Sta vam je najbolje u McDonaldsu

poruka: 246
|
čitano: 86.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sta vam je najbolje u McDonaldsu
Caesar et Brutus kaže...

Nikad nisam shvaćao kako tako puno ljudi obožava to smeće od hrane i restorana. Nisam nijednom u životu, ali doslovce nijednom tamo ušao i pojeo štogod da ne bih u roku odmah ili malo kasnije imao mučninu ili povraćao. Teški McShitalds.

Kako znaš da je smeće ako nisi nikad ništa probao? Najgluplje je kad netko nešto mrzi samo zato jer je popularno mrziti to nešto.

18 godina
Alex Mercer kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Nikad nisam shvaćao kako tako puno ljudi obožava to smeće od hrane i restorana. Nisam nijednom u životu, ali doslovce nijednom tamo ušao i pojeo štogod da ne bih u roku odmah ili malo kasnije imao mučninu ili povraćao. Teški McShitalds.

Kako znaš da je smeće ako nisi nikad ništa probao? Najgluplje je kad netko nešto mrzi samo zato jer je popularno mrziti to nešto.

procitaj s razumijevanjem.

ako ne ide, procitaj opet.

btw, fora su mi usporedbe s pisalinom, valjda je ljudi piju u slobodno vrijeme pa znaju okus :)

cola u meku ko i svaka druga tocena cola, meso bez okusa al umak malo poboljsa stvar, pomfrit varira od drzave do drzave. u UK je ok okus, u irskoj losiji, u portugalu i njemackoj solidan, u USA osrednje s tim da tamo mozes re-fillat colu kolko ti srce oce.

kaj god govorili, "svi" jedu u mekicu samo se srame o tome pricati :)

kaj bi tek rekli o burger kingu..

probajte burger21 ili fuddruckers pa cete vidjet kaj je hamburger. americka kuhinja je u globalu losa, al znaju napravit hamburger

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 1:21 (nixass).
12 godina
U McDonaldsu volim jedino milkshake od jagode. Ovo ostalo je OK ali ništa posebno.
Meni osobno je Burger King dooooosta bolji jer im je meso sa roštilja.
18 godina
Meso nema uopce nikakve hranjive vrijednosti i nema blage veze sa mesom. Bio sam puno puta tamo i smijesno mi je sta oni prodaju za ogromnu cifru po meni. Jednom uzeo neki klinac sa piletinom da vidim kakvo je to a ono 27kn bilo to sranje, a nisam bi osjetio da sam pojeo nesto. Ja kad si radim nesto odem do mesara i tamo kazem sta da mi samelje i koliko. Nije nista skuplje nego u ducanu dok pogledate koliko je kvalitetnije i dok znas sta jedes. Pogledajte i jamie oliver mcdonalda video.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
odjavljen
Alex Mercer kaže...

Probao je. Veznik da može biti namjerni, uzročni, izrični, vremenski, posljedični, pogodbeni, dopusni i odnosni. Cezarova je rečenica posljedična, pa je veznik u njegovoj rečenici također posljedični. Sâmo ime zavisnosložene rečenice (posljedična rečenica) ili njezina veznika (posljedični veznik) govori nam da je riječ o kakvoj posljedici, a svima je jasno kako posljedici prethodi kakav uzrok. Imajući na umu tu činjenicu, vrlo se lako može otkriti što je pjesnik... Cezar htio reći. Uzrok je njegove mučnine, tj. njegova povraćanja jezbovanje (da, preseravam se) hrane iz McDonald'sa, a posljedica je jezbovanja McDonald'sove hrane sâma mučnina ili povraćanje. Zvuči nespretno, znam, ali konzumacijom hrane (uzrok) dolazi do mučnine ili povraćanja (posljedica). Možda je takvu konstrukciju lakše shvatiti. Shvatili vi ovo u potpunosti ili pak ne, zapravo nije baš toliko važno - važno je samo da je Cezar probao McDonald'sovu hranu i zbog toga zna da mu ona ne sjeda najbolje na želudac. Štoviše, kad god on štogod pojede iz toga lanca brze hrane, njegov se želučić u agoniji grči i stvara mu probleme. Oh, poor Caesar.

Ne znam je li to samo zbog moje pripitosti (uh, vjerojatno) ili sam odista očajna u objašnjavanju (možda je uzrok lošeg objašnjavanja alkohol?), ali imam osjećaj da i dalje neki od vas neće skužiti što sam htjela reći. Uglavnom, promijenit ću malo koleginu rečenicu tako da svi shvatite što je on htio napisati. Nisam nijednom u životu, ali doslovce nijednom tamo (u McD, op. a.) ušao i pojeo štogod, a da mi nakon toga nije bilo zlo. Nadam se da je sad jasnije. I da, nemojte se osjećati loše ako vam iz onoga prvog objašnjenja nije bilo ništa jasno - da ja nisam pisala to objašnjenje, ni meni ne bi bilo apsolutno ništa jasno čitajući ga. To je taj loš utjecaj alkohola na moje moždane stanice o kojemu mi svi govore, ah-ah. Dobro, bar sam nešto uspjela objasniti. :)

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 2:40 (Arendelle).
18 godina
neaktivan

Opče je popularno pljuvanje po Mcdonaldsu (makar svi idu tamo) jer ako ne pljuješ po njemu nisi ultra cool intelektualac koji zna sve o svemu.

Da, ta hrana nije zdrava. Ali zapitajte se koja je to hrana zdrava u današnje vrijeme, pogotovo vi koji živite gradovima? Meso iz Konzuma koje stoji po 5 godina? Umjetno špricano voće i povrče iz staklenika? Ili možda odlazak u neki restoran pa ako nemate sreće da to jelo nije baš traženo koje naručite dobit ćete nekoliko dana staro podgrijano jelo.

Ja sam recimo u Mcdonaldsu jedanput u  3 mjeseca. Usluga je vrhunska, ljubazno osoblje, sve čisto i uredno, besplatni Wi-fi. Več je to veliki plus koji nečete nači u svakom restoranu hrane. Najedem se za 50kn, koliko i košta velika Pizza. Nekom malo, nekom puno.

Najvažnije od svega, koliko god tamo pojeo i kad god bio nikad ali nikad mi nije bilo zlo, nisam povračao. Što govori o tome da meso nije staro ni povareno, jer je toliko prometa i ljudi da nema vremena stajati i pokvariti se. Dok recimo u jednom poznatom restoranu naručio s frendom mješano meso i kasnije dva dana njemu i meni bilo zlo.

Sve u svemu, Mcdonalds je sasvim pristojno mjesto za otiči pojesti kad ga se usporedi s ostalom ponudom.

18 godina
Mc dobalds pristojno mjesto za otici nesto pojest. Ma mcdonalds niti nema pravo meso, to je najgori skart koji oni prodaju. Pa radije odem negdje u neki restoran i narucim si cevape ili nesto drugo od cega su se najest, a ne od mchamburgera koji nije dovoljan ni djetetu a kamoli odraslom covjeku. Preskupo po meni za to sta nude, mozda se i nadje nesto sta valja ali daleko je to od pristojnog mjesta za pojest. Da mi je znati tko se tamo uspio najest i koliko ga je to na kraju kostalo. Bio sam u dosta fastfoodova i u nekima ima pravo meso koje nije smrznuto i nema dodatnih sranja u njemu. Pa jedan covjek ostavio u garazi svoj mcdinalds hamburger i nezbam koliko je proslo neka 3 mj a hamburgeru nista tak da se vidi koliko je to umjetno i normalno je da se ne moze pokvarit.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Arendelle kaže...
Alex Mercer kaže...

Probao je. Veznik da može biti namjerni, uzročni, izrični, vremenski, posljedični, pogodbeni, dopusni i odnosni. Cezarova je rečenica posljedična, pa je veznik u njegovoj rečenici također posljedični. Sâmo ime zavisnosložene rečenice (posljedična rečenica) ili njezina veznika (posljedični veznik) govori nam da je riječ o kakvoj posljedici, a svima je jasno kako posljedici prethodi kakav uzrok. Imajući na umu tu činjenicu, vrlo se lako može otkriti što je pjesnik... Cezar htio reći. Uzrok je njegove mučnine, tj. njegova povraćanja jezbovanje (da, preseravam se) hrane iz McDonald'sa, a posljedica je jezbovanja McDonald'sove hrane sâma mučnina ili povraćanje. Zvuči nespretno, znam, ali konzumacijom hrane (uzrok) dolazi do mučnine ili povraćanja (posljedica). Možda je takvu konstrukciju lakše shvatiti. Shvatili vi ovo u potpunosti ili pak ne, zapravo nije baš toliko važno - važno je samo da je Cezar probao McDonald'sovu hranu i zbog toga zna da mu ona ne sjeda najbolje na želudac. Štoviše, kad god on štogod pojede iz toga lanca brze hrane, njegov se želučić u agoniji grči i stvara mu probleme. Oh, poor Caesar.

Ne znam je li to samo zbog moje pripitosti (uh, vjerojatno) ili sam odista očajna u objašnjavanju (možda je uzrok lošeg objašnjavanja alkohol?), ali imam osjećaj da i dalje neki od vas neće skužiti što sam htjela reći. Uglavnom, promijenit ću malo koleginu rečenicu tako da svi shvatite što je on htio napisati. Nisam nijednom u životu, ali doslovce nijednom tamo (u McD, op. a.) ušao i pojeo štogod, a da mi nakon toga nije bilo zlo. Nadam se da je sad jasnije. I da, nemojte se osjećati loše ako vam iz onoga prvog objašnjenja nije bilo ništa jasno - da ja nisam pisala to objašnjenje, ni meni ne bi bilo apsolutno ništa jasno čitajući ga. To je taj loš utjecaj alkohola na moje moždane stanice o kojemu mi svi govore, ah-ah. Dobro, bar sam nešto uspjela objasniti. :)

Nikog ne zanima, dosadna si vise.

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 5:51 (maxy0).
14 godina
arnabelu treba zbanovat s ovog foruma zbog overnacigramaringa
11 godina
neaktivan
Imam pitanje. Koji K ste isli budit 6 (šest) godina staru temu?
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju."
18 godina

Big Tasty Bacon  

Ali definitivno su postali preskupi, za cijenu osrednjeg sendviča u McDonaldsu pojedem kvalitetnu porciju ćevapa/pizzu itd. i nisam gladan nakon pol sata opet.

Što se tiče mesa bez okusa u McDonaldsu kao što je netko spomenuo. Meni je to najbolja preskavica za hamburgere kak oni rade, a tako su i sam radim doma. Dakle 100% mljeveno juneće ili miješano meso oblikovano u krug i spečeno na grill tavi, i na kraju malo posolim i popaprim, u mješavinu ne ide ništa. Najbolja pljeskavica meni osobno za "hamburger tip" sendviča 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 12:26 (lllnuclearlll).
13 godina
walentkane kaže...

Opče je popularno pljuvanje po Mcdonaldsu (makar svi idu tamo) jer ako ne pljuješ po njemu nisi ultra cool intelektualac koji zna sve o svemu.

Osim što ćemo zanemariti činjenicu da se živom biću mora oduzeti život da bi se napravilo mesno jelo...

...Mekdoran je premasan, preslan i presladak, prešlampav, usluga doslovno nikakva (nije mi jasno što ti smatraš uslugom u megu jer tamo ja uvijek moram nositi hranu), ako dođeš u drajvtru u 3 ujutro i zamoliš za svježi pomfrit i kažeš da ćeš i sačekati ako treba ubace ti stari pomfrit, zaposlenici na minimalcu koji nisu vidjeli oprane ruke u životu i karakterističan smrad zbog kojeg se moraš okupati i oprati odjeću nakon hamburgera čine jedno neprijatno iskustvo.

Ali ovo što si rekao za konkurenciju je istina, u restoranima srednje klase u BiH ne možeš pojesti jelo bolje od onog kući, ne postoji rotacija menija jer nema dovoljno prometa ili šta ja znam, ne koriste ništa osim soli jer se seljoberi žale čim osjete aromu koju nisu osjetili ko'babe. I sad meni nije jasno, kako kuhar kojemu je kuhanje profesija ne može napraviti jelo bolje od prosječne domaćice?

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
14 godina
lllnuclearlll kaže...

Big Tasty Bacon  

Ali definitivno su postali preskupi, za cijenu osrednjeg sendviča u McDonaldsu pojedem kvalitetnu porciju ćevapa/pizzu itd. i nisam gladan nakon pol sata opet.

Što se tiče mesa bez okusa u McDonaldsu kao što je netko spomenuo. Meni je to najbolja preskavica za hamburgere kak oni rade, a tako su i sam radim doma. Dakle 100% mljeveno juneće ili miješano meso oblikovano u krug i spečeno na grill tavi, i na kraju malo posolim i popaprim, u mješavinu ne ide ništa. Najbolja pljeskavica meni osobno za "hamburger tip" sendviča 

Ne mogu vjerovat da netko actually vjeruje da tako rade :D To nema veze s mesom. Probaj izvaditi komad pljeskavice iz burgera i pojesti ga - isto ko da jedes stiropor.

Ali da, Big Tasty Bacon i meni daleko najbolji :) A jos bolji Steakhouse iz Burger Kinga

10 godina
odjavljen

U McDonaldsu mi je najbolje što ne ulazim u njega.

Battlelog: Glavas_ZG
15 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Pročitaj još jednom te s razumijevanjem, kolega. Zadnji put sam u njemu bio prije nešto manje od pet i pol godina na maturalcu u Španiji i jedva sam se uspio dogegati do prvog WC-a; umalo ne sjebah neku ekipu crnaca nedaleko WC-a kaj je to bilo kad je nahrupilo iz moga želuca... Organski ne podnosim tu hranu, iz McDonaldsa. Prije toga par puta u RH te jednom u Italiji, probao sam se priviknuti i vidjeti zašto ne mogu podnijeti, ali jednostavno ništa od toga. Po meni McShitalds.

nixass kaže...
Alex Mercer kaže...

procitaj s razumijevanjem.

ako ne ide, procitaj opet.

Zeznuo se čovjek, nema veze.

Arendelle kaže...

Hvala, ali mogao sam se i sam obraniti.

Glavas_ZG kaže...

U McDonaldsu mi je najbolje što ne ulazim u njega.

To je to, aspolutno se slažem s tobom.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 13:39 (Caesar et Brutus).
18 godina
Minneyar kaže...

Ne mogu vjerovat da netko actually vjeruje da tako rade :D To nema veze s mesom. Probaj izvaditi komad pljeskavice iz burgera i pojesti ga - isto ko da jedes stiropor.

Ali da, Big Tasty Bacon i meni daleko najbolji :) A jos bolji Steakhouse iz Burger Kinga

Neću ulaziti u to koja je kvaliteta mesa u McDonaldsu, ali recept za meso je taj. Probaj doma dobit ćeš istu stvar. Dakle samo meso bez ikakvih začina se ispeče i na kraju posipa s malo soli i papra.

10 godina
odjavljen

Neki od vas totalno ne kuže da je McDonald's restoran brze hrane koji poslužuje brzu hranu. Usporedbe s miješanim mesom, ručkovima u trima slijedovima, jelima iz otmjenih restorana (...) promašene su. Čak je usporedba s ćevapima vrlo nategnuta.

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
13 godina
Arendelle kaže...

Neki od vas totalno ne kuže da je McDonald's restoran brze hrane koji poslužuje brzu hranu. Usporedbe s miješanim mesom, ručkovima u trima slijedovima, jelima iz otmjenih restorana (...) promašene su. Čak je usporedba s ćevapima vrlo nategnuta.

Doslovno poslužuju običnu hranu koju samo krenu praviti prije nego što ju naručiš.

Ne znam kakvo je ovo razmišljanje.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
18 godina

A tko ne voli nek ne jede, meni je fina hrana, ali ne jedem često, možda 2-3x godišnje kad bauljam arena centrom i ogladnim...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 15:25 (lllnuclearlll).
17 godina

od restorana brze hrane te vrste vise od mc donaldsa volim burger king i kfc. kfc zato jer im je piletina odlicna, cak ju i kupuju od nasih tako da se moze rec da je hr proizvod, skupo? da, fino? isto da, rijetko odem tamo ali kad odem fino mi je. 

burger king je najskuplji od ovog trojca, ali meni puno finiji od mc donaldsa, najjace mi je kad mi kazu da im tamo meso nevalja jer im je u meku puno bolje, u brugeru meso ima i okus i aromu. odlazim rijetko jer je u zgu samo jedan i to u areni. 

od svih njih u meku sam najcesce i skoro uvijek uzmem royal cheese jer ima najfinije meso, jedino meso iz meka koje osjetim i koje je socno(svi vi probajte ovaj burger, skroz drukciji okus od ostalih burgera), kola je uzas da, al kao sto je netko reko kao i svaka tocena kola, napoemnite im da vam stave bez leda pa mozda bude malo bolja. najbolji pomfri definitivno ima kfc, no manje ga se dobije. 

sto se tice cijena, ovako, u meku ostavim 42 kn(royal cheese meni(burger, pomfri, kola), cheeseburger i kecap), u burger kingu ostavim oko 50 kn(uzmem onaj whooper meni i jos jedan hamburger dodatno) a u kfcu uzmem kosaru uvijek s nekim te onu kosaru pomfrija, posteno se najedes, a po osobi izade oko 40-45 kn sto je dobro s obzirom na konkurenciju i kolicinu i kvalitetu koju dobijes.

usporedbe s restoranima su glupe, ovo je fast food, hranu dobijes odma(dobro kod kfca se malo ceka i u burger kingu se ceka oko 5 min) i ne cekas. kvalitetan restoran je puno skuplji od ovih fast foodova a u nekvalitetne restorane bas ne zelim ic jer dobijem hranu kakvu mogu istu ja doma pripremit da bude isto kvalitetna za puno manje love, a ko zna kakvo im je meso, kako im izgleda kuhinja itd. 

kad idem u restoran biram neki koji ce mi ponudit hranu kakvu doma bas ne pripremam, npr meksicki, kineski, neki s morskim plodovima, konobe neke itd itd. 

18 godina

Meni se KFC nije baš svidio, jeo sam onu kutiju i nije mi neš, al ajd, nisam obožavatelj pilećih krilca i bataka, a curi je bilo preljuto.

U Burger Kingu sam se nakalemio na onaj najveći sendvič jer sam očekivao da ću se najest, kad sam shvatio da nije veći od Big Maca, a skuplji je... nije mi bilo baš drago, tak da sam ostao vjeran McDonaldsu. Uzmem Big Tasty Bacon redovito, pomfri i ne pijem coca colu nego sok od naranče i okus je puno bolji nego razrijeđena kola. 

Od ovog se najedem, al sam gladan opet za pola sata, a praktički 1000 kalorija.

Inače ćevapi u čingaču  Malu porciju je nemoguće pojesti... istina da je to napola soja, al meni su fini...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 15:49 (lllnuclearlll).
15 godina
lllnuclearlll kaže...

Meni se KFC nije baš svidio, jeo sam onu kutiju i nije mi neš, al ajd, nisam obožavatelj pilećih krilca i bataka, a curi je bilo preljuto.

A čuj, mislim da kutije nikome ne bi bile ukusne

13 godina

bio sam par puta tamo, zadnji put nedavno jer se otvorio i kod nas u zadru, pa sam klinkama uzeo neko iznenađenje s igračkicama

bio sam svojevremeno i na otvaranju prvog meka u zagrebu, kad je red bio preko pol jurišićeve, pa sam došao tek drugi dan, a probao sam prije toga njihov hamburek i u beču

uglavnom, najbolje od svega mi je u mekdonaldsu koliko ustvari ljudi očito nema pojma što je dobar hamburger

nekadašnji ham ham u zagrebu je bio primjer hamburgera, kako to treba izgledat i kakav okus treba biti

ovo je... meh, blago rečeno - teško razočaranje

14 godina
Meni MD nije loš.Jedino me smeta što reklamiraju da je hamburger 7.kn a iznenadš se koliko je mali,tako da ti treba nekoliko desetaka kuna da bi se najeo pa dođeš na isto kao da si jeo picu od 30-40 kn.
i ja ću postati pretplatnik Bug-a,kad se zaposlim
18 godina

Aj da čujem gdje je najbolji burger u ZG? Ja sam čuo za ovo, al nisam probao.

http://www.mekpers.com/cjenik-hrane/mekburgeri/zloburger

18 godina
neaktivan

Iako jako popularan ništa posebno u odnosu na sve druge hamburgere u gradu. Jedino je Zlo burger fora jer se pošteno najedeš a okus kao i svi drugi.

13 godina
maxy0 kaže...
Arendelle kaže...
Alex Mercer kaže...

Probao je. Veznik da može biti namjerni, uzročni, izrični, vremenski, posljedični, pogodbeni, dopusni i odnosni. Cezarova je rečenica posljedična, pa je veznik u njegovoj rečenici također posljedični. Sâmo ime zavisnosložene rečenice (posljedična rečenica) ili njezina veznika (posljedični veznik) govori nam da je riječ o kakvoj posljedici, a svima je jasno kako posljedici prethodi kakav uzrok. Imajući na umu tu činjenicu, vrlo se lako može otkriti što je pjesnik... Cezar htio reći. Uzrok  je njegove mučnine, tj. njegova povraćanja jezbovanje  (da, preseravam se) hrane iz McDonald'sa, a posljedica je jezbovanja McDonald'sove hrane sâma mučnina ili povraćanje. Zvuči nespretno, znam, ali konzumacijom hrane (uzrok) dolazi do mučnine ili povraćanja (posljedica). Možda je takvu konstrukciju lakše shvatiti. Shvatili vi ovo u potpunosti ili pak ne, zapravo nije baš toliko važno - važno je samo da je Cezar probao McDonald'sovu hranu i zbog toga zna da mu ona ne sjeda najbolje na želudac. Štoviše, kad god on štogod pojede iz toga lanca brze hrane, njegov se želučić u agoniji grči i stvara mu probleme.  Oh, poor Caesar.

Ne znam je li to samo zbog moje pripitosti (uh, vjerojatno) ili sam odista očajna u objašnjavanju (možda je uzrok lošeg objašnjavanja alkohol?), ali imam osjećaj da i dalje neki od vas neće skužiti što sam htjela reći. Uglavnom, promijenit ću malo koleginu rečenicu tako da svi shvatite što je on htio napisati.  Nisam nijednom u životu, ali doslovce nijednom  tamo (u McD, op. a.)  ušao i pojeo štogod, a da mi nakon toga nije bilo zlo. Nadam se da je sad jasnije. I da, nemojte se osjećati loše ako vam iz onoga prvog objašnjenja nije bilo ništa jasno - da ja nisam pisala to objašnjenje, ni meni ne bi bilo apsolutno ništa jasno čitajući ga. To je taj loš utjecaj alkohola na moje moždane stanice o kojemu mi svi govore, ah-ah. Dobro, bar sam  nešto uspjela objasniti. :)

Nikog ne zanima, dosadna si vise.

ja nju ni ne citam odmah opalim TD cim vidim nick

18 godina
walentkane kaže...

Iako jako popularan ništa posebno u odnosu na sve druge hamburgere u gradu. Jedino je Zlo burger fora jer se pošteno najedeš a okus kao i svi drugi.

Da, kod McDonaldsa, BKa, KFCa je fora u umacima, takve nema nitko drugi i imaju te posebne okuse... Ostalo se manje više da iskopirati.

18 godina
lllnuclearlll kaže...

Aj da čujem gdje je najbolji burger u ZG? Ja sam čuo za ovo, al nisam probao.

http://www.mekpers.com/cjenik-hrane/mekburgeri/zloburger

walentkane kaže...

tak je..

zloburger je samo velik i nista drugo, ne istice se po nicemu.

za tu cijenu se radije ubijem u kebabu kad sam u zg, jer kebab vani nije ni do koljena ali kebabu.

kfc ima solidnu piletinu, nije meso od cistih pilecih prsa nego zabatak (brijem) i fino je.

burger king ima pak solidan miris po rostilju, makar nemaju nikakav umak koji bi ih isticao, hambi im je nekak presuh mada mi se svidja prisustvo "zivog" povrca u odnosu na ono iz mekica.

jel probao tko piletinu u nandosu?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 16:48 (nixass).
17 godina

Dobar mi je onaj sladoled u čašici. Davno sam pojeo krumpiriće i bili su dobri. I to je to. Uopće ne znam jesam li ikada kušao Hamburger... A Cheeseburger i Fishburger znam da nisam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 18:56 (Izzy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice