Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.033.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
eevek kaže...
thedream kaže...

A jbg nek crkne kad ga šokiraš pa ti napiši glupost..{#}

Elektro-šoker je iznimno sigurna naprava, uzimajući u obzir za što je namijenjen.

Ne brkaj to sa klasičnim strujnim udarom :)

Može izazvati infarkt, pitao sam doktora ne tako davno. Nemaš zdravstveni karton osobe koju šokiraš, i ako odapne ti mi reci šta onda? Reći ćeš policiji da si ga htio samo onesposobiti, i što, uspjelo ti je?{#}

Cemetary gates
16 godina
thedream kaže...

Može izazvati infarkt, pitao sam doktora ne tako davno. Nemaš zdravstveni karton osobe koju šokiraš, i ako odapne ti mi reci šta onda? Reći ćeš policiji da si ga htio samo onesposobiti, i što, uspjelo ti je?{#}

Može i pogled na dobru trebu, ali to ne znači da je takva statistika bitna {#}

15 godina
neaktivan
eevek kaže...
thedream kaže...

Može i pogled na dobru trebu, ali to ne znači da je takva statistika bitna {#}

{#}{#}{#}speaking of which, gave me an idea..

http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2008-06-20/Scena/NOVKOVIC01.jpg

+

http://www.nokaut.com/userfiles/files/zanamari_lalic510.jpg

=

http://www.atpm.com/10.11/ireland/images/glendalough-cemetary.jpg

Cemetary gates
15 godina
tnakir kaže...

Kako bi ja bio sretan kad bi taj bully jedan dan naletio na nekog malog divljaka koji se zna obranit i onda da ga taj mali divljak toliko namlati da ovaj ne bude u stanju zvat hitnu.

Dok sam jos bio klinjo u srednoj, jedu vecer sam sa frendom cekao ekipu u parku Manuela Vidovica u Splitu. Odjedanput se nadju kraj nas 4 lika i pocmu nas gurat, tuc. I taman uto dodje ova moja ekipa koju smo cekali. 10-ak ljudi. Koji je to lom bija {#}

hahaha , ja neku vecer s ekipom sjeo u park dole (emanuela) okolo sve oni đikani iz tehničke i elektrotehničke , očajno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 13:21 (athlon64).
17 godina
athlon64 kaže...

hahaha , ja neku vecer s ekipom sjeo u park dole (emanuela) okolo sve oni đikani iz tehničke i elektrotehničke , očajno.

Ja san zavrsija elektrotehnicku. Samnom su bili kulturni ljudi u razredu. To je vjerovatno bila jaka struja.

16 godina
tnakir kaže...

Ja san zavrsija elektrotehnicku. Samnom su bili kulturni ljudi u razredu. To je vjerovatno bila jaka struja.

Eee, nemoj tako o nama {#}, kod nas (jaka struja) većina je normalna, ima manji dio razreda koji su stvarno debili i samo oće pravit nered.

http://about.me/antesirkovic
16 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

zakon je izmislio covjek pa ga covjek moze i mjenjati... zakon se postuje ne vjeruje se u njega ! u Boga se vjeruje.. tj ukratko problem je sto je sve vise bezboznika na svjetu ...

16 godina
Darko999 kaže...

zakon je izmislio covjek pa ga covjek moze i mjenjati... zakon se postuje ne vjeruje se u njega ! u Boga se vjeruje.. tj ukratko problem je sto je sve vise bezboznika na svjetu ...

Nemoj mišat religiju u ovu temu, bit će svega, radije ostavi to sastrane, svak viruje/ne viruje u šta oće i to je to. Kraj rasprave.

http://about.me/antesirkovic
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Darko999 kaže...

Nemoj mišat religiju u ovu temu, bit će svega, radije ostavi to sastrane, svak viruje/ne viruje u šta oće i to je to. Kraj rasprave.

tvoj savjet me ne zanima...ja sam napisao svoje misljenje i tako ce ostati .. pozdrav

17 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

dakle, mislio si, Boga nije izmislio čovjek pa ga ne može mijenjati, ono što nije izmislio čovjek u to se vjeruje, a pošto je sve više bezbožnika u svijetu manje je vjere a više poštivanja...? koja je poveznica između vjere i poštivanja, te između bezbožnika i zakona? što si uopće želio reći i zašto je problem u sve više bezbožnika? napiši da te se razumije molim!

Anything you say can and will be used against you
16 godina
neaktivan

nisam dosao ovdje da objasnjavam nekom nesto itd itd.. dosao sam da napisem svoje misljenje u vezi problema .. ko razumije shvatice ko ne razumije nek odluci sam sta ce {#} 

17 godina
Darko999 kaže...

Problem je sto ima previse idiota na svijetu.

Shvati to kako god hoces.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

nisam dosao ovdje da objasnjavam nekom nesto itd itd.. dosao sam da napisem svoje misljenje u vezi problema .. ko razumije shvatice ko ne razumije nek odluci sam sta ce {#} 

u vezi kojeg problema? kabanica je mokra, saprofiti gledaju mjesec, mjesec je pokisao, problem je u pogledu... ko razumije shvatice ko ne razumije nek odluci sam sta ce

ako nisi došao objašnjavati svoje nepovezane umotvorine zašto si došao? trollati nebulozama i otići ili što?

Anything you say can and will be used against you
16 godina
protjeran

Na nasilje se može odgovoriti samo nasilje, jer neki ljudi samo to razumiju...

WP
16 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...

Na nasilje se može odgovoriti samo nasilje, jer neki ljudi samo to razumiju...

Na nasilje se odgovara prijavom policiji.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina

Na nasilje se odgovara odvjetnikom :P

16 godina
Mentalist kaže...

Vidim imamo stand-up komičara ovdje {#}

16 godina
protjeran
eevek kaže...
Mentalist kaže...

Vidim imamo stand-up komičara ovdje {#}

Lulz, moj tata je dobio odstetu jer me susjeda udarila.

17 godina
neaktivan

@Mentalist

Vlasnik mjesta u kojem radim je imao problema sa likom koji je dolazio, pravio problema djevojci koja je radila (verbalna vredjanja itd.), Otiaso je do policije po pomoc i oni su mu savjetovali da: 

Citat: "Ma prijava nista ne pomaze, de ti njega sacekaj u mraku negdje..."

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 21:31 (Arxi).
17 godina
protjeran
Mentalist kaže...

konačno netko razborita razmišljanja.

ovdje se pokušava proturiti fama kako je u Hrvatskoj sve u k++++ pa i zakon.

to su stare udbaške metode zamračivanja uma, no uspješne su kratkoročno.

kakvi su to frajeri koji prvo dobiju po lampi, pa onda smišljaju način kako će "razbiti" tipa koji ih je napucao.

vidim da neki očajnici spominju pajser, letvu itd...no osnova tih razmišljanja je kukavičluk.

treba se oduprijeti osobi sklonoj nasilju ODMAH a ne poslije, makar dobio po nosu.

f = 2^{12k/12} \times 440 \,\mbox {Hz} = 2^k \times 440 \,\mbox {Hz}
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 21:48 (Bugofil).
15 godina
tnakir kaže...
athlon64 kaže...

nisam ja nista reka , i ja sam tia ic u elektrotehnicku , i bilo mi je pametnije da sam isa , ali dojam koji sam dobia o toj skoli je da je to viša kategorija đikana , svaki put kad prođeš neko te zahebava da si peder jer imas dugu kosu omg lol , a dovljno ih je vidit da mi se zgadi zivot. čast iznimkama naravno ;)

16 godina
neaktivan
Bugofil kaže...
Mentalist kaže...

kakvi su to frajeri koji prvo dobiju po lampi, pa onda smišljaju način kako će "razbiti" tipa koji ih je napucao.

vidim da neki očajnici spominju pajser, letvu itd...no osnova tih razmišljanja je kukavičluk.

treba se oduprijeti osobi sklonoj nasilju ODMAH a ne poslije, makar dobio po nosu.

da a ako ih je kao 10 na 1

ili da je 1 15 godisnjak sa 50 kila a drugi 25 godisnjak sa 100 kila (izmisljeni primer)

ko je onda kukavica...

naravno da je normalno ako se taj 1 ne suprodstavi jer bi bio unakazen poslije toga

live today, fight tomorow

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 21:58 (xnight_hunterx).
17 godina
Bugofil kaže...

Bugofil-ove rijeci:

ja sam skroman čovjek koji ne koristi neusmiljeno nasilje, osvetu, kao Bog u starom zavjetu.

tim činom pokazao si da si latentno agresivan i da nisi ništa bolji od tog čovjeka

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prvo - pilis granu na kojoj stojis...

Drugo - to sto kazes da se treba odmah oduprijet je krajnje nepromisljeno, tocnije pothvat - glavom kroz zid. Da mi je tebe vidjet kako bi ti to demonstrativno pokazao u stvarnom zivotu (s obzirom da se ne osvecujes... :D)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
tnakir kaže...
athlon64 kaže...

nisam ja nista reka , i ja sam tia ic u elektrotehnicku , i bilo mi je pametnije da sam isa , ali dojam koji sam dobia o toj skoli je da je to viša kategorija đikana , svaki put kad prođeš neko te zahebava da si peder jer imas dugu kosu omg lol , a dovljno ih je vidit da mi se zgadi zivot. čast iznimkama naravno ;)

to su onda kreteni i nema veze u koju skolu ideju

ja imam dugu kosu i moj frend u razredu (bio je jos jedan al sad je celav xD) pa idemo isto za elektricare i niko nas ne hebe za to (u školi)

17 godina
protjeran
Batista kaže...

Bugofil-ove rijeci:

ja sam skroman čovjek koji ne koristi neusmiljeno nasilje, osvetu, kao Bog u starom zavjetu.

tim činom pokazao si da si latentno agresivan i da nisi ništa bolji od tog čovjeka

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prvo - pilis granu na kojoj stojis...

Drugo - to sto kazes da se treba odmah oduprijet je krajnje nepromisljeno, tocnije pothvat - glavom kroz zid. Da mi je tebe vidjet kako bi ti to demonstrativno pokazao u stvarnom zivotu (s obzirom da se ne osvecujes... :D)

moje mišljenje na ovoj temi uopće nije relevantno i kao takvo ga nije potrebito requotati.

ja sam bio nasilnik i tukao sam slabije i jače od sebe, ponekad sam i ja naletio na "tvrdo", no, okrenio sam se vjeri, bogu, razumu, smirio sam se, počeo čitati Bibliju i Bug, učlanio se na Bug forum i od tad sam čista srca i ispunjene duše.

16 godina
neaktivan

Jel se ti držiš one poslovice 'tko tebe kamenom ti njega krugom'?

Ja više volim oko za oko, zub za zub.

by Cerina
17 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

na mawashi misliš ? {#}

17 godina
Bugofil kaže...
Cerina15 kaže...

na mawashi misliš ? {#}

Meni se odavde prije čini da su g i h opasno blizu na tipkovnici.  :)

Gledam te!
16 godina
protjeran
xnight_hunterx kaže...

to su onda kreteni i nema veze u koju skolu ideju

ja imam dugu kosu i moj frend u razredu (bio je jos jedan al sad je celav xD) pa idemo isto za elektricare i niko nas ne hebe za to (u školi)

Ja sam do prosle srijede imao dugu kosu (pravo dugu, a ne 5 cm), no meni su se rugali samo profesori, jer imam 195cm (i 82kg), pa nisam bas pederast.

Kad sam se osisao profesorica hrvatskog mi je rekla (citat) Sad licis na covjeka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 23:21 (Mentalist).
16 godina
neaktivan
Problem s nasilnicima je taj sto napadaju iskljucivo slabije od sebe, a sebi ravnopravne ili jace od sebe napadaju samo coporativno i to uglavnom uz letve, palice i ostale rekvizite. Rijetko koji nasilnik napada zrtvu ako ima i najmanju sumnju u svoju pobjedu. Oni u biti lijece svoje frustracije na slabijima od sebe i ja bi tu prvenstveno premlatio njihove roditelje, jer takvo je dijete ili covjek produkt njihovog loseg odgoja.

Najveci problem lezi u tome sto mnogi nisu i nikada nece biti u stanju razmisljati o posljedicama svojih djela i odgovorno se ponasati, a zele imati djecu koju nisu u stanju odgojiti da izrastu u normalne i zdrave ljude.
If creativity is a field, copyright is the fence.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice