Sretan vam Dan neovisnosti!

poruka: 36
|
čitano: 4.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sretan vam Dan neovisnosti!
Y2K2 kaže...
Mitsuoka kaže...
Y2K2 kaže...

Jel se moze znat ranko i random sta to nije istina u mojem postu pa se neslazete.

To što bi iovako ionako sjedili za kompjuterom i pisali na forumu. Oni su se borili za nešto drugo, a ne to da bi ti odmarao za stolom i pisao po forumu. Borili su se za državu.. koja je eto u malo sjeb stanju, al šta je tu je.

Slusaj moj otac je se borio za ovu drzavu i dao zivot za nju i muka mi je kad vidim kako se danasnji balavci sprdaju sa takvim stvarima.

Onima koji su se borili, ali zaista borili, pada mrak na oči kada vide za što su se borili. Država je sprd, sve ostalo je sprd. Tako je kako je, ali ja se s tvojim prvim postom ne slažem.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Y2K2 kaže...
Mitsuoka kaže...
Y2K2 kaže...

Jel se moze znat ranko i random sta to nije istina u mojem postu pa se neslazete.

To što bi iovako ionako sjedili za kompjuterom i pisali na forumu. Oni su se borili za nešto drugo, a ne to da bi ti odmarao za stolom i pisao po forumu. Borili su se za državu.. koja je eto u malo sjeb stanju, al šta je tu je.

Slusaj moj otac je se borio za ovu drzavu i dao zivot za nju i muka mi je kad vidim kako se danasnji balavci sprdaju sa takvim stvarima.

Pokoj mu duši prijatelju....nije se nažalost on za ovo borio, kao ni moj barba i mnogi drugi koji su na ovaj ili onaj nacin borli se za ovaj grb i boje....

Kad sve ovo pogledam shvatim da su se svi oni borili za to da bi onoj jadi i bijedi u Saboru bilo bolje, dabi Jaca hopsala po pozornici u OSJ i da bi se kralo i uzimalo od usta napaćenom narodu.

16 godina
Y2K2 kaže...

Nije ni mjesto ni vrijeme o tome, pusti...

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
18 godina
Y2K2 kaže...
Mitsuoka kaže...
Y2K2 kaže...

Mislim da tvom starom najmanje treba smetat sto balavci pisu o ratu. Ima on i drugih problema.

I am creationist. I believe man created god.
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Y2K2 kaže...
Mitsuoka kaže...
Y2K2 kaže...

Mislim da tvom starom najmanje treba smetat sto balavci pisu o ratu. Ima on i drugih problema.

Drugih problema?

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
Sretan vam Dan neovisnosti!

Sretan, jesam...Eto moja neovisna drzava mi je donijela to da na taj drzavni praznik ne moram raditi do 22h nego skraceno, samo do 21h..

Edit: Za stranca naravno..da netko nebi slucajno pomislio ima jos koja domaca funkcionalna firma lol 

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 2:48 (Sale_ds).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice