Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.215.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Društvo nam dolazi polako k pameti, POLAKO ... ali bolje prema boljem, nego gorem. Al nažalost, još ima previše HDZ-ove mladeži...i njih u podrum.

Kaj svi zapeli za te 4 stranke kod nas? Ima i drugih osim HDZ, HSP, SDP i HSS.

Npr, stranka koja pokušava svim silama strpat kriminalce iza rešetaka, jedina koja diže tužbe protiv gamadi i bande lopovske...HSP dr.Ante Starčevića. Dokaz su da ima i stranki u politici koje ne služe samo za lopovluk.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
17 godina
neaktivan

pozdrav iz zagreba..stiglo mailom

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
16 godina
neaktivan
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
doxy kaže...

Društvo nam dolazi polako k pameti, POLAKO ... ali bolje prema boljem, nego gorem. Al nažalost, još ima previše HDZ-ove mladeži...i njih u podrum.

Npr, stranka koja pokušava svim silama strpat kriminalce iza rešetaka, jedina koja diže tužbe protiv gamadi i bande lopovske...HSP dr.Ante Starčevića. Dokaz su da ima i stranki u politici koje ne služe samo za lopovluk.

HSP stvarno to je tvoj izbor e moj decko,znam ljude koji su u vrhu te stranke jer zive tu komsiluku i vjeruj mi sve su samo ne posteni:)

When you are halfway up,you are always halfway down
18 godina

hsp i hspAS nisu ista stranka.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
protjeran
carcharodon kaže...
doxy kaže...

HSP stvarno to je tvoj izbor e moj decko,znam ljude koji su u vrhu te stranke jer zive tu komsiluku i vjeruj mi sve su samo ne posteni:)

Jesi NEPISMEN?

OVO NIJE HSP...

Ovo je DRUGA STRANKA, HSP dr. Ante Starčević, nema veze s ovim kretenskim đapićevim HSP-om.

I hvala bogu da ga nema u "komšiluku", to je Hrvatska stranka.

Nema lopovluka, lažnog desničarenja i slično.

Jedini pokušavaju nekaj napraviti. JEDINI (kaj se politike tiče).

Naravno, zabranjen nacionalizam u svakom pogledu i tak, da to kaj si srbin, ili neka druga očito uvrijeđena nacionalnost NEMA VEZE, jer ta stranka nema nikakve namjere na koje ti misliš. Ohladi klinac.

To kaj pričaš, su čiste laži najvjerojatnije iz neznanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 18:57 (doxy).
15 godina
neaktivan

J**eš ti državu u kojoj ,policajac, u službenom vozilu blica (ili ti blenduje) vozilu ispred sebe da ide presporo (vozilo se kretalo oko 65 - 70 km/h), po državnoj cesti (2 traka) , i zatim ga prestiže bez upotrebe primjerene signalizacije (čitaj žmigavaca), i nakon prestizanja vraća se u desnu traku (opet bez upotrebe žmigavaca)....

Pa ako se policajci tako ponašaju na cesti kako bi mi ostali trebali ????

Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
18 godina
protjeran
@Bugofil
Sva sreća da nismo u EU, gdje se za politički nekorektne i tabuizirane teme i izjave u takvom "demokratskom društvu" može dobiti zatvorska kazna.
"Govor mržnje", "naknada za duševne boli", stari dobri Orwell.
M_dipl. kaže...
Revoluciju provodi društvo, kada se pređe kritična točka. Obzirom da je naše društvo tu gdje je što se osviještenosti tiče, predviđam da će se za kojih 20ak godina tako nešto i dogoditi, do onda, preostaje samo raditi na "evoluciji", krenuti od sebe i mijenjati ljude oko sebe.
Naše društvo je previše razjedinjeno. Svaka društvena skupina gura na svoju stranu. Kod hrvatskih branitelja stjećem dojam, kao da su se borili za svoje povlastice a ne za slobodnu i nezavisnu Hrvatsku. Dok je god njima dobro, nema prigovora, ponašaju se kao SUBNOR, a šute dok se Hrvatska i njezina bogatstva rasprodaju strancima i domaćim hohštaplerima. Vatrogasci bi se malo igrali prosvjeda, nebi se udružili sa mladima (oni su zloćesti, palili su i rušili kontejnere), dobili su obećanja i porciju. Seljaci također su dobili svoju porciju. Radnice kamenskog se glođu za kost od 50 000 koju su dali jednoj radnici za Zagrepčanku godine, miriše mi na nečiju šalu i okladu.
Zar se nitko od njih ne pita, od kuda dolazi novac i tko stvara nove vrijednosti. Neće se moći kupovati socijalni mir stalnim zaduživanjem. Jednom će se morati položiti računi i početi s radom koji stvara nove vrijednost, a ne trgovinom i preprodajom. Tko misli da se država može bazirati samo na turizmu a ne na industriji, mora biti jako glup.
Uz takvo ponašanje kroz gledanje kratkoročnih interesa nije čudno da se političari čude (i smatraju nas ovcama, kako nebi, 20 godina pljačkanja i orgijanja, uz građansku poslušnost), kada ih iz njihovog paralelnog svemira odjedanput zapljusnu prosvjedi i pale se zastave stranaka i EU a njima svakim danom sve bolje.
Jedino se mladi bune. Nije bitan Pernar i njegov egotrip ili dosađivanje bogatog derišta. Netko je trebao organizirati prosvjed, sada je na drugima da se organiziraju.
Kako se ponašaju naši političari, braniteljske udruge, seljaci i ostale interesne skupine ljudi kratkovidnih pogleda na situaciju u Hrvatskoj:
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 19:07 (the_tux).
18 godina

Evo jednog zanimljivog "odgovora" na Milanovićevo pitanje što je to SDP zgriješio: http://www.rijekadanas.com/kad-vec-pitas-zorane-milanovicu/.

Ovo je napad s lijeva, pa time potvrđuje da lijevo orijentirani birači ne smatraju SDP strankom koja artikulira njihove stavove.

This space for rent!
18 godina
doxy kaže...

Svi mi imamo svoje favorite i političke stavove, ali bih molio ako je moguće da se baš aktivno ne agitira za neku određenu stranku, već da se razgovor vodi više na načelnoj razini i po mogućnosti bez prijetnji smrću ili sakaćenjem bilo kome. 

Ako neka stranka želi reklamu, slobodno neka kupi bener kod nas... {#}

This space for rent!
17 godina
protjeran
Drago kaže...
doxy kaže...

Svi mi imamo svoje favorite i političke stavove, ali bih molio ako je moguće da se baš aktivno ne agitira za neku određenu stranku, već da se razgovor vodi više na načelnoj razini i po mogućnosti bez prijetnji smrću ili sakaćenjem bilo kome. 

Ako neka stranka želi reklamu, slobodno neka kupi bener kod nas... {#}

Nema beda, nenamjerna reklama. Iako nikog ne favoriziram, samo sam htio istaknuti kako MOŽDA ima nade. Samo su potrebni pametni ljudi na to, i spremni promjene.

Al kakav je naš narod, čini mi se nikaj od toga.

EDIT:@ Drago

Imaš tipku uredi.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 19:21 (doxy).
16 godina
neaktivan
doxy kaže...
carcharodon kaže...
doxy kaže...

Jesi NEPISMEN?

OVO NIJE HSP...

Ovo je DRUGA STRANKA, HSP dr. Ante Starčević, nema veze s ovim kretenskim đapićevim HSP-om.

Naravno, zabranjen nacionalizam u svakom pogledu i tak, da to kaj si srbin, ili neka druga očito uvrijeđena nacionalnost NEMA VEZE, jer ta stranka nema nikakve namjere na koje ti misliš. Ohladi klinac.

To kaj pričaš, su čiste laži najvjerojatnije iz neznanja.

Klinac?

Kakva nacionalost ima sad veze sa icim o cemu ti, i sto se tice moje nacionalnosti veci sam HRVAT nego sto ces ti ikad biti.Pokusavaju sta to oni pokusavaju XD, pokusavaju razni politicari vec 20 godina nes napraviti pa se zato nalazimo tu gdje jesmo,ma da mi je znati ko ti je zamazo oci,teska naivcina si ti koliko ja vidim

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
protjeran
doxy kaže...

Jesi NEPISMEN?

OVO NIJE HSP...

Za tebe je Đapićev HSP kretenski,a da znaš da za nekog nije, ne bi vjerovao.

I tko je onda u pravu ?

70% ekipe u tom novom HSP-u su likovi koje je stvorio Đapić, tako da ..cccc {#}

carcharodon kaže...
... i sto se tice moje nacionalnosti veci sam HRVAT nego sto ces ti ikad biti.Pokusavaju sta to oni pokusavaju XD, pokusavaju razni politicari vec 20 godina nes napraviti pa se zato nalazimo tu gdje jesmo,ma da mi je znati ko ti je zamazo oci,teska naivcina si ti koliko ja vidim

"Veličina" u naciji mi je čudan pojam. Kojom metodom se mjeri veličina hrvatstva ??

A da, 20 godina pravljenja od govna pitu je naporan posao. Većinski slugansko lopovski mentalitet je teško iskorijeniti, trebati će još 30 godina, barem.

Kao što mi gledamo navodne "primitivce" u libiji, Iranu, Nigeriji i sl tako gledaju nas na zapadu.

Sve je stvar percepcije ili, iz kojeg kuta gledaš problem.

Taj sluganski mentalitet Hrvata vidim i tu na forumu kad se TU daje najviše postovima moderatora i forumašima vulgaris koji imaju puno zvijezdica, makar ONI izvalili i bedastoću.

Bitno je da si se uvukao u pakšu nekom navodno "bitnom" članu Bug forum zajednice pa će kobajage i tebi biti bolje. {#}

Tako je i na poslu, u politici, općenito, kod nas su poremećene prave vrijednosti; poštenje, hrabrost, iskrenost, čestitost u svakom smislu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 18:27 (Gradonačelnik).
17 godina
protjeran
Gradonačelnik kaže...
doxy kaže...

Jesi NEPISMEN?

OVO NIJE HSP...

Za tebe je Đapićev HSP kretenski,a da znaš da za nekog nije, ne bi vjerovao.

I tko je onda u pravu ?

70% ekipe u tom novom HSP-u su likovi koje je stvorio Đapić, tako da ..cccc {#}

carcharodon kaže...
... i sto se tice moje nacionalnosti veci sam HRVAT nego sto ces ti ikad biti.Pokusavaju sta to oni pokusavaju XD, pokusavaju razni politicari vec 20 godina nes napraviti pa se zato nalazimo tu gdje jesmo,ma da mi je znati ko ti je zamazo oci,teska naivcina si ti koliko ja vidim

"Veličina" u naciji mi je čudan pojam. Kojom metodom se mjeri veličina hrvatstva ??

A da, 20 godina pravljenja od govna pitu je naporan posao. Većinski slugansko lopovski mentalitet je teško iskorijeniti, trebati će još 30 godina, barem.

Kao što mi gledamo navodne "primitivce" u libiji, Iranu, Nigeriji i sl tako gledaju nas na zapadu.

Sve je stvar percepcije ili, iz kojeg kuta gledaš problem.

Taj sluganski mentalitet Hrvata vidim i tu na forumu kad se TU daje najviše postovima moderatora i forumašima vulgaris koji imaju puno zvijezdica, makar ONI izvalili i bedastoću.

Bitno je da si se uvukao u pakšu nekom navodno "bitnom" članu Bug forum zajednice pa će kobajage i tebi biti bolje. {#}

Tako je i na poslu, u politici, općenito, kod nas su poremećene prave vrijednosti; poštenje, hrabrost, iskrenost, čestitost u svakom smislu.

Ovo BOLDANO je jedno od najvećih gluposti u temi.

Ti očito pojma nemaš o njima. 0% HSP (đapićevog) je u HSPas.

Ti i čađačadron il kak se zove meljete besmislice.

18 godina
protjeran
doxy kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hsp-dr-ante-starcevic-zbog-prosvjeda-protiv-vlade-suspendirao-peru-kovacevica/540997.aspx

HSP dr. Ante Starčević je suspendirao zamjenika predsjednice te stranke Peru Kovačevića na rok od 90 dana. Predsjedništvo stranke je jednoglasno odlučilo da sukladno statutu Kovačević bude suspendiran sa svih stranačkih dužnosti koje je obnašao do suspenzije.

Partitokracija i stranačka stega.

Dokle god neće narod moći utjecati na odluke političara, niti izbori neće ništa promijeniti jer su izborni zakoni kreirani na način prema kojem su građani glasačka mašina koja ne može utjecati na političke odluke (recimo ulazak u NATO savez), što ne znači da prosvjedi nemaju smisla, nego su poruka da se više ne igraju sa sudbinom hrvatske države i hrvatskog naroda.

18 godina
doxy kaže...

Sta si ti tako nalozen na taj HSPas, sta te zaposljavaju il nesto?

- Psiho246
18 godina
protjeran
doxy kaže...

Nema beda, nenamjerna reklama. Iako nikog ne favoriziram, samo sam htio istaknuti kako MOŽDA ima nade. Samo su potrebni pametni ljudi na to, i spremni promjene.

Al kakav je naš narod, čini mi se nikaj od toga.

EDIT:@ Drago

Imaš tipku uredi.

{#}

Ne treba tu previse filozofirat, jer pametnih politicara ima u svakoj stranci, vec nama trebaju POSTENI politicari i dalje ce bit bolje.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
protjeran
Vidim ovdje te koji se diće svojom nacijom,a nacija više nema nikakvog značenja, djelom nacije se postaje i davanjem državljanstva, pa da te nešto pitam, jeli za tebe neki crnac, sa našim državljanstvom, isto tako dio nacije ili nije?
WP
16 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
Vidim ovdje te koji se diće svojom nacijom,a nacija više nema nikakvog značenja, djelom nacije se postaje i davanjem državljanstva, pa da te nešto pitam, jeli za tebe neki crnac, sa našim državljanstvom, isto tako dio nacije ili nije?

Dio nacije da, dio naroda ne.

15 godina
protjeran
doxy kaže...

---  Ovo BOLDANO je jedno od najvećih gluposti u temi.

Točno si napisao da si napisao najveću glupost na temi !

Sadašnja predsjednica HSP-AS Ruža Tomašić  bila je saborska zastupnica "Đapićeva" HSP-a i bila mu je sluga pokoran, tako da ne pričaj gluposti.

Razišli su se nakon posljednjih parlamentarnih izbora jer bivša policajka nije mogla podnijeti da više ne sjedi u saboru jer su dobili jedan mandat 2007 godine.

Što nije prije izbora napravila novu stranku, nego kad je ispušila, onda je pukla ? {#}

Sve su to materijalni interesi, nemoj bit naivan {#}

17 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
doxy kaže...

Sta si ti tako nalozen na taj HSPas, sta te zaposljavaju il nesto?

Posao sam si sam našao...ko i sve ostalo u životu, nisu mi dali pridošlice ni HDZ-ovci, a ponajmanje ovo naše "društvo". Upravo radi vas, je društvo takvo kakvo je.

EDIT:

Vidim da vi...mladež HDZ-a (i SDP-a) ste poprilično aktivni sve i svugdje, nije ni čudo pošto PREKO 70% ČLANOVA ima direktne koristi od stranke.

Tak da s svakom daljnjom raspravom oko stranki/politike, društva i stanja u državi nemam nikakve koristi, ni ja ni nitko drugi, jer širite dezinformacije kak su vas i naučili. Uživajte u ovo malo vremena kaj vam je preostalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 22:46 (doxy).
15 godina
protjeran

Meni je jako žao {#} ali ni jedna verzija HSP-a neće po anketama ući u sabor jer ne prelaze ni 3%.

Jedina im je šansa da s SDP-om uđu u koaliciju prije izbora jer i ovako mrze iz dubine duše HDZ. {#}

16 godina
protjeran
Gradonačelnik kaže...

Meni je jako žao {#} ali ni jedna verzija HSP-a neće po anketama ući u sabor jer ne prelaze ni 3%.

Jedina im je šansa da s SDP-om uđu u koaliciju prije izbora jer i ovako mrze iz dubine duše HDZ. {#}

Pravaši u koaliciji sa SDP-om. {#}

18 godina
doxy kaže...

Posao sam si sam našao...ko i sve ostalo u životu, nisu mi dali pridošlice ni HDZ-ovci, a ponajmanje ovo naše "društvo". Upravo radi vas, je društvo takvo kakvo je.

EDIT:

Vidim da vi...mladež HDZ-a (i SDP-a) ste poprilično aktivni sve i svugdje, nije ni čudo pošto PREKO 70% ČLANOVA ima direktne koristi od stranke.

Tak da s svakom daljnjom raspravom oko stranki/politike, društva i stanja u državi nemam nikakve koristi, ni ja ni nitko drugi, jer širite dezinformacije kak su vas i naučili. Uživajte u ovo malo vremena kaj vam je preostalo.

Ko je to "vas"?

Kakva mladez cega?

Popij neku tabletu covjece.

- Psiho246
18 godina

bosanski talent

15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
Gradonačelnik kaže...

Pravaši u koaliciji sa SDP-om. {#}

Čini mi se da su uvijek ulazile u sabor više stranak nego su to ankete pokazivale,jer izgleda da su glasači manjih sdtranaka lojalniji,a i nesmije se na hrvatsku gledati kao na jednu izbornu jedinicu.

15 godina
neaktivan

Neki pitaju zasto prosvjedovati zasto maknuti HDZ i ekipu!

DA SU NA VLASTI BILI NORMALNI LJUDI KOJI NISU KRAJI DANAS BI IMALI SVE ŠTO IMAJU NJEMCI-

-u najvecoj krizi Njemacka je davala građanima 5000 eura (37.300,01 kn) svakom ko je htio kupiti novi auto

-Njemacka je danas daleko od krize TAKO SADA IMA POSLA KOLIKO GOD ŽELIŠ

-Njemacka ima 3 milje nezaposlenih (država kaze da sa 10 milja nezaposlenih oni rade bez problema)...

-samohranim majkama država daje stan sa placenim rezijama + 1400 eura (10.444,00 kn) mjesecno...

STA MI IMAMO NISTA...

15 godina
neaktivan
Jel zaposlena?
17 godina
neaktivan
Odgovor je DA.

Ti nigdje nisi naveo NEZAPOSLENA samohrana majka, nego si izostavio ovo sto sam velikim slovima napisao. Jel jasnije sad?

Lp
If creativity is a field, copyright is the fence.
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
Odgovor je DA.

Ti nigdje nisi naveo NEZAPOSLENA samohrana majka, nego si izostavio ovo sto sam velikim slovima napisao. Jel jasnije sad?

Lp

Mislio sam da se podrazumjeva, di ce zapoleni dobivati pomoc drzave...

17 godina

Sudeći po napisima novina, u životopis možemo stavljati i "Prosvjednik s iskustvom".

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 0:02 (wyks).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice