gle, ja imam 16god i take gluposti mi nepadaju napamet. a da moje djete nazove socijalnu nakon sto ga udarim,spakovo bi mu kofere i napuco ga nogom u du*e, kod mene nebi zivio. nakon sveg sto ti njemu ili njoj pruzis da ti tako vraca? a neee...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U normalnim obiteljima,znači sa glavom i repom nema potrebe za Hrabrim telefonom,jer roditelji svojim ponašanjem i životom neće stvoriti poremećaje u odnosu sa djecom.
teško vrijeme za matore
teško vrijeme za matore
Prvo i osnovno gdje je faliveno je kucni odgoj. Ja kad bi napravio piz*ariju bilo bi me strah doci kuci jer znam da bi dobio po dinji, jesam bio divljak ali u nekakvim granicama normale za dijete.
Danasnja djeca kad naprave glupost prvi tko ce im stati u obranu bez obzira sto su krivi su njihovi roditelji od kojih imaju bezrezervnu podrsku. Takvi roditelji brane dijete ubojicu, narkomana nasilnika. To je sramotno i tuzno!
treba im utjerat strah u kosti
isto znam nekog tipa, mojih godina koji kada dođe doma nakon nekih pi**arija, ne malate roditelji njega nego on njih...
isto znam nekog tipa, mojih godina koji kada dođe doma nakon nekih pi**arija, ne malate roditelji njega nego on njih...
Tu su si sami roditelji krivi... Da se u startu (dok je lik bio klinjo) znalo tko je gazda to im se sada nebi dogadjalo
prije su oni mlatili njega ,sada im vraća.strah i batine nisu dobri za djecu.
Nekad je vrijedilo da ti nikog ne diras, nece niti on tebe...
Sad to opce ne vrijedi... Meni su prije par godina u Vz-u 3 mala gremlina napala. Djecaci od 50-ak kg.. Prvo su me prosili 2 kn, dao sam im, onda su htjeli jos... Normalno rekao sam vise nista, tada su si oni nekaj umislili da ce mene izcipelarit... No to nije samo tako lako :) Dvojicu sam posteno ispljuskal, a jedan mi pobjegao. Nisam ih htio razbit jer su fakat bili djeca, ali napljuskal sam ih cak i malo previse :)
Nakon mjesec dana isao sam opet kroz to mjesto i opet oni tamo, ali su fino i uljudno rekli: "Bok." I to je bilo sve.
Nama fakat treba Odred za cistocu ljudskog smeca... Dobro bi dosao i Batman... :)
teško vrijeme za matore
prije su oni mlatili njega ,sada im vraća.strah i batine nisu dobri za djecu.
Jedna stvar je izivljavanje na djetetu, a druga stvar kazniti djete (nemora bit fizicki) kada napravi nesto lose. Mi se ne radjamo sa osjecajem za dobro i zlo. Taj osjecaj nam ugradjuje obitelj, drustvo, skola, s tim da se temelji postavljaju u obitelji. Dakle, ponasanje pojedinca najvise ovisi o odnosima u obitelji.
Aha, to je tkz. Elitni Turizam u Dubrovniku.
Zavidan životni standard imaju delinkventi iz EU.
Možda bi i naša država mogla kopirati napredne zapadnjake,i na isti način plaćati ljetovanja delikventima negdje istočno od nas,bar bi preko ljeta bilo manje sranja kod nas.
Možda bi i naša država mogla kopirati napredne zapadnjake,i na isti način plaćati ljetovanja delikventima negdje istočno od nas,bar bi preko ljeta bilo manje sranja kod nas.
kak ce placat kad drzava nema novaca a 100 zastupnika ima placu po 40k kn...pi**a im materna...stoka..
A da
država nema nikakvih para i da šaljemo delikvente na more
i ti francuzi po kojoj logici to uopće rade? ta su djeca kao "imala teško djetinjstvo" i ubili su nekoga i oni njih tu šalju na more da se opuste da im bude ljepo...
ako je to rehabilitacija dođe mi da odem u francusku i prebijed tuet klinca pa i da mene po svijetu šalju...
tu djecu treba na društveno koristan rad godinu-dvije i u samnicu na mjesec dana (za slučajeve ubojstva), ili samo društveno koristan rad za lakše slučajeve pa će onda promislit dva puta
a ne ovako dovode tu ekipu do zaključka "ubio sam nekog i šalju me na more - pa to uopće nije loše"
Nikad kod nas nece biti primjenjen francuski primjer
i još kamo društvo ide dobro govori "Diesel" tvrtka čiji je moto reklamn kampanje "Be stupid"
ja sam se druzija sa splitskim skinsima :)
Fora. Ja sam se sa 'svojima' tukao, ili cesce bjezao...
znas kako je to, romi im prodaju drogu pa ne mogu bas upraznjavati svoje nacisticke sklonosti na njima, pa eto odjednom ako imas raste ili dreadlockse, prljav si i sramota si za drzavu...
samo cu ti jedno rec...
ja nisam nikakav veliki vjernik...i jbga, to znam...al se trudim nikom zlo ne raditi, i pomoći svim akojima mogu...to j eza moju vjeru dosta i najbitnije, ovo ostalo su bezveze stvari, preseravanje...
al sad cu ti rec zasto ima sve vise ateista, po mome misljenju...
zato sto je lakse zivit po nicemu, nego po necemu, nekakviim pravilima i usmjerenjima...
lakse se sam pred sobom opravdat kad nekome napravis nesto nazao, nego kad vjerujes, pa mislis da Bog to sve gleda i pamti...
ispricavam se sto ponovno ovo donosim na kraj teme, no nisam stigao pratiti forum ovih dana...
LoL
nicemu?
pravilima?
mene vode razum i empatija. postujem prirodne zakone a vodi me ljudski moral (ljudski, ne nakazni drzavni ili religijski/crkveni).
ukratko: ne lazem, ne kradem, ne ubijam, ne varam. ne ocekujem spas ili otkupljenje za svoje grijehe jer ih niti nemam (ok priznajem, shopliftao sam kao mali. uhvatili me. nikada vise) niti dopustam da se meni pripisu grijesi koji nemaju veze s mojim bicem (istocni grijeh?). uostalom.. ja postujem i volim ljudsku rasu vise nego svi pape, popovi, klerici i ostali licemjerni kukci koji su hodali ili ce hodati ovom planetom. zato ju toliko i mrzim. jer se sistematski unistava, zaglupljuje, automatizira.
ono gore boldano.. religiozni ne poznaju.
oni su pohlepni licemjeri. njihov bog, odabrani, kazna, nagrada.. zvuci poput magarca i mrkvice.
zar nije religiozno dobrocinstvo najlicemjernija stvar na svijetu?? cinim dobro jer cu biti nagradjen a ne zato jer cu se osjecati dobro (pogledaj moj sig - ccccc prljavi anarhisti :) ).
bakterija na lapiju prazna.. tipkao bih i vise. :)
Fora. Ja sam se sa 'svojima' tukao, ili cesce bjezao...
znas kako je to, romi im prodaju drogu pa ne mogu bas upraznjavati svoje nacisticke sklonosti na njima, pa eto odjednom ako imas raste ili dreadlockse, prljav si i sramota si za drzavu...
Mene su par puta izvukli iz sranja. Jedanput su me neki likovu isli mlatit jer sam imao dugu kosu. Kad su ovi vidili da me napadaju ovi moji su iz poda iscupali onaj stup metalni (fi 15cm) sto sprijecavaju aute da prolaze i sa tim izmlatili njih petero. Auto im porazbivali. U svakom slucaju ok decki ako si ok sa njima. Ako nisi, makni se od njih i sve 5.
evo tek sada u novinama ono sto sam vam jutros javio.
decka je spasio americki kirurg koji se zatekao u dubrovniku tokom redovnih ...neznam kako se to pravilno zove...kada strani lijecnici pomazu po nasim bolnicama i dijele znanje.... da nije njega ,morao bi ga helikopter prebaciti u split...ovaj americki neurokirurg je nakon 5 sati operacije, djetetu spasio zivot.
glede francuza, cijeli dan su kukali da su im djeca neduzna i da zele u francusku.
srecom trojica ce jos malo osjecati blagodati zatvorskog zivota... premda procedura sa stranim turistima nalaze da im se hitno sudi za koji dan... budemo vidjeli.
evo tek sada u novinama ono sto sam vam jutros javio.
decka je spasio americki kirurg koji se zatekao u dubrovniku tokom redovnih ...neznam kako se to pravilno zove...kada strani lijecnici pomazu po nasim bolnicama i dijele znanje.... da nije njega ,morao bi ga helikopter prebaciti u split...ovaj americki neurokirurg je nakon 5 sati operacije, djetetu spasio zivot.
glede francuza, cijeli dan su kukali da su im djeca neduzna i da zele u francusku.
srecom trojica ce jos malo osjecati blagodati zatvorskog zivota... premda procedura sa stranim turistima nalaze da im se hitno sudi za koji dan... budemo vidjeli.
Tolko popiz*dim kad pročitam nešto takvo....:@
Arghh...idioti, kreteni, budale...što reći drugo..
Ljudi moji, ja ne znam kako ce ljudi u gradu prezivljavat ...(mi na selu cemo jos kako-tako) Jednostavno ovi nasi majmuni nemaj obzira niti srama da to smrdi na sve strane.
Vele otplacivamo kredit za tvornicu u Obrovcu koja nikad nije izgradjena... A kolko takvih primjera jos ima... Jos kad vidim podnaslov da je svaki tek rodjen Hrvat duzan preko 70 000 kn... Cekaj malo kaj je njima ?! Nisam duzan nikome niti lipe, a kako se opce usude i kako ih opce nije sramota rec da je tek novorodjeno dijete tolko duzno... A Sukera, onog masnog prasca treba zatvorit u dozivotnu tamnicu i hranit ga lukom i vodom, za toplog brata bi k njemu smjestio i Kanadera !
Evo citata: "Dok je svijet u ljeto 2007. naveliko brujao o globalnoj financijskoj krizi, ministar financija Ivan Šuker tješio je javnost.
- Odgovorno tvrdim da Hrvatskoj ne prijeti financijska kriza - rekao je u listopadu 2007. Godinu i pol kasnije priča je polako poprimala sivi ton pa je Šuker pripovijedao ovako: 'Prvi val krize u Hrvatskoj je bezbolno prošao za financijski sektor'. U rujnu iste godine pravdao se da nitko ne može predvidjeti razmjere krize.
- Ne treba mi MMF, znam što ću rezati - govorio je Šuker. Lanjskog proljeća tadašnji premijer Sanader tvrdio je da je zaduženje znak da imamo dobru ekonomsku politiku. Krajem 2009. Šuker nas je tješio da se uspješno borimo s krizom. U ožujku se branio da neće biti novog rebalansa, a kad je do njega došlo, rekao je kako neki ne shvaćaju da je kriza."
Ljudi moji, ja ne znam kako ce ljudi u gradu prezivljavat ...(mi na selu cemo jos kako-tako) Jednostavno ovi nasi majmuni nemaj obzira niti srama da to smrdi na sve strane.
Vele otplacivamo kredit za tvornicu u Obrovcu koja nikad nije izgradjena... A kolko takvih primjera jos ima... Jos kad vidim podnaslov da je svaki tek rodjen Hrvat duzan preko 70 000 kn... Cekaj malo kaj je njima ?! Nisam duzan nikome niti lipe, a kako se opce usude i kako ih opce nije sramota rec da je tek novorodjeno dijete tolko duzno... A Sukera, onog masnog prasca treba zatvorit u dozivotnu tamnicu i hranit ga lukom i vodom, za toplog brata bi k njemu smjestio i Kanadera !
Evo citata: "Dok je svijet u ljeto 2007. naveliko brujao o globalnoj financijskoj krizi, ministar financija Ivan Šuker tješio je javnost.
- Odgovorno tvrdim da Hrvatskoj ne prijeti financijska kriza - rekao je u listopadu 2007. Godinu i pol kasnije priča je polako poprimala sivi ton pa je Šuker pripovijedao ovako: 'Prvi val krize u Hrvatskoj je bezbolno prošao za financijski sektor'. U rujnu iste godine pravdao se da nitko ne može predvidjeti razmjere krize.
- Ne treba mi MMF, znam što ću rezati - govorio je Šuker. Lanjskog proljeća tadašnji premijer Sanader tvrdio je da je zaduženje znak da imamo dobru ekonomsku politiku. Krajem 2009. Šuker nas je tješio da se uspješno borimo s krizom. U ožujku se branio da neće biti novog rebalansa, a kad je do njega došlo, rekao je kako neki ne shvaćaju da je kriza."
Malo ću se nadovezati 
Pristanite na manje plaće, to je akt ljubavi prema Domovini
Jbg., Zna Se
Previse su oni nas gazili, sad ako opet popustimo, nismo za drugo nego da skapavamo od gladi. Njih treba jednostvano likvidirat inace "Lijepa nasa" ce past u zaborav... Premda vec ju i ne mozemo nazvat nasom kad je sve rasprodano... A sad koliko je lijepa, dalo bi se pricat...
mene vode razum i empatija. postujem prirodne zakone a vodi me ljudski moral (ljudski, ne nakazni drzavni ili religijski/crkveni).
mene egiozam ko i sve druge,kanimo se licemjerja
Velika nezaposlenost je najveći problem i po svemu izrečenom kako nam ne treba industrija već bi svi trebali sami sebi stvoriti posao,uslužne djelatnosti itd. ne vidim nikakvu mogućnost boljeg života u državi i tko god ima kakvu priliku da ode u inozemstvo neće pogriješiti.Kad se pogleda unatrag 100 godina tu se nikad nije dobro živjelo,teško da će neka generacija izbjeći rat na ovim prostorima.
Prodati ćemo Otoke, ako može Italija zašto ne bi i mi?
Čini mi se da je netko ustvrdio: Otoci su naše najveće bogastvo.