Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.217.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
M_dipl. kaže...

Da sada izbije građanski rat oko naše politike barem bi izbio jer ljudi imaju nekakvo mišljenje o svemu ovome i nisu apatični. Izbio bi jer je hrvatski narod politički i socijalno osviješten. Ovako će se status quo produžiti u nedogled. Tako da, nije oružana i naslina revolucija nešto nužno loše, dugoročno gledano, sve dok je sukob rezultat volje naroda, a ne neki nametnuti...

Ajde please malo smirite tenzije, ono što nam definitovno ne treba, čak nit u primisli, je nešto slično ovome što si napisao. 

Postoje izbori i postoje mirni prosvjedi, pamet u glavu za ubuduće, jer ako se i promjeni vlast , onda je bitna ta svijst građana da sve buduće korupcijske afere sami prijavljuju, ako će i dalje šutjet od sveg skupa neće bit ništa. 

I'm from Hollywood
18 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Što je nužno loše u nasilnoj oružanoj revoluciji? Pa povijest ima sasvim dovoljno takvih pozitivnih iskustava. Za sve stvarno vrijedno u životu se ionako treba izboriti, samo je pitanje radimo li to svi zajedno (pa nema potrebe za potezanjem oružja) ili je neke potrebno malo 'uvjeriti'.  :D

Politička Organizacija "Radnička borba" preuzela je odgovornost za napad na prostorije Kultnog HDZ Crvenom Piturom marke YUpol.{#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 10:54 (Verbatim).
17 godina
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Dobar komentar s Net.hr, začudo...

"Samo u jednoj noćnoj šetnji Zagrebom, prosvjedovalo se redom protiv: HDZ-a, HRT-a, Gradskog poglavarstva, MUP-a, T-Com-a, SDP-a, Europske unije, HSS-a i Hrvatskog nogometnog saveza. I ne možeš poreći da je svaki od tih mikroprosvjeda, sam za sebe, imao barem malo smisla. 

Pa ti se poruka prosvjeda nametne nekako sama od sebe, a ta je da u ovoj zemlji imaš razloga prosvjedovati ispred skoro svake zgrade koja nije stambena (osim Kosoričine, naravno). Iliti, ulično-laički – sve je u k****!"

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Dobar komentar s Net.hr, začudo...

"Samo u jednoj noćnoj šetnji Zagrebom, prosvjedovalo se redom protiv: HDZ-a, HRT-a, Gradskog poglavarstva, MUP-a, T-Com-a, SDP-a, Europske unije, HSS-a i Hrvatskog nogometnog saveza. I ne možeš poreći da je svaki od tih mikroprosvjeda, sam za sebe, imao barem malo smisla. 

Pa ti se poruka prosvjeda nametne nekako sama od sebe, a ta je da u ovoj zemlji imaš razloga prosvjedovati ispred skoro svake zgrade koja nije stambena (osim Kosoričine, naravno). Iliti, ulično-laički – sve je u k****!"

Pa to su sve institucije koje su u zadnje vrijeme bile metom afera, pa je i gnjev ljudi razumljivo usmjeren protiv svih za koje se je na bilo koji način ukazalo da su povezani s krađom i potkradanjem ovog naroda. 

Po mom mišljenju zašto prosvjednici obilaze :

HDZ : zbog afere Fimi-Media, bivšeg premijera , HAC, Hrvatske pošte, itd...... 

SDP : zbog korupcijskih afera iz vremena njihove vlade, afera Kamioni, te zbog "mlakog" držanja, prema mišljenjima prosvjednika

MUP : razmiljivo da su protiv MUP-a , jer oni trenutno štite one protiv kojih su prosjedi usmjereni, te isto nekih korupcijskih afera koje se spotiću nekim bivšim ministrima na čelu MUP-a

T-Com : simbol rasprodaje Hrvatske imovine , što više reć , zanimljivo će bit kada se obznane svi uvjeti po kojima se raspao PTT i kako je nastao T-Com

Stan premijerke Kosor : nju smatraju simbolom za loše, okrivljuju za stanje u društvu te toliki broj nezaposlenih, te traže njezinu ostavku

Ono što ja o svem mislim sam napisao gore iznad, a to je : mirni prosvjedi i pamet u glavu za ubuduće. 

I'm from Hollywood
16 godina
neaktivan

Cemu oruzana revolucija bez evolucije svijesti?

To bi znacilo oruzana borba za ili iste stvari koje su nas i dovele do do ove situacije. Revolucija bez evolucije svijesti ne moze biti dobra jer rezultat ne moze biti drukciji nego onaj zbog kojega je sve i pocelo.

Evolucija u svijetu se pokako dogadja, ali vladajuce garniture ne zele samo tako sve prepustiti i radi toga ce doci i do oruzanih sukoba.

Da se samo mirno prosvjeduje, bila bi primjenjena taktika ignoriranja u medijima i cekanja da se prasina slegne. Vidjeno vec puno puta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 11:19 (Dragon23288).
18 godina
neaktivan

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
18 godina
woodgamesfx kaže...

SDP : zbog korupcijskih afera iz vremena njihove vlade, afera Kamioni, te zbog "mlakog" držanja, prema mišljenjima prosvjednika

Kakva "afera Kamioni" i SDP? Rončević i ekipa koji su već "fasovali" za to su iz HDZ-a.

Ovaj post je zanimljiv stoga jer pokazuje da ekipa uglavnom nema pojma o čemu se stvarno radi već im se sve izmiješalo u glavi u stilu "svi su oni isti", a zapravo se ne trude upoznati se niti s osnovnom faktografijom.

Ukratko, vlast je upravo onakva kakvu kao društvo zaslužujemo jer bitne događaje u društvu promatramo otfrlje i s tim bućkurišem u mozgu onda tobože "informirano" glasamo.

Woodgamesu nitko nije kriv što ne zna - informacije su slobodno dostupne u javnosti - upravo je sam kriv što se nije potrudio doznati činjenice odnosno zapamtiti ih onakve kakve jesu, već u njegovoj kompilaciji/bućkurišu to izgleda kako je naveo. 

Da ne bi bilo da ja nešto branim SDP - po meni u političkom smislu između HDZ-a i SDP-a nema nikakve razlike - to su stranke "centra", zaštitnice kapitala, a ne radnika, dakle meni odbojne, s tim da se SDP (ni bilo koja druga stranka bilo kakve političke provenijencije u Hrvatskoj) ne može po razbojništvu i kriminalu uspoređivati s HDZ-om ni izdaleka. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 12:10 (Drago).
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Kakva "afera Kamioni" i SDP? Rončević i ekipa koji su već "fasovali" za to su iz HDZ-a.

Ovaj post je zanimljiv stoga jer pokazuje da ekipa uglavnom nema pojma o čemu se stvarno radi već im se sve izmiješalo u glavi u stilu "svi su oni isti", a zapravo se ne trude upoznati se niti s osnovnom faktografijom.

Ukratko, vlast je upravo onakva kakvu kao društvo zaslužujemo jer bitne događaje u društvu promatramo otfrlje i s tim bućkurišem u mozgu onda tobože "informirano" glasamo.

Woodgamesu nitko nije kriv što ne zna - informacije su slobodno dostupne u javnosti - upravo je sam kriv što se nije potrudio doznati činjenice odnosno zapamtiti ih onakve kakve jesu, već u njegovoj kompilaciji/bućkurišu to izgleda kako je naveo. 

Da ne bi bilo da ja nešto branim SDP - po meni u političkom smislu između HDZ-a i SDP-a nema nikakve razlike - to su stranke "centra", zaštitnice kapitala, a ne radnika, dakle meni odbojne, s tim da se SDP (ni bilo koja druga stranka bilo kakve političke provenijencije u Hrvatskoj) ne može po razbojništvu i kriminalu uspoređivati s HDZ-om ni izdaleka. 

Ja sam napisao  da samo kažem ono što ljudi misle , i sorry meni se nije ništa izmješalo, a ti očito imaš nešto protiv mene, jer si sve izvrnuo što sam ja napisao.

I'm from Hollywood
17 godina
neaktivan
Dok Vuco ne povede revoluciju ne idem na nikakve prosvjede...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Samo da se nadovežem ta afera s kamionima se zove Daimler.
Tako da malo razbistrim bučkuriš u svojoj glavi, kako je ljepo @Drago opisao. Ali mi nije jasno zašto ili dal je toliko teško bilo taj pasos mog posta ispravit bez priloga ?
I'm from Hollywood
18 godina
woodgamesfx kaže...

Ja sam napisao  da samo kažem ono što ljudi misle , i sorry meni se nije ništa izmješalo, a ti očito imaš nešto protiv mene, jer si sve izvrnuo što sam ja napisao.

Što si ti - zastupnik "ljudi" pa ti nama ovdje objašnjavaš "što ljudi misle" (koji ljudi - svi? Neki?) zahvaljujući nekom tvom posebnom uvidu u njihove misli, za razliku od nas ostalih? 

Ti ovdje govoriš u svoje ime, odnosno nick, pa se nemoj skrivati iza "ljudi" kojih si tobože glasnogovornik. Nisi. 

Nauči se pošteno raspravljati - kad napraviš grešku, kao sada kada si pomiješao afere, priznaj. Nisam ja ništa "izvrnuo" - točno sam te citirao pa se nemaš pravo buniti. Afera kamioni tiče se nabavke vojnih kamiona u čemu je sudjelovao tadašnji ministar obrane Rončević i nema nikakve ni indirektne veze sa SDP-om.

Onda - tko izvrće?

This space for rent!
18 godina
neaktivan

ja moram biti pesimističan i reći da se prosvjedima u hr neće ništa bitno promjeniti, ono što bi imalo nekakvog utjecaja i na hr su globalni prosvjedi i promjene koje bi uslijedile nakon toga... želim reći da ukoliko se ništa ne promjeni u SAD neće se drastičnije promjeniti niti igdje drugdje, u hr možemo promjeniti garnituru ali ne i paradigmu, za prave promjene treba mjenjati globalni poredak i stanje stvari a globalno stanje je liberalni kapitalizam koji oslobađa tokove novaca i resursa među bogatima a u isto vrijeme ograničava slobode čovjeku pojedincu koji se mora uklopiti u potrošačko i dužničko ropstvo da bi uopće išta vrijedio u društvu koje svakodnevno i iznova zahtjeva potrošnju i u kojem su nebitne i trivijalne stvari dovučene na pijadestal gdje su ranije obitavala božanstva...

http://www.youtube.com/user/Anarchitektur
18 godina
woodgamesfx kaže...
Tako da malo razbistrim bučkuriš u svojoj glavi, kako je ljepo @Drago opisao. Ali mi nije jasno zašto ili dal je toliko teško bilo taj pasos mog posta ispravit bez priloga ?

A, dakle radi se o nekoj drugoj "aferi". S tim da je i ovaj post izvrsna ilustracija "bućkuriša" o kojem sam pričao generalno, a ne s ciljem da tebe osobno uvrijedim. 

• Dakle, s jedne strane imamo PRESUDU i to hrvatskog suda, protiv ministra obrane u aferi kamioni - dakle obavljene su sve predistražne i istražne radnje, dignuta je optužnica, sud je prihvatio argumentaciju i na kraju donio presudu.

• S druge strane imamo glasinu pokrenutu u Saboru od strane HDZ-ovih zastupnika da su i ovi drugi "jednaki" jer su navodno uzeli mito od Daimlera. 

Za ovu drugu NAVODNU aferu, koja se ne zove "kamioni" već Daimler,  još nemamo nikakvih optužbi, pa čak niti naznaka da će itko biti optužen, ne spominju se nikakvi dokazi, ne zna se tko su ti koji su navodno bili podmićeni - i na kraju je to sve "jednako"?! 

Dakle, osuđeni silovatelj s jedne strane i mirni, nikad osuđivani susjed s trećeg kata za kojega netko u haustoru širi glasine da je možda (a možda i netko drugi) silovatelj su - jednaki?!

Ako ti se ne sviđa termin "bućkuriš" za ovakvo rezoniranje - koji bi ti termin koristio?

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 13:50 (Drago).
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
woodgamesfx kaže...

A, dakle radi se o nekoj drugoj "aferi". S tim da je i ovaj post izvrsna ilustracija "bućkuriša" o kojem sam pričao generalno, a ne s ciljem da tebe osobno uvrijedim. 

• Dakle, s jedne strane imamo PRESUDU i to hrvatskog suda, protiv ministra obrane u aferi kamioni - dakle obavljene su sve predistražne i istražne radnje, dignuta je optužnica, sud je prihvatio argumentaciju i na kraju donio presudu.

• S druge strane imamo glasinu pokrenutu u Saboru od strane HDZ-ovih zastupnika da su i ovi drugi "jednaki" jer su navodno uzeli mito od Daimlera. 

Za ovu drugu NAVODNU aferu, koja se ne zove "kamioni" već Daimler,  još nemamo nikakvih optužbi, pa čak niti naznaka da će itko biti optužen, ne spominju se nikakvi dokazi, ne zna se tko su ti koji su navodno bili podmićeni - i na kraju je to sve "jednako"?! 

Dakle, osuđeni silovatelj s jedne strane i mirnim, nikad osuđivani susjed s trećeg kata za kojega netko u haustoru širi glasine da je možda (a možda i netko drugi) silovatelj - su - jednaki?!

Ako ti se ne sviđa termin "bućkuriš" za ovakvo rezoniranje - koji bi ti termin koristio?

Slažem se s tobom, samo kažem kako ljudi razmišljaju, dal je to dobar način razmišljanja, prema tome što si napisao nije, ali ljudi tako razmišljaju, što misliš recimo moj stari  je zaposlen, a nije dobio plaću 5 mjeseci, što recimo on razmišlja i kako ? Pa lud je više na svaki spomen korupcije. 

I'm from Hollywood
16 godina
woodgamesfx kaže...

Slažem se s tobom, samo kažem kako ljudi razmišljaju, dal je to dobar način razmišljanja, prema tome što si napisao nije, ali ljudi tako razmišljaju, što misliš recimo moj stari  je zaposlen, a nije dobio plaću 5 mjeseci, što recimo on razmišlja i kako ? Pa lud je više na svaki spomen korupcije.

Ako mu ne plaća niti doprinose...dođe u ured, uzme što želi i ode doma.

Ili dođe u ured direktora i natjera ovog da mu dadne otkaz.

Problem je i u ljudskim glavama i strahu...ja kada vidim da neki rade i po 14-15 mjeseci bez plaće, izgubim razum...ne znam da li bih tukao te radnike, vlasnike tvrtke ili državu koja ništa ne kontrolira.

18 godina

Meni je stvarno žao tvoga oca i mogu ti samo reći da mu niti jedna od stranaka i koalicija koje su na vlasti ili koje će doći na vlast ne nudi ništa bolje. Međutim, nisu "iste" niti tvoja ranija definicija stoji. Iste su u političkom smislu, a ne u kriminalnom smislu.

Iste su u bešćutnosti prema onima koje nominalno služe kao tobožnji "zastupnici" u Saboru, ali nisu iste u metodama. 

Iste su kada se treba dignuti ruka za izglasavanje povećanja vlastitih plaća, 3-4 puta većih od prosječne, odnosno 7-8 ili više puta većih od minimalne, ali nisu iste u premreženosti korupcijom. 

Ne slažem se niti s tvojom definicijom T-coma kao simbola rasprodaje nacionalnog bogatstva. Nacionalno bogatstvo se prije svega rasprodalo u "privatizaciji" domaćim kriminalcima koji su društveno (nacionalno) dobro dobili besplatno ili za male pare te razvlastili društvo - radnike koji su tamo radili, a onda ih prevarili i pootpuštali. 

T-com je samo stupanj u rastakanju društvenog vlasništva gdje se ono više ne poklanja domaćoj glembajevštini već se čak i prodaje za neku stvarnu lovu stranim kapitalistima. U tom smislu je prodaja T-coma (premda također nepoštena i kriminalna) BOLJA i POŠTENIJA od darovanja raznih agrokorova, tvornica trikotaže ili kamenoloma raznim fuck-buddyjima. 

K tome, uništavanje društvenog bogatstva još nije stalo - trenutno se trude dokazati nam da je i ovo malo industrije koja je ostala uglavnom u brodogradilištima nekonjunkturna i "besperspektivna" te nije u skladu s nekakvim navodnim evropskim tradicijama i to trebamo "prodati" (za kunu) nekome, a prije toga će mu država (dakle mi, porezni obveznici) sanirati sva dugovanja, ali onda ta brodogradilišta neće biti u društvenom vlasništu, već u vlasništvu bega koji je za njih dao kunu. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 13:49 (Drago).
16 godina
neaktivan
eevek kaže...
woodgamesfx kaže...

Ako mu ne plaća niti doprinose...dođe u ured, uzme što želi i ode doma.

Ili dođe u ured direktora i natjera ovog da mu dadne otkaz.

Problem je i u ljudskim glavama i strahu...ja kada vidim da neki rade i po 14-15 mjeseci bez plaće, izgubim razum...ne znam da li bih tukao te radnike, vlasnike tvrtke ili državu koja ništa ne kontrolira.

Pa koliko ja znam tvrtka im navodno ne plaća doprinose već 5 i više godina, svi su radnici doma , na koju foru ne znam, jedan od "navodnih" vlasnika je u bijegu i sakriva se u BiH , ali ne zbog ove firme već drugih afera itd... itd... , jedan moj frend isto "radi" u toj firmi ima 4 djece ( jednom klincu ću mu bit kum ) kak žive ne pitajte , da bude stvar najžalosnija moj djed je radio u toj firmi i u njegovo vrijeme ta firma je bila sinonim za uspjeh , jer nema teorije da takav profil firme može propast.

Suma sumarum, možda malo zdravoseljačkog razmišljanja ali čisto kako i zašto takova naizgled nemoguće uništiva firma se može uništit :

bivši direktor ( iz vremena SFRJ ) danas se vozi s biciklom , a za vrijeme postavljenja u toj firmi vozio je "pezejca"

današnji direktori imaju jahte," ferrarije i lamburđinije" , ovo za ferarije i lamburđinije nije pretjerivanje nego istina glavni boss se je jednom dovezao i s jednim i s drugim pred firmu.

I'm from Hollywood
18 godina
woodgamesfx kaže...

glavni boss se je jednom dovezao i s jednim i s drugim pred firmu.

Ako jedan od automobila nije rađen za UK tržište, pa ima volan na desnoj strani, da ih može voziti oba istovremeno, muljaš nas!   ;)

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 13:59 (Veliki Brat).
16 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
woodgamesfx kaže...

Ako jedan od automobila nije rađen za UK tržište, pa ima volan na desnoj strani, da ih može voziti oba istovremeno, muljaš nas!   ;)

Ne ima 6 ruku i 4 noge :) 

EDIT:

Ne mogu vjerovat, ovdje pitate što se događa s našim društvom i onda vam iz prve ruke napišem što se događa i kako ljudi razmišljaju i to na konretnom primjeru, a vi radite budalu od mene i naravno od 100 ljudi koji uz mog starog rade u toj firmi, i sve to samo zato što sam eto napisao :

a trebao sam napisat da je s jednim i drugim autom došao pred firmu kada ljudi nisu dobili plaće i to za vašu informaciju se proteže već dvije godine da plaće redovito kasne po par mjeseci.

Vi ste licemjeri !

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 14:12 (woodgamesfx).
18 godina
woodgamesfx kaže...
Ne mogu vjerovat ...

Ma daaaaj, pa nećeš se sada žestiti na malo zadirkivanja. {#}

Baš je dobra fora zamisliti šefa kako fura paralelku s po nekoliko milijuna kuna sa svake strane...

Pa bio sam i ja u situaciji gdje nas je poslodavac tjerao da radimo od jutra do sutra ko konji za mizernu plaću (ajde, bar sam ju dobivao), smuljali su me za božićnicu (podvalila mi baba u najvećoj gužvi na poslu nekoliko papira za potpisati za javni prijevoz - jedan od papira je bio da sam primio 2k kn božićnice, LOL), zapošljavali su se penzioneri na crno... Isto tako, uvaljivali su mi zadatke koji su bili debelo iznad moje razine stručne spreme i odgovornosti. I što se dogodilo? Našao sam si drugi posao i dao sam otkaz. Naravno da je meni to bilo lakše, obzirom da sam mlad, ali sam ipak imao kredit već tada i nije mi bilo svejedno. No, da sam ostao, bilo bi još samo gore. Također, to je bilo prije nekoliko godina, kada se posla još i moglo naći (ali otprilike u vrijeme kada tvom starom nisu uplaćivani doprinosi).

Hoću reći - to što se tvom starom događa je strašno, ali je postalo općeprihvaćeno stanje, na to jednostavno nitko više ne trza. Užasno je glupo što ljudi rade i ne primaju plaću, tako je, ali tu odgovornost leži samo i isključivo na sustavu koji to treba kontrolirati (dobro, ne baš isklučivo, dio odgovornosti leži i na tvom starom, koji ga nije prijavio, ali svi znamo kako to ide, što nas opet vraća na ovo maloprije); kako je moguće da se nađe para i ljudi za čuvati Jadrankinu rezidenciju i Markov trg, ali toga nema za poreznog obveznika?! Kako je moguće da država uzima svojih 23%, potpuno neovisno o tome je li meni plaćeno za obavljeni posao ili ne? A kada tužim onoga tko mi duguje, epilog priče mogu očekivati tek kroz koju godinicu, do kada dužnik više nema apsolutno ništa iz čega bi se mogao naplatiti?

Jednostavno, kod nas sustav NE FUNKCIONIRA i besmisleno je pokušavati ga mijenjati iznutra, jer je to realno i nemoguće. Izabrati nekog drugog na izborima? Koga? Tko je taj magični 'netko' tko će sve promijeniti? Pernar? I dokle god se ne pojavi netko takav ići ćemo na lošije i revolucija koju spominje M.dipl je neizbježna. Pa ako mora završiti u krvi, završiti će u krvi, niti prva niti zadnja...

No, ne treba gubiti glavu zbog toga jer

"Nigdar ni tak bilo
da ni nekak bilo,
pak ni vezda ne bu
da nam nekak ne bu.

Kajti: kak bi bilo da ne bi nekak bilo,
kaj je bilo, a je ne, kaj neje nikak bilo.

Tak i vezda bude da nekak nam bude,
kakti biti bude bilo da bi biti bilo.

Ar nigda ni bilo da ni nišče bilo,
pak nigdar ni ne bu da niščega ne bu.

Kak je tak je, tak je navek bilo,
kak bu tak bu, a bu vre nekak kak bu!"

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 14:55 (Veliki Brat).
18 godina

Evo ti moj glazbeni odgovor:

Carabina 30-30

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 14:58 (Drago).
16 godina
neaktivan
Ja sam očito jedna od rijetkih budala koja sve piše transparentno i kome se može ime , prezime i lokacija saznat u roku 10 sek, i onda me isto vrijeđa kada me se spotiće i proziva na neistinu.
I'm from Hollywood
18 godina

Eto, opet se žestiš, a zašto? Pa nekažem da treba nekoga prebiti, nago da je to neminovan ishod. Ako maltretiraš psa, ugristi će te prvom prilikom kad mu se to učini zgodno. Zašto misliš da bi se čovjek trebao ponašati drugačije?

Gledam te!
18 godina
protjeran
Verbatim kaže...

Politička Organizacija "Radnička borba" preuzela je odgovornost za napad na prostorije Kultnog HDZ Crvenom Piturom marke YUpol.{#}

JUB boje mijenjaju dom.

eterna luchar kaže...
Dok Vuco ne povede revoluciju ne idem na nikakve prosvjede...

18 godina
protjeran

Dok se raja i mediji zabavljaju sa Sanaderom, drugi su na vrijeme dali petama "malo vitra".

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/ivan-mijatovic-na-prodaji-plive-i-ht-a-zaradio-apartman-na-petoj-aveniji,106222.html

The Apprentice na hrvatski način.

18 godina
protjeran
Drago kaže...

ako vatrogasna vozila nisu kamioni, onda ne znam što su !!??

messerschmitti !? {#}

briga mene kako se "afera2 zove., a to što nema pravovaljane optužnice može značiti i to da su samo bolji manipulatori i da su bolje zameli tragove, a i ne mora.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-afera-kamioni-sdp-nije-hdz-ali-mozda-nije-kasno-da-postane/482975.aspx

Daimler je ovih dana priznao da je podmićivao dužnosnike u Hrvatskoj u periodu od 2003. do 2008. godine, u vrijeme kad je Račanova vlada tijekom zadnjeg mjeseca svog mandata s tom tvrtkom potpisala ugovor o nabavi 210 vatrogasnih vozila. Prvi na udaru našli su se potpisnici ugovora: Šime Lučin, Ljubo Jurčić i Mato Crkvenac. HDZ zbog toga likuje i usput upire prstom u Stjepana Mesića, tradicionalno naklonjenog Daimleru, optužujući ga da je zbog tog odnosa s njemačkom tvrtkom kumovao i njihovoj aferi s vojnim kamionima.

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 17:25 (Bugofil).
18 godina
protjeran
Drago kaže...

Dakle, osuđeni silovatelj s jedne strane i mirni, nikad osuđivani susjed s trećeg kata za kojega netko u haustoru širi glasine da je možda (a možda i netko drugi) silovatelj su - jednaki?!

što se tiče terminologije kad je za HDz postojala bilo kakva, ma i najmanja sumnja, na ovom forumu se dozvoljava pisati; HDZ banda lopovska, treba Vladu zatvoriti u Remetinec i sl,  kao da su svi HDZ-ovci lopovi ??

to je isto dvostruko mjerilo.

kad se za HDZ i posumnja na najmanji prekršaj; već su lopovi, treba ih porokati, objesiti, a za SDP-ovo kriminalno ponašanje trebaju EKSTREMNO ČVRSTI DOKAZI inače se trola po forumu !!??

svaka čast ; klap, klap .....

najgore je kad je čovjek zaljubljen a ni ne zna da je :) {#}

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 17:32 (Bugofil).
17 godina
protjeran
Bugofil kaže...

što se tiče terminologije kad je za HDz postojala bilo kava ma i najmanja sumnja na ovom forumu se dozvoljava pisati, HDZ banda lopovska, treba Vladu zatvoriti u Remetinec i sl,  kao da su svi HDZ-ovci lopovi ??

to je isto dvostruko mjerilo.

kad se za HDZ i posumnja na najmanji prekršaj; već su lopovi, treba ih porokati, objesiti, a za SDP-ovo kriminalno ponašanje trebaju EKSTREMNO ČVRSTI DOKAZI inače se trola po forumu !!??

svaka čast ; klap, klap .....

najgore je kad je čovjek zaljubljen a ni ne zna za to {#}

Ajme...kaj nećemo sve od tebe čuti...

A kaj misliš ZAŠTO se na svaku sitnicu odma plane na HDZ?

MOŽDA JER I JESU GAMAD LOPOVSKA ... i toliko su sranja napravili, da nastave biti sveci, nije im dovoljno da se iskupe.

*********** izbrisano****************

EDIT:

Da se razumijemo, nitko ne brani SDP, ta gamad samo nije imala toliko prilika kolko HDZ.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 17:52 (Drago).
18 godina

Smiri se - čovjek radi po nalogu središnjice i krvavo zarađuje na ovom i vjerojatno i drugim forumima. Nije razloga da ga se zbog toga tako napada.

This space for rent!
18 godina

Ovo ti je drugi puta (koliko sam ja vidio) da prijetiš diskutantima i moderatorima na ovom forumu kaznenim prijavama. Za prijaviti poruku postoji dugme prijavi.

Također, sebi dozvoljavaš ono što drugima spočitavaš - primjerice ona odvratna slika klinca koji liže curu u temi Kako zamišljate druge forumaše. 

Pogledaj što kaže Zakon o zaštiti maloljetnika o dječjoj pornografiji pa ga apliciraj na sebe - s obzirom da si "legalist".

Do sada su ti se poruke samo brisale - od sada idu suspenzije.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2011 17:51 (Drago).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice