Sta vam je najbolje u McDonaldsu

poruka: 246
|
čitano: 86.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

izašla je aplikacija , pa ima kupona unutra skojima se može uštedit, pa ko voli nek izvoli

inaće ja volin klasiku, big mac meni, koji chesseburger.. nije baš da volin probavat nove stvari

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 19:13 (xDISORDERx).
10 godina
odjavljen
Re: Sta vam je najbolje u McDonaldsu
ZdravkoZ kaže...
...kao da si jeo picu od 30-40 kn.

:) :P

lllnuclearlll kaže...

Da, kod McDonaldsa, BKa, KFCa je fora u umacima, takve nema nitko drugi i imaju te posebne okuse... Ostalo se manje više da iskopirati.

Ma ne dâ se. Nijedan domaći sendvič koji sam probala okusom nije bio ni sličan bilo kojem McDonald'sovu hamburgeru. Može recept biti sasma isti - koga briga kad okus nije? Istinabog, možda sam ja baš probala jesti domaće wannabe McDonald's-hamburgere koji objektivno nisu dostojni originalu, ali onda se postavlja pitanje - kako pronaći onaj pravi? Nije li lakše od (možebitno besciljnog) traganja za ukusnim domaćim sendvičem nalik McD-ovu jednostavno pojesti original? :)

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
14 godina

Ja svaki put kad krenem u McDonalds, završim preko puta njega, u čevabdžinica.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
15 godina
neaktivan

Ja kada jedem u McDonaldsu, najedem se i ukusno mi je, a istovremeno mi je i muka jer ne znam što jedem, ali znam da ne bih trebao..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
18 godina
Tony1999 kaže...

Velika Gorica? 

18 godina
Arendelle kaže...

Ma ne dâ se. Nijedan domaći sendvič koji sam probala okusom nije bio ni sličan bilo kojem McDonald'sovu hamburgeru. Može recept biti sasma isti - koga briga kad okus nije? Istinabog, možda sam ja baš probala jesti domaće wannabe McDonald's-hamburgere koji objektivno nisu dostojni originalu, ali onda se postavlja pitanje - kako pronaći onaj pravi? Nije li lakše od (možebitno besciljnog) traganja za ukusnim domaćim sendvičem nalik McD-ovu jednostavno pojesti original? :)

Evo umak za Big Mac, nisam probao radit. 

14 godina
lllnuclearlll kaže...
Tony1999 kaže...

Velika Gorica? 

Tako je. 

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
18 godina
Tony1999 kaže...
lllnuclearlll kaže...
Tony1999 kaže...

Velika Gorica? 

Tako je. 

Također, a redovito se sparkiram na McDonaldsovim mjestima jer je besplatno i odem na WC u McDonalds jer je u Zenu WC katastrofa, a nije ni interijer puno bolji pa radije jedem vani, a nakon tog u McDonalds na sladoled 

14 godina
Patrick_cro kaže...
Mc dobalds pristojno mjesto za otici nesto pojest. Ma mcdonalds niti nema pravo meso, to je najgori skart koji oni prodaju. Pa radije odem negdje u neki restoran i narucim si cevape ili nesto drugo od cega su se najest, a ne od mchamburgera koji nije dovoljan ni djetetu a kamoli odraslom covjeku. Preskupo po meni za to sta nude, mozda se i nadje nesto sta valja ali daleko je to od pristojnog mjesta za pojest. Da mi je znati tko se tamo uspio najest i koliko ga je to na kraju kostalo. Bio sam u dosta fastfoodova i u nekima ima pravo meso koje nije smrznuto i nema dodatnih sranja u njemu. Pa jedan covjek ostavio u garazi svoj mcdinalds hamburger i nezbam koliko je proslo neka 3 mj a hamburgeru nista tak da se vidi koliko je to umjetno i normalno je da se ne moze pokvarit.

Nije umjetno nego dosta dehidrirano.

17 godina

zato je mc donalds u svim wcima u gradu postavio sifru pa nemozes uc bez racuna.

inace evo sad vidim da je u zgu posto trend otvarat ove burger restorane pa tako mozemo vidit onaj submarine, pa onda brewdogs tako nesto itd itd. kao americki stil restorana i izrade burgera, na slikama jako lijepo izgledaju al su jako jako skupi i mali, gledam stalno da cu otic probat al si mislim nedam 30 i kusur kuna za tako mali burger od kojeg se necu najest. jel probo itko te burgere?

15 godina
neaktivan

Meni je McDonald's ok, nemam ništa protiv istog. Hrana im je (bar meni) fina. Kada odem u McDonald's (rijetko odlazim, samo kad sam u Areni, Avenue Mallu i ogladnim u međuvremenu) uzmem Big Mac, Cheeseburger i veliki pomfrit i od tog se stvarno najedem. Znam da to nije zdravo, zato i ne idem svaki dan u McDonald's. Što se cijena tiče, da dosta su skupi, ali sada ima i kupona na njihovoj stranici za isprintat, na mobilnoj aplikaciji, u gradu se stalno dijele i u samim McDonald'sima, pa se može i dosta ušparati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 20:42 (Marko :D).
18 godina
mar123 kaže...

zato je mc donalds u svim wcima u gradu postavio sifru pa nemozes uc bez racuna.

U Gorici ti ne treba ta šifra za WC, a račun u McDonaldsu možeš naći bilo gdje po stolovima ili onim metalnim vragovima za ostavljat tacne 

Uglavnom kad god trebam na WC idem u McDonalds, u 90% slučajeva nešto i kupim (sladoled većinom onaj u čaši s preljevom), al tek poslije WCa 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 20:35 (lllnuclearlll).
13 godina

Brzu hranu jedem vrlo rijetko, jednom u 2 mjeseca možda, ali kad jedem to je uvijek McDonalds jer mi je njihov Cheese baš ukusan sa onim umakom. A ta hrana nije ništa nezdravija od lokalnih fast foodova koji su pojam za nečistoću. Cura je radila u McDonaldsu 3 mjeseca i kaže da se tamo sve radi kako treba, da nije vidjela da netko hranu dira rukom bez rukavica, da se sve očisti dobro i slično.. I mnogo više puta ćete čuti da se netko otrovao mesom iz konzuma i drugih lanaca nego mesom iz McD-a.

18 godina
SnakeST kaže...

Brzu hranu jedem vrlo rijetko, jednom u 2 mjeseca možda, ali kad jedem to je uvijek McDonalds jer mi je njihov Cheese baš ukusan sa onim umakom. A ta hrana nije ništa nezdravija od lokalnih fast foodova koji su pojam za nečistoću. Cura je radila u McDonaldsu 3 mjeseca i kaže da se tamo sve radi kako treba, da nije vidjela da netko hranu dira rukom bez rukavica, da se sve očisti dobro i slično.. I mnogo više puta ćete čuti da se netko otrovao mesom iz konzuma i drugih lanaca nego mesom iz McD-a.

Da, frend je radio tamo par godina i ovo je istina sve, čiste svaku večer sve temeljito, pazi se na zamjene ulja, itd.

Ono što je loše su plaće, ali to većinom rade studenti tamo. 15tak kn/h je bio dok je on radio, noćne nešto više, ne znam kak je sad, al sumnjam da je bolje. Ali po njihovoj zaradi svaki dan stvarno bi mogli povećati to malo, al tko je vlasnik ni ne čudim se...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 21:36 (lllnuclearlll).
12 godina

Dobar kebab ili u mcdonalds?? Dobar kebab!!!

Ne znam kakav je kebab u Hrvatskoj ali u Njemačkoj su vrh!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 20:53 (Chico12).
13 godina
Arendelle kaže...

Nije li lakše od (možebitno besciljnog) traganja za ukusnim domaćim sendvičem nalik McD-ovu jednostavno pojesti original? :)

sendvič original???

sad sam već zabrinut neće li me tužiti za povredu sendvič-patenta kad djeci doma složim sendvič za školu

15 godina

U McDonaldsu sam bio jednom u životu. Ne sjećam se ni sto sam jeo, al znam samo da mi je jedino pomfri bio dobar, a nekakav hamburger, ne baš.

Tako da nisam ljubitelj. Radije odem na ćevape, miješano meso il nešto slično i najedem se ko čovjek. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
11 godina
neaktivan
@lll/IIInuclearlll/III
Ako si vec u Gorici u Megu, daj se proseci jos tih dvajst metara i odi na cevape kod Zena, ako nigdje drugdje.
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju."
18 godina
Raykip kaže...
@lll/IIInuclearlll/III
Ako si vec u Gorici u Megu, daj se proseci jos tih dvajst metara i odi na cevape kod Zena, ako nigdje drugdje.

A što sam napisao gore da radim? Čitaj... 

10 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...

Evo umak za Big Mac, nisam probao radit. 

Poveznica spremljena u knjižne oznake! :) Sad slijedi najteži dio - traganje za nekime tko bi mi taj umak napravio da probam ima li u njemu štogod što bi domaći sendvič pretvorilo u nešto slično McDonald'sovu sendviču. Katkad bih voljela znati kuhati na razini višoj od... pa, kupnje gotovih jelâ ili odlaženja u jeftine restorane? Ugh.

picajzla0707 kaže...

sendvič original???

sad sam već zabrinut neće li me tužiti za povredu sendvič-patenta kad djeci doma složim sendvič za školu

Lema original ima poprilično širok spektar značenja. Doduše, umjesto da pokrećemo raspravu u kojoj si ti unaprijed osuđen na poraz, možeš mi odista složiti kakav sendvič. Možda s onim umakom? :D

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
11 godina
neaktivan
A jebiga, lol, kad sam stisnuo na topic preslo mi je preko tih postova i ne skuzih.
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju."
15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Poveznica spremljena u knjižne oznake! :) Sad slijedi najteži dio - traganje za nekime tko bi mi taj umak napravio da probam ima li u njemu štogod što bi domaći sendvič pretvorilo u nešto slično McDonald'sovu sendviču. Katkad bih voljela znati kuhati na razini višoj od... pa, kupnje gotovih jelâ ili odlaženja u jeftine restorane? Ugh.

Nije baš teško napraviti. Treba ti jedna zdrava ruka, posuda i nešto za mješanje(opcionalno).

18 godina
chutac kaže...

Nije baš teško napraviti. Treba ti jedna zdrava ruka, posuda i nešto za mješanje(opcionalno).

U biti jedini sastojak koji nisam našao je ovaj "sweet pickle relish", ostalo sve je lako dobavljivo...

15 godina
neaktivan

Ne znam za vas, ali zadnji put kad sam bio u Meku prije dobre dvije godine, roknuo 2 Big Maca i mogu reci da mi nije bilo ugodno kasnije, nekakvo žigosanje oko srca, stvarno nije ugodan osjecaj, e sad ko ce ga znati jel to moj "glupi" mozak ili jednostavno organizam ne reagira dobro na takvu hranu.

18 godina
Jabulani kaže...

Ne znam za vas, ali zadnji put kad sam bio u Meku prije dobre dvije godine, roknuo 2 Big Maca i mogu reci da mi nije bilo ugodno kasnije, nekakvo žigosanje oko srca, stvarno nije ugodan osjecaj, e sad ko ce ga znati jel to moj "glupi" mozak ili jednostavno organizam ne reagira dobro na takvu hranu.

Što se nisi žalio da ti vrate pare... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 22:02 (lllnuclearlll).
10 godina
odjavljen
chutac kaže...

Prvenstveno mi treba hamburger koji bih nadjenula umakom. Vjerojatno bih sâm umak uspjela zgotoviti, ali na onako kompliciranu sendviču zasigurno bih zapela.  

13 godina
Arendelle kaže..

picajzla0707 kaže...

sendvič original???

Lema original ima poprilično širok spektar značenja. Doduše, umjesto da pokrećemo raspravu u kojoj si ti unaprijed osuđen na poraz, možeš mi odista složiti kakav sendvič. Možda s onim umakom? :D

sendvič original je dvije šnite kruha i nešto između, po izboru, isto kao i umak

15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Prvenstveno mi treba hamburger koji bih nadjenula umakom. Vjerojatno bih sâm umak uspjela zgotoviti, ali na onako kompliciranu sendviču zasigurno bih zapela.  

Pa ne čini se ono onako teško. Nema ni dinstanja, ni pacanja, samo meso direkt na tavu i u pecivo.

A nije ni neka nauka nasjeckati salatu i luk 

18 godina
chutac kaže...

Pa ne čini se ono onako teško. Nema ni dinstanja, ni pacanja, samo meso direkt na tavu i u pecivo.

A nije ni neka nauka nasjeckati salatu i luk 

Očito je 

18 godina
mar123 kaže...

inace evo sad vidim da je u zgu posto trend otvarat ove burger restorane pa tako mozemo vidit onaj submarine, pa onda brewdogs tako nesto itd itd. kao americki stil restorana i izrade burgera, na slikama jako lijepo izgledaju al su jako jako skupi i mali, gledam stalno da cu otic probat al si mislim nedam 30 i kusur kuna za tako mali burger od kojeg se necu najest. jel probo itko te burgere?

Nisam još, u Brewdogsu sam bio na rebarcima, i mogu ti reći da sam ih jedva pojeo, a nisam sitan i ne jedem kao ptičica.

Burgere sam jeo u Papas baru, normalne su veličine, no dobiješ i puno priloga, najedeš se od toga.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice