Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 240.667
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Šta vas nervira u zivotu?
Luka Ivanković kaže...

nervira me nerviranje o nerviranju dok se nerviram o nerviranju, eto to me nervira

nerviraju me jadne fore kao ova...

Clausen von hassuen da Huge Boner donka le Giant Boner blitzkreig da penis of mammoth girth struass ven throbbing enormous von sack of pubes.
14 godina
neaktivan
Šta vas nervira u zivotu?

nerviraju me ovi cigani sto smrde na 2 km 

nerviraju me neki iz skole sto idu po hodnicima ko bogovi 

nervira me nastavnica iz fizickog  {#}

Say Hello To My Little Friend
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

nerviraju me ovi cigani sto smrde na 2 km 

nerviraju me neki iz skole sto idu po hodnicima ko bogovi 

nervira me nastavnica iz fizickog  {#}

pazi, znaju oni gdje je  Strasbourg, tu kod nas u Međimurju su problemi, Romi u školama rade takve probleme da naši ljudi svoju djecu iz ostalih naselja šalju u osnovne škove u Čakovcu, a čim malo netko nešta protiv njih kaže, evo iz Strasbourga županiji kazna od 50.000 € 

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
15 godina
neaktivan

Nerviraju me hebeni kucni macaklini
Nerviraju me cigani,sve bi ih potero u tri pickmaterine
Nervira me onaj trenutak kad ne uspijem ignorirat ono sto ignoriram
Nervira me cijena netbooka u RH
Nervira me moj mozak
Nervira me kada se ne operu govna na wc skoljci
Nervira me sto nikako da uvatim volje za ucenjem dodatne matematike i programiranja
Nervira me 363 nedelja uveče
Nerviraju me ljudi koji na sav glas pokazuju da su ateisti i pljuju vjernike
Nervira me urlanje
Nervira me hiperaktivnost
Nervira me suha krafna
Nervira me nova zujina boca
Nervira me kad se nerviram zbog maloumnika
Nervira me bahata policija RH
Nervira me kad se gura nos di mu nije mjesto
Nervira me suh kruh

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 19:41 (KKristijan).
14 godina
KKristijan kaže...

Nerviraju me cigani,sve bi ih potero u tri pickmaterine

Mene nerviraju nacionalisti kao što si ti.

15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

1.Nerviraju me cigani,sve bi ih potero u tri pickmaterine  
2.Nerviraju me ljudi koji na sav glas pokazuju da su ateisti i pljuju vjernike  
3.Nervira me kad se nerviram zbog maloumnika  
4.Nervira me kad se gura nos di mu nije mjesto  

1.Nerviraš vjerojatno i ti njih.

2.I njih nerviraju ljudi koji na sav glas pokazuju da su vjernici i pljuju nevjernike,a takvih ima više.

3.Onda se nerviraš i radi sebe,jer si i ti takav.Barem ako mogu vjerovati tvom postu.

4.Tu se mogu djelomično složit sa tobom.

5.Nerviraju me dvolični ljudi,čak i oni koji imaju neku praktičnu korist od toga,ali možda sam i ja takav.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Nervira me moja obitelj

Eh da znaš samo da je obitelj najveće blago na svjetu.Sjeti se samo matere i oca koji su ti priuštili neke uvjete da živiš i da budeš sretan a ti tako prema njima.Ja se i dan danas kajem što sam bio ljut na svoju obitelj,toliko su me kao malog vodili kod doktora kupovali ljekove izostajali s posla i kupovali mi knjige.a ovo je moja poslovica:"OBITELJ JE NAJVEĆE BLAGO NA BILO KOJI NAČIN"tj:otac,majka,brat,sestra,baka,djed,sin,kčer,unuk,unuka...Ž

EDIT:Ako tebi Mentalistu nije obitelj najveće blago onda slobodno razguli.Eto toliko.

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 14:14 (Dinče).
15 godina
neaktivan
1. Ako cu nekog podnosit zbog toga da ne budem nacionalist,necu,i cigani tj romi kako ih se fino zovu nisu nacija.
2. Ja nisam niti vjernik,ali se ne hvalim i dičim stime
3.Svoju obitelj volim i postujem najvise od svega,to sto me neviraju ponekad je druga stvar,vjerojatno to nisam trebao navest.
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
17 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
1. Ako cu nekog podnosit zbog toga da ne budem nacionalist,necu,i cigani tj romi kako ih se fino zovu nisu nacija.
3.Svoju obitelj volim i postujem najvise od svega,to sto me neviraju ponekad je druga stvar,vjerojatno to nisam trebao navest.

Ljudi su, za neke je to dovoljno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Imam osjećaj da si sam sa sobom posvađan...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
KKristijan kaže...

Nisam mislio doslovno. Zašto ti misliš da si vrijedniji od njih? I ti i oni ste ljudi i ti na temelju toga što su romi njih omalovažavaš. Doduše, imaš ti par problema više od ovog...

14 godina
neaktivan

nemojte tako o Romima, istina je da rade probleme, živim u selu pored romskog naselja i naravno treba imat pse i visoke ograde, ali nisu svi takvi...  dođu oni, prose, ali nikad ne zvone nego viču GAZDAAAAA, policija ne voli ići k njima jer ih redovito dočekaju s puškama i noževima, moj deda kaže da su se tak ohrabrili jer je nekad policija došla, naprašila ih pendrekima (ponavljam, ne sve, samo one koji su stvarali probleme), a otkad postoje ti sudovi za ljudska prava i slično policajci su za njih budale, isto tu mojemu susjedu su provalili u dućan, pošto su bila djeca pohvatao ih je i držao dok je žena nazvala policiju, naravno da nisu mali bili krivi nego susjed jer ih nije smio zadržat, i susjed dobio kaznenu prijavu, išao na sud i morao platiti nekoliko tisuća kuna kazne za odštetu roditeljima te djece... problem je šta njima nemaju šta uzeti, a opet zatvori su pretrpani političarima, a i tako nije neka velika šteta, sad još dobivaju mogućnost upravljanja nekim područjima... ali Međimurje NEĆE PREUZET JER SMO MI TU DOŠLI PRIJE NJIH !!!

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
14 godina
neaktivan

ima i onih koji ce radije kupit mercedesa (od 20000E) nego stavit przore na kucu, ili je ozbukat

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

nemojte tako o Romima, istina je da rade probleme, živim u selu pored romskog naselja i naravno treba imat pse i visoke ograde, ali nisu svi takvi...  dođu oni, prose, ali nikad ne zvone nego viču GAZDAAAAA, policija ne voli ići k njima jer ih redovito dočekaju s puškama i noževima, moj deda kaže da su se tak ohrabrili jer je nekad policija došla, naprašila ih pendrekima (ponavljam, ne sve, samo one koji su stvarali probleme), a otkad postoje ti sudovi za ljudska prava i slično policajci su za njih budale, isto tu mojemu susjedu su provalili u dućan, pošto su bila djeca pohvatao ih je i držao dok je žena nazvala policiju, naravno da nisu mali bili krivi nego susjed jer ih nije smio zadržat, i susjed dobio kaznenu prijavu, išao na sud i morao platiti nekoliko tisuća kuna kazne za odštetu roditeljima te djece... problem je šta njima nemaju šta uzeti, a opet zatvori su pretrpani političarima, a i tako nije neka velika šteta, sad još dobivaju mogućnost upravljanja nekim područjima... ali Međimurje NEĆE PREUZET JER SMO MI TU DOŠLI PRIJE NJIH !!!

A dobro nisu svi cigani loši,znam ja jednog,radio je s mojim stricem u štali...Pardon na gradilištu tako je i mom susjedu našo poso,eno i dan danas radi na smetlištu {#}

Da je meni otic u kameno doba Spilja u planini bila bi mi soba Krzno od medjeda bile bi mi gace Subara od mamuta na glavu mi stace !septika!
16 godina
neaktivan

nervira me moj stari xbox 360 e E74 errorom koji se vise neda popraviti,uspjeo sam ga cak par puta ozivjeti,ali jedini spas mu je sada reflow,a to nema sanse da radim

eplati.com
16 godina
protjeran

Ne brini,hoće...Dok ima onih koji surađuju s njima, hoće...

EDIT: Nervira me Ubuntu koji nemogu složiti a CD nemogu nać XD...

Straight Edge
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Ne brini,hoće...Dok ima onih koji surađuju s njima, hoće...

EDIT: Nervira me Ubuntu koji nemogu složiti a CD nemogu nać XD...

Skini ga ponovo?

16 godina
protjeran

Ah, net prespor za to (pada na 0.9 Mb/s svakih par minuta)

da ne bute offtopic: Nervira me i net i t-com...Net svako malo pada ispod 1 mb/s (a plaćam 4) i kad nazovem t-com, 2-3 dana radi normalno,pa opet tako -.-...

Straight Edge
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

da ne bute offtopic: Nervira me i net i t-com...Net svako malo pada ispod 1 mb/s (a plaćam 4) i kad nazovem t-com, 2-3 dana radi normalno,pa opet tako -.-...

Lijepo tebi,ja sam sretan ako i skida 300 kb/s.

14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
netko,netkovic kaže...

Lijepo tebi,ja sam sretan ako i skida 300 kb/s.

i meni se skida 500-600 iako speed-test kaze da je brzina 3.92 od 4, hmm, ima li to kakve veze s vise racunala spojenim na mrezu  (nisu sva odjednom upaljena), i s max-tv-om

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
protjeran

-.- Mb/s nije isto što i MB/s, KB/s nije isto što i Kb/s...Mislim da ste vi to malo pobrkali ovdje..T-com vam daje 4Mb/s ne 4MB/s, mislim da je 4 MB/s = ~ 500 KB/s..Ali nisam siguran 100%...

Straight Edge
15 godina
neaktivan
Nervira me san andreas.U čemu je problem:Želim stavit na jedan kombi sliku svoje omiljene grupe a neznam kako,skido sam već sve programe a nijedan nema za stavljanje slika!
17 godina
netko,netkovic kaže...

-.- Mb/s nije isto što i MB/s, KB/s nije isto što i Kb/s...Mislim da ste vi to malo pobrkali ovdje..T-com vam daje 4Mb/s ne 4MB/s, mislim da je 4 MB/s = ~ 500 KB/s..Ali nisam siguran 100%...

Tak je, mislim da je 4 Mb/s (megabita) jednako 512 KB (kilobajta) po sekundi aka download po sekundi.... kod mene, ako skidam preko nekog normalnog Download managera, browsera, torrenta download mi je od 496 do 500 KB/s, a ako skidam preko JDownlooadera ide mi cak do 520 KB/s

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 0:55 (lovac82).
15 godina
neaktivan

1 MB vrijedi kao 8 Mb-a... to je razlika između bita i bajta...

Igor
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 1:05 (CRT).
16 godina
neaktivan

Nerviraju me cajkaši

16 godina

Nervira me:

• odgađanje škole do 12. 9. 
  • ova vrućina koja nikako ne prolazi
capttawish@gmail.com
18 godina

Boze koliko frustracija na ovom topicu :)

I am creationist. I believe man created god.
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Nervira me:

12.9. vraćanje u život? {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
14 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

Nervira me:

• ova vrućina koja nikako ne prolazi

Sve bi dao za to, nama u primorsko goranskoj nisu odgodili i u školi umiremo doslovno,vruće za po*izdit.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan

nerviraju me ovi sa fejsa :  ' na moru je super'  'idem na  da plivam po moru' ... a ja moram  da plivan u svom znoju od rada {#}

Say Hello To My Little Friend
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice