Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.204.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Nije problem u vremenu provedenom u SC-u, tamo su dosta brzi o odnosu na ostale "šalterske usluge".

Problem mi je dizanje potvrde na užasno sporome studomatu na faksu, u 9 mjesecu, u vrijeme upisa, kad pred referadom stoji 100-ak živčanih studenata.

Idem odmoriti prste od stalnog gledanja kroz njih
18 godina

ne pričaj mi..

praktički 2 mjeseca imamo kaos u referadi. a rade samo 3 šaltera, 4. je za diplomce..

umjesto da u tih mjesec dana kad su upisi otvore još pokoji improvizirani šalter i riješe to kak spada

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

Ova tema bi se možda trebala početi zvati "Što se dogodilo s našim društvom?" jer su već sve prave vrijednosti isprane, izbljeđene i potrošene...

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 15:57 (eterna luchar).
17 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Je*ali smo jeza u ledja...

A man without a religion is like a fish without a bicycle
18 godina
neaktivan

http://pubrecord.org/nation/8622/pentagon-papers-wall-street/

LoL

u jednom dijelu clanka autor kaze:
"Let me sum it up for you: The American Dream is O-V-E-R.

Welcome to the neo-feudal-fascist state."

hmm.. DUH. epic fail. upravo je opisao srz kapitalizma. stoga.. american dream nikada nije niti postojao.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
17 godina

malo je off topic,al svi koji su procitali knjigu 1984 mogu vidjet povezanost s temom,savjetujem da je procitate jer je odlicna knjiga

16 godina
neaktivan

Čovek danas skočio sa balkona Rumunskog parlamenta,htio da izvrši samoubistvo,na majici je imao natpis "Bok, oteli ste nam prava naše dece! Na njegovoj odeći bile ispisane poruke "Ubili ste nam budućnost dece", "Sloboda" i "Izrešetali ste nas". Poslednja poruka odnosi se na izjavu presednika Trajana Baseskua koji je posle pobede na pedsedničkim izborima 2009. godine rekao "Sitnica, izrešetao sam ih".

Evo videa,zamolio bih mlađe članove da ne otvaraju,krv i ta scena se ne vidi,ali vidi se pad,ovo sam vam samo postavio zbog jedne druge stvari,nakon što je ovaj skočio svi poslanici su ostali ravnodušni,kao da se ništa nije desilo,pogledajte pola njih je samo pogledalo i nastavilo nešto da čita.

To je dokaz da mi kao društvo propadamo,izgubile su se osnovne ljudske vrednosti,a ovakve će se stvari uskoro početi i kod nas dešavati..

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
17 godina

nadajmo se da nece,bas treba u inat zivjet onda

17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...
Evo videa,zamolio bih mlađe članove da ne otvaraju,krv i ta scena se ne vidi,ali vidi se pad,ovo sam vam samo postavio zbog jedne druge stvari,nakon što je ovaj skočio svi poslanici su ostali ravnodušni,kao da se ništa nije desilo,pogledajte pola njih je samo pogledalo i nastavilo nešto da čita.

Ništa čudno u današnje vrijeme. Netko doživi nesreću a svi umjesto da pomognu vade mobitele i slikaju da mogu stavit na jubito ili da im portali daju 5 kuna za fotku ili filmić.

Gade mi se takve osobe.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan

LINK

I sada recite da zapad nije bolestan...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina

Isprike, morao sam {#}

17 godina
neaktivan

Pogle razlike u velicini izmedju noge i stopala-stikle.

17 godina

nisam ni skuzio:)

17 godina
VirtUoso kaže...

Pogle razlike u velicini izmedju noge i stopala-stikle.

Izgleda da je editora zaslijepio ček od proizvođača štikli koji je inzistirao da štikle budu upečatljive i jasno izložene.

18 godina
wyks kaže...

Isprike, morao sam {#}

Fuj.

Ovo bi trebalo zakonom zabranit.

Iskoristavanje djece.

- Psiho246
18 godina

a pogle 4-godišnju kćer od tom cruise-a..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

a pogle 4-godišnju kćer od tom cruise-a..

Bit ce veselo kad joj bude objasnjavao kako je dosla na svijet.

"A nakon sto si se rodila, tata je popapao tvoju posteljicu koja je ispala iz mame... mmmmm, bila je njam-njam!"

I am Jack's soft, narcosynthesized consciousness...
17 godina

nazalost brijem da djeca i sama to traze

16 godina
neaktivan
cale kaže...

Pa ono, zato imaju "odrasle" :-D

Nisi nikad citao "Lord of the flies"?

17 godina
Deus ex machina kaže...
cale kaže...

prvi put cujem

16 godina
neaktivan
cale kaže...
Deus ex machina kaže...
cale kaže...

prvi put cujem

Odlicna knjiga, toplo preporucam, ako ne volis citati ima i film koji nije los: http://www.imdb.com/title/tt0100054/

16 godina
neaktivan

Evo što se događa s našim društvom : 

, a mi smo kao veliki katolici ROFLMAO :) 

Hmmmm da koliko se je ono milijardi okrenulo na Store-u i koliko dnevno milijuna ljudi cirkulira i prokleti kapitalisti ne rade, hmmmmm tu nešto ne štima jelda ????

what should I do ?
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 7:55 (woodgamesfx).
18 godina
neaktivan
I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
neaktivan

Ako je ta žena na to pristala i ako su oni na to pristali, a posebno ako mu oni mogu pružiti topao dom i sretno odrastanje i pravilan odgoj šta me briga što su homoseksualci...

Znači bolje je djete s roditeljima narkomanima koji nemaju ni posla, ali su heteroseksualci...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 15:19 (xDinichx).
16 godina
neaktivan

Eto tko kaže da se za lovu ne mogu kupiti i djeca i to u visoko razvijenijoj demokraciji iliti para vrti gdje burgija ne može,hahaha

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?
17 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Ako je ta žena na to pristala i ako su oni na to pristali, a posebno ako mu oni mogu pružiti topao dom i sretno odrastanje i pravilan odgoj šta me briga što su homoseksualci...

Znači bolje je djete s roditeljima narkomanima koji nemaju ni posla, ali su heteroseksualci...

A to što je po svima mjerilima (osim neo liberlanim ne, u kojima kao svi zivimo) to bolesno to nema veze za dijete jel tako???

Uf... kako je to lijepo riješeno u Kini..

Da nemaju toliko ljudi i da su lijepi kao moji Vinkovci majke mi ako ne bi otišao tamo živjeti...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Može jedno lično pitanje?  Da li bi ti volio da imaš dva oca? Da im uletiš u sobu i vidiš ih in flagranti?

Bez obzira kako to ispalo, naravno da je bolje ako mu mogu ponuditi bolji život, odgoj i školovanje od pravih roditelja. O tome nema govora, ali sa drugim komentarom ideš pomalo u krajnost.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
18 godina
neaktivan
boxer kaže...
xDinichx kaže...

Može jedno lično pitanje?  Da li bi ti volio da imaš dva oca? Da im uletiš u sobu i vidiš ih in flagranti?

Ti si uletavao starcima u sobu dok su se điđi-miđi?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 16:49 (AA-d00d).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice