Šta vas nervira u zivotu? zaključana tema

poruka: 1.552
|
čitano: 219.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sta vas nervira u zivotu?

Neki su upravo napisali da ih nervira 99% Civilizacije.

Bahatost je stalna osobina čovijeka i u neku ruku barem jednom u životu je svako bahat. Tako da onda očito neki i sami sebe nerviraju.(ovaj forum pravi primjer)

Napuhane ženske. Sad predpostavljam da je to arogantna i umišljena ženska. Problem je što svaka iole zgodnija ženska ima dozu(manju ili veču) arogancije i umišljenosti. Dakle onda se slobodno da zaključiti da neke ljude nerviraju zgodne žene. Iskreno meni su još draže umišljene ženske jer ih je veoma lagano pročitati i da ti do znanja šta želi, a šta ne.

Neodržavanje obećanja. E sad ovo mi je najdraže, ja stvarno neznam dal postoji ikoja osoba na ovoj kugli zemaljskoj da nije barem jednom nešto obečala no nije izvršila to obečanje. Ako ništa drugo kad postane roditelj. Pametan nauči poslovicu: Obečanja luda radovanja

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 22:48 (microman).
15 godina
protjeran

Zatvorene platforme.I u IT svijetu i svijetu sisavaca.

Ostalo slabije,život je prekratak da bi me sitnice nervirale

15 godina
neaktivan
Re: Sta vas nervira u zivotu?
microman kaže...

Bahatost je stalna osobina čovijeka i u neku ruku barem jednom u životu je svako bahat. Tako da onda očito neki i sami sebe nerviraju.(ovaj forum pravi primjer)

Napuhane ženske. Sad predpostavljam da je to arogantna i umišljena ženska. Problem je što svaka iole zgodnija ženska ima dozu(manju ili veču) arogancije i umišljenosti. Dakle onda se slobodno da zaključiti da neke ljude nerviraju zgodne žene. Iskreno meni su još draže umišljene ženske jer ih je veoma lagano pročitati i da ti do znanja šta želi, a šta ne.

Kad je zgodna zgodna je, a kad napravi ebeni duckface i slika se to je napuhano, i moze pit p*cka i po' al ak je takva onda to glupo.

Si ti cuo za normalne zgodne zenske? {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
neaktivan
chutac kaže...
microman kaže...

Kad je zgodna zgodna je, a kad napravi ebeni duckface i slika se to je napuhano, i moze pit p*cka i po' al ak je takva onda to glupo.

rupa je rupa....nabij škartoc ako joj je začinjena glava izvana,pi*ki i ribi neidu godine....ako je zgodna  i ima velike sise znaci imala je teško djetinjstvo i sve kupila u prsa..

errando discimus Make your choice
16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Objasni mi pojam NORMALNO. Što je to normalna ženska? Nekima su darkerice potpuno normalne ženske, za mene su lude babe sa nekim svojim kompleksima.

itd, itd...........................

I za kraj jedna mudra izreka: Ludim smatraju onoga čije se ludosti ne poklapaju sa ludostima većine

I'll be back
15 godina
neaktivan
microman kaže...
chutac kaže...

Objasni mi pojam NORMALNO. Što je to normalna ženska? Nekima su darkerice potpuno normalne ženske, za mene su lude babe sa nekim svojim kompleksima.

itd, itd...........................

I za kraj jedna mudra izreka: Ludim smatraju onoga čije se ludosti ne poklapaju sa ludostima većine

Normalna...zgodna, voli se salit, nije propalitet i netrebaju joj slike u badicu da bi imala frendove i da bi bila primjecena

Istina, o ukusima se ne raspravlja

Izreka je zesce pametna :D

14 godina
neaktivan

Nerviraju me hrvatski političari koji neuspješno pokušavaju šprehat engleski. Neznam zakaj, ali to kad vidim odma mi se pri*sere.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 23:03 (Đapa club).
16 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Nerviraju me hrvatski političari koji neuspješno pokušavaju šprehat engleski. Neznam zakaj, ali to kad vidim odma mi se pri*sere.

Lijepo pokazuju kako je naša država obrazovana.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan
chutac kaže...

Normalna...zgodna, voli se salit, nije propalitet i netrebaju joj slike u badicu da bi imala frendove i da bi bila primjecena

Dobro ti sad vec govoriš o gotovo savršenoj curi. Zgodna, voli se šalit, nije propalitet, ne hrani se na komplimentima,itd..... Mislim takve na kugli zemaljskoj možeš zbrojat na prste, ako ih uopšte ima. .

I'll be back
15 godina
neaktivan
microman kaže...
chutac kaže...

Dobro ti sad vec govoriš o gotovo savršenoj curi. Zgodna, voli se šalit, nije propalitet, ne hrani se na komplimentima,itd..... Mislim takve na kugli zemaljskoj možeš zbrojat na prste, ako ih uopšte ima. .

Ja znam jednu  {#}  {#}

15 godina
neaktivan

a hebene ženske  treba napravit temu mentalist rules-prce.....

15 godina

Dok me jaja žuljaju u bokericama, upravo takve jedne sad imam, matere li im se naprčim.

Klinci od 13 godina na forumu. Takvima internet treba zabranit, a kamoli qrčenje po forumu. Zapravo ne samo na forumu, na CSS-u pogotovo.

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 23:16 (The Unforgiven).
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Dok me jaja žuljaju u bokericama, upravo takve jedne sad imam, matere li im se naprčim.

Klinci od 13 godina na forumu. Takvima internet treba zabranit, a kamoli qrčenje po forumu.

¸Ma treba IQ check uvesti, većina ih nebi prošla...

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Klinci od 13 godina na forumu. Takvima internet treba zabranit, a kamoli qrčenje po forumu.

Za tebe imam par savjeta: Kupi veče bokserice i odjavi se sa ovog foruma jer više od 50% ovog foruma čine baš klinci između 13-16 godina.

Upravo tako ćeš riješiti problem svog nerviranja.

I'll be back
14 godina
neaktivan

Sad sam se sjetio još jedne stvari koja me nervira. Digne mi se na javnim mjestima kad curice prolaze.

@Ostali: Pogledajte temu "Koliko godina imate", svi pišu 13-14...

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
microman u ulozi Dr. Philla u ovoj temi, lijepo je to.

bokserice sam pres... ma qrac ću sad tu pisat kako sam si gaće presvlačio
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
15 godina
protjeran
microman kaže...
The Unforgiven kaže...

Za tebe imam par savjeta: Kupi veče bokserice i odjavi se sa ovog foruma jer više od 50% ovog foruma čine baš klinci između 13-16 godina.

Upravo tako ćeš riješiti problem svog nerviranja.

Bila je anketa na forumu, oko 70 %(po mom izračunu postotaka) je 13-16, hvala bogu, još malo pa izlazim iz te dobne skupine:)ž

I ovo za bokserice, ja si uvijek kupim 1 broj veće, kupim 4 modela vidim koji mi je najbolji i onda od tog modela kupim 10-15 bokserica, i mirna bosna. Problem je kod nekih modela šta jaja ispadajui onda u dodiru sa nogom se znoje, a to mi je veći problem nego žuljanje:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 23:21 (gjurki).
14 godina

Fors

Filozofija

Pametovanje o necem pri cemu doticni nema pojma o temi

Hvalisanje s manjkom IQa

RUBIKOVA KOCKA(ne jer ju ne znam slozit)

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Sad sam se sjetio još jedne stvari koja me nervira. Digne mi se na javnim mjestima kad curice prolaze.

ma nije to bitno ima pametni ljudi i sa 14 god..evo npr jedan moj prijatelj tvrdi da se rodio sa pola godine,još bleso pusi i pije,ima sada oko 18 god znaci da nije pusio i pio imao bi preko  25 god

15 godina
laki-cakija kaže...
Ranko Kukumar kaže...

ma nije to bitno ima pametni ljudi i sa 14 god..evo npr jedan moj prijatelj tvrdi da se rodio sa pola godine,još bleso pusi i pije,ima sada oko 18 god znaci da nije pusio i pio imao bi preko  25 god

15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
laki-cakija kaže...
Ranko Kukumar kaže...

:O :O  :)

16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Nemoj misliti na "torticu" LOL

I'll be back
16 godina
chutac kaže...

Gle, ne mozes birati hoces li biti zgodan ili ne, na debljinu bas i ne mozes utjecati ako si bolestan, ako ti metabolizam nije normalan itd.... znaci i oni bolesni ljudi s deformiranim facama za tebe isto nisu normali ljudi? a to sto se netko ne voli salit, pa i to bas ne mozes sam birati.... ne znas ti sto je netko prosao u svom zivotu, a znam par ljudi koji se bas tako ponasaju zbog svoje gadne proslosti

Izgleda da je suprotnost od normalan za tebe ruzan, bolestan, nezanimljiv, pomalo cudan, retardiran..... :S  mozda ne mislis tako, al tako se bar pokazujes s tim postom

Vise je bitan razlog zasto je netko takav kakav jest, nesto je djelo prirode, nesto je trauma iz djetinjstva (mislim da se ovakvi ljudi ne mogu tako brzo promijeniti, a ostali to ne shvacaju jer to nikada nisu prosli)... tek mali dio ostalih stvari mozes sam birati

Bas zbog svega toga, zivciraju me ljudi koji se niti malo ne potrude shvatiti zasto je netko drukciji od njih samih, ne razmisljaju dovoljno... mozda su bolesni ili nesto? ne znam, al prema tvojem postu, onda i ti nisi normalan :S

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
protjeran
lovac82 kaže...
chutac kaže...

Gle, ne mozes birati hoces li biti zgodan ili ne, na debljinu bas i ne mozes utjecati ako si bolestan, ako ti metabolizam nije normalan itd.... znaci i oni bolesni ljudi s deformiranim facama za tebe isto nisu normali ljudi? a to sto se netko ne voli salit, pa i to bas ne mozes sam birati.... ne znas ti sto je netko prosao u svom zivotu, a znam par ljudi koji se bas tako ponasaju zbog svoje gadne proslosti

Izgleda da je suprotnost od normalan za tebe ruzan, bolestan, nezanimljiv, pomalo cudan, retardiran..... :S  mozda ne mislis tako, al tako se bar pokazujes s tim postom

Vise je bitan razlog zasto je netko takav kakav jest, nesto je djelo prirode, nesto je trauma iz djetinjstva (mislim da se ovakvi ljudi ne mogu tako brzo promijeniti, a ostali to ne shvacaju jer to nikada nisu prosli)... tek mali dio ostalih stvari mozes sam birati

Bas zbog svega toga, zivciraju me ljudi koji se niti malo ne potrude shvatiti zasto je netko drukciji od njih samih, ne razmisljaju dovoljno... mozda su bolesni ili nesto? ne znam, al prema tvojem postu, onda i ti nisi normalan :S

Za ovo boldano vjerujem da je suprotnost od normalnog.

Nači sad neka gl*pača debela koja po školi hoda obučena koda je Megan Fox, i pokazuje noge koje nitko kolko tolko normalan nemože gledat dulje od 3 sekunde a da mu ne izađe na usta doručak, bi ja trebo mislit da je bolesna, ima neku bolest debljanja ili slično, ne, samo je razmažena i glupa. Da je bolesna drugačije bi se ponašala, obukla bi se da prekrije debljinu, pokušala bi se zajebavat itd, a ne se ponašat ko fufa i umišljeno. Imam par frendica koje su malo deblje, i volim se družit s njima jer su zajebantice, ali kad mi dođe neka debela i počne se preseravat e takvoj bi najrađe u facu pljunuo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 23:35 (gjurki).
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Za mene su luđaci Ubojice, silovatelji, drogeraši i sličan ološ, dakle ljudi koji su samovoljno odlučili radit sranja koja loše utječe na njih same i na ostale.

Sa druge strane prirodne bolesti( u što se ubraja i mentalna retardacija) je nešto što je normalno, no događa se kod iznimno malog postotka ljudi.

I'll be back
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
chutac kaže...

pricali smo o razlici izmedju nafuranih zenski i normalnih, a bolest i slicno nismo spominjali...ruzne postujem jednako ko i lijepe ako mi nerade nista lose i ako se normalno PONASAJU

15 godina
protjeran
microman kaže...
gjurki kaže...

Za mene su luđaci Ubojice, silovatelji, drogeraši i sličan ološ, dakle ljudi koji su samovoljno odlučili radit sranja koja loše utječe na njih same i na ostale.

Sa druge strane prirodne bolesti( u što se ubraja i mentalna retardacija) je nešto što je normalno, no događa se kod iznimno malog postotka ljudi.

Šta nebi trebalo nenormalno bit nešto drugačije od normalnog? Nači sve šta je drugačije od neke većine, a većina se smatra normalna su nenormalni, ne treba bit u lošem smislu, evo npr. dođeš u društvo ubojica i silovatelja, ti koji nisi ubojica ili silovatelj i za njih si ti nenormalan, shvaćaš što hoću reć, nemože se točno odredit šta je normalno što nenormalno, nas koji nismo mentalno zaostali ima više, nači mi smo normalni a oni su nenormalni.Nadam se da kužiš šta hoću reć.

17 godina
microman kaže...
gjurki kaže...

Znaci pusace smatras ludacima?

Krasno razmisljanje...(zapravo iracionalno)

- Psiho246
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
microman kaže...
gjurki kaže...

Šta nebi trebalo nenormalno bit nešto drugačije od normalnog? Nači sve šta je drugačije od neke većine, a većina se smatra normalna su nenormalni, ne treba bit u lošem smislu, evo npr. dođeš u društvo ubojica i silovatelja, ti koji nisi ubojica ili silovatelj i za njih si ti nenormalan, shvaćaš  što hoću reć, nemože se točno odredit šta je normalno što nenormalno, nas koji nismo mentalno zaostali ima više, nači mi smo normalni a oni su nenormalni.Nadam se da kužiš  šta hoću reć.

Kad se ne uklapas drugaciji si a nisi bas nenormalan. A za sve sta je priroda napravila da se netko neuklapa, evo i da mu se kaze da nije normalan to nije u redu...nije on kriv...nenormalni nisu oni koji imaju drukciji stil ako se drustveno prihvatljivo ponasaju, nenormalini su oni koji su prirodno u redu, ali su napravili nesto glupo i neprihvatljivo.

16 godina

Pa to se slazem kad se ljudi opcenito kur** bez obzira kakvi su i sl. al za retardiranost se ne slazem bas, retardirana osoba je zapravo bolesna osoba, a bolesna osoba je normalna osoba isto kao sto je i zdrava osoba, al zdrava osoba bas to i ne moze shvatiti u potpunosti pa cesto kaze da je netko retardiran jer je neku glupost napravio (a time se vijedaju retardirane osobe), al retardiranu osobu to bas i ne dira jer ne pate.. hocu reci, nisu bas u potpunosti svjesni kao sto je normalna osoba

Koliko ja znam, normalna osoba nije samo zdrava osoba, to je i bolesna osoba... ako sam u krivu, onda 95 % ljudi nije normalno

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice