Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.279.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
Psiho246 kaže...

Svoje ciljeve mogu postici kroz edukaciju naroda, tj. kroz tihu integraciju u drustvo i kroz politicki angazman.

kad se je išta u povijesti napravilo na tihi načini i edukacijom !?
pri tom prvenstveno mislim na prava manjina,drugačijih,u rasnom ili bilo kojem drugom smislu
ti ili si jako mlad ili si naivan,bez uvrede..

17 godina
neaktivan
Raditi nešto tiho i edukacijom je izrazito dosadno...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Raditi nešto tiho i edukacijom je izrazito dosadno...

naglasak na tihu integraciju u društvo,baš me zanima kako bi to uspjelo npr afroamerikancima ili ženama u traženju svojih prava u sad-u
nisam ni ja pretjerano oduševljen s gore spmenutim,ali ova naša gej populacija s prajda nema veze s onim provokativnim paradama u njemačkoj i drugdje..
ne radi se toliko o senzibiliziranju javnosti nego o skretanju pozornosti na sebe i pritisku na zakonodavce
ali oni primitivci koji ih kamenuju,to su problemi u društvu,a ona djeca  im služe za iživljavanje i pražnjenje vlastitih frustracija
to su tipovi kao onaj lik iz filma american beauty koji ima problema s vlastitim seksualnim identitetom.ili jednostavno primitivne seljačine

17 godina
neaktivan
Hoces nesto iskreno?

Ne volim gayeve... mogu ih tolerirati, ali ne podnosim ih...

Ali recimo davati im djecu ili tako nešto na posvajanje... nisam zato...

Kod nas ima i previše hetero ljudi koji žele posvojiti a ne mogu... Zbog države...

I isto tako... ne bih volio raditi s jednim, ma koliko dobar da je... Nek sam zatucan, nek sam sve... ali imam pravo na to...
17 godina
neaktivan
Hoces nesto iskreno?

Kod nas ima i previše hetero ljudi koji žele posvojiti a ne mogu... Zbog države...

I isto tako... ne bih volio raditi s jednim, ma koliko dobar da je... Nek sam zatucan, nek sam sve... ali imam pravo na to...

evo iskreno i s moje strane
to s usvajanjem djece je osjetljiva stvar i mogu shvatiti da oni traže maksimalno,pa šta uspiju..

to je elementarna psihologija
jednostavno ne podnosim da se netko iživljava na slabijem,po prirodi stvari stajem na stranu žrtve,jer je to ljudski
imam pravo na to

17 godina
neaktivan
Ma i meni je idiotsko kad ih tuku...

Koga god tuku idiotsko je...

Ali da me previše boli za njih (ili za bilo koju drugu osobu)... ne mogu reći...

Za mene to njihovo stanje je rezultat okoline (različite supstance koje imaju djelovanje ili strukturu slične drugim hormonima (tipa lavanda = estrogen)) i genetike (kao što je u carskih pingvina homoseksualnost izrazena zbog propadanja y kromosoma te preuzimanja ostatka funkcija s x... itd itd)... I tu oni ništa ne mogu...

Ali u svakom slučaju... manjina su, treba im zagarantirati opća prava, ali ne prava usvajanja...
Jer to dijete s dva tate ili dvije mame će redovito biti izrugivano od strane drugih jer je različito...

I nemojte sad s edukacijom i slicnim početi... kad je netko različit previše od većine on je izložen izrugivanju... U ljudskoj prirodi je to... I nikakva edukacija niti ikakvo kažnjavanje neće pomoći...
16 godina
neaktivan
Hoces nesto iskreno?

Po nekoj logici možeš tolerisati narkomane ali ih ne podnosiš? Svaka osoba na svijetu može da radi od sebe šta god ona hoće, a da pri tome ne krši zakon, npr ne možeš gol biti napolju u javnosti. A pošto gay osobe nisu na crnoj listi zakona, tako da je skroz uredu i da oni posvajaju djecu.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
na žalost nismo još u toliko tolerantnom bmk društvu da bi takve stvari profunkcionirale... mene se iskreno ne tiče tko što radi imam i svojih problema previše, i ne ne smeta mi kad vidim homo par da se ljudi ili drži za ruke... jednostavno nemam nikakav osjećaj prema tome... BMK
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
protjeran

Ali u svakom slučaju... manjina su, treba im zagarantirati opća prava, ali ne prava usvajanja...
Jer to dijete s dva tate ili dvije mame će redovito biti izrugivano od strane drugih jer je različito...

Zapravo to nije problem, problem je u tome da li ce on shvacati da je nenormalno i bolesno imati 2 tate (cak u nasem jeziku mnozina od tata zvuci lose). Da li ce on uopste ici normalnim putem?

17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...
no, na malo lakse teme: net hr

Ej, covjece, rasplakao me ovaj clanak. Ne sjecam se kad sam buljio tupo u neku sliku kao ovu... nemam pojma sta bih rekao na to. Srednji vijek u 21 stoljecu. Bas me podsjeca na one utvare bez zubiju kako pokazuju roge s prstima i vicu "Vjestica vjestica..."

Ma da sam negdje u blizini, provodio bi vrijeme s njime makar pobrao AIDS. Pa hebote svi moraju umrijet jednom...

I am Jack's burning thirst for destruction
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 15:56 (Deus ex machina).
16 godina
Deus ex machina kaže...

Ej, covjece, rasplakao me ovaj clanak. Ne sjecam se kad sam buljio tupo u neku sliku kao ovu... nemam pojma sta bih rekao na to. Srednji vijek u 21 stoljecu. Bas me podsjeca na one utvare bez zubiju kako pokazuju roge s prstima i vicu "Vjestica vjestica..."

Stvarno zalosno...{#}

Softwer
18 godina
neaktivan

Koga sad srce nije stegnulo taj nema dušu.

Prvi put sad želim da novine lažu, da su ovo pre napuhali, da je samo jedna rijec iz ovoga istina.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Nazalost, nije bilo tesko pronaci i gore. No ovo me ne cini tuznim, nego bijesnim.

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/11/26/0845006.html?pos=n1

Pazi ovo, prijeti im cak pet godina zatvora. Uuuuuuu....

I am Jack's burning thirst for destruction
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 20:44 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan

Izgleda da nema neke donje dobne granice za početi se baviti tako odvratnim zločinom.

17 godina...

Inače da li postoji u HRV zakon, kao u u SAD-u da se pedofilima trajno u dosje stavi da su "sex offenders"?

Mislim da je taj podatak javan i da se objavljuje kad se registrirani pedofil useljuje u novu četvrt.

Zanimljivo da je taj konkretan slučaj otkriven još prošle godina ali umjesto da se prečešlja cijela j*bena socijalna služba u Baranji i da svi oni kojima je ovo promaklo dobiju otkaze i javne etikete, izgleda da je bolje svako malo pisati o raznim Upraviteljima koji jednostavno nisu imali pojma.

Anarchists of the world, unite!
18 godina
neaktivan

Možete vi misliti šta hoćete, ali sve bi ja to pred streljački vod dok ne propjevaju o informacijama mušterija koji su imali odnose sa ovom djecom ispod 14 godina.

Pazi ti to...nema stajanja na ovo dvoje-troje, sve bi ja to potrp'o u zatvor radi udruživanja radi vršenja kaznenih djela i natovario im da nebi izašli iz zatvora sto godina, bem' im sunce kalajisano.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
18 godina
neaktivan

bank run

ili to diljem cijeloga svijeta.. ili "fight club" scenario.

kada bi se izvelo uistinu .. bilo bi jako zanimljivo vidjeti posljedice ;)

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
neaktivan

"Dragi sine

Zao mi je.

Zao mi je sto smo vam ostavili zatrovanu vodu. Da li si ikada vidio izvorsku vodu kako tece? Kupate li se u velikim rijekama i malenin rijecicama koje prolaze kroz beskrajne nizine ili predivne klisure koje su klesarske snage vode pravile kroz stoljeca?
Zao mi je sto smo zatrovali zemlju. Nadam se da znas sto je kukuruz i psenica.
Zao mi je sto smo istrijebili zivotinje. Da li si ikada vidio tigra, lava, geparda, slona? Barem na slikama?
Zao mi je sto morate placati za vlastito zdravlje. Nazalost, znanost smo oduzeli masama i dali u ruke pojedincima i skupinama.
Zao mi je sto smo pounistavali sume. Mi smo od mrtvoga drveca pravili najvazniju mrtvu stvar u zivotu - novcanice.
Zao mi je sto smo svijet rascjepkali na sitne dijelove i podijelili se. Uvjerili su nas da nam je bolje tako.
Zao mi je sto smo vam u nasljede ostavili praznovjerje. Ljudima je lakse bilo "vjerovati".
Zao mi je sto smo vam ostavili svijet bez suosjecanja, ljudskosti, radosti i iskrene komunikacije. Nije nam donosilo dobit.

Zao mi je sto smo se putem izgubili.

Zao mi je sto smo vas ostavili. Nismo marili za buducnost."

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina

Čemu depresivnost ?

17 godina
neaktivan
Mah... baš me boli za sve ovo... ja ništa ne trujem...

I a iako sam dio društva... opet i nisam... :)
17 godina
neaktivan

Jedino ako živiš u prirodi i od prirode. Obzirom da si na forumu, sumnjam..

Truješ i ti (kao i ja) ne bi li imali lagodan život kakvog poznaješ.

17 godina
neaktivan
Ja ne trujem ništa...

A to što sam na forumu... na koju foru ja trujem ako sam na forumu???

oprosti... ali neki od nas vole živjeti malo zdravije i sa sto je manje kancerogenih tvari...
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
ZDS kaže...

Moram priznat da su ovoj državi i ovom društvu pod hitno potrebne promjene inače nam se ne piše dobro očigledno da će se povijest ponoviti po 101 put jer neki jednostavno nerazumiju da nema bratsva između HRVATA i srbina..

A na ovom forumu nema mjesta za ovakve ispade!

Evo napokon mi je istekao crveni karton koji mislim da sam dobio nezasluženo jer moj post ničime nikoga ne vrijeđa.. ne bi me čudilo da sam dobio karton za neki od prijašnjih postova, ali za ovaj neznam zašto. F1-IVO neželim ti slati privatnu poruku i tražiti objašnjenje nego te pitam ovako javno jer mislim da si iskoristio svoj položaj kao moderatora. Jako pazim dok pišem i što pišem ponekad pretjeram, ali moj post za koji sam dobio crveni karton ničime ne krši pravila foruma ajde da je za neki post od prije, ali ne i za ovaj. Svakodnevno sam na ovom forumu i nisam trol kako me neki prozivaju 100 ljudi 100 čudi svako ima pravo na svoje mišljenje i ako se nekome nesviđa moje to nije moj nego njegov problem. Isto tako shvačam da ovo nije politički forum no teme poput ove i slične ga pretvaraju u to, a pošto i sam volim raspravljati u takvim temama mislim da ne radim ništa loše. Ponekad pretjeram, ali to nije vrijedno crvenog kartona i mislim da sam ga dobio previše puta bez pravog razloga odnosno mislim da desno orijentirani članovi foruma nemaju pravo na iznošenje svojih stavova jer se to nekim moderatorima nesviđa.

17 godina
odjavljen
Ja ne trujem ništa...

oprosti... ali neki od nas vole živjeti malo zdravije i sa sto je manje kancerogenih tvari...

pa, ne aktivno... ali passivno da. koristis stvari koje truju zemlju, zrak, vodu... samim time sudjelujes u zagadjivanju. je8iga, tako je...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Ja ne trujem ništa...

pa, ne aktivno... ali passivno da. koristis stvari koje truju zemlju, zrak, vodu... samim time sudjelujes u zagadjivanju. je8iga, tako je...

Recimo kao?

što ja to koristim da zagađuje to? roditelji mi uzgajaju na eko način, ja sve bubam na reciklažu što mogu... mislim takvo mišljenje je glupo...

Na kraju ćeš reći: Dišeš i prdiš, time ispuštaš CO2 i metan s primjesama sumpora u atmosferu pa zagadjujes zemlju...

Tupost...

18 godina
ZDS kaže...
F1-IVO kaže...
ZDS kaže...

Moram priznat da su ovoj državi i ovom društvu pod hitno potrebne promjene inače nam se ne piše dobro očigledno da će se povijest ponoviti po 101 put jer neki jednostavno nerazumiju da nema bratsva između HRVATA i srbina..

A na ovom forumu nema mjesta za ovakve ispade!

Evo napokon mi je istekao crveni karton koji mislim da sam dobio nezasluženo jer moj post ničime nikoga ne vrijeđa.. ne bi me čudilo da sam dobio karton za neki od prijašnjih postova, ali za ovaj neznam zašto. F1-IVO neželim ti slati privatnu poruku i tražiti objašnjenje nego te pitam ovako javno jer mislim da si iskoristio svoj položaj kao moderatora. Jako pazim dok pišem i što pišem ponekad pretjeram, ali moj post za koji sam dobio crveni karton ničime ne krši pravila foruma ajde da je za neki post od prije, ali ne i za ovaj. Svakodnevno sam na ovom forumu i nisam trol kako me neki prozivaju 100 ljudi 100 čudi svako ima pravo na svoje mišljenje i ako se nekome nesviđa moje to nije moj nego njegov problem. Isto tako shvačam da ovo nije politički forum no teme poput ove i slične ga pretvaraju u to, a pošto i sam volim raspravljati u takvim temama mislim da ne radim ništa loše. Ponekad pretjeram, ali to nije vrijedno crvenog kartona i mislim da sam ga dobio previše puta bez pravog razloga odnosno mislim da desno orijentirani članovi foruma nemaju pravo na iznošenje svojih stavova jer se to nekim moderatorima nesviđa.

TI si toliko desno orijentiran, da si se naguno toliko desno da si napravio krug u desno :)

E sad ozbiljno... nekad pretjerujes sa nacionalizmom i sa desnim idealima. Ovo nije forum za takve stvari. Ljudi tu zele pricati o kompovima, sisama, guzicama. Politika se vecini gadi. Nije ti ovo mjesto za politiku.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
odjavljen
  Recimo kao?

što ja to koristim da zagađuje to? roditelji mi uzgajaju na eko način, ja sve bubam na reciklažu što mogu... mislim takvo mišljenje je glupo...

Na kraju ćeš reći: Dišeš i prdiš, time ispuštaš CO2 i metan s primjesama sumpora u atmosferu pa zagadjujes zemlju...

Tupost...

1) deterdjent za sudje, gel za tusiranje, pjena za brijanje itd.

2) a i to je istina..

dobro je bed rekao, nevin si jedino ako zivis u prirodi i od prirode... bez svih "blagodati tehnologije i suvremenog zivota".. svidjelo se to tebi ili ne, i ti zagadjujes

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Koje gluposti...

Inače deterđenti i ostale stvari (šamponi i sve) su u 99.9% slučajeva biorazgradivi u godini dana...

Meni je presmijesno što vi raspravljate o zagađivanju zemlje, koji još ni približno nije toliko ogroman problem, a ne razmisljate o drugim važnijim stvarima...

Kako rekoh...

Glupo... imaš u susjedstvu ljude koji nemaju što jesti, ali boli te briga....

Važnije je potrositi 100 - 200 kn na alkohol nego pomoci takvim ljudima...

ostavite se onečišćenja i inih stvari...

Veći je problem sve veća genetska manipulacija i slične stvari...
15 godina
protjeran

TI si toliko desno orijentiran, da si se naguno toliko desno da si napravio krug u desno :)

E sad ozbiljno... nekad pretjerujes sa nacionalizmom i sa desnim idealima. Ovo nije forum za takve stvari. Ljudi tu zele pricati o kompovima, sisama, guzicama. Politika se vecini gadi. Nije ti ovo mjesto za politiku.

Sve to stoji no nisam jedini koji na ovom forumu raspravlja o politici nego sam među rijetkima koji ima nešto drugačije stavove od večine koji se mnogima nesviđaju, a ponajviše nekolicini moderatora. Razumijem da oni rade svoj posao no dobro sam pročitao pravila foruma i mislim da ih se večinom pridržavam ponekad u granicama i nisam uvijek u pravu što se tiče kartona(neke sam dobio zasluženo) no ovo je prvi puta da se bunim jer sam ga dobio bzv. i to crveni koji me jako boli jer svakodnevno sam na ovom forumu. Tak da moderatori moraju malo više razmisliti prije nego nekome lupe crveni karton jer imaju privatno druge stavove pa na svaki moj komentar dolazi dupla kazna..

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 14:10 (ZDS).
18 godina
ZDS kaže...

Sve to stoji no nisam jedini koji na ovom forumu raspravlja o politici nego sam među rijetkima koji ima nešto drugačije stavove od večine koji se mnogima nesviđaju, a ponajviše nekolici moderatora. Razumijem da oni rade svoj posao no dobro sam pročitao pravila foruma i mislim da ih se večinom pridržavam ponekad u granicama i nisam uvijek u pravu što se tiče kartona(neke sam dobio zasluženo) no ovo je prvi puta da se bunim jer sam ga dobio bzv. i to crveni koji me jako boli jer svakodnevno sam na ovom forumu. Tak da moderatori moraju malo više razmisliti prije nego nekome lupe crveni karton jer imaju privatno druge stavove pa na svaki moj komentar dolazi dupla kazna..

Nije ti pametno ni ovako se zalit na karton jer mozes dobit karton :)

Pisi adminu na PP. Ajd dosta oftopica.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
18 godina
moderator
ZDS kaže...

Sve to stoji no nisam jedini koji na ovom forumu raspravlja o politici nego sam među rijetkima koji ima nešto drugačije stavove od večine koji se mnogima nesviđaju, a ponajviše nekolicini moderatora. Razumijem da oni rade svoj posao no dobro sam pročitao pravila foruma i mislim da ih se večinom pridržavam ponekad u granicama i nisam uvijek u pravu što se tiče kartona(neke sam dobio zasluženo) no ovo je prvi puta da se bunim jer sam ga dobio bzv. i to crveni koji me jako boli jer svakodnevno sam na ovom forumu. Tak da moderatori moraju malo više razmisliti prije nego nekome lupe crveni karton jer imaju privatno druge stavove pa na svaki moj komentar dolazi dupla kazna..

Ovo nije tema u kojoj bi se trebalo raspravljati o tvojim kartonima (nije ni jedna za to namijenjena!), pa bolje stani na loptu!

Rekao si što te muči - nemoj više oftičariti, jer ili ćeš opet biti suspendiran ili će u gorem slučaju i tema biti zaključana (a stalno je na granici da je zadesi takva sudbina).

...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice