Sretan vam Dan neovisnosti!

poruka: 36
|
čitano: 4.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
http://steam-expo.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 0:31 (OriginalEXE).
16 godina
neaktivan
Re: Sretan vam Dan neovisnosti!
OriginalEXE kaže...

ja mislija Garfield LŠ otvorija temu {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
OriginalEXE kaže...

ja mislija Garfield LŠ otvorija temu {#}

{#} 

http://steam-expo.com/
16 godina
protjeran

Šteta što nije radni dan, svakako samo za to i služi...

Čestitke svim neovisnicima.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
neaktivan

Fact: No one gives a shit about neovisnost.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
18 godina

sretno!

ipak uz dobre zelje i sto uspijesnjije sljedece dekade ovog stoljeca, zelim sto manju penetraciju stranih banaka, sto manje posjeta briselu sa pitanjima "jesmo li dobri?"...da napravim cut the shit, budimo neovisni ;)

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
14 godina
protjeran

@Random: nemoj se osjećat uvrijeđeno, ali ne s**i, imaš neku kristalnu kuglu u kojoj piše šta mi ostali mislimo?

Sretan svima dan neovisnosti!

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 2:14 (proćerani).
17 godina

Sretan Dan neovisnosti! 

Cak nam i Google čestita LINK

14 godina
protjeran
parizer kaže...

Sretan Dan neovisnosti! 

Cak nam i Google čestita LINK

Da svaka im čast:) baš sam se iznenadio, ne stavljaju često naše blagdane:)

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Šteta što nije radni dan, svakako samo za to i služi...

Možda Bosancima, ako imate svoj ekvivalent.

Bring out your dead!
14 godina
neaktivan

Hvala i također.:D

15 godina

Sretan Dan Neovisnosti!

Music As A Weapon !!
17 godina
neaktivan

Čestitke svima kojima ovaj datum nešto znači. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Sretan vam svima Dan neovisnosti {#} baš sam se ugodno iznenadio kad sam vidio Googleovu početnu stranicu {#}

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
16 godina

Sretan Dan neovisnosti!{#}

17 godina
neaktivan

Sretan Dan neovisnosti!  {#}

Ja pomognem, ti stisneš hvala.
16 godina
neaktivan

Po cemu smo mi to neovisni..zar politicare u ovoj dravi nije stid slaviti dan neovisnosti, a ni ljudi nisu puno pametniji..

slavi se dan neovisnosti, a vecina nacije se moli da udjemo u eu da nam spase guzice jer sami ne mozemo..

14 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

Po cemu smo mi to neovisni..zar politicare u ovoj dravi nije stid slaviti dan neovisnosti, a ni ljudi nisu puno pametniji..

slavi se dan neovisnosti, a vecina nacije se moli da udjemo u eu da nam spase guzice jer sami ne mozemo..

Prva recenica slazem se, ali druga ti ne drzi vodu jer politicka elita nas gura u EU, a vecina ljudi ne  zeli ulazak.

15 godina
protjeran

Sretan dan nezavisnosti svim Hrvatima.

SENAID
18 godina
thuglife kaže...

Čestitke svima kojima ovaj datum nešto znači. {#}

Nažalost mnogima taj datum ne znači puno, a trebal bi itekak to se odnosi na mlađu generaciju koja nije ništ kriva za svoje neznanje normalno. Krivac za takvo stanje se zna a to je naša skroz Šargopirgasta država i dično nam Školstvo, sa još dičnijim uđbenicima uglavnom oni koji su se borili za Hrvatsku i poginuli sad se okreču u Grobu naveliko itekak kad vide ovo danas.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

rambox kaže...

Nažalost mnogima taj datum ne znači puno

Jedno te isto rečeno - na prvom komentaru 26 thumb downova  {#}

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Kako te nije sramota tako nesta reci,koliko je samo forumasa ovdje izgubilo roditelje da bi ti,i takvi kao ti mogli danas sjediti pred kompom i pisati ovakve gluposti.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
Random. kaže...

Jedno te isto rečeno - na prvom komentaru 26 thumb downova {#}

Ajmo onda usporedit,

Odjebi iz kuće!

Molim vas da napustite kuću.

Isto a na gornjega se svi ljute {#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
17 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...
Random. kaže...

Jedno te isto rečeno - na prvom komentaru 26 thumb downova  {#}

Ajmo onda usporedit,

Odjebi iz kuće!

Molim vas da napustite kuću.

Isto a na gornjega se svi ljute {#}

O čemu ti? Nisam napisao "I don't give a shit about neovisnost."

Usporedba bi bila:

"Činjenica je da nikoga nije briga za x." i "Nažalost, mnogima x ne znači mnogo."

Jedno te isto rečeno ali ono... nije da je važno, zar ne?

16 godina
neaktivan

Jel se moze znat ranko i random sta to nije istina u mojem postu pa se neslazete.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Jel se moze znat ranko i random sta to nije istina u mojem postu pa se neslazete.

Ne sviđa mi se to što si me napao jer si potpuno krivo razumio (zajedno sa 25+ ljudi) što sam napisao. OK?

16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

To što bi iovako ionako sjedili za kompjuterom i pisali na forumu. Oni su se borili za nešto drugo, a ne to da bi ti odmarao za stolom i pisao po forumu. Borili su se za državu.. koja je eto u malo sjeb stanju, al šta je tu je.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
OriginalEXE kaže...

Eto ti ga kad ti je sritan :)

I am creationist. I believe man created god.
15 godina
Y2K2 kaže...
Random. kaže...

Kako te nije sramota tako nesta reci,koliko je samo forumasa ovdje izgubilo roditelje da bi ti,i takvi kao ti mogli danas sjediti pred kompom i pisati ovakve gluposti.

Ovo što si napisao nije istina , naprosto nije. Gubili su roditelje zato jer je postojao jedan bolestan um, koji se je tamo 1991 godine počeo derati "Nitko nesme da Vas bije".Zato što je taj isti htio odjednom Veliku Srbiju. No s druge strane mi smo u tim istim trenucima imali svog monstruma koji se je sa ovim prvim dogovarao kako će ratovati i kome što ide kao i to kako će se Bosna podjelit. Pričati o neovisnosti kad znamo da je Vukovar izdan i da ga se sjete samo jednom godišnje( a da se taj grad zaista želi obnoviti bio bi obnovljen u pola godine) pričati o raznim režimima i glupostima onda kada narod gladuje i jedva spaja kraj s krajem samo zato jer je neuk i nije sposoban ovu bandu potjerati sa vlasti je glupo. Čovijek je reko istinu i uopće gane treba napdati.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Y2K2 kaže...

To što bi iovako ionako sjedili za kompjuterom i pisali na forumu. Oni su se borili za nešto drugo, a ne to da bi ti odmarao za stolom i pisao po forumu. Borili su se za državu.. koja je eto u malo sjeb stanju, al šta je tu je.

Slusaj moj otac je se borio za ovu drzavu i dao zivot za nju i muka mi je kad vidim kako se danasnji balavci sprdaju sa takvim stvarima.

=XII=SandMan....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice