Što je Facebook napravio od 'djece'?

poruka: 252
|
čitano: 61.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Šta je FaceBook napravio od 'djece'?

A što je tek od odraslih napravio.

Q.E.D.
14 godina
protjeran
Re: Šta je FaceBook napravio od 'djece'?

Facebook kad sam ja napravija profil na njemu i danas nebo-zemlja, niđe veze jedno s drugim. {#}

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Tako je jedan moj bivši face frend stalno pisao glupave statuse i dobijao na njih 30-tak lajkova. Ja si mislio wtf, kome se to može sviđati. Kad sam vidio broj prijatelja(preko 4000) sve mi je bilo jasno.

Najaći je jedan moj prika,non stop govori ja iman 160 prijatelja na faceu,a ja njemu:nisu ti to prijatelji,nego poznanici, ali on i dalje po svoju.

Prijatelja možeš imat nekoliko, do kojih je tebi stalo i njima do tebe,i viđaš ih svako dan,dva.

Još jača je stvar kad mi neko kaže ja san u vezi,kak ga pitan kako di ti je cura,on govori a rekla ona meni priko facea itd..

Ima tih *ranja koliko očeš i tu se istiće iq danjašnjeg svijeta,jer ovo nije samo problem Balkana nego cijelog svijeta.

BMW
15 godina
protjeran

Fejs je od djece(odraslih(svojih korisnika)) napravio ono za što je bio namjenjen.

Opro im je mozak i  skupio podatke.

SMRT FEJSU i sličnim"DRUŠTVENIM MREŽAMA"

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
17 godina
neaktivan
Jedina drustvena mreza o kojoj sam ovisan je Last.fm :)
Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan

meanwhile in bosnia...

znači na tone i tone se otvorilo ovakvih grupa, cilj im je spuštanje "fufica" i "fufaca" na zemlju, s jedne strane nakon što vam se popnu na glavu sa svojim swatkim imenima, lajkuj mi i ja odgovorim kome hoću, slikanjem sa push-up grudnjacima, potpuno podržavate ovakvu vrstu stranice, a sa druge, ovo krši ljudska prava na privatnost, a svi znamo da je facebook sve samo privatnost nije.

čak i u mom omalenom gradiću (10-ak hiljada stanovnika) su se otvorile 3-4 ovakve grupe

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
16 godina
stone kaže...

meanwhile in bosnia...

znači na tone i tone se otvorilo ovakvih grupa, cilj im je spuštanje "fufica" i "fufaca" na zemlju, s jedne strane nakon što vam se popnu na glavu sa svojim swatkim imenima, lajkuj mi i ja odgovorim kome hoću, slikanjem sa push-up grudnjacima, potpuno podržavate ovakvu vrstu stranice, a sa druge, ovo krši ljudska prava na privatnost, a svi znamo da je facebook sve samo privatnost nije.

čak i u mom omalenom gradiću (10-ak hiljada stanovnika) su se otvorile 3-4 ovakve grupe

onu curu sa desne slike sam imo dodanu na fejsu,bože sačuvaj ta klinka je bolesna,stavljala je slike u kojima se žvali sa svojim mlađim bratom,to nije normalno šta facebook uradi od djece.{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
18 godina
neaktivan

Najbolji je Mark Zuckerberg koji lijepo stoji u pozadini svega (možda bolje rečeno na vrhu), zadovoljno trlja ruke i misli si: "Joj kako su ove budale popušile! " i zgrće se u novcima.

Nije samo problem u pojavi Facebooka, nego i u općem mentalitetu mladeži. Ja možda jesam mlad, ali kada se osvrnem, ne pronalazim mnogo normalne inteligentne djece. Poglupljuje li tehnologija ili je to normalno za svaku generaciju? Facebook je samo odraz svega.

15 godina

Evo još gluposti...

★★★★★
17 godina
neaktivan

fess nemože nikom naškodit ko ima imalo pameti  a kad je rječ o djeci  ona i onako nisu samostalna prije 18 baren po zakonu tako da nebi  ni smjeli imati akut na fejssu  ako ga pak imaju  e dragi moji  roditelji su tome krivi ne djeca  današne generacije roditelja znaju bit jako neodgovorni pa znam čuti neka igra farmu na fejssu baren mi je u kuči

dakle draže  bi mi bilo vidit  naslov teme (što su moderni roditelji napravili od svoje djece )

15 godina
neaktivan

WTF?

15 godina
Re: Što je Facebook napravio od 'djece'?
Ljepo, ovisnicima otvaraju grupu da ti ovisnici budu još više na BookFaceu.

Ja najviše popudim od onih koji mi nonstop govore -A daj si napravi facebook, daj si napravi Facebook-. Svi po školi imaju taj BookFace, a kvocijent inteligencije o kompjuterima im je ravan nuli. Recimo ovo, pitam ja jednoga u školi -Dok se radi Facebook (da sam dodao accuint bi mi se smijao), oolko podarka te pita (igram se s njim :))- On kaže, ma samo moraš napisati ono osnovno (ime,...) i moraš imati Gmail (u to vrijeme "Gračun" niie bio potreban (meni)). Ja kažem da nemam gmail, ali da imam najobičniji mail. Nato on kaže -a onda nemožeš.
Dalje, snimamo mi jedan dan neke gluposti za "jutubu", i sve mi snimili, te krenemo to uplodati na youtube. I ojda jedan kaže da mi još nismo punoljetni i da bez dozvope skrbnika nemožemo slati videe na youtube (što je i istina), a ja se na to nasmijem. Zasto? Zato što ki to kaže covjek koji na Facebooku ( za koji ima dopuštenje) otvara grupe.pod imenom "djubr** neunijska".

Oprostite što sam vas zamarao da citate moj glupi post, koji je prepun pogresaka jer ga pisem s mobitela. Hvala na razunijevanju.
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
14 godina
odjavljen
Bypass kaže...

A što je tek od odraslih napravio.

da haha kada cujem nekog od 50 godina da kaze "fejs" padne mi mrak na oci 

16 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
Ljepo, ovisnicima otvaraju grupu da ti ovisnici budu još više na BookFaceu.

Ja najviše popudim od onih koji mi nonstop govore -A daj si napravi facebook, daj si napravi Facebook-. Svi po školi imaju taj BookFace, a kvocijent inteligencije o kompjuterima im je ravan nuli. 

Ne postoji kvocijent inteligencije o kompjuterima... postoji samo kvocijent intelignecije

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 16:01 (cuspajz).
16 godina
Ne vidim kakve veze upucenost u racunala ima s koristenjem servisa poput facebooka.
Sta bi i "teta na blagajni" trebala znati kako zamjeniti termalnu pastu na njenom Pentijumu?
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
Haha, cuspajz, dobro ime ;)
A shvati se što sam htio reći, trebao sam napisati znanje o kompjuterima, još bi se po maloj tipkovnici i manje mučio.
Ali stvarno mi taj Bookface ide na živce, odnosno njegovi korisnici. Kao što ke jedan kolega nnapisao -jako bih zelio da se fecebook server sruši na barem dva dana-
Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
17 godina
neaktivan

Grupni pritisak je ionako velik kod teenagera. Na Facebooku je to bar 3 puta jače jer svaki put kad izjaviš nešto uzimaš u obzir mišljenja i stavove svih osoba sa popisa prijatelja.

Pojedinac je najistaknutiji (jer je sve o tebi na FB-u) a opet vlastito mišljenje je svedeno na minimum zbog tog grupnog pritiska / razmišljanja.

U današnje vrijeme postoji šansa da se udaljiš od prijatelja (oni od tebe; svejedno) ako odustaneš od Facebooka. Isti prijatelji će imati puno više kontakta sa ostalim prijateljima nego s tobom i tako...

15 godina
Ako TU znači palac gore, onda ti dajem TU ;)
Slažem se s tobom.
14 godina

ne uopče..

16 godina

Haha...koji si ti genijalac. Cenzuriraš prvo prezime i sliku, a ostaviš ga u komentarima..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Cromaki kaže...

ne uopče..

Evo prestiglo me...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:21 (sirka666).
14 godina
DamageHigh kaže...

Haha...koji si ti genijalac. Cenzuriraš prvo prezime i sliku, a ostaviš ga u komentarima..{#}

jbga žurilo mi se u paintu pa sam zaboravio

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:49 (Cromaki).
18 godina
neaktivan
Random. kaže...

...U današnje vrijeme postoji šansa da se udaljiš od prijatelja (oni od tebe; svejedno) ako odustaneš od Facebooka. Isti prijatelji će imati puno više kontakta sa ostalim prijateljima nego s tobom i tako...

Onda to nisu tako dobri prijatelji. Ja nemam Facebook, pa svejedno imam čvrst krug prijatelja. Problem je i definicija prijatelja na Facebook-u, ljudi koji imaju preko 100 prijatelja (do 1000 i više) većinom nisu bliski s tom većinom ljudi, i ta golema grupa ljudi nisu ništa više (možda čak i manje) od poznanika.

sirka666 kaže...
Cromaki kaže...

ne uopče..

Evo prestiglo me...

Pio sam sok dok sam pregledavao post i sliku, skoro sam popljuvao tipkovnicu od smijeha {#}

17 godina
neaktivan
SOS kaže...
Random. kaže...

...U današnje vrijeme postoji šansa da se udaljiš od prijatelja (oni od tebe; svejedno) ako odustaneš od Facebooka. Isti prijatelji će imati puno više kontakta sa ostalim prijateljima nego s tobom i tako...

Onda to nisu tako dobri prijatelji. Ja nemam Facebook, pa svejedno imam čvrst krug prijatelja. Problem je i definicija prijatelja na Facebook-u{#}

Ja imam lakmus test za prijateljstvo - samo s prijateljima mogu skoknuti do dućana po neku sitnicu ili do grada po nešto. S poznanicima ne mogu.

16 godina

Razlog zašto je FB toliko popularan je sto svima nudi taj oblik polujavnog zivota i daje obicnim smrtnicima xD osjecaj vaznosti.

14 godina
protjeran

Zato im valjda nije bad pisati notorne gluposti u komentarima portala i dnevnih novina. Oni na Jutarnjem su mi najjači. {#}

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Ne vidim kakve veze upucenost u racunala ima s koristenjem servisa poput facebooka.
Sta bi i "teta na blagajni" trebala znati kako zamjeniti termalnu pastu na njenom Pentijumu?

Velike

Poanta je u tome da je postojalo jedno razdoblje u računalnom svijetu kada te je svaka sitnica s kojom si radio/na kojoj si radio tjerala da sjedneš i proučiš dobro svaki aspekt toga, stvorio se određeni mentalitet neprestanog učenja i ušao je ljudima te generacije pod kožu i u kosti. To je ona generacija koja na ovakvim forumima riješava tuđe pc probleme. A u isto vrijeme ti ljudi duboko u sebi znaju da nikada ne prestaju učiti i nije im na kraj pameti da znaju apsolutno sve.

Sadašnja generacija samo zna stvoriti problem upravo zato što misle da znaju sve, a nisu u stanju ni USB stick pravilno spojit.

Nekad je "višenje" na kompu i netu poticao mozak

Danas ga pretvara u kašu efikasnije nego 100 boba

Sačuvaj me bože fejsbuk prijatelja. Ljudi koji me trebaju znaju kako do mene i bez tog sranja. Oni koji ne znaju, s razlogom ne znaju

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
16 godina
neaktivan

Evo jedan prikladni video

(malo je dulji ali isplati se pogledat).

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 19:21 (ANJžnj).
17 godina
neaktivan

FAIL!

http://www.mypicx.com/uploadimg/1464545604_03132012_1.jpg http://www.mypicx.com/uploadimg/1464545604_03132012_1.jpg
ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
neaktivan

Cura iz razreda je napravila fejsbuk profil svojim psima...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice