A i to su zeznuli, nemožeš ući u wc ako nemaš njihov kod, koji dobiješ nakon što kupiš nešto.
Haha onda im se dođeš i lijepo posereš na po' McDonalds i lijepo tražiš ključ za ubuduće kako se taj isti događaj više ne bi ponovio... :)
A i to su zeznuli, nemožeš ući u wc ako nemaš njihov kod, koji dobiješ nakon što kupiš nešto.
Haha onda im se dođeš i lijepo posereš na po' McDonalds i lijepo tražiš ključ za ubuduće kako se taj isti događaj više ne bi ponovio... :)
Cheese mi je najbolji, zestoko mi je kad idem doma sa posla pa kad si znam kupit tih 10 malih pa ih pojedem sa uzitkom 30 minuta nakon toga sam opet gladan haha.
Ali je fino da boli glava
najbolji hamburgeri su oni koje prodaju na štandovima po 10 kn.
Tu se čak i malo najedeš.
McDonalds je iskreno sra*e,šta ćeš ič žderat po nekim vuko*ebinama ak imaš kod kuće šta oš,mislim ić u tu štalu jest tako je bolje da si kod kuće napraviš neki sendvić od salame jeftinije te dođe a ne u neku štalu ić jest
jel ko probaao Tortilju kakva je???cujem da je dobra??
Meni je na selu najbolji McDonalds.
Bude mesa ispod peke, kobasica, svakakvih salata
Od pića imaš jedino u ponudi vodu ili vino
Baš sam bio na moru prošli tjedan. Novi Vinodolski. Plaža. 3 m do mora. Roštilj na otvorenom. Hamburger. Veličine jedno 5 x ona mala prčvoljka u MCD. 15 kn. Kvaliteta jedno 100k puta bolja. I o čemu mi tu onda pričamo?
mozda i ima nesto ukusno, mora se priznat.
al u glavnom je precjenjen
al je brend i pol, nema kaj.
al kaj ova tema radi na bug forumu???
i
A i skupi su bezobrano.
Oni mali hamburger dođe preko 10kn. Za tu lovu mogu uzet 4x veći u nekom normalnom fast food-u
Od klope je daleko najbolji McCountry.
Mali hamburger kosta 7.50 kn, ne 10
Opet previše, 2 ta mala 14kn, a jedan normalni u fast foodu je oko 16, 17 kn. Veći je duplo i bolji
U Osijeku je 6
Da je i dvi kune kad je s*anje
U Osijeku je 6
zadnji put sam bio kad je koštao 3 kn
U Osijeku je 6
zadnji put sam bio kad je koštao 3 kn
Hamburger je zadnje dvije godine 6 kn
Ma hebeš EM-SI Donalds kad je kod njih sve bullshit....platiš pe-šest kuna za obični hamburger i dobiješ hambić veličine kovanice od 5 kn......najbolje je naručit neko pečenje...npr. ćevape, ražnjiće, punjene lignje, itd. i onda se fino najest, a ne ove Mek Kantri i Mek Čiken 
kebab rules
Meni osobno NISTA!
Previse mi je nekako "plastican",a i obroci su maleni(vjerujte da nisam bucka)!
Na slici prikazu "avion" a ti dobijes Fiću!
I Big Mac uopce nije big!
Reko sam već da je mc donalds sranje,kad je kriza vi bacate novce na te pi.zdarije na salame pizze hamburgere a nećete žderat kad vam žena ili stara skuhaju,sam bezveze bacat pare pa kad nebudeš imo ni dinara onda sjest i plakat što si novce protjero kroz guzicu,dajte molim vas!
Izlaz iz Mcdonaldsa mi je najbolji,hrana ne valja uopće,radije odem u tkalču na kebab,il si naručim čevape i piva poslje
Reko sam već da je mc donalds sranje,kad je kriza vi bacate novce na te pi.zdarije na salame pizze hamburgere a nećete žderat kad vam žena ili stara skuhaju,sam bezveze bacat pare pa kad nebudeš imo ni dinara onda sjest i plakat što si novce protjero kroz guzicu,dajte molim vas!
Izlaz iz Mcdonaldsa mi je najbolji,hrana ne valja uopće,radije odem u tkalču na kebab,il si naručim čevape i piva poslje
Točno tako. Hrana je čista glupost. Loša je. Oni hamburgeri,chessburgeri toliko su mali da ih se može pojesti u jednome zalogaju. Nemaju nikakve konobare već ti sam moraš ići i uzimati. Nemaju nikakve sokove osim coca-cole.
Bio sam jednom. Jednom i nikad više.
Točno tako. Hrana je čista glupost. Loša je. Oni hamburgeri,chessburgeri toliko su mali da ih se može pojesti u jednome zalogaju. Nemaju nikakve konobare već ti sam moraš ići i uzimati. Nemaju nikakve sokove osim coca-cole.
Ne znam koliko se stvari razlikuju kod vas, ali to da nema sokova osim Coca Cole ovde ne stoji, imaju neke svoje sokove od jabuke i pomorandže, kao i (mada je ovo očigledno lokalna stvar) Next voćne sokove (i, naravno, Fantu i Sprite).
Ja u Meku najviše volim to što nema dima (što je ovde prava retkost) i nije bučno.
Za hranom nisam nešto lud, mada rado uzmem sladoled sa prelivom od jagode, a i pohovani sir sa papričicom uopšte nije loš dodatak.
I ja sam bio jednom,nedo mi bog da budem išo drugi put
bio sam negdje 30.4 predprošle godine znam da su išli neki malci na izlet u zagreb,hebote ono nemaju osoblje moraš trčat gore dolje gore dolje
Ma hebeš EM-SI Donalds kad je kod njih sve bullshit....platiš pe-šest kuna za obični hamburger i dobiješ hambić veličine kovanice od 5 kn......najbolje je naručit neko pečenje...npr. ćevape, ražnjiće, punjene lignje, itd. i onda se fino najest, a ne ove Mek Kantri i Mek Čiken 
hvala ti na spominjanju mog imena u ovoj temi 
Big Ciabbata,kockasti krumpirići i McFlurry
Jednom sam tamo jeo i nikada više. Aj svaka čast iznimnim želucima koji podnose taj šrot od hrane,
al ja brate mili to ne mogu. Prije godinu i kusur dana otišao sam s prijateljom u tu štalu (ne znam kako drugačije da na zovem).
Naime ja sam jeo neki bućkuburiš na tanjuru i popio onu odvratnu Coca Colu koja ima okus kao da je netko pišao u nju,
a kolega je tukao po hamburgerima. Plus uz to,one krumpiriće (Pom frit,il kak se zovu) imaju okus zemlje i stiropora,ko da ih nisu ni čistili,nego ih u fritezu onako blatne zbubali.
Navečer mi je toliko bila mučnina u stomaku da sam cijelu noć proveo kraj WC Školjke,a kolega je zaspao s glavom u njoj.
Evo jedna emocija za to govno od restorana: 
Nikad nisam shvaćao kako tako puno ljudi obožava to smeće od hrane i restorana. Nisam nijednom u životu, ali doslovce nijednom tamo ušao i pojeo štogod da ne bih u roku odmah ili malo kasnije imao mučninu ili povraćao. Teški McShitalds.