Ne znam dal bi postao u humor ili ovdje, ali prvo sam otvorio ovo pa...
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/04/24/0104006.html
Ne znam dal bi postao u humor ili ovdje, ali prvo sam otvorio ovo pa...
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/04/24/0104006.html
Toliko o tome uzvisenom i zakone-postujucem zapadu. Sad je bio Nizozemac, nedavno Švicarac, pa neki slucajevi sa Francuzima na moru.
Razlike u mentalitetu ima, ali ne tolike kao sto prica Jože kad se vrati sa neke bauštele u Njemačkoj.
Čist račun duga ljubav!
Da sam gazda Cammea još bi spusio cjenu i ubacio neke sitne poklone svima koji se voze sa dotičnim! 
Posebno se iznenadim svaki put kad pomislim na to.
Mislim, ekipa se toliko žestoko buni zbog konkurencije. LOL
Pazi, njih bi grad trebao štititi od konkurencije, da ne bi slučajno morali sniziti cijene ili nedaj bože poboljšati uslugu.
Ne bih se vozio u običnom taksiju ni pod razno ako mogu odabrati ugodniji, profesionalniji Cammeo.
Barem sudeći po do sad viđenom.
Čist račun duga ljubav!
Ne razumin ovo sa dozvolom, pa al oni rade po nekin sektorima (kvartovima) pa ne smiju vozit u drugom?
Bas potpirujes vatricu, a :-D :-D
No da.. vecina ljudi ima vise lica, jedno za prijatelje, jedno za poslovne kolege, jedno za zenu, jedno za ljubavnicu, jedno za djecu, jedno za susjede...
I jedno u koje zure u ogledalu. Po meni, ovo je dobar znak.... nasilno odvajanje od sekusalnosti i sva ta silna pravila o tome kada, kako i s kojom zenom/muskarcem smijes spavati i sto ti tocno treba biti na umu pritom - to napravi ovo od covjeka...
Mozda bi si mogao upotpuniti potpis, he he he :-D
Bas potpirujes vatricu, a :-D :-D
...oni razotkrivaju ja prenosim, a eto baš to se događa u i sa našim društvom... ne napadajmo glasnika on nije ništa kriv
Nije bas da to dolazi od najbolje osobe (kad uzmemo sve u obzir) ali kad je u pravu onda je u pravu.
Za sve posljednje inervencije za uspostavu "demokracije i mira" može se jasno i glasno reći da su jedino samo, i isključivo prikupljanje dobiti.
Svi koji nalaze bilo kakvo drugo objašnjenje sam osebi bullshitaju u lice.
Jedino što ti borci za demokraciju uzimaju u obzir prije intervencije je koliko se može izvući koristi i jeli napadnuti dovoljno lud da napravi veliko sranje. Kim Jong Il primjerice.
Jeste li čuli za bezumni monarhizam u Swazilandu? Diktaturu u Burmi? Ekvatorijalnoj Gvineji? Masakre u Sudanu? Pa Ceacescu je bio na vlasti samo 1000km dalje od nas i to do moderne i civilizirane godine '89.
Za sve posljednje inervencije za uspostavu "demokracije i mira" može se jasno i glasno reći da su jedino samo, i isključivo prikupljanje dobiti.
Svi koji nalaze bilo kakvo drugo objašnjenje sam osebi bullshitaju u lice.
Jedino što ti borci za demokraciju uzimaju u obzir prije intervencije je koliko se može izvući koristi i jeli napadnuti dovoljno lud da napravi veliko sranje. Kim Jong Il primjerice.
Jeste li čuli za bezumni monarhizam u Swazilandu? Diktaturu u Burmi? Ekvatorijalnoj Gvineji? Masakre u Sudanu? Pa Ceacescu je bio na vlasti samo 1000km dalje od nas i to do moderne i civilizirane godine '89.
Nešto mi se čini da Zeitgeist Addendum obrađuje ovu temu.
Jel mi može netko objasniti ovaj debilizam? Još kad pogledate da niti jednog od tih članaka nema na listi najčitanijih, shvatite da cijeli EPH bez sudržavanja mogu nazvati debilima.
Ako nekome bližnji tamo rade uopće se neću ispričati, jer ti ljudi ne zaslužuju bolje.
Žene se "rođenjem stečeni položaj" i žena koja će slijedećih 50 godina biti "ikona stila", "žena godine", "ambasadorica dobre volje", "dobrotvorka".
WHO F*UCKING CARES
Čist račun duga ljubav!
2.411 Posts! And counting...
Jel mi može netko objasniti ovaj debilizam? Još kad pogledate da niti jednog od tih članaka nema na listi najčitanijih, shvatite da cijeli EPH bez sudržavanja mogu nazvati debilima.
Ako nekome bližnji tamo rade uopće se neću ispričati, jer ti ljudi ne zaslužuju bolje.
Žene se "rođenjem stečeni položaj" i žena koja će slijedećih 50 godina biti "ikona stila", "žena godine", "ambasadorica dobre volje", "dobrotvorka".
WHO F*UCKING CARES
Kak bi se reklo po seljacki, boli me đon od susjedove cipele za njihovo vjencanje ko da su vladari svemira ti bokca koje gluposti za krepat kolko se pažnje tome okrece.
Kraljevi carevi te prinčevi ovog pa onog, uglavnom popljackane zemlje imovine te blaga kojeg su u proslosti dovukli u svoju zemlju sa svih strana svijeta na hrpi brodova.

Uuu, kako mi je naletio, k'o kec na desetku.
Slucajno malo listam po kolumnama i naletim na ovu:
http://danas.net.hr/hrvatska/vbulic/
Ma kako savrseno opisuje mentalitet, to nema nigdje. Ostavio me sa bas finim smjeskom na licu, i pomisli "Stoke". Nista drugo covjek ne moze reci za 'prosvjednike' kojima OCITO nedostaje CILJ, i prosvjed postaje svrha sam sebi. "Dosadno mi doma, odo malo prosvjedovat'"....
Da covjek ne povjeruje da je ovo stvarni dogadjaj, bila bi savrsena scena u nekoj knjizi ili metafora... savrsena...
Uuu, kako mi je naletio, k'o kec na desetku.
Slucajno malo listam po kolumnama i naletim na ovu:
http://danas.net.hr/hrvatska/vbulic/
Ma kako savrseno opisuje mentalitet, to nema nigdje. Ostavio me sa bas finim smjeskom na licu, i pomisli "Stoke". Nista drugo covjek ne moze reci za 'prosvjednike' kojima OCITO nedostaje CILJ, i prosvjed postaje svrha sam sebi. "Dosadno mi doma, odo malo prosvjedovat'"....
Da covjek ne povjeruje da je ovo stvarni dogadjaj, bila bi savrsena scena u nekoj knjizi ili metafora... savrsena...
nisi se valjda nadao aplausom na lika i da će svi fino na čaj sa policijom i prosvjednicima. Mnogi ovaj svijet zamišljaju idealnim i dalje imaju snove o harmoniji i skladu svih naroda i jedinstva, bratstva! Nažalost, poput transformatora u elektronici, nema ničega idealnog. Govana je bilo i uvijek će i biti. Svaka čast tom liku što je imao petlje stati između neba i zemlje i istaknuti činjenice. Samim time on dobiva titulu, Čovjek sa mnogo muda. Ali opet da naglasimo da poput loše demokracije, uvijek većina pobjeđuje, iako u toj većini samo jedan ima realno mišljenje. Svakom kretenu smeta netko tko je istaknut, koji stvarno želi nekakvu promjenu, netko tko popusta razumno i promišljeno. Ne ne, takvi ljudi su čudaci, nisu normalni, njih treba tući, nisu za prosvjede. Poanta prosvjeda je mlatarati jedne druge i razbijati sve što se nađe pred putem.
Ljudi ovdje nadolazimo na drugo pitanje koje mene jako je*e i ne mogu shvatiti, Kako ali kako poBogu može biti 100 ljudi koji stvarno ne misle mozgom, jedan je svjestan da ga ima a jedan ga čak i koristi ? Ja ne kužim šta se mota tim ljudima u glavi. ...očigledno prema ovome vakum u kojem se nalazi žica koja drži uši spojene jedno za drugo!
Jako zanimljivo...zato nikad ni neću ići na prosvjede. Čisto gubljenje vremena i zauzimanje prostora...
- naravno, ne samo u Dojčlandu, svugdje gdje nije 'Banana' prefix.
- Kad se vidi nešto (očigledno) samo treba postaviti pitanje 'zašto ?', odgovor je iz istog razloga kad u Sloveniji skineš nogu s papučice gasa -> kazna. Za svako kršenje propisa (zakona) mora uslijediti kazna inače su zakoni običan papir (loš za WC).
- drugi dio (obično spominjanje balkaniše mentaliteta) zapravo pokazuje da su ljudi isti, tj. jednako poštuju-krše zakone, odnosno onoliko koliko se boje kazne. (Daimler, Patria ... ili spomenuti EU cityzeni kad dođu s naše strane granice stisnu papučicu gasa)...
- svaki kvalitetan mađioničar koristi svoje umijeće, jednako kao i Jaca broš ili Sanader sat... -upravo zato da se pogled skrene u (podrešnom) krivom smjeru. Ali naivci (široke narodne mase) većinom nasjedaju. Pa i kad ne nasjedaju triku nemaju nikakve mogućnosti promjene. Eto i ja više ne kritiziram naše vrle političare, počinjem navijati za njih u periodu između dva mandata i gledam u broš (umjesto što se iza leđa trpa u džep). ... cinizam, sarkazam ili još gore, pasivnost.
Razlog Za - Boli njih k*rac za nas
*evo jedna pjesma koja kratko govori o tome koliko oni brinu za nas, mislim da je pogođeno u srž
lyrics:
Cini mi se da sam to vec vidio i prije
lažni osmijeh na šarenom plakatu
debelo dupe uvaljeno u udobnu fotelju
fino odijelo i posvetu na zlatnom satu
Puna usta fraza o dobrobiti nacije
domoljubi, generali i zaslužni fudbaleri
nisu pitali ništa dok su grabili i krali
kao da ne znam što bi stvarno htjeli
Boli njih k*rac za nas
za naše probleme i naše muke
oni traže svoj spas
prljavim jezikom peru si ruke
Svoje cu stavove izgraditi sam
i nikada necu klecati pred nikim
možda to znaci i glavom kroz zid
ja vodim svoj rat i ne trebam njih
Samo su prijatelji ono što je važno
sve su ostalo prolazna imena
bitno je znati tko te zaista voli
jer život nas gura u mnoga iskušenja
Boli njih k*rac za nas
za naše probleme i naše muke
oni traže svoj spas
prljavim jezikom peru si ruke
- naravno, ne samo u Dojčlandu, svugdje gdje nije 'Banana' prefix.
- Kad se vidi nešto (očigledno) samo treba postaviti pitanje 'zašto ?', odgovor je iz istog razloga kad u Sloveniji skineš nogu s papučice gasa -> kazna. Za svako kršenje propisa (zakona) mora uslijediti kazna inače su zakoni običan papir (loš za WC).
- drugi dio (obično spominjanje balkaniše mentaliteta) zapravo pokazuje da su ljudi isti, tj. jednako poštuju-krše zakone, odnosno onoliko koliko se boje kazne. (Daimler, Patria ... ili spomenuti EU cityzeni kad dođu s naše strane granice stisnu papučicu gasa)...
.. i sve to (ali i mnogo drugih stvari) samo potvrdjuje cinjenicu da sto je teza cizma represije (u ovim specificnim slucajevima - visina kazni), privid postenja i postivanja zakona je veci.
evo ubili su bin ladena pa su morali baner mjenjat.
pred nekih pola godine na bookmark toolbaru sam imao redom. t portal, jutarnji, net, večernji, 24 sata, index ,novi list, dnevnik.hr...
sada mi je redom samo net i novi list...
http://www.tportal.hr/komentari/komentatori/125719/Kad-se-horor-blagoslovom-pretvara-u-bajku.html
autor me, ugodno, iznenadio. ne toliko kvalitetom, koliko kvantitetom.
to je svećenik imena Marko premješten zbog nemorala iz sela Gorjani (kod Đakova)
prezime vam neću reći, jer se ne smije. 
to je svećenik imena Marko premješten zbog nemorala iz sela Gorjani (kod Đakova)
prezime vam neću reći, jer se ne smije. 
Ah... Kod mene je bio zupnik (prije cca 10 god) koji si je kresnuo sestru - ne casnu, nego rodjenu sestru.
Ja bi ih spalio na lomaci.
To nije rješenje. Jednostavno takve svećenika crkva treba udaljiti od ljudi. Neka ih pošalju negdje u samostane, ili neka povećaju kriterije za izbor svećenika.
EDIT: U zatvor sa njima.
Ah... Kod mene je bio zupnik (prije cca 10 god) koji si je kresnuo sestru - ne casnu, nego rodjenu sestru.
ah, sad kad bih rekao, da je taj Marko prvo bio poznat kao osoba iz gay miljea, no to ne znači da mora biti pedofil.
jer, nisu sve gay osobe nastrane, tako se uči u školi.
a i puno se očekuje od svećenika.
ja bih njima odredio da se svi kastriraju prije no što se zarede jer teško se boriti protiv hormona, svojih emocionalnih problema, koji su kod celibatista još izraženiji. 
To nije rješenje. Jednostavno takve svećenika crkva treba udaljiti od ljudi. Neka ih pošalju negdje u samostane, ili neka povećaju kriterije za izbor svećenika.
Kak nije to rjesenje ? :) Udaljis ih od svega i nema straha za takve gadosti...
Doduse taj zupnik je otisel iz moje zupe nakon 5 uzastopnih cipelarenja zbog svojih postupaka. Nije htio pokopat pokojnog ako njegova obitelj nije dala neki doprinos za crkvu, ako slucajno nisi dao lovu dok je isao u blagoslovljivanje kuca - prozvan si crkvi u sred mise...
Tko nije platio svoje "dugove" prema njemu i crkvi, ne bi mogao obavit pokop, krstenje i sl...
On je ocito bio iz srednjeg vijeka, e ja bi mu onda primjenio i metode rehabilitacije iz tog vijeka...
Kak nije to rjesenje ? :) Udaljis ih od svega i nema straha za takve gadosti...
Doduse taj zupnik je otisel iz moje zupe nakon 5 uzastopnih cipelarenja zbog svojih postupaka. Nije htio pokopat pokojnog ako njegova obitelj nije dala neki doprinos za crkvu, ako slucajno nisi dao lovu dok je isao u blagoslovljivanje kuca - prozvan si crkvi u sred mise...
Tko nije platio svoje "dugove" prema njemu i crkvi, ne bi mogao obavit pokop, krstenje i sl...
On je ocito bio iz srednjeg vijeka, e ja bi mu onda primjenio i metode rehabilitacije iz tog vijeka...
Da mene prozove na sred mise ja bi ustao i lijepo se izderao na njega i izvrijeđao ga.