Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.332.812
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
bed kaže...
tnakir kaže...

Kako ti mozes znati nesto jednako dobro kao covjek koji je tome posvetio sav svoj zivot i na cemu mu se temelji karijera?

Off topic, podsjetio si me na omiljenu izreku jednog mog profesora;

Bog zna za 5, autor knjige za 4, ja za 3, a vi za 2 i 1..    lol

Old Fashion     {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
18 godina
tnakir kaže...

Idem i ja u zatvor na 10 godina za 100 milijuna. Odmah!

:) fufa :P

Jeftin si :)

Zezam se naravno. Kolko takvih ima, odgule 10-ak godina i poslije zive ko bogovi...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
neaktivan
ovi naši će 10 dobit a izać za 4-5 kao dobro vladanje i na to još 10 uvjetno i bik (da ne psujem sad jel :P)
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
18 godina
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

danas sam opet svjedocio razuzdanosti uhljebljenih cinovnika ,koji ce radit do mirovine u tim sobičcima za "istrazivanje ruda i gubljenje vremena".

za nefalit, to je isto ta kriticna masa sa tih fakulteta o kojima zvacete.

osobno meni zadnjih godina,su iznimno radisni i posteni ,nekoruptivni sljakeri, ljudi iz cistoce.

znam ih dvojicu i marljivo posteno zarade svoju placicu na onim narancastim mercedesima.

od ovih vasih buducih nada sa vss,dobijam osip,jer ih vec vidim kako "istrazuju rude i gube vrijeme" po uredima.

makar 80% njih.

dakle danas...u uredima gradske administracije...11.40..nema nikoga, "posli su na pauzu",koja je inace od 12-12,30.

dodjes u 12,30 i cekas do 13,15 jer ih jos nema.

btw odes u radijusu od 500m po trgovinama i nadjes ih u planet obuci kako isprobavaju one cizme do koljena i jedna drugoj dijeli savjete,kako ce to ici sa nekim salom.

sada bi ja tu trebao kao mrle iz leta3 izvadit djoleta i opalit ih po celu i natjerat da mi odu izdat fucking papir,koji inace ne vrijedi vise od 6 mjeseci.

bezobrazni uhljebljeni reptili.

sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
15 godina
protjeran
Batista kaže...

Jep, on je takodjer lopina kakve ima samo u "Lijepoj nasoj". Bandica, Mamica, Markovica i kompaniju treba oderat do koze...

A sve te "istrage" su samo hrana za narod da se ljudima namazu oci o funkcioniranju pravne drzave... Kojem lopovu takvog kalibra su oduzeli svu imovinu i strpali ga u zatvor ? (Polancec je bio samo pijun i Sanaderov potrcko)

Istina vrijeme je da Milan sa svojim Bosancima dode pred lice pravde postu su nas samo zadužili! :(

.U.
17 godina
torrente kaže...
 fucking papir,koji inace ne vrijedi vise od 6 mjeseci.

Iako postoje razlozi zašto taj papir (pretpostavljam rodni list) ne vrijedi duže od 6 mjeseci, jer valjda postoje ljudi koji mjenjaju prezime ili mjesto stanovanja po solsticijima, nije mi jasno zašto ih moram plaćati.

Anarchists of the world, unite!
18 godina

jedino potvrda o nekaznjavanju ima smisla da je mladja od 6 mjeseci,sve drugo je idiotizam.

ooo da,ima cijelo more takvih papira sa 6 mjeseci,nije samo rodni list.

pa placas im,kako bi ovi moljci mogli imat placu od 5k kn.

sačuvaj me bože,kuge,side i rata,te onih FREE-antivirus-firewall experata,sa antivirus teme.
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Napokon pametan post.Da mi ko ponudi obavezno bih ovo prihvatio, nakradem se u počeku,tih 10 godina u zatvoru prođe i onda..  {#}

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
18 godina
ulinsky kaže...
tnakir kaže...

Napokon pametan post.Da mi ko ponudi obavezno bih ovo prihvatio, nakradem se u počeku,tih 10 godina u zatvoru prođe i onda.. {#}

Tebi kao obicnom covjeku bi oduzeli i gace koje mjenjas 3x na tjedan.

(ovo za gace nisam mislio ozbiljno:)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
protjeran
.U.
17 godina
neaktivan
CROifer kaže...

To nisu navijači to su budale{#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
15 godina
protjeran
ivan262 kaže...
CROifer kaže...

To nisu navijači to su budale{#}

Moram te ispraviti:

KLASIČNE BUDALE

Slamander uhićen u Austriji,rodila se sloboda Japanki Kokos !!!
18 godina
protjeran

Nije da branim navijače Dinama ali bitno je naglasiti ovo:

Iako je bio dogovor da grčki navijači neće doći u Maksimir, kao što ni Dinamovi nisu bili u Solunu, grupu od 20-ak Grka smjestili su na tribinu s Dinamovim navijačima.

Ako je bio dogovor među navijačima o nedolaženju onda se trebao ispoštovati. To što se netko odlučio praviti glup (Grci), je njihov problem, znali su dobro što ih čeka, ukoliko prekrše dogovor.

17 godina

Treba vidjeti da li je smještanje navijača propust oragnizatora ili je posrijedi glupost tih navijača.

Ako je poznata činjenica da su navijači Dinama huligani zašto biti glup i ići među njih?

Na stranu da u civiliziranom svijetu imam pravo sjediti gdje hoću, ali ako Ivu Ivića spominjanje orhideja tjera da ubije boga u meni, onda Ivi neću spominjati orhideje koliko god to imao pravo.

Idem odmoriti prste od stalnog gledanja kroz njih
18 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Pa ja ne mogu vjerovati!

Čekaj malo, i ja, Ivo Ivić, sad ne mogu otići na utakmicu kluba za kojeg navijam zato što se nekakva "službena" udruga navijača tako dogovorila sa nekakvom "službenom" udrugom navijača suparničkog kruga? I ti takvu glupost opravdavaš?!

Za ovo što se dogodilo nema izgovora, radi se o najobičnijim jadnicima bez života koji pokazuju svoje seljaštvo, primitivizam i glupost na najgori mogući način.

Mislim, ljudska glupost stvarno ne poznaje granice.

Ne opravdavam, ali razumijem. Možeš otići, ali ćeš snositi posljedice svoje odluke. Navijači PAOK-a su mogli pretpostaviti što ih čeka povredom dogovora.

Ne znam u kojem ti svijetu živiš, ali nogometni navijači su svijet za sebe a ti psihoprofiliraj navijače koliko hoćeš. Općepoznata stvar je da su nogometni navijači skloni izgredima, nasilju, dokazivanju itd. Neke skupine više, neke manje. I nakon incidenta s autobusom neka budala je uspjela staviti navijače PAOK-a među BBB...

16 godina
neaktivan

@the tux,neki ne mogu nikako shvatiti da se ništa posebno nije desilo jer su bili na zapadnoj tribini koja je sigurna,a tko hoće apsolutnu sigurnost i pristojnost taj ide u kazalište a ne na nogometne stadione.

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?
18 godina

ili profinjenije ...oni iz skladnih obitelji sa odgojem i nekim vss obrazovanjem idu u kazaliste,a ove sa east-west tribinama necu komentirat.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year "ko je kome kriv sto nemoze" ;)
17 godina
protjeran

Ja bih te utakmice zabranio... Ili neka se maknu tribine, pa neka 'ljudi' doma gledaju, jer ovo je stvarno previše. Ponašaju se kao psi.

trailerlog.blogspot.com
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

oni iz skladnih obitelji sa odgojem i nekim vss obrazovanjem idu u kazaliste

a u zadnje vrijeme i u Remetinec,hehe

18 godina

pa kako se ponasaju na onoj izbornoj...kako li se ono zove oko hns-a neki dan...fini primjer razuzdane teladi...i jos mi to prenose na nacionalnom udarnom dnevniku,gdje onaj lovac na brazilsku djecu urla...razbojnice i sl,drugom telcu u armaniju.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze ;)
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

,gdje onaj lovac na brazilsku djecu urla..

Je istina,ja ga živog ne mogu vidjeti i nadam se da bude jednom došao kraj tom žmukleru.

17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
torrente kaže...

,gdje onaj lovac na brazilsku djecu urla..

Je istina,ja ga živog ne mogu vidjeti i nadam se da bude jednom došao kraj tom žmukleru.

mislite na mamića?
ne može mu doći kraj kad previše ljudi visi na toj sisi,tip je notorni psihopat ali svi oko njega imaju koristi
i mali dodatak : kraj će mu doći kad mu ponestane mlijeka za sisavce
usput laku noć

16 godina

Dobra tema! Društvo ko društvo, mijenjaš ga! Neki u Remetincu...

A ja nemrem dignut nogu u gradskom WC-u na glavnom trgu...

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
16 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

....da ti ga neko ne rokne tatrane,hahaha

16 godina
muhaqeri kaže...
Flying Dutchman kaže...

....da ti ga neko ne rokne tatrane,hahaha

Tog se i jimbo... hehehehe

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
18 godina
neaktivan
wyks kaže...
torrente kaže...
 fucking papir,koji inace ne vrijedi vise od 6 mjeseci.

Iako postoje razlozi zašto taj papir (pretpostavljam rodni list) ne vrijedi duže od 6 mjeseci, jer valjda postoje ljudi koji mjenjaju prezime ili mjesto stanovanja po solsticijima, nije mi jasno zašto ih moram plaćati.

malo da se vrnem natrag.. kao sto je el toro rekao.. jedini papir koji ima smisla da je "mladji" od 6 mjeseci je potvrda o nekaznjavanju.

ostalo je samo da izmumu pare.

nedavno sam imao priliku, kroz posao, upoznati i razgovarati s ugodnim gospodinom koji je 6 godina radio u jednom drzavnom zavodu jedne drzave u europi.
da skratim pricu. ...

ti kao djelatnik takvoga jednoga zavoda od osobe koje je dosla zatraziti "nesto" ne smijes traziti nista osim njihove verzije OIB-a (ili osobne iskaznice radi identifikacije). ukoliko ti je potrebno ista drugih podataka ili potvrda, ti kao osoba iz zavoda saljes zahtjeve ostalim resorima ili ministarstvima (ukoliko ti to nije vidljivo odmah putem IT sustava - koji je naravno razgranat kroz ministarstva s odredjenim STRIKTNIM pravima svakoga korisnika - znaci nemres vidjeti sve sto te zanima.. samo sto ti treba da obavis svoj posao). ukoliko te svoj supervisor (iliti nadredjeni) uoci da si osobu poslao po neke dokumente - letis vanka i neces vise vidjeti urede drzavne uprave, osim ureda u zavodu za zaposljavanje. isto tako covjek mi je naveo brdo sitnih stvari iz svakodnevnog zivota koje opcine, gradovi, drzava - svi oni - rjesavaju na najjednostavniji, najjeftiniji i efikasan nacin. kod nas bi se za vecinu toga pravili odbori.

ta, po mome misljenju poprilicno blesava drzava gdje nikada ne bih volio zivjeti, ima to rijeseno vrhunski kao i vjerojatno vecina drugih.  jedino mi moramo naci opravdanje za toliki broj stefica i stefova koji sjede u uredima.

p.s. najblesavije mi je kada sam izgubio osobnu.. pa popunjavas papir u ministarstvu unutarnjeg maltretiranja: ime prezime, OIB, jmbg, datum rodjenja, ime majke/oca.

taj papiric bi valjda bilo ispravno popuniti:

1. Ime i prezime
2. OIB
3. "upisano pod 2. unesi u sustav"
4. "upisano pod 2. unesi u sustav"
5. "upisano pod 2. unesi u sustav"

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
neaktivan

maleni dio intevjua...:

The Peace Corps, yeah, OK. I was many times in that. I even taught Peace Corps groups, you know, in California and so on and on. Then I found them, you know, in the field when I was there. Lovely young people, you know? I mean, very well-intentioned, you know. And the situations like this.

Well, there you have a woman making a poncho. No, but with another machine, instead of making two ponchos in one week, I mean, she could make 20 ponchos.

So, now, "We will bring you a much better thing."

"Oh, OK, well..."

They bring it in, you know, and come back a few months later, you know, to see a huge production of this woman. And how our young find?

"Oh, how do you like the machine?"

"Oh, very nice."

"And how many ponchos are you making?"

"Well, two ponchos a week."

"What do you mean? You could make much more."

"Well, but I don’t need to make more."

"But why do you make just two? Well, what is the machine then for?"

"Well, I make two, but now I have much more time to be with my friends and with my kids."

In our environment, you know, you have to do more and more and more and more. No, there, instead of making more, they have more time to enjoy themselves, to have a nice relationship with friends, with family, etc. You see? Lovely values which we have lost.

cijeli intervju

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina

ZET isto komplicira do bola.

svake godine im doneseš papir sa svojim podacima, oni te unesu u bazu i tamo si..

al ne.. ja svake godine opet moram davat ime i prezime, adresu, OIB, godinu rođenja itd itd..

u studentskom servisu te kod produljenja članstva samo pitaju dal ti se koja stavka promijenila i ako je, to se odmah ispravi..

al ne, ZET-u moraš uvijek isti yebeni papir popunjavat..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina

U SC moraš donijeti potvrdu da si upisao godinu.

Pa čemu služi X-ica?

Idem odmoriti prste od stalnog gledanja kroz njih
18 godina
wyks kaže...

U SC moraš donijeti potvrdu da si upisao godinu.

Pa čemu služi X-ica?

ok je potvrda. al nema navlačenja oko mojih podataka. produživanje pokaza traje 10min. produživanje u SC traje manje od minute.

x-ica (meni) služi samo za jelo.. i kad putujem negdje busom.

pazi ovo.. mamlazima na autobusnom radi ostvarivanja prava više vrijedi xica kao dokaz nego indeks sa upisanom godinom.. kaos

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 14:39 (nixass).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice