ovakvi degenerici
ovakvi degenerici
nervira me što sam si sinoć obrijo pazuhe sa onim normalnim brijačem pa me sad peku pazuhi,a imam mokro suki u kući
Nervira me ono pusto spominjanje eSkolstva a ni jedan profesor GARANT nema pojma koristiti tablet...
Joj sto ce cirkusa biti sa koristenjem njih...
Ili kad dode "Force close" na njemu 
nerviraju me sr..anja koja moram popuniti za upis u 2 raz srednje. Ok, jasno mi je sve za našu adresu, državljanstvo i osnovni podaci o meni.
Zanima ih i posao mojih roditelja. Ajd to još donekle. Ali kaj ih boli k... za ime, adresu i zanimanje stanodavca. Pa ček malo kakve veze ima stanodavac o školi ?
nerviraju me sr..anja koja moram popuniti za upis u 2 raz srednje. Ok, jasno mi je sve za našu adresu, državljanstvo i osnovni podaci o meni.
Zanima ih i posao mojih roditelja. Ajd to još donekle. Ali kaj ih boli k... za ime, adresu i zanimanje stanodavca. Pa ček malo kakve veze ima stanodavac o školi ?
Mi smo trebali ispunit sve osim toga, lol :)
Nervira me škola.
Nervira me škola.
Zašto onda ideš u nju?
Nervira me kad ljudi u naslove tema stavljaju ":O, :D. xD, :/" itd. Čista retardacija.
Nervira me škola.
Zašto onda ideš u nju?
Možda da bih nešto postigao u životu?
Možda
Možda
Komadic unutarnjeg spokoja sigurno.
Nervira me kad neko samo prica o sportu, nezna ni o cemu drugom.
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
mene živcira to što moram u školi na vjeronauk a agnostic sam,
i živcira me ženska iz razreda koja je tolka da mi se sere od toga
Ko ti kaže da moraš? Pa imaš pravo izbora hej!
Nema šanse da bi mene netko natjerao na to sranje a da ne želim!
Ne daj da te muče, imaš i ti neka prava! 
Ko ti kaže da moraš? Pa imaš pravo izbora hej!
Nema šanse da bi mene netko natjerao na to sranje a da ne želim!
Ne daj da te muče, imaš i ti neka prava! 
Cjoj, bar je vjeronauk predmet za se spr*at, niš ne učiš na njemu, ne pita, nema ispita. Bolje to nego talijanski ili građanska prava.
Padanje ispita.
Cjoj, bar je vjeronauk predmet za se spr*at, niš ne učiš na njemu, ne pita, nema ispita. Bolje to nego talijanski ili građanska prava.
ma znam al radije bi imo slobodni neg sjedio za bezveze u školi
Pazi po nekoj logici vjerojatno ti cjeli razred ide na vjeronauk, sad ako ti ne ideš bezveze ćeš sam bit vani:) ajde da ti ne ide njih 7-8 pa bacite nogomet vani :)
Pazi po nekoj logici vjerojatno ti cjeli razred ide na vjeronauk, sad ako ti ne ideš bezveze ćeš sam bit vani:) ajde da ti ne ide njih 7-8 pa bacite nogomet vani :)
Ja sam u osnovnoj bio jedini ucenik u cijeloj skoli koji nije isao na vjeronauk (cak sam i trpio uvrede casne koja ima 2 razreda osnovne, dok nisam, umjesto na vjeronauk, poceo ici na matematiku drugog odjeljenja).
ima etika al se svake je..bene godine zaboravim prije nastave prebacit na to govno, a dobro vam bar teramo zajebanciju
Sad mi je žao kaj sam otišo na vjeronauk,učim se ko budala da bi imao 3 najviše,a mogao sam lijepo otići na etiku i imat 5 bez da se uopće pojavim na nastavi.Damn! 

ima etika al se svake je..bene godine zaboravim prije nastave prebacit na to govno, a dobro vam bar teramo zajebanciju
Znači da je problem zapravo u tebi, što se nisi prebacio.
Ja sam u osnovnoj bio jedini ucenik u cijeloj skoli koji nije isao na vjeronauk (cak sam i trpio uvrede casne koja ima 2 razreda osnovne, dok nisam, umjesto na vjeronauk, poceo ici na matematiku drugog odjeljenja).
jesi li aktivan na etici ili hiberniraš?
jesi li aktivan na etici ili hiberniraš?
Aktivan, nisam propustio niti jedan cas. Mi obradjujemo razne teme (60% su dosadne), ne znam kako je u vas.
Kalo vi glupa djeca od 10,11,12,13,14,15,16,17 godina mozete znati sto je dobro, a sto lose za vas... Djeci se daju prevelika prava (npr; pravo da svako dijete moze izabrati svoju vjeru) i zato je ovako kako je... I normalno, ako ne razumijete sto je za vas dobro zasto biste onda i isli u skolu , to ste ste napisali kao da ja izaslo iz ustiju 10-ogodisnjaka koji nema pojma o zivotu...
mene nerviraju idioti ko ti koji misle da su popili svu pamet svijeta ako imaju preko 20 godina, što sumljam da imaš i onda pametuju kak djeca nemaju pojma o nićemu a i sami bi bili normalni da se nisu bojali roditelja koji su ih vjerojatno maltretirali da moraju bit vjernici jer je to ispravno, opet govorim tebi, ja osobno nevjerujem da bog kao bog u onoj bajci kak se ono zove?, a da "Biblija" postoji i nevjerujem da ću promjenit mišljenje kad budem stariji, vjeruj mi kad poćneš razmišljat svojom glavom shvatiš kolko glupo vjernici izgledaju
što se djece tiće, ja svoju djecu sigurno neću ućit da vjeruju u boga niti ih krstit, pustit ću da sami odluće kad će bit stariji, kažu demokracija a djecu se krsti dok još nemogu ni sama odlućit što žele, tko je tu lud
Trenutno me nervira igra Hrvatske reprezentacije i Slaven Bilić 
Ali ako ti od pocetka ispire mozak nekim ludorijama pretvori te u ludjaka... Tako su mom prijatelju uradili i on sad vjeruje u boga, kako da se vrati?
Čemu da se vrati i zašto bi se vraćo? Zato što TI misliš da si u pravu, a on u krivu?
Luđak je što vjeruje u Boga?
Kad se ugrizem za jezik. 

Nije ovo tema tko ja kakve vjere,nego što vas nervira u životu.