tnakir o čemu ti pričaš? ajd molim te pročitaj moj post još jednom, al ovaj puta s razumijevanjem. nemoj samo prepisivati, pardon prepričavati ono što sam ja već postao, ok?
i dokle god se kačiš na moje citate ok si, ali kad počinješ nešto sam iskonstruirati, ne ide ti. zadnja rečenica, pogotovo posljednja tvrdnja o mudrosti kao sredstvu za dobivanje optimalnih rezultata s najmanje (?) vremena i energije ti je TOTALNI promašaj.
jesi li ikad iskusio da put etike, takta i tolerancije (dakle mudrosti jednom rječju) često puta zahtijeva puno više vremena i energije nego neki drugi putevi koje često rabe inteligentni (ali ne i mudri) ljudi?
btw, ono za lomaču je bilo figurativno. drago mi je da si mi objasnio pravi postupak.
Po meni - osoba koja je mudra i inteligentna, ima ponesto za reci o mudrosti i inteligenciji. Osobe koje zapocinju svoje izlaganje s recenicama primjerice: "tnakir o cemu ti pricas? ajd molim te procitaj moj post jos jednom al ovaj puta s razumijevanjem." u startu svrstavaju same sebe u ne-mjerodavnu skupinu.
Stoga... autogol, po naski :-)