinu deklariranja, objasnjavanja toga.

pohlepa je oduvijek ubojica #1 a danas su razmjeri toga i vise nego ociti (u svim granama svih industrija koja spremno gazi po i lesevima radi profita).

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
neaktivan

kratki ulet.

okrenuo mi se zeludac kada sam vidio ovu fotku.

samodovoljno, egocentricno smijeskanje osobe koja da je izolirana od ostalih ljudi, te da uistinu ovisi o svojim umnim i radnim sposobnostima, bi umrla od gladi.

zapravo.. kada covjek bolje pogleda.. ovaj svijet i jest socijalno osjetljivo mjesto. smislili smo politiku da bi nesposobnima dali najvece pocasti i moci te s time i mogucnost da prezive u ovome surovom svijetu.

bez komentara bez komentara
Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
15 godina
neaktivan
17 godina

Pa nek se ubije. ionako je obican parazit drustva i obitelji. 

Mentalist je moj idol...
16 godina
neaktivan

jednostavno mu uzmu komp, pak nek mali reve koliko oće, bilo bi mu bolje da je vani s ekipom probaje cigarete i alkohol i vata ženske nego to igrat

by Cerina
18 godina
neaktivan

Mogao sam i znati da se radi o WoW-u.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan
Stvarno, ne kuzim sta ti ljudi vide u WOW-u...
Čist račun duga ljubav!
18 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Stvarno, ne kuzim sta ti ljudi vide u WOW-u...

Ni ja, frend mi je dao onaj neki guest pass (15 dana trial ili tako nesto) i nije me impresionirao, izbrisao sam ga nakon 3 dana.

Valjda mi opcenito ne lezi taj cijeli MMO žanr...

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
tnakir kaže...

Pa nek se ubije. ionako je obican parazit drustva i obitelji. 

Takvoj djeci, zajedno s njihovim roditeljima, treba pomoć u ovom trenutku, a ne osuda.

a i vi ste smiješni. Kak je netko iznad reko, treba oduzeti komp pa nek radi šta hoće. Možeš misliti da će se ubiti. Ubijaju se oni koji izgube milijune ili otkriju da ih žena vara za poštara. Iako u ovoj situaciji računalo je očigledno neka vrsta žene...

Statistički gledana situacija. Tako je hitler došao na vlast brute, iako i ja, neću lagati, u zadnje vrijeme jako gledam sve statistički ali to nije dobro. Gubitak moralne etike...

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
pbandov kaže...

Gubitak moralne etike...

Nemoj samo to molim te, mlade ću dobit'.

neću, ne znam ni zašto sam to pisao. Došao sam kući sa zabave pa mi valjd bilo dosano...

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
pbandov kaže...

Gubitak moralne etike...

Nemoj samo to molim te, mlade ću dobit'.

{#}

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
17 godina

Ne mogu vjerovati sto sve prodaju pod umjestnost!?

http://dnevnik.hr/showbizz/red-carpet/sokirala-zagrebacki-queer-pozor-nije-za-svacije-oci.html

Sto je ova htjela reci sa ovim svojim performansom!?

Mentalist je moj idol...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice