Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.291.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
karakteran kaže...
blago se vama. vi se onda uhvatite u kolo s bezobraznima.

bar znas na cemu s njim..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
protjeran
upravo suprotno
May justice be done though the heavens fall
16 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?
To što ti kažeš broj takovih ljudi ( moralne vertikale ) je svega ispod 2% i to u svim društvima , slažem se s članom koji kaže da kod prostaka znaš na čemu si. Mada generalno ovakova kvalifikacija ljudi je preštura.
http://www.basketballhoopjam.com
16 godina
protjeran
moralne vertikale u hr broje ispod 0.1%
kod bezobraznih ljudi nikad ne znaš na čemu si tj. kada će ti zabiti nož u leđa.
naravno da u tu skupinu stavljam i one lažno ljubazne koji su u stvari prikriveni bezobraznici.
17 godina
odjavljen

stvar je u tome sto kod nikoga nemas garancije... zato i kazem da si kod bezobraznika (njega se moze i okarakterizirat i kao bez dlake na jeziku) na cistom - koliko toliko. 

dok, kod ovih ulizica nikad ne znas jel glumi, ne glumi. samo cekas noz u ledja. kako god da bilo bezobrazni me nikad nisu razocarali. postupaju upravo onako kako sam i pretpostavio da ce postupit.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Ma je*es sve to popovi su zakon oni vode stvar ! I naravno ljubaznost prije svega.
18 godina
neaktivan
seneka kaže...
Danny_HR kaže...

KLIK

Nemam riječi...

Smijeh pa taj je lud,ali slično misli i jedan naš eksponirani psihijatar i samozvani psihoanalitičar v gruden..
ne bi takvima pridavao veću pozornost

nije on lud, on je presveti zastupnik pravovjerja izmišljenog boga

Peace and Love _ Frankenstein Build
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
Jurra kaže...

...zaslužuje li ovo komentar ili možda ne...Neodlučan

tjednik novosti? šta je to?

...a tko uopće piše o tome tjedniku (ili šta li je već), pročitaj barem i drugi odlomak...Belji se

...kaos...
18 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
seneka kaže...
Danny_HR kaže...

KLIK

Nemam riječi...

Smijeh pa taj je lud,ali slično misli i jedan naš eksponirani psihijatar i samozvani psihoanalitičar v gruden..
ne bi takvima pridavao veću pozornost

nije on lud, on je presveti zastupnik pravovjerja izmišljenog boga

Toliko o toleranciji ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
18 godina
neaktivan

IMA LI BRUTALNOST GRANICE?

Potresne snimke ubijanja životinje opet u režiji djece iz BiH.

Roditeljska nemarnost se najbolje pokazala u ovom prilogu.

Prilog je potresan!

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Prilog je potresan!

Nije mi jasno kako je moguce odgojiti tako bescutnu djecu.

To je nekad bila beba koja je gugutala i smijala se mami. I odrasla u ovakvo cudoviste.

Uzas...

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
18 godina
boxer kaže...

Prilog je potresan!

Tarankula strikes again...

Zbilja ne kužim te ljude koji muče životinje, pa koji se kur** ne stave u njihovu ulogu pa da sami zamisle kako bi im bilo u toj situaciji.

Kad bi to češće radili, možda bi, ali samo možda , bili malo i obzirniji.

Gamad sadistička.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 19:35 (Ad4pt3r).
18 godina
boxer kaže...

Prilog je potresan!

dobro piše u jednom komentaru ispod videa..

čekićem u sljepoočnicu

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina
neaktivan

Ako ste dobro gledali prilog mogli ste primjetiti da su djeca mačku držali zavezanu za konop koji je pukao ili izgorio te je mačka u plamenu otišla u šiblje, a djeca u panici kako nebi zapalila šiblje?!

Pitam se šta treba da nekome dođe suluda ideja da zapali mačku?

17 godina
neaktivan

Je*em im majku ludu. Ali opet, imamo li se mi koji jedemo zivotinjsku hranu ljutiti? Ili cemo se izvlaciti na to da ne snimamo koljazu svinje i pileta?

There is no spoon.
18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Je*em im majku ludu. Ali opet, imamo li se mi koji jedemo zivotinjsku hranu ljutiti? Ili cemo se izvlaciti na to da ne snimamo koljazu svinje i pileta?

Koliko vidim ovo nisu neki kinezi koji su htjeli sebi napraviti flambiranu mačku.

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ah... ja bi preformulirao tvoje pitanje, ako moze.

Ja sam mesozder. Opravdavam sebe na dva nacina - nisam jedina vrsta na planetu koja je mesozder, i bez problema cu priklati zivotinju da bi je pojeo. Tako se ponasa vecina mesozdera u prirodi, istina bog, moze se prezivjeti kao vegan, ali nakon sto sam proveo godinu dana u tom rezimu, veselo sam ukljucio meso natrag. Tako da, donekle makar, znam kako je to a pritom nemam nikakvih religioznih ili moralnih kocnica da bi naturao ljudima oko sebe kako su biljke bolje ili nisu.

Ono cemu se treba protiviti, po meni, je masovno 'farmiranje' zivotinja, gdje one nemaju zivota nego se jednostavno tove za kolinje. A zasto je tome tako? Jer su se ljudi navikli dobiti gomile mesa po prihvatljivoj cijeni, bez da su sposobni mrdnuti dupe iz fotelje i uloviti divljac ili odgojiti neku kravu/svinju/kokos za klanje. Po meni, ne treba ukloniti meso, nego ga samo smanjiti debelo.

Dakle, preformulacija:

imaju li se pravo ljutiti ljudi koji misle da pileca prsa rastu na stablu, ili da se steakovi beru sa grma? Nemamo se zasto izvlaciti, klanje je uvijek ruzno, ali je potrebno...

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
18 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

M'da, medju komentarima se nasao i jedan sa 4chana, ako je za vjerovati...

Zanimljivo koliko nacionalistickih komentara tamo ima. Vise pro-kretena nego normalnih ljudi :-D Statistike koje gradim kao vjeru u covjecanstvo su mi debelo pobijene :-D

16 godina
neaktivan
Ma toga svega je bilo i prije samo se tim stvarima nije pridosavala medijska pažnja .
A i današnji klinci su ako u nicem drugom onda u brutalnosti evoluirali , prije su s prackama gadjali pse i mačke danas to rjese s par litara benzina.
Moj stav je da se ništa nije radikalno promjenilo osim broja 'pametnih' ljudi koji tome daju medijski prostor i naravno sto ti mladi umovi prvo naprave , monstruozni čin s kojim se parafiraju okolo. A i mi smo glupi sto pisemo o njima tj uopće raspravljamo.
17 godina
neaktivan

to da rade naši mali kućni bogovi!?  ne vjerujem.. Nevinašce
kao što kaže kolega iznad,bilo je takvih iživljavanja nad životinjama oduvijek,a evoluirali smo samo u medijskom smislu,pa se eto sad to stavlja na youtube..

18 godina
Deus ex machina kaže...
...

Deus... zivotinje u divljini ne ubijaju druge zivotinje iz gusta, iz dosade i slicno vec ubijaju da bi se prehranili. Ovu macku nitko nije pojeo.

Biljezim se sa stovanjem...
18 godina
tnakir kaže...

Deus... zivotinje u divljini ne ubijaju druge zivotinje iz gusta, iz dosade i slicno vec ubijaju da bi se prehranili. Ovu macku nitko nije pojeo.

Ja bi ih naćera, jednostavna terapija.

18 godina
tnakir kaže...
Deus ex machina kaže...
...

Čini mi se da je komentar bio baš u tom smislu - nije isto ako životinju pojedeš ili ne, tj. klanje u svrhu prehrane je jedna, a bez veze i smisla sasvim druga kategorija. Mučenje je pak nešto posve treće i mislim da ljudima koji tako nešto rade treba profesionalna pomoć (iako nisam gledao filmić, ne gledaju mi se trenutno baš takve stvari)...

Gledam te!
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

osim onih činpanza u africi,jedno pleme je odlazilo nekoliko kilometara dalje od svog teritorija i sustavno ubijalo pripadnike drugog plemena,dok ih nisu potpuno istrijebili,znanstvenici su bili u šoku..
gledao na dalekovidnici..

18 godina
seneka kaže...
tnakir kaže...

osim onih činpanza u africi,jedno pleme je odlazilo nekoliko kilometara dalje od svog teritorija i sustavno ubijalo pripadnike drugog plemena,dok ih nisu potpuno istrijebili,znanstvenici su bili u šoku..
gledao na dalekovidnici..

heh... ima istine u tome da sto si na nizoj stepenici razvoja to si savrseniji :) I obratno.

18 godina
karakteran kaže...
mudrost društva mjeri se stupnjem tolerancije.
bezobrazni ljudi su glupi
ljubazni pametni.

Ovo je glupost i nema veze s icime.

Ljubaznost i bezobraznost nemaju apsolutno nikakve veze sa inteligencijom.

Koliko ima inteligentnih ali arogantnih ljudi, nesto slicno kao Dr. House?

S druge strane, koliko ima lijepo odgojenih, pristojnih ljudi ali glupih, nesto kao Forrest Gump?

To je samo vrsta osobnosti i nema veze sa inteligencijom...

- Psiho246
16 godina
protjeran

ti si psiho stvarno psiho.

nemaš pojma koja je razlika između mudrosti i inteligencije i usuđuješ se komentirati moj post?

nekima bi stvarno bilo najbolje (a takvih ovdje ima na bacanje) da se drže računala.

btw, to bi bilo slično kao da ja kažem da su sex i ljubav UVIJEK jedno te isto.

mudrost = takt, tolerancija, etika. 

inteligencija = okretnost, snalažljivost, sposobnost zaključivanja.

naravnoučenije: mudri mogu biti i oni koji nisu (posebno) inteligentni, a  oni (vrlo) inteligentni uopće ne moraju biti mudri. a najčešće i nisu.

ako nekom nije jasno, a siguran sam da nije, ne bih dodatno objašnjavao jer biste me mogli spaliti na lomači. ili tu negdje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 15:21 (karakteran).
18 godina
karakteran kaže...

ti si psiho stvarno psiho.

nemaš pojma koja je razlika između mudrosti i inteligencije i usuđuješ se komentirati moj post?

nekima bi stvarno bilo najbolje (a takvih ovdje ima na bacanje) da se drže računala.

btw, to bi bilo slično kao da ja kažem da su sex i ljubav UVIJEK jedno te isto.

mudrost = takt, tolerancija, etika. 

inteligencija = okretnost, snalažljivost, sposobnost zaključivanja.

naravnoučenije: mudri mogu biti i oni koji nisu (posebno) inteligentni, a  oni (vrlo) inteligentni uopće ne moraju biti mudri. a najčešće i nisu.

ako nekom nije jasno, a siguran sam da nije, ne bih dodatno objašnjavao jer biste me mogli spaliti na lomači. ili tu negdje.

Falio si za dva kilometra... i još dva... i još dva... i još dva... i još dva... falio si Mjesec!!!

EDIT: mi ne spaljujemo na lomaci, predosadno je. Mi polijemo benzinom i pustimo da trci :D

A da ovo ne ispade skroz nekonstruktivan post evo definicija:

Inteligencija je zapravo sposobnost snalazenja u nepoznatim situacijama.

Mudrost je duboko razumijevanje ljudi, stvari, događaja ili situacija, te nam omogućava izabrati ili djelovati dosljedno te dobiti optimalne rezultate s najmanje vremena i energije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 15:27 (tnakir).
16 godina
protjeran

tnakir o čemu ti pričaš? ajd molim te pročitaj moj post još jednom, al ovaj puta s razumijevanjem. nemoj samo prepisivati, pardon prepričavati ono što sam ja već postao, ok?

i dokle god se kačiš na moje citate ok si, ali kad počinješ nešto sam iskonstruirati, ne ide ti. zadnja rečenica, pogotovo posljednja tvrdnja o mudrosti kao sredstvu za dobivanje optimalnih rezultata s najmanje (?) vremena i energije ti je TOTALNI promašaj.

jesi li ikad iskusio da put etike, takta i tolerancije (dakle mudrosti jednom rječju) često puta zahtijeva puno više vremena i energije nego neki drugi putevi koje često rabe inteligentni (ali ne i mudri) ljudi?

btw, ono za lomaču je bilo figurativno. drago mi je da si mi objasnio pravi postupak.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 15:42 (karakteran).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice