Što je za pravu ljubav potrebno? zaključana tema

poruka: 74
|
čitano: 6.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Što je za pravu ljubav potrebno?
MandaTDI kaže...

Dakle pitanje:

Sta je za vas decke zaista potrebno,za pravu ljubav    Osobnost                ili                 Sminka?

Molim vas bez spamanja,odgovorite iskreno,mozda joj nesta pametno utuvite u glavu!

Osobnost, zajednicki interesi (vidim da ovo nitko nije napisao pa isticem jer je to meni veoma bitno)

Necu lagati, vanjstina pomaze, pogotovo na prvu loptu. Ali nema te zenske koja bi me mogla zadrzati samo na osnovi svog izgleda.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
18 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Ljubav je laž. To ne postoji. Ta je prijateljica je očito pala u iluziju zapada. Neka izađe it te laži. Kladim se da joj je produktivnost na poslu pala. E da nije "zaljubljena" mogla bi više raditi i biti korisnija društvu.

And here we go again! Mršti se

Za autoricu teme: osobnost,pa onda izgled

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 18:15 (lzgr).
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Ljubav je laž. To ne postoji. Ta je prijateljica je očito pala u iluziju zapada. Neka izađe it te laži. Kladim se da joj je produktivnost na poslu pala. E da nije "zaljubljena" mogla bi više raditi i biti korisnija društvu.

And here we go again! Mršti se

Za autoricu teme: osobnost,pa onda izgled

Bas me zanima kako bi bio s nekom koja odgovara osobnoscu pod svim tvojim crtama, a izgledom te ne privlaci.

Izgled je na pocetku najbitniji. Izgled te privuce, a ne kakva je ona u dusi.

There is no spoon.
17 godina
neaktivan
Što je za pravu ljubav potrebno?

da napočetku je najbitniji tu se slažem

a dalje? šta onda??

znači oženio bi neku ljepoticu koja u glavi ima samo čahure iz II svj rata

MMA is not game , MMA is life!!!
17 godina
neaktivan

Hebemu kuruz. NE!  Kasnije shvatis ima li sanse izmedju vas. Izgled privuce u sekundi, karakter covjeka se istrazuje cijeli zivot.

There is no spoon.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 18:21 (VirtUoso).
18 godina
neaktivan

Ovo je prava ljubav...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Bas me zanima kako bi bio s nekom koja odgovara osobnoscu pod svim tvojim crtama, a izgledom te ne privlaci.

Izgled je na pocetku najbitniji. Izgled te privuce, a ne kakva je ona u dusi.

A ako je prijateljica u pitanju? Tu ima ona fora da cure decke koje strpaju pod "prijatelji" ne razvijaju nikakve dodatne emocionalne veze prema njima, dok se deckima dogada da se zatreskaju u svoje prijateljice. Vidao sam to, a bogami i iskusio. Izlanuo se

Naravno ovdje govorim o situaciji gdje su obje strane iskrene od pocetka, bez skrivenih motiva.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Hebemu kuruz. NE!  Kasnije shvatis ima li sanse izmedju vas. Izgled privuce u sekundi, karakter covjeka se istrazuje cijeli zivot.

to pokušavam reći cijelo vrijeme ;) nisam te razumio prvi put ;)

MMA is not game , MMA is life!!!
17 godina
neaktivan

Ne znam. To je tema gdje svatko dere po svome, tamo da ne volim pricati o tome... 

There is no spoon.
16 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

da napočetku je najbitniji tu se slažem

a dalje? šta onda??

Pa sve sto od zene ocekujes, malo kuha i malo cisti i malo pere djecu.

Ne ocekujes valjda da zena bude pametna?? Hahahah.

Nasao sam sliku njene prijateljice.

Kaze da joj oziljak uopste ne smeta... Kaze da joj oziljak uopste ne smeta...
16 godina
protjeran

Kako ovaj forum polako ali sigurno postaje igralište gay emoa muhahahha. Ekipa na ''drugom'' forumu je barem dosljedna sama svojoj monotoniji.

Si vis pacem, para bellum.
17 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Kako ovaj forum polako ali sigurno postaje igralište gay emoa muhahahha. Ekipa na ''drugom'' forumu je barem dosljedna sama svojoj monotoniji.

Hvala sto si dosao i obznanio nam to.

There is no spoon.
16 godina
neaktivan
Silence1488 kaže...

Ma LJES-ovci se sele ovamo Smijeh

On the side note, divan ti je nick, dobro znati da imamo i takve na forumu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 18:29 (rustweaver).
16 godina
protjeran
Silence1488 kaže...

Koji je to forum?

Slazem se da mi na zivce idu ovi gay-evi, pogotovo ono kad su bili zaprepasteni snimkom bacanja cukice, pa onda neka unutarnja ljepota...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice