mcchicken
To nije McKokoš nego McNasjeckaneČarapePlusKokošjaGovna. Para pa pa pa I'm lovin it! :)
mcchicken
To nije McKokoš nego McNasjeckaneČarapePlusKokošjaGovna. Para pa pa pa I'm lovin it! :)
Najbolje je kad sam jednom pijan došo tamo gore,kod djece,pa im se ljepo pobljuvo po stolu,a onda i u wc-u.
Najbolje je kad sam jednom pijan došo tamo gore,kod djece,pa im se ljepo pobljuvo po stolu,a onda i u wc-u.
Yeah right. :/
Pa šta ti je to tolko čudno? Uzeo kavu,platio i ošo gore...a onda...
Nisam izvadio kur*c i maho po restoranu...lol
Svako malo neko bljuje tamo,wc je zasran,smeće po stolovima...(bar kad sam ja bio)
a šta kažete na Hooters??
Hooters, hooters...on a girl that's dumb.

Tema: moj potpis.......
Tema: moj potpis.......
Epic...
Meni je McDonalds zakon prije sam podosta često jeo u njemu i boli me briga što se neki tamo ameri žale na to što su debeli jer su se tamo prežderavali i trpali u sebe ko u telad.
Najdraže mi je veliki menu BIG EXTRA GOVNA!
meni magić nije osobno nekaj, nemaju neku finu hranu ( osim sladoleda i pom frita ), bolje odem u neko selo uzmem si domaće, spećeš i dereš :D:D:D
malo ste pretjerali sa sisama na glavi i govnima u hamburgerima....nije to malo predjetinjasto
malo ste pretjerali sa sisama na glavi i govnima u hamburgerima....nije to malo predjetinjasto
Šta ćeš kad im je samo to na meniju.
Ja u mcdonalds odem kad doma nitko ne kuha ili odem sa frendovima jer svi idu.
obožavam pomfri, ostalo baš i ne, a o coli ni da ne pričam, prodaju je 0,5 l po 9 kn a to je koncentrat i voda iz pipe koje inače košta oko 5-6 kn
također volim i onaj slatkač sa bombončekima
nakon filma Fast Food Nation više nedem tamo na hamburgere jer je vjerojatno istina ono što je prikazana u filmu.
tamo idem samo po sladolede i slične stvari nekoliko puta mjesečno
Kupujem sam shake, tu i tamo ćizburger. Vjerojatno nebi ni to kupovo da mi mcdonald nije preko puta škole
Tamo sam jeo jednom. Sad ce se kao u Zadru otvoriti i svi ludi za tim. Ma ja u Big mamme za 16 kn dobijem hamburger od kojeg se najedes. Stavi ti pljeskavicu u lepinju sa svacime sto god hoces.
Najbolje je kada platis sendwich od 20kn a ne najedes se...
Tamo sam jeo jednom. Sad ce se kao u Zadru otvoriti i svi ludi za tim. Ma ja u Big mamme za 16 kn dobijem hamburger od kojeg se najedes. Stavi ti pljeskavicu u lepinju sa svacime sto god hoces.
a diima taj big mamme u zg ako uopce ima???? koji je naj fast food u zg
Najbolje mi je bilo u Njemačkoj u 11.-om mjesecu 2008.-e godine išli smo sa školom na sajam elektronike. Prvu noć smo otišli u McDonalds nešto prigristi i tamo je radila neka Hrvatica i rekla nam da besplatno možemo točiti sok sa automata (cola, sprite, fanta i juice), natankali smo se da boli glava i još nosili van sa sobom pune čaše. Sljedeći dan sam kupio u Conradu Corsaira TX 650.
al WC je katastrofa
upišem onaj kod, uđem unutra i onda nisam znao kak izić pa mi ona otvorila xD ja onak WTF
Big Mac - mi je neprevazidjen -- njam njam XD
ja bi probao da napravim Double Big Mac XDDD
mcchicken
ako znaš,znači da si ga jeo..
ni manje, ni više štetan od bilo koje domaće salame
a taj mcdonalds ima bar standard,za razliku od naših prčvarnica gdje igraš na sreću
Najbolje mi je bilo u Njemačkoj u 11.-om mjesecu 2008.-e godine išli smo sa školom na sajam elektronike. Prvu noć smo otišli u McDonalds nešto prigristi i tamo je radila neka Hrvatica i rekla nam da besplatno možemo točiti sok sa automata (cola, sprite, fanta i juice), natankali smo se da boli glava i još nosili van sa sobom pune čaše. Sljedeći dan sam kupio u Conradu Corsaira TX 650.
A ovo boldano ti je bilo najbolje u McDonaldsu 
Meni se najviše sviđa što je nekih 70-ak metara od McDonaldsa u Dubravi kebab gdje prođem barem 20 kuna jeftinije.
I tako ja se davim u kebabu za 20 kuna a u mekdonalcu moram kupiti 2 Big Maca da se koliko toliko zasitim na 20 minuta (45kn samo 2 Big Maca bez soka).
u zagrebu je najbolji American Dounald, sub way i neki lokanli turcin sa kebabom
Meni se najviše sviđa što je nekih 70-ak metara od McDonaldsa u Dubravi kebab gdje prođem barem 20 kuna jeftinije.
I tako ja se davim u kebabu za 20 kuna a u mekdonalcu moram kupiti 2 Big Maca da se koliko toliko zasitim na 20 minuta (45kn samo 2 Big Maca bez soka).
Kao prvo ovo je tema što vam se sviđa u McDonaldsu, a normalno da se nemožeš najseti od Big Maca samog nego uzmeš menu i najedeš se ko pravi Amer
.
a u wc-u kod pisoara nema pregrada nego ti pisaj dok drugi gledaju
a u wc-u kod pisoara nema pregrada nego ti pisaj dok drugi gledaju
McMultpiss
Tripice su im fantastične!