Meni se Mc svidja.
malo se sprdamo na ovoj temi.
nelose je opalit jednom mjesecno taj instant sendvicic i pola litre cole.
Meni se Mc svidja.
Meni se Mc svidja.
Ako uopste dobijes cole, meni je jednom dosao samo led.
Oni imaju najgoru hranu a uvik su puni, npr. u Splitu u Jokera nemožeš doć na red koliko ljudi ima.
Meni je bolje otič u neki drugi fast food recimo Popaj u Splitu
Oni imaju najgoru hranu a uvik su puni, npr. u Splitu u Jokera nemožeš doć na red koliko ljudi ima.
Meni je bolje otič u neki drugi fast food recimo Popaj u Splitu
Tako je i u Zagrebu,znao sam doc u 4 ujutro ima ljudi.
Ćevapi 
salim se. . sladoled haha 
Kad pogledam svoje mišiće u Mcdonaldu odmah bježim.Hvala McDonalds što si mi dao volju da se oduprem fast food hrani,a i nemam para za njega.Puno je bolje pojest prženu piletinu nego njihov hamburger.
Ne mogu se ja najesti u McDonaldsu koliko god da pojedem nikad dosta.
ovako cevap dva i to je to 

Ćevapi 
salim se. . sladoled haha 
Evo druga varijacija te slike.
EDIT:Nešto mi neće da radi
a šta kažete na Hooters??
Dobri su,ali uvjek bi morao dolazit u zakopčanoj jakni da se ne osramotim.
Trebao si otvoriti temu što vam je najbolje iz konzuma
Nema što tema je jedna od boljih na bug forumu.
Jules: They don't call it a Quarter Pounder with Cheese?
Vincent: Nah, man, they got the metric system, they wouldn't know what the f*ck a Quarter Pounder is.
Jules: What do they call it?
Vincent: They call it a "Royale with Cheese".
Jules: They don't call it a Quarter Pounder with Cheese?
Vincent: Nah, man, they got the metric system, they wouldn't know what the f*ck a Quarter Pounder is.
Jules: What do they call it?
Vincent: They call it a "Royale with Cheese".
epic !!
svaka cast na podsjetnik
...nakon toga slijedi majoneza :D
Taj McDonalds je meni tako tako,prošli put kad sam se išao počastiti hamburgerom imao sam osjećaj u ustima ko da jedem pržene čarape a ne onaj slasni pomfri što ga peku u mlijeku,na putu kući sam bacio taj Happy Meal i ošo na čevape i pojeo ih s guštom dok sam gledao kako se lokalni pijanci nadmeću u boćanju 
To su tkz. Frankenstein Chicken 
ukusno je zbog overclockane govedine sa stereoidima.
pojedes 10 burgera u 2 dana i naraste ti sisa na glavi.
Koliko je onda ovaj hamburgera pojeo?
ee, taj nije imao sreće..
čuvajte se meka kada počnu kupone djeliti....
Pitanje za one kole, vjerujem da je moguće, ali kolko ja znam gotovo nitko to neostavi prazno jer im je hrana suha što podražava žeđ.Jednom sa naručio mali big mac i mislim da me ni litra cole nebi zadovoljila.Ali ako je to istina da presipavaju....mislim grozno, bakcili od drugih ljudi......iako sumnjam da išta može preživjeti u toj koli.
E da, jel itko skonto kak ta kola nikad negrize za grlo ? Ishlapjelo lol
Ta koka kola nema veze s ovom iz trgovina, iako je ne pijem često, ova iz mekića je ipak 7 puta lošija, a najbolje u mekiću mi je besplatni parking, koji ih imaju, tak da se fino stanem tam i zujkam malo po gradu kad zatreba.
mcdonalds je bio vrh dok nije doso -------- KEBAB (za 20 kn mozes poginut od jela)
Meni je najsmijesnije sto kad gledas reklame na tv-u i vidis onaj veliki hamburger i pomislis ala bi se najeo od ovoga...dodjes u McDonalds a taj veliki hamburger moze stati u oko koliko je velik... jednom sam samo bio u McDonaldsu i vise nikada...ako cu da se trujem nezdravom hranom onda brate imam ćevape za to...najedes se ko covjek za iste pare :))))
Meni je najsmijesnije sto kad gledas reklame na tv-u i vidis onaj veliki hamburger i pomislis ala bi se najeo od ovoga...dodjes u McDonalds a taj veliki hamburger moze stati u oko koliko je velik... jednom sam samo bio u McDonaldsu i vise nikada...ako cu da se trujem nezdravom hranom onda brate imam ćevape za to...najedes se ko covjek za iste pare :))))
Kad gledaš na ekranu od 7 inča ispadne realne veličine.
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL