Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.301.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Sinoć kod nas u gradu, tj. ujutro 4 muškarca pretukla 29 - godišnjaka i nanijela mu teške ozljede mozga. Dečko je trenutno u komi. Šta reći :/ Taman kad sam pomislio da se SB smirio opet incident.

Music is my life :)
18 godina

sreca dosta ste mladi i neznate sto je to milicija.

u ono vrijeme, trebalo je imati jaaaako velike testise za pravit nerede po gradu.

inace drugovi te ne pitaju ama bas niste, napendrekaju te ko magarca i mrs doma.

danas za verbalno psovanje hrvatskog policajca,prekrsajno platis 500kn kazne, sramota.

isto tako tuce svak svakoga po ulici,jer zna da ce proc liso.

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
torrente kaže...

u ono vrijeme, trebalo je imati jaaaako velike testise za pravit nerede po gradu.

inace drugovi te ne pitaju ama bas niste, napendrekaju te ko magarca i mrs doma.

danas za verbalno psovanje hrvatskog policajca,prekrsajno platis 500kn kazne, sramota.

Slušam sam priče svojih roditelja. Otac mi je jednom dobio od milicije onim vrećama pijeska na užetu il šta već, ugl boli al ne ostavlja modrice, samo zato što se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. Kod milicije koliko sam shvatio vladao je zakon kolektiva. Mislim da je malo pretjerano al definitivno učinkovito.

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
18 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
Šta se događa s našim društvom?
Ovo.
RoTT kaže...
Kada ce doci kraj,dobro pitanje!
Kraj bi bio kada bi cijelu vladu i ostale lopove tipa Polančeca,Sanadera i kompaniju smaknuli na Trgu bana Josipa Jelačića te kada bi na njihovo mjesto došli pošteni,pameni i školovani ljudi.
Teško. Ljudi su stoka, dopuštaju kriminalcima da uništavaju hrvatsku državu i budućnost Hrvatskog naroda. Kada će se sve rasprodati i uništiti, narod će ostati gol i bos, doći će strani gospodari a ovi sluge će otići na "Malo vitra" i smijati nam se u lice.
Pošteni, pametni i školovani ljudi se ne guraju u politiku. Današnja politika je rezervirana za sociopate, idiote, foteljaše a kraj njih, pošten čovjek ne može doći do izražaja. Ljudi imaju vlast kakvu zaslužuju, dakle, da im je teško, izašli bi na ulicu i milom ili silom tražili smjenu nesposobne izdajničke vlasti.
Sve što su naši preci stvorili, ova gamad je uništila za 20 godina.
16 godina
the_tux kaže...

Pa koliko bolestan moraš biti za ovako nešto? Samo me to zanima..-.-"

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

e to su bila vremena,kad te brko samo pogledao us*o si se od straha..
danas ta balavurdija pravi budale od murije..
a i njima treba promjeniti vizualni identitet,treba ih obuć i naoružat ko američke capove a, ne da poštari i zetovci bolje i opasnije izgledaju od njih

dodatak:da živimo u uljuđenoj zemlji ovo ne bi zagovarao,pošto smo preuzeli barbarski kapitalizam,a i na ovim prostorima je samo represija davala rezultate,drugo nam ne preostaje

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 14:04 (seneka).
18 godina
protjeran
18 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Sve što su naši preci stvorili, ova gamad je uništila za 20 godina.

Istina tek slijedi Iznenađen

Uplašen i sablastan Neodlučan

Peace and Love _ Frankenstein Build
16 godina
protjeran

Zgrnuo je milje kuna,a sada ce ga odvjetnik spasiti zatvora!

To samo u HR ima...

Elite Spammer
16 godina
protjeran
16 godina
protjeran

Majke mi, ako im ne bi izvadio casice iz koljena.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
18 godina
neaktivan

Ludilo Zdravka Mamića

Obvezno pogledati video 

Peace and Love _ Frankenstein Build
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 13:52 (Verbatim).
18 godina

Oni sebi obnavljaju vozni park ? Digli su kredit za to ? Majcicu im bezobraznu, nema tu lijeka - metak u celo. Citam i jednostavno ne mogu vjerovat kako nemaju morala...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
protjeran
Verbatim kaže...

Ludilo Zdravka Mamića

Obvezno pogledati video 

Mene stvarno fascinira da taj lik jos nije popio kameru u glavu. Pa ti novinari su mekusci da veci ne mogu bit.

Batista kaže...

Oni sebi obnavljaju vozni park ? Digli su kredit za to ? Majcicu im bezobraznu, nema tu lijeka - metak u celo. Citam i jednostavno ne mogu vjerovat kako nemaju morala...

Ma imaju oni vrlo jasnu racunicu. Sad jos malo da upropaste sta se upropastit da, i onda na sljedecim izborima prelaze u oporbu ili bjeze iz zemlje. A drustvo kompletno izjahano.

Mi smo stvarno jako cudan narod svi samo nesto cekaju i gledaju blago telecim pogledom u nebo.

16 godina
protjeran
Batista kaže...

Vec sam rekao njih treba smaknuti na Trgu bana Josipa Jelačića ili ce nas pokrasti i pobjeci bas kao i Sanader.

Elite Spammer
18 godina
protjeran
Batista kaže...
Nevjerojatno koji bezobrazluk. Jaca, krmak i ostala izdajnička bagra govore o štednji, zaduživanju kao uspjehu i umjesto da potaknu razvoj i ulažu u domaću industriju (taj film nećemo gledati), oni idu u obnavljanje voznog parka. Kao da se visoka klasa Audija, Bembe i Mečke treba svako malo mijenjati.
Aute bi trebala dobiti razna ministarstva, Državna geodetska uprava i Državna uprava za zaštitu i spašavanje.
Ma nemojte mi reči. Dolazite na posao javnim prijevozom.
Gledao sam jednu emisiju od Milića, bio u Švicarskoj, tamo političari plačaju parking. Nema nikakvih povlastica. Pogledajte naš neodgovorni ološ, uz sve žive povlastice koje imaju, uz povlaštene mirovine nakon izležavanja u saboru, ni to nije dosta, nego su totalno gospodarski uništili državu i stavili nas u dužničko ropstvo.
Jedna ministrica u Švedskoj je morala dati ostavku, jer je kupila Toblerone sa državnom karticom. Ovdje kod nas, ljudi ginu na pruzi jer se zapošljavaju podobni a nesposobni ljudi na odgovorne funkcije, prodaju tvrtke od strateški važnog značaja za državu (INA, T-com, banke, uskoro HŽ, šume i voda) i nikom ništa.
Gledam Japance, to je narod, i dalje je u njima usađen kodeks časti, da rade ovako nešto što rade naši političari, tamo bi odavno cijela vlada napravili kolektivni seppuku.
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Ludilo Zdravka Mamića

Obvezno pogledati video 

nemam više želudac za takva sr*nja
najgore je to što ga se nećemo tako brzo riješiti,jer previše ljudi ima veliku korist od njega
pogledaj samo kakve aute voze nogometaši iz njegove "ergele",kolko se para vrti prodajom igrača
uz mamića/od mamića se dobro živi,mediji ga exploatiraju itd

18 godina
protjeran
seneka kaže...

nemam više želudac za takva sr*nja
najgore je to što ga se nećemo tako brzo riješiti,jer previše ljudi ima veliku korist od njega
pogledaj samo kakve aute voze nogometaši iz njegove "ergele",kolko se para vrti prodajom igrača
uz mamića/od mamića se dobro živi,mediji ga exploatiraju itd

Neka se igra biznismena na svoj račun a ne poreznih obveznika. Umjesto da Hrvatska ulaže u razvoj domaćih talentiranih igraća i općenito sporta, ima škole nogometa (slično kao Njemačka) Mamić i njemu slični, luta svjetom i kupuje strane igrače.

17 godina
neaktivan

...već sam pisao u ovoj temi o unabomber-u pa ako koga zanima...Cool

...kaos...
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Sinoć kod nas u gradu, tj. ujutro 4 muškarca pretukla 29 - godišnjaka i nanijela mu teške ozljede mozga. Dečko je trenutno u komi. Šta reći :/ Taman kad sam pomislio da se SB smirio opet incident.

ako nekog zanima da li je SB opasan grad neka procita ovaj clanak....http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/120/vijest/4130.html

16 godina
protjeran

22-godišnji američki vojni obavještajac Bradley Manning odveden je u zatvor u Quanticu nakon što je istraga pokazala da je putem internetskog servisa Wikileaks objavio više od 50 povjerljivih materijala, među kojima i snimku iz 2007., na kojoj se vidi kako helikopter američke vojske u Iraku ubija civile.

(savjetujem mladjoj populaciji da NE gleda video, thx.)

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 10:56 (Tallahasee).
16 godina
neaktivan

Sada čitam u Novom listu kako je neki dječak motorom srušio policijsakog službbenika koji ih je pokušao zaustaviti jer suvozač nije imao kacigu ako ste me shvatili :D Inače tog lika znam išao je samnom prve 3 godine u razred i vrlo prolematičan učenik. Na kraju teksta piše kako je očevidac primorskome radiju rekao kako policajac maltretira tu istu djecu te sada otac vozača motora diže prijavu protiv policije.

Inače naša ga se škola nije mogla riješiti jer nije imao 14 godine i nije bio zakonski odgovoran za sebe tako su meni rekli...

18 godina
neaktivan

Narod trpi, kuka i nijemo promatra stalnu reprizu "Sjaši Kurta da uzjaši Murta". Jbg...

Neki dan sam slušao zanimljivu priču da je u Švedskoj jedna ministrica prije par godina dala ostavku zbog toga jer je jednom prilikom u šopingu iskorisitila službenu karticu kako bi kupila pelene za svoje djete i ostale sitne potrepštine. To je otkriveno prilikom pregleda službenih troškova i mediji su se okomili na nju i sve je otišlo u javnost, te je zbog pritiska i javne sramote dala ostavku. 

Simpatična priča za koju nisam našao članak, ali ispričao mi je naš emigrant.

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
boxer kaže...

Narod trpi, kuka i nijemo promatra stalnu reprizu "Sjaši Kurta da uzjaši Murta". Jbg...

Neki dan sam slušao zanimljivu priču da je u Švedskoj jedna ministrica prije par godina dala ostavku zbog toga jer je jednom prilikom u šopingu iskorisitila službenu karticu kako bi kupila pelene za svoje djete i ostale sitne potrepštine. To je otkriveno prilikom pregleda službenih troškova i mediji su se okomili na nju i sve je otišlo u javnost, te je zbog pritiska i javne sramote dala ostavku. 

Simpatična priča za koju nisam našao članak, ali ispričao mi je naš emigrant.

Hrvati nemaju osjecaj sramote, barem ne ovi koji su na vlasti

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
18 godina
neaktivan
Srednji kaže...

Hrvati nemaju osjecaj sramote, barem ne ovi koji su na vlasti

Većina naših političara u okruženju nemaju ni osjećaj odgovornosti niti im se isti pretjerano nameće (netko je spominjao Japan?).

Ispada da  prilikom postavljanja  svakog "politikolopova"  na njega bi trebali oformiti i inspekcijski tim da ga prati da nebi šta mazno. Biti u medu, a meda ne laznut... ehh

Mi smo takvo društvo da se uglavnom bakćemo posljedicama, a malo radimo na prevenciji i pravovremenoj inspekciji. 

Imam dojam da nam je lopovluk svima u genima, samo čekamo pogodnu situaciju.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
protjeran
16 godina
protjeran

http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-i-video-ako-vidite-ove-ustasoide-zovite-policiju/505507.aspx

Pa bolje bi bilo da se hvataju lažni branitelji koji doma broje svoje ukradene milje,ili da se osude oni koji su po istaragom (GLAVAŠ)?

Ili da se bace na lomaču ADZEOVCI koji u vrijeme krize dolaze na ivente sa helikopterima pokazivati svoje broševe (KOSOR)?

Ili pak da se smakne one koji kupuju nove aute za fina politicka gov*a usred krize?

Ili bi bilo bolje da se uvede porez na skupe aute,kuce,jahte te da se smanje place saborskim zastupnicima?

Elite Spammer
17 godina
RoTT kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-i-video-ako-vidite-ove-ustasoide-zovite-policiju/505507.aspx

Pa bolje bi bilo da se hvataju lažni branitelji koji doma broje svoje ukradene milje,ili da se osude oni koji su po istaragom (GLAVAŠ)?

Ili da se bace na lomaču ADZEOVCI koji u vrijeme krize dolaze na ivente sa helikopterima pokazivati svoje broševe (KOSOR)?

Ili pak da se smakne one koji kupuju nove aute za fina politicka gov*a usred krize?

Ili bi bilo bolje da se uvede porez na skupe aute,kuce,jahte te da se smanje place saborskim zastupnicima?

Ustaštvo nikako nesmije biti dopušteno i svi koji ga promicu trebaju biti primjereno kažnjeni.

Osobno mislim da je ustaštvo najveca glupost koja postoji i da pola ljudi koji su nekakve ''ustaše'' niti neznaju što to predstavlja.

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 20:38 (BORG).
16 godina
protjeran
BORG kaže...

Ustaštvo nikako nesmije biti dopušteno i svi koji ga promicu trebaju biti primjereno kažnjeni.

Osobno mislim da je ustaštvo najveca glupost koja postoji i da pola ljudi koji su nekakve ''ustaše'' niti neznaju što to predstavlja.

U jednu ruku imas pravo,ali bilo bi pametnije da se policija i medici fokusiraju na krizu i na ljude koji kradu novac nego na par ljudi koji velicaju ustašvo.

Elite Spammer
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 20:39 (RoTT).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice