Sinoć kod nas u gradu, tj. ujutro 4 muškarca pretukla 29 - godišnjaka i nanijela mu teške ozljede mozga. Dečko je trenutno u komi. Šta reći :/ Taman kad sam pomislio da se SB smirio opet incident.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sreca dosta ste mladi i neznate sto je to milicija.
u ono vrijeme, trebalo je imati jaaaako velike testise za pravit nerede po gradu.
inace drugovi te ne pitaju ama bas niste, napendrekaju te ko magarca i mrs doma.
danas za verbalno psovanje hrvatskog policajca,prekrsajno platis 500kn kazne, sramota.
isto tako tuce svak svakoga po ulici,jer zna da ce proc liso.
u ono vrijeme, trebalo je imati jaaaako velike testise za pravit nerede po gradu.
inace drugovi te ne pitaju ama bas niste, napendrekaju te ko magarca i mrs doma.
danas za verbalno psovanje hrvatskog policajca,prekrsajno platis 500kn kazne, sramota.
Slušam sam priče svojih roditelja. Otac mi je jednom dobio od milicije onim vrećama pijeska na užetu il šta već, ugl boli al ne ostavlja modrice, samo zato što se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. Kod milicije koliko sam shvatio vladao je zakon kolektiva. Mislim da je malo pretjerano al definitivno učinkovito.
"Počnite mijenjati sebe, ja ću već stići" http://www.index.hr/vijesti/clanak/suzdrzan-a-protiv-kako-je-josipovic-izdao-svoje-principe-obecanja-i--birace/503325.aspx
Pa koliko bolestan moraš biti za ovako nešto? Samo me to zanima..-.-"
e to su bila vremena,kad te brko samo pogledao us*o si se od straha..
danas ta balavurdija pravi budale od murije..
a i njima treba promjeniti vizualni identitet,treba ih obuć i naoružat ko američke capove a, ne da poštari i zetovci bolje i opasnije izgledaju od njih
dodatak:da živimo u uljuđenoj zemlji ovo ne bi zagovarao,pošto smo preuzeli barbarski kapitalizam,a i na ovim prostorima je samo represija davala rezultate,drugo nam ne preostaje
Kakva sramota!Lopov je slobodan,troši ukraden nova i građani mu čestitaju.
http://www.24sata.hr/news/polancec-sa-suprugom-bio-u-ducanu-ljudi-mu-cestitali/183411/
http://www.index.hr/vijesti/clanak/covjek-s-misijom-polancec-kao-hrvatski-grof-monte-cristo/503213.aspx
Istina tek slijedi 
Uplašen i sablastan 
Kakva sramota!Lopov je slobodan,troši ukraden nova i građani mu čestitaju.
http://www.24sata.hr/news/polancec-sa-suprugom-bio-u-ducanu-ljudi-mu-cestitali/183411/
http://www.index.hr/vijesti/clanak/covjek-s-misijom-polancec-kao-hrvatski-grof-monte-cristo/503213.aspx
Zgrnuo je milje kuna,a sada ce ga odvjetnik spasiti zatvora!
To samo u HR ima...
Majke mi, ako im ne bi izvadio casice iz koljena.
Oni sebi obnavljaju vozni park ? Digli su kredit za to ? Majcicu im bezobraznu, nema tu lijeka - metak u celo. Citam i jednostavno ne mogu vjerovat kako nemaju morala...
Ludilo Zdravka Mamića
Obvezno pogledati video
Mene stvarno fascinira da taj lik jos nije popio kameru u glavu. Pa ti novinari su mekusci da veci ne mogu bit.
Oni sebi obnavljaju vozni park ? Digli su kredit za to ? Majcicu im bezobraznu, nema tu lijeka - metak u celo. Citam i jednostavno ne mogu vjerovat kako nemaju morala...
Ma imaju oni vrlo jasnu racunicu. Sad jos malo da upropaste sta se upropastit da, i onda na sljedecim izborima prelaze u oporbu ili bjeze iz zemlje. A drustvo kompletno izjahano.
Mi smo stvarno jako cudan narod svi samo nesto cekaju i gledaju blago telecim pogledom u nebo.
Vec sam rekao njih treba smaknuti na Trgu bana Josipa Jelačića ili ce nas pokrasti i pobjeci bas kao i Sanader.
Ludilo Zdravka Mamića
Obvezno pogledati video
nemam više želudac za takva sr*nja
najgore je to što ga se nećemo tako brzo riješiti,jer previše ljudi ima veliku korist od njega
pogledaj samo kakve aute voze nogometaši iz njegove "ergele",kolko se para vrti prodajom igrača
uz mamića/od mamića se dobro živi,mediji ga exploatiraju itd
nemam više želudac za takva sr*nja
najgore je to što ga se nećemo tako brzo riješiti,jer previše ljudi ima veliku korist od njega
pogledaj samo kakve aute voze nogometaši iz njegove "ergele",kolko se para vrti prodajom igrača
uz mamića/od mamića se dobro živi,mediji ga exploatiraju itd
Neka se igra biznismena na svoj račun a ne poreznih obveznika. Umjesto da Hrvatska ulaže u razvoj domaćih talentiranih igraća i općenito sporta, ima škole nogometa (slično kao Njemačka) Mamić i njemu slični, luta svjetom i kupuje strane igrače.
...već sam pisao u ovoj temi o unabomber-u pa ako koga zanima...
Sinoć kod nas u gradu, tj. ujutro 4 muškarca pretukla 29 - godišnjaka i nanijela mu teške ozljede mozga. Dečko je trenutno u komi. Šta reći :/ Taman kad sam pomislio da se SB smirio opet incident.
ako nekog zanima da li je SB opasan grad neka procita ovaj clanak....http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/120/vijest/4130.html
22-godišnji američki vojni obavještajac Bradley Manning odveden je u zatvor u Quanticu nakon što je istraga pokazala da je putem internetskog servisa Wikileaks objavio više od 50 povjerljivih materijala, među kojima i snimku iz 2007., na kojoj se vidi kako helikopter američke vojske u Iraku ubija civile.
(savjetujem mladjoj populaciji da NE gleda video, thx.)
Sada čitam u Novom listu kako je neki dječak motorom srušio policijsakog službbenika koji ih je pokušao zaustaviti jer suvozač nije imao kacigu ako ste me shvatili :D Inače tog lika znam išao je samnom prve 3 godine u razred i vrlo prolematičan učenik. Na kraju teksta piše kako je očevidac primorskome radiju rekao kako policajac maltretira tu istu djecu te sada otac vozača motora diže prijavu protiv policije.
Inače naša ga se škola nije mogla riješiti jer nije imao 14 godine i nije bio zakonski odgovoran za sebe tako su meni rekli...
Narod trpi, kuka i nijemo promatra stalnu reprizu "Sjaši Kurta da uzjaši Murta". Jbg...
Neki dan sam slušao zanimljivu priču da je u Švedskoj jedna ministrica prije par godina dala ostavku zbog toga jer je jednom prilikom u šopingu iskorisitila službenu karticu kako bi kupila pelene za svoje djete i ostale sitne potrepštine. To je otkriveno prilikom pregleda službenih troškova i mediji su se okomili na nju i sve je otišlo u javnost, te je zbog pritiska i javne sramote dala ostavku.
Simpatična priča za koju nisam našao članak, ali ispričao mi je naš emigrant.
Narod trpi, kuka i nijemo promatra stalnu reprizu "Sjaši Kurta da uzjaši Murta". Jbg...
Neki dan sam slušao zanimljivu priču da je u Švedskoj jedna ministrica prije par godina dala ostavku zbog toga jer je jednom prilikom u šopingu iskorisitila službenu karticu kako bi kupila pelene za svoje djete i ostale sitne potrepštine. To je otkriveno prilikom pregleda službenih troškova i mediji su se okomili na nju i sve je otišlo u javnost, te je zbog pritiska i javne sramote dala ostavku.
Simpatična priča za koju nisam našao članak, ali ispričao mi je naš emigrant.
Hrvati nemaju osjecaj sramote, barem ne ovi koji su na vlasti
Hrvati nemaju osjecaj sramote, barem ne ovi koji su na vlasti
Većina naših političara u okruženju nemaju ni osjećaj odgovornosti niti im se isti pretjerano nameće (netko je spominjao Japan?).
Ispada da prilikom postavljanja svakog "politikolopova" na njega bi trebali oformiti i inspekcijski tim da ga prati da nebi šta mazno. Biti u medu, a meda ne laznut... ehh
Mi smo takvo društvo da se uglavnom bakćemo posljedicama, a malo radimo na prevenciji i pravovremenoj inspekciji.
Imam dojam da nam je lopovluk svima u genima, samo čekamo pogodnu situaciju.
Ante Tomic: Sanitarna inspekcija (genijalno) 
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-i-video-ako-vidite-ove-ustasoide-zovite-policiju/505507.aspx
Pa bolje bi bilo da se hvataju lažni branitelji koji doma broje svoje ukradene milje,ili da se osude oni koji su po istaragom (GLAVAŠ)?
Ili da se bace na lomaču ADZEOVCI koji u vrijeme krize dolaze na ivente sa helikopterima pokazivati svoje broševe (KOSOR)?
Ili pak da se smakne one koji kupuju nove aute za fina politicka gov*a usred krize?
Ili bi bilo bolje da se uvede porez na skupe aute,kuce,jahte te da se smanje place saborskim zastupnicima?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-i-video-ako-vidite-ove-ustasoide-zovite-policiju/505507.aspx
Pa bolje bi bilo da se hvataju lažni branitelji koji doma broje svoje ukradene milje,ili da se osude oni koji su po istaragom (GLAVAŠ)?
Ili da se bace na lomaču ADZEOVCI koji u vrijeme krize dolaze na ivente sa helikopterima pokazivati svoje broševe (KOSOR)?
Ili pak da se smakne one koji kupuju nove aute za fina politicka gov*a usred krize?
Ili bi bilo bolje da se uvede porez na skupe aute,kuce,jahte te da se smanje place saborskim zastupnicima?
Ustaštvo nikako nesmije biti dopušteno i svi koji ga promicu trebaju biti primjereno kažnjeni.
Osobno mislim da je ustaštvo najveca glupost koja postoji i da pola ljudi koji su nekakve ''ustaše'' niti neznaju što to predstavlja.
Ustaštvo nikako nesmije biti dopušteno i svi koji ga promicu trebaju biti primjereno kažnjeni.
Osobno mislim da je ustaštvo najveca glupost koja postoji i da pola ljudi koji su nekakve ''ustaše'' niti neznaju što to predstavlja.
U jednu ruku imas pravo,ali bilo bi pametnije da se policija i medici fokusiraju na krizu i na ljude koji kradu novac nego na par ljudi koji velicaju ustašvo.